Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu, 489 m², Česká Lípa, ul. Mikovcova
Před 214 dny - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji třípodlažní rodinný dům v centru města Česká Lípa. Užitná plocha 489 m2 + 2 terasy + zpevněná plocha 47 m2. Ve 2. NP je byt o dispozici 3+1 a CP 116 m2 se šatnou, koupelnou s vanou a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu o CP 90 m2 + samostatný pokoj s koupelnou o CP 24 m2 - sprchový kout a WC, dříve sloužil k zázemí kanceláře pro provoz baru. V 1. NP o užitné ploše 298 m2 byl dlouhá léta v provozu bar s vinárnou a hernou FP club s ku... (více v detailu)
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Pařížov - Běstvina
Před 214 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Pařížově - část obce Běstvina s celkovou výměrou pozemku 414 m². V přízemí nemovitosti se nachází pokoj s terasou a kuchyňským koutem, koupelna s WC a ložnice, v patře 2 ložnice a umyvadlo a WC. Ohřev vody bojlerem, vytápění dřevem. Na pozemku se nachází stodola na uskladnění nářadí, dřeva,... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Líšťany
Před 214 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše 150 m2, se zahradou o výměře 682 m2 v klidné obci Líšťany, okr. Plzeň – sever. Rodinný dům nabízí dvě bytové jednotky o dispozici 2+1 v přízemí a 3+1 v prvním podlaží. V podkroví naleznete další dvě místnosti a 3 skvělé úložné prostory. O vytápění domu se stará kotel na tuhá paliva se zásobníkem - lze topit i peletami - s rozvody do radiátorů. Ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Odpady jsou řešeny veřejnou kanalizací a voda je přived... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Mělník, ul. Družstevní
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku útulného RD v Mělníku – Mlazicích. Dům je v klidné části mezi rodinnými domy a zahradami. Disponuje vstupní chodbou se zádveřím, koupelnou a samostatným WC. Dále má kuchyň a dva pokoje. Je udržovaný, ve velmi dobrém stavu, včetně krovu a střešní krytiny. Podkroví nabízí možnost okamžité půdní vesta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu s restaurací, 365 m², Rožná
Před 214 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku - rodinný dům v srdci Rožné, který se skládá z dvou plně vybavených bytů 3+kk a jednoho bytu 3+1. Tato multifunkční nemovitost nabízí komfort a potenciál pro bydlení a podnikání. Kromě bytů dům disponuje také restaurací se zázemím, připravenou k okamžitému provozu, což poskytuje skvělou příležitost k rozvoji podnikání v oblasti pohostinství. Nemovitost je navíc napojena na veškeré inženýrské sítě, což zajišťuje pohodlný a be... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², Opatov
Před 214 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v oblíbené a klidné části obce Opatov. Tato nemovitost je umístěná na samostatném pozemku o rozloze 330m², dispozičně o velikosti 3+1 ve dvou podlažích plus nevyužitý velký, neobývaný prostor v přízemí. Dispozičně je řešena jako 4 pokojový dům s celkovou užitnou plochou 165m², což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlný život vaší rodiny. Dům je postaven z cihly, což zaručuje dobrou izolaci a dlouhodob... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Černouček
Před 214 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Černouček u Roudnice nad Labem. Rodinný dům prošel kompletní rekonstrukcí a je zde možnost se ihned nastěhovat. Vstup do domu tvoř chodba s vestavěnými skříněmi a vstupem do koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou, dále je zde vstup do kuchyně s jídelním posezením s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči. Z kuchyně je zde možnost jít do obývacího pokoje, který má vytápění krbovými kamny a do samostatného pokoje, teď využívaného jako ložnice. Dru... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 Vigantice
