Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 794 výsledků

Prodej pěkného rodinného domu se zahradou v obci Stanoviště
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům 5+1 s garáží, krytou terasou a zahradou. Prostorný dům, který nabízí nadstandardní rodinné bydlení, je ve výborném stavu s možností okamžitého užívání. Nemovitost se nachází na okraji klidné obce v krásném lesnatém prostředí západním směrem od Brna. Další předností rodinného domu je výborná dopravní dostupnost do Brna a dalších okolních měst s veškerou občanskou vybaveností (Rosice, Velká Bíteš). Pozemek celkem: 600 m2 Zastavěná plocha: 158 m2 Zahrada: 442 m2 Užitná plocha RD: 344 m2 Dispozice: 1.PP: garáž (50,0 m2), dílna (13,0 m2), prádelna (15,0 m2), sklep (14,5 m2), sklep (10,5 m2), ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 450 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 90 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Tento projekt zahrnuje 4 stavební parcely, které se nachází na hranici pardubického a chrudimského okresu, v malebném údolí na úpatí Železných hor, v obci Svinčany. Prodej rodinného domu na pozemku o rozloze 1274,96 m2 s možností drobného podnikání a dalších zájmových aktivit, jako zahrádkaření, chovatelství apod. Zastavěná plocha je 257,8 m2 a užitná plocha obytných místností přibližně 90 m2. Podkrovní prostor půdy nabízí možnost stavebního rozšíření na další obytné prostory. Díky dispozičnímu uspořádání lze v domě vybudovat až 3 bytové jednotky. Kolem roku 1960 došlo ke stavebním úpravám, byla vybudována koupelna a samostatné WC, a celkově byl dům modernizován v rámci možnosti té doby. Zdivo je cihelné, stropy klenuté, v části tvořené ocelovými nosnými profily plus HURDIS s vrchním p... (více v detailu)
4 707 316
 Kč
Prodej rodinného domu, 5+1, 160 m2, Praha 4, Záběhlice
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu 5+1, 160 m, zastavěná plocha 83 m a zahrada 347 m, postaveném v roce 1925 před rekonstrukcí. Je nutná nová krytina střechy. V přízemí se nachází chodba, menší místnost (může sloužit jako kancelář), kuchyně, 2 pokoje, spižírna a WC. Na zahradu se vchází krytou terasou. V 1.patře jsou další 2 pokoje, menší místnost, koupelna, samostatné WC a terasa o velikosti 12 m. Na půdě se může provést půdní výstavba, kde je možnost vystavět další 2 pokoje. Dům je z části podsklepený. Nacházejí se zde 2 místnosti. Okna původní dřevě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 490 000
 Kč
Řadový rodinný dům, Mariánské Lázně, městská část Hamrníky
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej řadového rodinného domu v atraktivní lokalitě Hamrníky, Mariánské Lázně. Městská část Hamrníky je vyhledávanou částí lázeňského města a tvoří zde tzv. satelitní městečko rodinných domů. Jedná se o zděný, řadový objekt vystavěný v roce 1980. Dům je řešený jako patrový a podsklepený. Vnitřní prostory jsou ve velmi dobrém stavu. Objekt je možné využívat jako dvougenerační. V 1.NP se nachází byt velikosti 2+kk s vlastním sociálním zázemím, v 2.NP se nachází byt velikosti 3+1 s vlastním sociálním zázemím. V 1. podzemním podlaží se nachází zázemí a technická místnost s plynovým kotlem a... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej pasivního domku, 11 m2, okres Příbram
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám PRODEJ PASIVNÍHO TINY HOUSE – MINIDOMKU Půdorys 5m x 2,2m (4 m je výška do hřebene). Jedná se o celoročně obytný pasivní domek s energetickou třídou A. Celková cena: 330.000,- Kč. Vyrobeno s důrazem na maximální životnost a kvalitu: Vnitřní kovová konstrukce zajištuje masivní pevnost. Stěny tvoří dřevěné trámy 10x5 cm a OSB desky. Plášt je dvojnásobně nosný, zajištuje maximální pevnost. Příprava na ostrovní systém (solární i voda). Proveden zimní test při -21st.C, uvnitř el. radiátor 500W 36 st.C. Zateplení: Stěny-min. 140mm PUR + 20mm fasádní polystyren. Mezi krokvemi zateplení PUR 100 mm. Nástřik PUR pod střechou cca 100 mm. Nástřik nad stropem cca 200 mm. Pozednice cca 300 mm šíře PUR izolace. Plášť: Venkovní i vnitřní stěny OSB desky pero-drážka tvořící pevnou skořepinu zajištující max.tuhost konstrukce. Vnitřní dřevěná konstrukce smrk 100x50 sešroubovaná s celoocelovou příhradovou konstrukcí zajištující maximální pevnost a tuhost stavby. Sedlová stře... (více v detailu)
