Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej, rodinný dům, pozemek 1.165 m2, Praha 4 - Braník
Před 218 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozlehlý rodinný dům v prestižní části Prahy 4 - Braník. Tento bytový dům poskytuje vynikající investiční příležitost s možností další výstavby. Nemovitost se skládá ze čtyř samostatných bytových jednotek na třech nadzemních a jednom podzemním podlaží s celkovou užitnou plochou 220 m² na pozemku o rozloze 1.165 m². K dispozici je suterénní byt 3+kk, byt 3+kk v 1. podlaží s přístupem do zimní zahrady, byt 3+kk ve 2. podlaží s terasou a podkrovní byt 2+kk. Dvojgaráž na pozemku nabízí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 726 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Mikulov, ul. Na Jámě
Před 218 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, který může poskytnout prostor jak pro velkou rodinu, tak může být skvělou příležitostí k podnikání. Dalším velkým plusem je žádaná lokalita, dům stojí téměř v centru malebného vinařského města Mikulova, které je pro svou tradici vína a kouzelnými památkami velmi vyhledávaným místem. Tento dům je nyní rozdělen na 2 bytové jednotky se společným vchodem. Přízemní byt je o velikosti 3+kk. V tomto bytě jsou francouzská... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 484 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 248 m², Krásná Lípa, ul. Bendlova
Před 218 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Unikátní investiční příležitost v Krásné Lípě! Nabízíme prodej nájemního domu, který se skládá ze 4 bytů o dispozici 2+1, které momentálně obývají spokojení nájemníci, přinášející stabilní měsíční příjem přibližně 10 000,- Kč za každý byt + energie. Dům je vybaven vytápěním na tuhá paliva, což minimalizuje provozní náklady. Nachází se v malebném prostředí Národního parku České Švýcarsko, což zaručuje atraktivitu pro turisty a milovníky přírody. K d... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Bouzov
Před 218 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek v malebné Olešnici u Bouzova o celkové ploše 768 m² s rodinným domem určeným k demolici. Možnost poskytnout povolení o demolici. Nemovitost se nachází v klidné části obce. Tento objekt nabízí vynikající příležitost pro stavbu nového rodinného domu přesně podle Vašich představ. Lokalita pozemku zajišťuje skvělou dojezdovou dostupnost - Bouzov se nachází pouhých... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Otovice, Janáček - Olga
Před 218 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám nízkoenergetický patrový rodinný dům s dispozicí 5+kk o podlahové ploše 119 m2, který momentálně prochází stavební fází a jeho dokončení je plánováno na jaro 2024. Tato nemovitost se nachází v Otovicích u Karlových Varů a slibuje nejen komfortní bydlení, ale také energeticky úsporný provoz. Komplex prvních tří domů se jmenuje Janáček. Jednotlivé domy se jmenují podle samotného skladatele: Leoš, jeho manželky Zdeny a dcery Olgy. Komplex bude stavebně zkolaudovaný jako bytový dům a j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Horní Poustevně, okres Děčín
Před 218 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v klidné části obce Horní Poustevna, s unikátním potenciálem pro kombinaci bydlení a podnikání. Tato nemovitost je umístěna 3 km od státní hranice s Německem u frekventované komunikace, zejména v letních měsících využívané turisty. V přízemí domu se nachází posezení s hostinskou kuchyní, které může pokračovat v tradici pohostinství nebo se může přetvořit na jiný typ podnikání. Přilehlé posezení vedle domu a rozlehlá zahrada za domem nabízí perfektní místo pro relaxaci a společenské ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, Páleč
Před 218 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat, kde spojení tradice a přírody vytváří jedinečné bydlení. Usedlost je koncipována jako dvougenerační rodinný dům s uzavřenou zahradou o výměře 1272m2 První dům je o dispozici 3+1 a v každém patře najdeme vlastní sociální zařízení. Za povšimnutí stojí prostorná, vkusně zařízená kuchyň s kachlovými kamny. Druhý dům o dispozici 2kk je nově zrekonstruován, v přízemí najdeme kuchyň s novou kuchyňskou linkou a j... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 249 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 489 m², Česká Lípa, ul. Mikovcova
Před 218 dny - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji třípodlažní rodinný dům v centru města Česká Lípa. Užitná plocha 489 m2 + 2 terasy + zpevněná plocha 47 m2. Ve 2. NP je byt o dispozici 3+1 a CP 116 m2 se šatnou, koupelnou s vanou a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu o CP 90 m2 + samostatný pokoj s koupelnou o CP 24 m2 - sprchový kout a WC, dříve sloužil k zázemí kanceláře pro provoz baru. V 1. NP o užitné ploše 298 m2 byl dlouhá léta v provozu bar s vinárnou a hernou FP club s ku... (více v detailu)
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Otovice, Janáček - Leoš
