Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu, 120 m², Sudoměřice u Bechyně
Před 221 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům v části obce Bechyňská Smoleč. Dům je rozdělen na dva samostatné byty o dispozici 2+1. Vytápění obou bytových jednotek zajišťuje centrální kotel na tuhá paliva umístěný ve sklepním prostoru. Byt v 2. nadzemním podlaží prošel kompletní rekonstrukcí, vrchní byt je připravený ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 240 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, Velemyšleves
Před 221 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po své zemědělské usedlosti? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Usedlost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jiných slavnostních událostí. Možností je oprav... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 233 m², Ledvice, ul. Mírová
Před 221 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Ledvice, který nabízí pohodlné bydlení na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží. Dům má celkem 5 místností, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Celková užitná plocha nemovitosti i plocha pozemku činí 233m². Konstrukce z cihly zaručuje dlouhodobou stabilitu a kvalitu. Dům se nachází ve velmi dobrém stavu, je okamžitě připraven k ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 649 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, pozemek 1.165 m2, Praha 4 - Braník
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozlehlý rodinný dům v prestižní části Prahy 4 - Braník. Tento bytový dům poskytuje vynikající investiční příležitost s možností další výstavby. Nemovitost se skládá ze čtyř samostatných bytových jednotek na třech nadzemních a jednom podzemním podlaží s celkovou užitnou plochou 220 m² na pozemku o rozloze 1.165 m². K dispozici je suterénní byt 3+kk, byt 3+kk v 1. podlaží s přístupem do zimní zahrady, byt 3+kk ve 2. podlaží s terasou a podkrovní byt 2+kk. Dvojgaráž na pozemku nabízí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 726 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Pchery, ul. 5. května
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji patrový rodinný dům o dispozici 3+1 na pozemku o výměře 322 m² v ulici 5. května ve Pcherách, okres Kladno. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci, která zahrnovala mimo jiné novou střechu, plastová okna, nové vnitřní rozvody, fasádu včetně zateplení, novou kuchyňskou linku i koupelnu, podlahové krytiny, štuky a další. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj a koupelna s WC. V prvním patře je chodba, ze které se vchází do dvou pokojů a je zde umístěn vchod na prostornou půdu... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 67 m², Hradištko
Před 221 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný cihlový rodinný dům v klidné části Hradištka u Sadské. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o velikosti 362 m², má dispozici 3+kk o výměře 67 m² užitné plochy a má dvě nadzemní podlaží. V přízemí nalezneme obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbovými kamny. Dále koupelnu s toaletou a po schodišti se dostáváme do patra, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 199 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, Janov
Před 221 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rodinnou vilu postavenou ve funkcionalistickém stylu v roce 1938 v obci Janov u Krnova, okr. Bruntál. Vila je postavena na vlastním pozemku o celkové rozloze 151 m2, je podsklepena. Vila v prvním nadzemním podlaží disponuje kuchyní se spíží, koupelnou se sprchovým koutem, obývacím pokojem s jídelnou a jedním pok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Moderní dřevěný dům Vrba Moderní 5x5m 22,02m2
Nabízíme výrobu a montáž moderního dřevodomu s případným zateplením umožňujícím celoroční bydlení. Pro další informace nás prosím konta... (více v detailu)
423 800
 Kč
RD v Klobukách, ul. Náměstí 9. května
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme soubor zajímavých nemovitostí určený k bydlení i jako investiční příležitost. Tato nemovitost nabízí rovnou dvě bytové jednotky a jeden ateliér. Vnitřní prostory prošli rekonstrukcí. Interiér působí velice příjemně a velkou předností je dostatek denního svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 530 080