Středočeský kraj
310 000
 Kč
Prodej rodinného domu, pozemek 362 m2, Jindrlovská, Praha 9 - Hostavice / Jahodnice
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout komfortní novostavbu krajního, řadového, rodinného domu, kolaudovaného v roce 2019, se zastavěnou plochou 97 m2, užitnou 128 m2 + terasa 17 m2 a dispozicí 4+kk ( 5+kk) s krásným pozemkem o celkové výměře 362 m2, na Praze 14, v městské části Hostavice / Jahodnice. Zajímavá a do detailu promyšlená dispozice domu zahrnuje v přízemní části velkorysý obytný prostor s plně vybaveným kuchyňským koutem, samostatnou toaletu, technickou místnost s místem pro umístění pračky a sušičky, garáž, která se v současné době využívá jako obytná místnost, která vznikla sádrokartonovou příčkou ( viz. půdorys). Tato příčka se dá velmi snadno odstranit a garáž plně využívat k parkování. Po schodišti se dostanete do obytného patra, kde najdete dva samostatné pokoje, větší ložnici, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC, chodbu se vstupy do pokojů a prostornou terasu 17 m2. Náklady na bydlení, co se týče velikosti nemovitosti jsou nízké, další výhodou je podlahové vytápění s tepe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 600 000
 Kč
Prodej domu s bytem 2+1 50 m2, nebytovou plochou 334 m2, pozemek 536 m2, Dobříš
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji objekt v Dobříši, okr. Příbram. Jedná se o prostory bývalé autodílny. Přízemí domu bylo užíváno jako dílny, kde jsou betonové podlahy. Patro domu je rozděleno na zázemí k dílnám - toalety, kanceláře. Vytápění této části domu je řešeno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. V druhé části se samostatným vchodem do patra se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou a oddělenou toaletou. Vytápění je řešeno akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na kanalizaci, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
prodej rodinného domu 3+1, 117m2, s velkou zahradou v obci Křoví
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej RD 3+1, 117m s velkou zahradou v obci Křoví. Dům se nachází v klidné části obce. Jedná se o starší stavbu, která je optimálně určena k rekonstrukci. Dům a přístavby jsou vystavěny ze smíšeného zdiva, jsou napojeny na všechny sítě (kanalizace 2019, přípojka vody 2015). Pozemek o velikosti 581m umožňuje velkou variabilitu spojenou i s možností stavby nového domu v zahradní části pozemku o velikosti 411m. Teplo je zabezpečeno v ložnici a obývacím pokoji plynovým topením waw, v kuchyni jsou kamna na tuhá paliva a dřevo, v koupelně přímotop a v posledním pokoji jsou krbová kamna. Ohřev vody zajištěn bojlerem. Podlahy v domě jsou kombinací betonu a dřevěné podlahy. Okna v domě jsou původní, dřevěná, kastlová, opatřena mřížemi. Jsou orientována na východ. Půda je o velikosti 77m a je přístupná z venku po dřevěných schodech. Na dům navazují 2 přístavky o velikosti 13,5m (nad ním je obytné podkroví (16.5m) s oknem a dřevěnou podlahou a dalším prostorem o v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 411 m2, ul. Dlážděná, Zaječí, okres Břeclav
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám prodej částečně řadového rodinného domu ve velmi žádané vinařské lokalitě v obci Zaječí okres Břeclav. Dispozice domu: Suterén: větší 1+kk - velký obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyní. Dále samostatná toaleta s koupelnou. Z bytové jednotky je vstup na dvůr. Garážové stání 30m2. 1. NP: velmi prostorná chodba, ložnice, obývací pokoj, samostatná kuchyně s větší spíží a terasou se vstupem na dvůr , samostatná koupelna, toaleta. 2. NP: chodba, dvě ložnice s balkónem situované do ulice, třetí ložnice situovaná do dvora s možností po stavebních úpravách na stav budoucí na dva pokoje. Například kuchyně s obývacím pokojem. Technický stav d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 770 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1 Tachov - ul. Volyňská