Před 218 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám nízkoenergetický patrový rodinný dům s dispozicí 5+kk o podlahové ploše 119 m2, který momentálně prochází stavební fází a jeho dokončení je plánováno na jaro 2024. Tato nemovitost se nachází v Otovicích u Karlových Varů a slibuje nejen komfortní bydlení, ale také energeticky úsporný provoz. Komplex prvních tří domů se jmenuje Janáček. Jednotlivé domy se jmenují podle samotného skladatele: Leoš, jeho manželky Zdeny a dcery Olgy. Komplex bude stavebně zkolaudovaný jako bytový dům a j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Hlohovice
Před 218 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Hlohovice. Tento dům je postavený ze smíšených materiálů. Na pozemku o velikosti 830m² se kromě domu samotného s užitnou plochou 97m² nachází také příjemně upravená zahrada. V přízemí se nachází 2x sklep, kotelna a garáž. První patro disponuje obytnou částí. V podkroví se nachází půda, kde je možnost vybudovat další obytnou místnost. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité bydlení bez dal... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 742 000
 Kč
Prodej poloviny dvojdomu - Praha 9
Před 218 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej poloviny dvojdomu postaveného v roce 1995 na velice klidném místě, v těsné blízkosti Klánovického lesa v atraktivní lokalitě Praha 9 - Újezd nad Lesy. V přízemí se nachází garáž, toaleta se sprchou a jedna prostorná místnost současně vybavená pro masáže, vhodná např. jako pracovna. Dále je k dispozici obývací pokoj na mezipatře se vstupem na terasu a kuchyň s jídelním koutem. Na kuchyni ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 300 000
 Kč
Hledáme chatu ke koupi
Před 219 dny - AVIZO_CZ
Hledáme chatu ke koupi blízko přírodě v okolí Radhoště. Budeme rádi za propojení.
Zdarma
 Kč
Hledám podnájem
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám podnájem Praha a okolí nejlépe v domečku u osamělé ženy či muže, do 10.000 Kč bez provize, mohu pomoct s u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej novostavby RD, 240 m2
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Hledáte prostorný rodinný dům obklopený přírodou pouze pár minut autem od Prahy? Mám zde pro vás novostavbu rodinného domu z roku 2001 s dispozicí až 9+kk, která je umístěna v obci Zvole – kde se skvěle žije, pouze 7 minut autem od Prahy. Tento dům s aktuální dispozicí 7+kk (240 m podlahové plochy), s dvojgaráží (34,5 m), tepelným čerpadlem a solárními panely pro ohřev vody, bazénem a pozemkem 807 m lze jednoduše upravit až na 9+kk. Hlavní dominantou domu je prostorný obývací pokoj (50,35 m) s jídelnou, prostorem na pohovku, kuchyňském koutem, krbovými kamny a vstupem na terasu. Kuchyně a spotřebiče vč. podlah (vinyl) byli v roce 2023 kompletně rekonstruovány – vše nové. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice (15,84 m) s vlastní koupelnou (2,55 m) a šatnou (2,7 m). Ložnice má také vstup na terasu. Dále je v přízemí pracovna (10,20 m), zádveří (3,75 m), samostatné WC (1,62 m) a prádelna / technická místnost (3,6 m). Po schodišti se dostaneme do prvního pat... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Dražba činžovního domu 651 m² - Brno, Pekařská
Před 221 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dražba činžovního domu 651 m² - Brno, Pekařská 405/16.Předmětem dražby je nemovitá věc ve vlastnictví SMB: - pozemek p. č. 1124, zastavěná plocha a nádvoří, o výměře 651 m2, jehož součástí je stavba - objekt k bydlení Pekařská 405/16, v k. ú. Staré Brno. Dům Pekařská číslo orientační 16, číslo popisné 405 se nachází v katastrálním území Staré Brno v městské části Brno-střed. Jedná se o pavlačovou rohovou řadovou stavbu, částečně podsklepenou jedním podzemním podlažím, se třemi nadzemními podlažími a s půdním prostorem v soustavě polovalbové, sedlové a pultové střechy. Dům je přístupný dřevěnými dvoukřídlými vraty z ulice Pekařská, nebytové prostory jsou přístupné přímo z ulice. Dle Regulačního plánu Městské památkové rezervace Brno se na nemovitou věc vztahuje zákaz úbytku ploch bydlení a současně je umožněna půdní vestavba. Celkem je v objektu 14 bytových jednotek (o dispozicích 2+1 a 1+1) a 2 nebytové prostory v přízemí objektu. Součástí bytového domu je objekt historického podz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
RD 4+1, terasa, balkon
Před 221 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší skleník a chlívky. Vzrostlé stromy ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej, rodinný dům 3+kk, Přebuz
Před 221 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 3+kk se zahradou a garáží v hezké a klidné části obce Přebuz. Jedná se o patrový zděný dům se sedlovou střechou. V přízemí domu se nachází kuchyně s obývacím pokojem, zádveří, koupelna s vanou a WC. V patře domu najdeme dvě místnosti, úložný prostor či šatnu a vstup na půdu. V celém domě jsou plastová okna. Vytápění je zajištěno kombinovaným kotlem na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Celková velikost pozemku včetně zastavěné plochy je 1110 m. Výhodou této nemovitosti je klidná a atraktivní lokalita. Našim klientům m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 090 000
 Kč
Pronájem rodinné domy, 180 m2 - Frýdek-Místek -