 Kč
RD v Ústí nad Labem, Střekov
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nyní je ta správná chvíle investovat do budoucnosti! Máme pro vás unikátní nabídku ke koupi - nájemní dům v lokalitě Střekov v Ústí nad Labem, na Těšínské ulici. Tato nemovitost momentálně generuje stabilní příjem z 6 plně pronajatých bytových jednotek a nyní čeká na svého nového majitele. K domu náleží zahrada, ideální pro odpočinek a setkávání se s přáteli a rodino... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 252 200
 Kč
Náj. dům v Duchcově, ul. Zelenkova
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku - nájemní dům v lokalitě Duchcova, na Zelenkově ulici. Tento impozantní objekt nabízí nejen stabilní příjem z aktuálních 6 pronajatých bytů, ale také nepřeberné možnosti pro rozšíření s dalšími 2 bytovými jednotkami, které lze vybudovat z půdního prostoru. Dominantou tohoto ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 850 760
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Vratimov
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidné, a přitom dobře dostupné místo pro Vaši rodinu. Exkluzivně Nabízíme k prodeji tento prostorný rodinný dům o velikosti 6KK,s výměrou 173m2, na ulici Na Podlesí ve Vratimově stojící na pozemku o rozloze 1250m2.Dům je zkolaudován v r.2016 a je koncipován jako nízkoenergetická dřevostavba. Pyšní se nádhernou okrasnou zahradou s krytým bazénem se slanou vodou.Také letním altánkem s možností vybudování vlastní sauny a zahradním domkem. Dům má 6 samostatných pokojů, dvě koupelny a tři wc.V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 900 000
 Kč
Unik. nemovitost 1131 m², Milevsko
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost umístěnou v idylickém prostředí samoty, v malebné části Milevska. Tato novostavba je postavena z cihly, což zajišťuje vysokou úroveň komfortu a trvanlivosti. Nemovitost stojí na samostatném pozemku, čímž zaručuje dostatek soukromí pro její obyvatele. Celková užitná plocha je impozantních 1131 m², což nabízí bohaté možnosti využití. V rámci svého uspořádání nabízí dva prostorné pokoje nacházející se v nadzemním prvním podlaží, které jsou ideální pro kombinaci bydle... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 266 m2 - Studená
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 266 m2 - Studená.Představujeme Vám prostorný rodinný dům o rozloze 266m2 s dispozicí 6+1 a pozemkem 661m2. Nemovitost má celkem 4 podlaží, která vám poskytnou dostatek prostoru a soukromí. V přízemí a prvním patře se nachází hlavní obytné prostory, které zahrnují 5 pokojů a mohou sloužit jako ložnice, pracovna či pokoje pro vaše ratolesti. Kromě toho je zde samostatný obývací pokoj, který je skvělým místem pro společná setkání a odpočinek. Dům je vybaven prostornou garáží pro 2 vozidla. K relaxaci je možné využít saunu, která se nachází v ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 490 000
 Kč
Nízkoenergetický dům 6+kk o celkové
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte dům na klidném místě s nízkými náklady ? Tak třeba pro Vás je k prodeji nízkoenergetický dům 6+kk o celkové ploše 215 m s celkovým pozemkem 682 m. Dům z roku 2010 se nachází v Čelákovicích v části Sedlčánky. K domu patří garáž, dále je k dispozici prostorný balkon v horním patře a zastřešená terasa na zahradě, na které je absolutní soukromí. V roce 2020 byl dům zmodernizován v rámci snížení nákladů na provoz, na střechu byla dána fotovoltaika ze 16 ti solárních panelů a dále tepelné čerpadlo, i díky tomu má tato kvalitní stavba PENB třídy A. Náklady na provoz činí cca. 2.500,- a mohou se snížit i na nulu. Při vstupu do domu nalezneme chodbu máme vstup do garáže a pokoje, ze kterého je částečně technologická místnost, dále koupelnu, pokoj pro hosty a dále prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyní, ze kterého je příjemný vstup na terasu s posezením na zahradě. V patře jsou 2 pokoje a ložnice. Dále pak je zde přes koupelnu vstup do dalšího velmi prostorného pokoje, který nabíz... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 999 900
 Kč
Bytový dům, 36 jednotek + sklepy + půdy
Před 222 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, bytový dům, 36 jednotek + sklepy + půdy, ul. Sekaninova / Husovická, Brno - Husovice.Nabízíme prodej bytového domu s 36 bytovými jednotkami, ul. Sekaninova / Husovická, Brno, k.ú. Husovice, dům má celkem 6.NP, bez výtahu, přístup do bytů je po pavlačích. CP bytů je cca 1300 m2, dům je celý podsklepený cca 300 m2, možnost vybudování dalších 4 jednotek v půdním prostoru + velké terasy v posledním podlaží. Dům je vhodný k rekonstrukci, UP domu je cca 1600 m2 + sklepy + půdy, ZP 449 m2. Nabízíme i možnost rozprodeje bytového domu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Husinec - Řež.Máme
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Husinec - Řež.Máme pro vás skvělou nabídku rodinného domu v malebné osadě Řež, spadající pod obec Husinec, jen kousek od Prahy. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci rekonstrukčního potenciálu a možnosti ihned se nastěhovat. Jedná se o přízemní rodinný dům se suterénem. V přízemí se nachází obytná část o dispozici 5+1 s celkovou plochou 181 m2. V suterénu je spíše technické zázemí. Při vstupu do domu se ocitnete v zádveří s navazující chodbou, ze které je vstup do všech místností a zároveň na schodiště do suterénu. Přízemí nabízí kuchyň s vedlejší místností, která je vhodná k využití pro jídelnu nebo případnou praktickou spíž. Dále tři oddělené pokoje, koupelnu, samostatné WC a prostorný obývací pokoj s funkčními krbovými kamny a přístupem na terasu jejíž součástí je i bazén. Přístup do suterénu je umožněn z přízemí po schodech nebo vchodem ze zahrady. V suterénu je umístěn plynový kotel a bojler. Dále jsou zde 4 místnosti. Z nichž nejvě... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 900 000
 Kč
Důchodce hledá pronájem
Před 222 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Duchodce nekurak hleda dlouhodoby pronajem i nezarizene proste chalupy nejlepe s uzavrenym dvorem -kdekoliv
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím dům
Před 222 dny - ANNONCE
Koupím rodinný domek k trvalému bydlení do 3mil v okolí České Lípy... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Praze, ul. Strážovská
Před 222 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům v klidné části Radotína, situovaný na rohovém pozemku o rozloze 323 m². Tento prostorný dům je situovaný do dvou úrovní ulic. V úrovni z ulice Strážovská se nachází bytová jednotka s obytným podkrovím o dispozici 4+1 s terasou. V úrovni zahrady s vjezdem z ulice Ametystová se nachází nebytový prostor s technickým zázemím domu a dílna. Konstrukce domu je smíšená, což mu dodává jedinečný charakter. Pozemek je udržovaný s parkovacím stáním na něk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 107 m², Horní Skrýchov
Před 222 dny - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům, který byl kolaudován v roce 2007 a nachází se na pozemku o celkové výměře 1279 m2. Dispozice domu je 4+1 s možností vybudování další bytové jednotky se samostatným vstupem v podkroví. Aktuální dispozici je možné upravit dle vlastních představ. Vytápění a ohřev vody zajišťuje nový plynový konde... (více v detailu)
8 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Brodek u Konice
Před 222 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou uprostřed obce Brodek u Konice. Tato nemovitost je situována na rohové parcele v centru obce a disponuje užitnou plochou cca140 m². Nemovitost se skládá z celkem 6 místností, které jsou rozložené přes dvě nadzemní podlaží. Díky své poloze nabízí domov, ale i zajímavou investici ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Příchovice
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s pěti místnostmi, situovaný v klidné části obce Příchovice u Přeštic. Nemovitost se rozkládá ve třech nadzemních podlažích s užitnou plochou 130 m² a stojí na pozemku 611 m². Dům skýtá poklidné bydlení s dobrou dostupností do okolní infrastruktury. Dům vyniká svou prostorností, zejména díky velké zahradě a prostorné garáži s dílnou, což ocení každý kutil. Objekt je připojen k obecní kanalizaci, veřejnému vodovodu a je vybaven plynovým kotlem pro vytápění a boiler... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 600 000
 Kč