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Tachově v ulici Volyňská. Jedná se dvoupodlažní dům, který se nachází na pozemku o výměře 154 m2. Dispozičně je řešen jak 3+1, v přízemí domu se nachází dvě obytné místnosti + kuchyní a koupelna s WC. V Patře je další pokoj, komora a část podkroví, která by po rekonstrukci mohla sloužit jako obytný půdní prostor. Dům je částečně podsklepen a nachází se zde... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej krásného domu v 3+kk
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Až zhlédnete toto video, tak uvidíte, jak je naše země krásná a Vy budete mít možnost bydlet v oáze klidu kousek od Prahy v Předních Boudách na Sedlčansku. Za pár minut jízdy autem příjedete na krásné místo, které je obklopené lesy, rybníky a loukami. Ideální místo pro bydlení a nebo odpočinek. Nemovitost je vedena, jako chata, ale splňuje podmínky rodinného domu. Nemovitost byla postavena v roce 1987 se sestává ze suterénu a dvou nadzemních podlažích. V suterénu je prostorná garáž a technické zázemí pro provoz domu. V přízemí je předsíň, vybavený kuchyňský kout, komora, koupelna s toaletou a sprchovým koutem a vstup do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vystoupáte po dřevěných schodech do dvou krásných ložnic. Dům je obklopen krásnou udržovanou zahrad... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej domu, Skalní, Větrušice
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme krásný, útulný, moderně zrekonstruovaný dům o dispozici 6+kk se nachází v klidné, slepé ulici Skalní, v obci Větrušice, jen 15 minut od Prahy. Dům prošel začátkem letošního roku nákladnou, velmi vkusnou rekonstrukcí za 2 000 000 Kč. Vše je v něm tedy úplně nové. Při rekonstrukci byla zvětšena obývací plocha domu o prostor garáže, ze které byl vytvořen pokoj a z šatny v patře byl vytvořen malý dětský pokoj nebo pracovna. Spojením s WC byla také zvětšena koupelna v patře. Dále jsou zde nové podlahy, stěny, schodiště, dlažby, obklady, dveře, koupelny, kuchyně včetně spotřebičů, terasa, zámková dlažba před domem, fasáda a další. Jedná se o polovinu dvojdomu, která sestává ze dvou podlaží. V prvním podlaží domu se nachází vstupní chodba 8,15 m2, šatna 3,54 m2, komora 3,7 m2, koupelna 5,55 m2, pokoj 18 m2 a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem 42,9 m2. V obývacím pokojím se nachází francouzské okno vedoucí na terasu 40 m2, která není započít... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990 000
 Kč
Krátkodobý pronájem chaty, Beskydy - Ostravice
Před 712 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Chata TŘI SMRČKY Chata Tři smrčky je vhodná pro 4 osoby. Chata má 2 ložnice, obě s manželskou postelí. Obě ložnice se nachází v patře. V přízemí budete trávit nejvíce času. Najdete tam vybavenou kuchyň, obývací pokoj s krbem a prostornou jídelnu roubenkového stylu a samozřejmě koupelnu se sprchovým kout... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 138 m², Bochov, ul. Na Kopečku
Před 738 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku řadového rodinného domu ve městě Bochov. Započatá rekonstrukce nebyla dokončena, proto si nový majitel může dům sám upravit dle svých představ. V přízemí se nacházejí čtyři pokoje se samostatným vchodem. V patře, který má také vlastní vchod se nachází 4+kk s koupelnou a WC. Stavba je celkově v dobrém stavu. Dům je vybaven krbovými kamny. Veřejný vodov... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Hlinsko, ul. Taussigova
Před 750 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Hlinsku o celkové ploše 462 m2. Jedná se o novostavbu v klidné lokalitě města. Dispozice domu: 1. nadzemní podlaží - zádveří s vestavěnou skříní, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, místností pro potraviny a vstupem na terasu. Dále koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Útvině
Před 769 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máte rádi starou dobrou klasiku? V tom případě zbystřete své smysly. Nabízíme k prodeji unikátní dům v obci Útvina. V čem unikátní? Disponuje sklepem vytesaným do skály, což dnes už představuje skutečnou raritu. Představte si třeba takový vlastní vinný sklípek s tou správnou atmosférou. Ve sklípku se dokonce nachází i pec. Dům je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete vyladit plně podle svého gusta. Disponuje jedním nadzemním patrem. Sítě jsou hned před domem. K dom... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 599 000