Před 221 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem rodinné domy, 180 m2 - Frýdek-Místek - Frýdek.Dovolujeme si Vám představit pronájem rodinného domu o dispozičním řešení 5+KK s prostornou garáži. Jedná se o dvoupatrový dům, kde se v přízemní části nachází hlavní vstup, koupelna se sprchovým koutem, WC, pokoj (pracovna) a dále obývací pokoj který je propojem s kuchyní s veškerými spotřebiči. V obývacím pokoji se nachází krb, vstup na terasu a zahradu. Do prvního patra se dostaneme po schodech s dřevěným obložením a moderním osvětlením jedno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
29 000
 Kč
Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada -
Před 221 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Boskovštejn, RD 5+kk novostavba, garáž, zahrada - rodinný dům.Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Dům se nachází v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě. Tento rodinný dům je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli. Na užitné ploše 125 m2 naleznete obývací p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 138 m2
Před 221 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
exkluzivně prodej rodinného domu téměř centru města Štětí. Dům se pyšní dispozicí 5+1, s obytnou plochou téměř 138 m a pozemkem o velikosti 541 m. K dispozici má dům ve druhém podlaží ještě téměř 45 m podlahové plochy v tzv. podstřeší, které slouží jako další úložný prostor. Navíc je z obývacího pokoje vstup na terasu, která má dalších více než 20 m Na pozemku je vybudovaná kůlna, která slouží jako sklad. Snadno lze rozebrat a odstranit. Parkovací místa jsou před pozemkem, ale lze zajet i přímo na pozemek. Dům je napojený na kompletní inženýrské sítě. Členění domu je následující: přes zádveří se dostaneme do prostorné chodby, odkud jsou přístupné všechny pokoje a zároveň je zde schodiště, které vede do druhého podlaží. V prvním podlaží tak najdeme 2 pokoje ( ložnice), dále prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a samostatnou kuchyňku. Vzhledem k velikosti obývacího pokoje společně s kuchyní se zde dá po následné rekonstrukci vybudovat opravdu krásný prostor, kde budete trávit vět... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu 108 m, pozemek 324 m
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
S potěšením Vám výhradně nabízím řadový rodinný dům 4+kk o výměře 107,5 m2, s úložným prostorem (půdou) o velikosti dalších 56 m2 a velkou zahrádou o velikosti 258 m2, v poklidné oblasti obce Chýně. Tato nemovitost představuje atraktivní stavbu, která je z hlediska dispozice a funkcionality velmi prakticky řešena. Dům je dvoupatrový a nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. V přízemí domu se nachází racionálně uspořádaný prostor, který zahrnuje koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost (šatna)/pracovnu a obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem (nová linka s vestavěnými spotřebiči). V patře domu se nachází druhá koupelna, tentokrát vybavená vanou, dále ložnici a 2 pokoje. Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné č... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný dům 123m2
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 123 m2 -.Jednopodlažní dřevostavba kategorie 5kk, která skýtá praktické oddělení klidové a společenské zóny, je ve vysokém standardu. Design domu na první pohled napoví, že byl každý sebemenší prvek promýšlen s citem a do detailu. K dispozici je zastřešená terasa, příjemná zahrada, nadzemní bazén, studna, místo pro zaparkování a jako bonus milí sousedé. Poloha je nádherná, pozemek sousedí s biokoridorem. Ideální pro milovníky přírody. Z mnoha okolních krás vyzdvihněme rybník Požár nebo Národní přírodní rezervaci Voděradské bučiny. Nejedno srdce zaplesá. Dále stojí za zmínku bezpečnostní vstupní dveře, nadčasová kuchyňská linka a díky světlému provedení vnitřku domu na vás dýchne klid, harmonie a radost. Obec Louňovice disponuje základní občanskou vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu Radovesnice I
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu - dřevostavby modelu domu STAMO 81 v obci Radovesnice II, která leží ve Středočeském kraji v okrese Kolín, 17 km od Kolína, 8 km od nájezdu na D11. Jelikož nejdůležitějším faktorem při výběru nemovitosti je lokalita, dovolte, abychom tento rodinný dům představili nejprve lokalitou a teprve následně technickými parametry. . Předností této obce je středová poloha, odkud máte snadno dosažitelný akční rádius do Prahy po D11: Exit 50 (km) (35 minut), do Hradce Králové (30 minut, do okresního města Kolína (17 minut) nebo Kutné Hory (25 minut). Obec je obklopená lesy k příjemným procházkám, rybaření, dále je zde sportovní vyžití pro dospělé i děti: fotbalové hřiště, tenisový kurt, dětské hřiště a koupaliště "Kovařík". V obci je samoobsluha Coop a pošta (100 m od domu), mateřská škola, obecní dům s byty pro seniory. Dům stojí na pozemku o celkové ploše 706 m, z toho je zastavěná plocha 86 m. Dům má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, dispozičně 4kk... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 190 000
 Kč