Před 214 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodiny dům o dispozici 4+1 v obci Vigantice. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění zabezpečeno novým automatickým kotlem na tuhá paliva. Na střeše instalována FVE pro ekonomičtější prov... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 300 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 214 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně soubor nemovitostí sestávající ze 4 bytů a 2 komerčních prostor s výlohami. Byty: 3+1, cca 118 m2 v 1. patře, v 2 patře jsou pak 3 byty, 2x 1+1 a 1x 2+kk, vše v osobním vlastnictví. Byty 1+1 jsou připraveny ke kompletní rekonstrukci, byt 2+kk je již po rekonstrukci a je v současné době pronajat. Byt 3+1 je v současné době používán jako kanceláře majitele, lze po lehké úpravě pronajímat jako byt. Komerční prostory jsou pronajaté. Dále součástí prodej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 300 m², Říčany, ul. Rooseveltova
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem prostorného domu s několik bytovými jednotkami v Říčanech u Prahy. Dům leží samostatně na velkém pozemku se zahradou a nabízí mnoho parkovacích míst až pro 10 aut. Dvoupodlažní dům je nově po rekonstrukci a je připravený k nastěhování od 01.03.2024. Dům se skládá ze 4 menších bytů: 1+kk, 2+1 v přízemí a 3+1, 2+1 v patře. Každý byt je samostatný a má ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
prodej rodinného domu s velkou zahr
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej rodinného domu s velkou zahradou v Žíželicích u dálnice D11. Samostatný dům je posazen do zahrady, aby byl prostor kolem do kola volný, kde se může kreativně rozvinout zeleň nebo vytvořit prostor na bazén. Výhled z domu je na všechny orientační strany. Nemovitost má tři podlaží. Dům je celý podsklepený. Ve sklepě se nachází technické zázemí domu. V 1NP je situováno v tuto chvíli 3+1, koupelna s vanou a oddělená toaleta. V NP je stejné 3+1 s koupelnou a toaletou a vstup z obývacího pokoje na terasu. Vjezd do garáží nebo na zahradu je přímo z ulice. V zadní části parcely je samostatný vjezd na pozemek, kde se může realizovat další stavební pozemek. U domu jsou cihlové stavby na ul... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 495 000
 Kč
HLEDÁME CELOROČNÍ PRONÁJEM STARŠÍ CHATY, CHALUPY
Před 215 dny - HYPERINZERCE
Hledáme celoroční pronájem chaty, chalupy. Praha-východ, Praha-západ, Středočeský kraj, Jihočeský kraj - ( Jindřichův Hradec, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Rekreační dřevěný dům 4 x 4m +2m terasa 13,70m2
Nabízíme altán na pozemku nebo zahradě. Má terasu a mnoho oken, takže vypadá perfektně na každém dvoře. Barvy malby a střešní krytiny ... (více v detailu)
200 000
 Kč
Mobilheim u Pirovacu
Před 218 dny - ANNONCE
Prodám mobilní dům v Chorvatsku, 50 metrů od pláže. Dům s 5 lůžky, vybavená kuchyň, soc. zařízení. 24 m2 obytné plochy a 24 m2 t... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rozestavěného RD 5+1/G Libeř Praha -západ
Před 218 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rozestavěného RD 5+1/G Libeř Praha -západ.Prodej rozestavěného krajního řadového RD 5+1 s garáží a pozemkem 1067m2 včetně zastavěné plochy 126m2 v obci Libeř Praha -západ s platným stavebním povolením. Pozemek je mírně svažitý směřující na jih. Dům je před závěrečným dokončením, užitná plocha je 200m2. Jedná se o dvoupatrový dům, garáž je se vstupem přímo do domu. V přízemí je ložnice, koupelna s toaletou, technická místnost, kuchyň se spíží, obývací pokoj s krbem na tuhá paliva, teplo je rozvedeno do jednotlivých místností. Z obývacího pokoje vstupujete na terasu a zahradu. Schodiště nás zavede do patra, kde jsou 3 samostatné pokoje, koupelna s rohovou vanou, toal... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 137 m2 - mladý smolivec -
Před 218 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 137 m2 - mladý smolivec - starý smolivec.Exkluzivně nabízíme k prodeji patrový rodinný dům, který je určený k rekonstrukci v klidné části obce Starý Smolivec. Dům vyniká svou velikostí a dispozicí, kdy nabízí 137 m2 užitné plochy o dispozici 6+1. Přízemí domu nabízí kuchyni, koupelnu, toaletu, 2 obývací pokoje a ložnici. V horním patře pak nalezneme 1 neprůchozí pokoj a 2 pokoje spojené společnými dveřmi s výhledem do zadní zahrady domu. Zahrada svou velikostí není nikterak náročná na údržbu a nabízí dostatek mí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 199 999
 Kč
Prodej RD 5+1, pozemek 1009m2, v obci Ruda u Nového Strašecí
Před 218 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v ul. Nádražní, v obci Ruda u Nového Strašecí. Dům je částečně podsklepený, vodovodní přípojka v domě a vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva. Plyno... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chodové Plané, ul. Slovany
Před 218 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atypický nadstandardní rodinný dům v klidné části obce Chodová Planá. Dům je situovaný jako samostatně stojící na velkorysém pozemku o rozloze 2565 m², který poskytuje dostatek soukromí a zeleně. Celková užitná plocha činí 312 m² a díky tomu nabízí pohodlné bydlení a parkování ve dvou garážích, které jsou propojeny s obytnou částí domu. Centrální částí domu je prostorný osmiboký obývací pokoj s kuchyní prosvětlený střešním světlíkem. Jedna strana pokoje slouží jako vstup na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 600 000
 Kč
Prodej chaty, Velemyšleves
Před 218 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po vlastní chatě? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Chata by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jiných slavnostních událostí. Možností je opravdu mnoho... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Otovice, Janáček - Zdena
Před 218 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám nízkoenergetický patrový rodinný dům s dispozicí 5+kk o podlahové ploše 119 m2, který momentálně prochází stavební fází a jeho dokončení je plánováno na jaro 2024. Tato nemovitost se nachází v Otovicích u Karlových Varů a slibuje nejen komfortní bydlení, ale také energeticky úsporný provoz. Komplex prvních tří domů se jmenuje Janáček. Jednotlivé domy se jmenují podle samotného skladatele: Leoš, jeho manželky Zdeny a dcery Olgy. Komplex bude stavebně zkolaudovaný jako bytový dům a j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 440 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Velemyšleves
Před 218 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po své zemědělské usedlosti? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Usedlost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jiných slavnostních událostí. Možností je oprav... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej chaty, Velemyšleves
Před 218 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po své zemědělské usedlosti? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Usedlost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jiných slavnostních událostí. Možností je oprav... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Libé
Před 218 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás k prodeji rodinný dům, který se nachází v v obci Libá. Dům s podzemním podlažím a dvěma nadzemími podlažími stojí na rohovém pozemku s celkovou plochou 169 m². Konstrukce nemovitosti je z cihly, což podporuje její dobrý tepelný a zvukový komfort. Tento dům je momentálně před rekonstrukcí, který poskytuje novým majitelům vynikající možnost přizpůsobit si tento dům podle svých představ a potřeb. Ať už... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 038 800
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Březí, ul. Hlavní
Před 218 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi jedinečnou příležitost. Tento dům z roku 1960 stojí na stavební parcele o výměře 1116 m2, takže jestli potřebujete dvougenerační bydlení, nabízí se zde výstavba druhého domu. Jde o velmi klidnou část obce Březí se skvělou dostupností do okolních měst a obcí, popřípadě dobrá dostupnost do Rakouska. Samotný dům má dispozici 3+1. Prošel během posledních let úpravami, jako je například dlažba, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 799 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 134 m² + 123 m², Hostouň
Před 218 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Hostouň, okr. Domažlice. Původně byl objekt využíván v přízemí jako pivnice, v patře jako zázemí s koupelnou i kuchyňkou. Dům lze rekonstrukcí přizpůsobit např. na dvě velké bytové jednotky, případně lze znovuotevřít např. již zmíněnou pivnici. Díky jednoduchým příčkám v přízemí lze snadno změnit dispozici jednotlivých místností. Vytápění nyní zajišťuje pro celou nemovitost plynový kotel umístěný v patře domu, kanalizace i vodovod jsou samozřejmě veř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 363 000
 Kč