 Kč
Prodej domu
Před 770 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dům s 5 kompletními apartmány V přízemí se nachází 1+1 apartmán s venkovní terasou , kuchyní,koupelnou, wc ,chodba, nebytové prostory, bývalá recepce (možnost využití i k jiným účelům.)sklad, kotelna a malý sklep. První nadzemní podlaží . V prvním nadzemním podlaží se nachází 2 apartmány . Jeden 5 lůžkový 2+kk cca 40 m2. s kuchyňkou , koupelnou ,wc a balkónem 8 m2. Druhý dvoulůžkový apartmán 1+kk s koupelnou , kuchyňkou ,wc balkónem 8m2. Druhé nadzemní podlaží V druhém podzemní podlaží se nachází 2 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 900 000
 Kč
Chatka s pozemkem 674 m2, zahrádkář
Před 775 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej chatky, nacházející se na pozemku o výměře 674 m, o rozměrech cca 24 x 28m, v Hodoníně. Pozemek se nachází v zahrádkářské kolonii tzv. MUTĚNKA. Na pozemku se nachází chatka, pod chatkou prostor pro uskladnění nářadí, posezení, vybetonované ohniště, kompostér, skleník, studna i nádrž na dešťovou vodu s několika svody z rýn. Příjemné posezení doplňuje několik okrasných květin(růže, Ibišek, Rakytník, Magnólie a mnoho dalších). Podle územního plánu se pozemek nachází v ploš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
780 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Hledáte bydlení v
Před 775 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Hledáte bydlení v nádherné přírodě Šumavy? Nabízíme prodej chalup v obci Pohorsko, vhodnou k trvalému bydlení i k rekreaci. Chalupa je situovaná na vyjímečném místě, které ještě nebylo tolik objeveno turisty. Největší benefit nemovitosti je možnost jeho kompletní rekonstrukce. Momentálně je dům po kompletní demolici všech vnitřních příček, podlah a stropů. Na stávající stav mají majitelé stavební povolení s velmi praktickým projektem, který je možné upravit dle představ nového majitele. K dispozici, v rámci kupní ceny, je rovněž dřevo na krov a strop. Před domem se nachází slunná za... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Myslejovice
Před 775 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s možným využitím nejen k bydlení, ale také jako chalupy. Dům má tři pokoje a kuchyni. Do dvora domu je vstup nejen z obytné části domu, ale také vraty z ulice což skýtá možnost parkování i více aut na vlastním pozemku. Na dvoře se nachází hospodářské stavení. V podkroví domu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990 000
 Kč
Chata Dolní lomná
Před 783 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Nabizime celoročni pronajem chaty v Dolni lomné,pro 2-5 osob,chata je plně vyvavena viz foto.Cena 8000kč/chata týden,350... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 400
 Kč
Byt 3+1 v lokalitě Chrančovice - Všeruby
Před 798 dny - HYPERINZERCE
Byt 3+1 Chrančovice - Všeruby - bližší informace telefonicky - +420 721 110 947
1 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Cítoliby
Před 800 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej patrového rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 306 m2 v klidné části obce Cítoliby. Dům je podsklepený, v přízemí je vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, koupelna, vstup do sklepa a schodiště do patra, v patře jsou dva pokoje a kuchyně, koupelna a prostorná chodba, na půdě je možná vestavba dalšíc... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², zahrada 495 m²,Osek u Rokycan
Před 819 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Moje dnešní nabídka Vás přivádí do Oseku u Rokycan. Zde mám pro Vás připravený rodinný dům typu bungalov. Dispozičně řešen jako 3+1 s užitnou plochou 135 m². Příjemný prostor v kuchyni, doplňuje velkorysý obývací pokoj se vstupem na terasu s příjemným posezením. Dva samostatné pokoje poskytují maximální soukromí. Komfortní koupelna je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 490 000
 Kč
Pronájem
Před 831 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nevěděl by prosím někdo o pronájmu rodinného domu ze zahradou v okolí Prostějova směr Dra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč