Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej, Rodinné domy, 176 m2 -
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dvě novostavby nadstandardního zděného provedení. Poloha domů je ve zcela klidné lokalitě obce Hlubočany s dobrou občanskou vybaveností, vzdálené zhruba 5 km od Vyškova a jen 30 minut od města Brna. Každý dům disponuje dvěma parkovacími místy a zahradou o velikosti 280 m2, na které je navržena dostatečně velká terasa, odcloněná odskočením domů. Stavební provedení domů a jeho vybavení je plně odpovídající současnému standardu moderního městského rodinného bydlení. Výměra podlahové plochy domů je 175m2. Oba domy jsou zrcadlového typu. V přízemí domu je předsíň, sklep s dostatkem úložného prostoru a schodiště vedoucí do prvního nadzemního podlaží, kde se Vám otevře hlavní obývací část s kuchyní a jídelním prostorem pro rodinná setkání. Prostor navazuje f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 205 m2 -
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji novostavbu nadstandardního zděného provedení, která je součástí projektu RD Hlubočany. Poloha domu je ve zcela klidné lokalitě obce Hlubočany s dobrou občanskou vybaveností, vzdálené zhruba 5 km od Vyškova a jen 30 minut od města Brna. Stavební provedení domu a jeho vybavení je plně odpovídající současnému standardu moderního městského rodinného bydlení. Výměra podlahové plochy domu je 205 m2. Dům má celkem tři patra. Přízemí domu slouží jako hlavní vstup do domu, zde je také garáž a ateliér, vhodný například pro Vaše podnikání. První nadzemní podlaží disponuje koupelnou s toaletou, ložnicí a především velkým obývacím prostorem s kuchyní a jídelnou pro rodinná setkání. Prostor navazuje francouzským oknem na terasu s výhledem do zahrady. Druhé nadzemní podlaží... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 990 000
 Kč
Vratěnín, Chalupa 3+kk a 3+1, 192 m2, pozemek 711 m2, stodola – chalupa
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji chalupu o dispozici 3+kk a 3+1 a přibližné užitné ploše 192 m2 v obci Vratěnín v okrese Znojmo. Samostatně stojící chalupa s novou sedlovou střechou a plastovými okny po velmi zdařilé rekonstrukci. Obě bytové jednotky mají novou koupelnu, kuchyň a podlahy. Přibližná užitná plocha bytu 3+kk je 106 m2 a bytu 3+1 je 86 m2. V chalupě je zajištěn bezbariérový přístup. Chalupa je vytápěna plynovým kotlem a stejně tak je zajištěn ohřev teplé vody. Parkování je k dispozici přímo u chalupy. Průkaz energetické náročnosti prozatím nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Vratěnín je mě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 80 m2 - Roštění
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Exklusivně vám nabízíme prodej RD v započaté rekonstrukci. RD se nachází v klidné obci poblíž Holešova. K domu je k dispozici menší zahrádka a součástí prodeje je i menší dvůr, který po úpravě poskytne novému majiteli dostatek místa k odpočink... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 980 000
 Kč
Prodej, Rodinného domu 4+1 se dvěma dílnami, pozemek 255 m2 - Sibřina
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám nabízí k prodeji rodinný dům 4+1 s příslušenstvím a dvěma dílnami, na vlastním oploceném pozemku o výměře 255 m2, v obci Sibřina. Dům je po rekonstrukci, možno jej rozdělit na dvě samostatné jednotky přízemí jako 1+1 nebo i větší dle toho zda chcete ponechat jednu z dílen, horní patro jako 3+kk s lodžií. Dispozice: přízemí - vstup, vstupní chodba, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj, schodiště. 1.N.P. pokoj, chodba, šatna, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií, koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále se zde nacházejí dvě dílny, jedna je součástí domu, ale má samostatný vchod. Lze ji předělat na další obytnou místnost. Druhá dílna je v samostatné přís... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Trojanovicích
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej rodinného domu v Trojanovicích - Lomné, který je situován v klidné ulici nad hotelem Beskyd. MŠ, ZŠ, zastávka autobusu, základní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti pár minut. Nádherné místo s výhledem na okolní panorama Beskyd. Lanovka na Pustevny je vzdálena pouhé 2 km. Dům byl kolaudován v roce 1985. V letech 2010 - 2015 prošel rekonstrukcí ( rozvody, okna, zateplení, atd. ). Vytápění a ohřev vody zánovním plynovým kondenzačním kotlem, nebo krbovými kamny. Nemovitost je k okamžitému nastěhování, bez nutnosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 598 000
 Kč
Luxusní rodinná vila v projektu Citadela 16
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
POSLEDNÍCH NĚKOLIK VIL K PRODEJI! Představujeme vám unikátní projekt Citadela 16, moderní bydlení budoucnosti pro komfortní rodinný život. Šestnáct velkoryse navržených městských vil je umístěno v uzavřeném areálu s vlastním centrálním vstupem, to vše v obklopení klidné lokality Prahy 4 – Libuš plné zeleně. Luxusní rodinné vily jsou navrženy ve dvou základních typech s třemi podlažími a podobným dispozičním řešením. Tato konkrétní vila s označením A8 má 405m2 s terasami o celkové ploše 117m2 a má k dispozici tři garážová stání, která mohou být uzavřena rolovací mříží. Projekt Citadela 16 je situovaný v klidné části Libuše. Obrovskou výhodou je jeho poloha u budoucí stanice metra D Libuš, kam pohodlně dojdete ze svého domova za pár minut. V blízkosti se také už v roce 2022 bude nacházet tramvajová stanice. Cestu na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Luxusní rodinná vila v projektu Citadela 16
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
POSLEDNÍCH NĚKOLIK VIL K PRODEJI! Představujeme vám unikátní projekt Citadela 16, moderní bydlení budoucnosti pro komfortní rodinný život. Šestnáct velkoryse navržených městských vil je umístěno v uzavřeném areálu s vlastním centrálním vstupem, to vše v obklopení klidné lokality Prahy 4 – Libuš plné zeleně. Luxusní rodinné vily jsou navrženy ve dvou základních typech s třemi podlažími a podobným dispozičním řešením. Tato konkrétní vila s označením A1 má 304m2 s terasami o celkové ploše 74m2 a má k dispozici dvě garážová stání, která mohou být uzavřena rolovací mříží. Projekt Citadela 16 je situovaný v klidné části Libuše. Obrovskou výhodou je jeho poloha u budoucí stanice metra D Libuš, kam pohodlně dojdete ze svého domova za pár minut. V blízkosti se také už v roce 2022 bude nacházet tramvajová stanice. Cestu na z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000 000
 Kč
Luxusní rodinná vila v projektu Citadela 16
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
POSLEDNÍCH NĚKOLIK VIL K PRODEJI! Představujeme vám unikátní projekt Citadela 16, moderní bydlení budoucnosti pro komfortní rodinný život. Šestnáct velkoryse navržených městských vil je umístěno v uzavřeném areálu s vlastním centrálním vstupem, to vše v obklopení klidné lokality Prahy 4 – Libuš plné zeleně. Luxusní rodinné vily jsou navrženy ve dvou základních typech s třemi podlažími a podobným dispozičním řešením. Tato konkrétní vila s označením B8 má 405m2 s terasami o celkové ploše 117m2 a má k dispozici tři garážová stání, která mohou být uzavřena rolovací mříží. Projekt Citadela 16 je situovaný v klidné části Libuše. Obrovskou výhodou je jeho poloha u budoucí stanice metra D Libuš, kam pohodlně dojdete ze svého domova za pár minut. V blízkosti se také už v roce 2022 bude nacházet tramvajová stanice. Cestu na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Prodej, dům s možností podnikání, 701m2, Opava, ul. Bílovecká
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu 2+kk po rekonstrukci s možností podnikání. Jedná se o dvě jednopodlažní zděné budovy s celkovou zastavěnou plochou 300m. Pozemky, jež jsou součástí prodeje mají rozlohu 701m. Dům k bydlení je umístěn v zadní části a jeho zastavěná plocha je 53m, budova doposud sloužící jako restauračním zařízení o zastavěné ploše cca 253m je situována u hlavní silnice. Oba domy prošly rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2019-2021. Zadní budova slouží jako soukromý dům s bytem o dispozici 2+kk a užitné ploše cca 50m. U domu je rovněž terasa a vstup na malou zahrádku. V domě podlahové topení, odpady svedeny do kanalizace. Uspořádání přízemní části restauračního zařízení disponuje hlavní plochou s barem a posezením. Terasa nabízí další možnost posezení pro hosty. Zcela nová kuchyň je vybavena nerezovým vybavením a je vhodná pro přípravu teplých i studených pokrmů. Dále objekt nabíz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, 3+kk, Mutěnice u Strakonic
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme prodej novostavby jednopodlažního rodinného domu s terasou a vyhrazeným parkovacím stáním. Dům bude o dispozici 3+kk a výměře podlahové plochy 82 m2. K domu bude náležet přiléhající zahrádka o výměře 90 m2, jejíž součástí bude přistavěná terasa a vyhrazené místo na parkování. Interiér domu nabídne prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňskou a jídelní částí a dvě ložnice s dosta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, zahrada, Dubí Hora
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům se dvěma byty, garážemi a zahradou v obci Dubí Hora. První podlaží domu je dispozičně řešeno jako 2+1 s komorou a sociálním zázemím, vše v původním stavu, vyjma plastových oken. Druhé nadzemní podlaží je připraveno na byt o dispozici 3+1 rovněž s vlastním sociálním zázemím. Byt ve druhém podlaží je připravený k dokončení dle vlastních představ budoucích majitelů. Při rekonstrukci horního bytu byla vyměněna všechna okna za plastová, voda je v plastu, podlahy vybetonované, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, garáž, Podbořany
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji, v bloku stojící, jednopodlažní dům s nevyužitým podkrovím v ulici 5. května v Podbořanech. Dům je dispozičně řešený jako 2+1 se samostatnou koupelnou s toaletou a samostatnou komorou. Podkroví domu je pak možné využít pro budoucí rozšíření obytné části. Okna domu jsou plastová, opatřená žaluziemi. Podlahy jsou koberec, dlažba a lino. Dům je nepodsklepený. Vedlejší budovu tvoří garáž s dílnou a s... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000 000
 Kč
Prodej objektu se zahradou v Ovesné u Benešova nad Ploučnicí
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej samostatně stojící jiné stavby - stodoly s přístřeškem. Nachází se v katastrálním území Ovesná, cca 1,5km od Benešova nad Ploučnicí a cca 10km od Děčína. Celková výměra stavební parcely je 580m, z toho stodola má 78m a přístřešek cca 10m. Stodola je zděná, střecha sedlová, s plechovou krytinou, přístřešek má střechu pultovou. Objekt bude napojen na novo... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 485 000
 Kč
Prodej RD 2+1, 120 m², (1014 m²), Záhoří - Horní Záhoří u Písku
Před 689 dny - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům v obci Záhoří u Písku - Horní Záhoří. Dispoziční řešení obytné části je 2+1. Vstup k nemovitosti je z obecní komunikace. Při vstupu do domu je v předsíni samostatná toaleta. Na protější straně jsou schody vedoucí na půdu. Ze vstupní chodby domu se vchází na pravé straně do samostatné ložnice, a na levé straně domu je obytná kuchyně, která je průchozí do obývacího pokoje. Z kuchyně je přístupná koupelna s vanou, zde je umístěn bojler na ohřev teplé užitkové vody. V domě je dále komora a úložný prostor pod schody na půdu. Dům má malý sklep. Okna jsou původní dřevěná špaletová. K domu přilé... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
Rodinný dům na kraji klidné obce Libčice nad Vltavou, okr.Praha - západ
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům s dispozicí 4+kk na kraji klidné obce Libčice nad Vltavou, okr.Praha - západ. Dům se nachází na parcele o ploše 385m2 a má celkovou podlahovou plochu 116m2 (82m2 v přízemí + 2 pokoje ve druhém podlaží, každý o podlahové ploše cca 17m2). V přízemí se nachází prostorná předsíň, koupelna se sprchovým koutem s wc, u které je technická místnost s bojlerem, zajišťující ohřev teplé vody. Z předsíně je vstup též do krásného obývacího pokoje s krbem a do kuchyně s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, pečící a mikrovlnná trouba, indukční varná deska) s jídelnou, z této místnosti se pak schodištěm dostaneme do druhého podlaží, kde jsou na každé straně dvě ložnice efektně propojené „lávkou“. Sítě – obecní vodovod, el., plyn a kanalizace (odvod odpadních vod momentálně řešen septikem) je na hranici pozemku. Parkování je možno před domem, u vjezdu či vedle domu, kde je další případný potenciál na rozšíření domu. Dům je po kompletní, kvalitní rekonst... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
RD 4+1 se zahradou 1412m2, Tachov, ul. Pobřežní
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům o velikosti 4+1 s kolnami, garáží, letní kuchyní, skleníkem, včelínem a zahradou v centru města Tachov, ul. Pobřežní. Předmětem prodeje je dvoupodlažní, částečně podsklepený RD se zahradou o celkové ploše 1267 m2, zastavěna plocha je o výměře 145 m2. Užitná plocha domu je 145 m2. 1.NP. tvoří vstupní veranda, chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, WC a spíž. V podkroví jsou vybudovány dvě ložnice a koupelna s vanou. Nachází se zde další půdní prostor vhodný pro vybudování půdní vestavby. V roce 2002 byla provedena rekonstrukce ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 799 000
 Kč
Pozemek(OP) a pozemek s RD
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízím pozemek OP + pozemek s RD 1300m Nabízím soubor pozemků v k.ú. Lipová u Šluknova, okr. Děčín. Jedná se o p.č 48 na kterém stojí RD St. 45 s přilehlým pozemkem p.č. 47, který je v ÚP zahrnut k zastavění. RD je 2NP s malým sklípkem a velkou půdou, napojen na vod.řád, el. s možností napojení na kanalizac... (více v detailu)
1 850 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, Drmoul, ul. Hamrnická
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu o dispozicí 4+1 v obci Drmoul na ul. Hamrnická, který je o zastavené ploše 81 m2 a byl zkolaudován v roce 2005. Dům má dvě nadzemní podlaží, kde v přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyně, technická místnost a toaleta. V patře jsou umístěny dv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům 5+1 s garáží, 3.305m2, Bystřice pod Hostýnem
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují ve výhradním zastoupení majitele prodej podsklepeného rodinného domu o velikosti 5+1 s garáží, dílnou, bazénem, rybníkem, pergolou a krásnou zahradou. Jedná se o samostatně stojící dům nacházející se v krásné klidné lokalitě. V přízemí je prostorná chodba, kuchyň s jídelnou, velký světlý obývací pokoj s krbem, ložnice, koupelna, WC, sklad, V patře je 3x pokoj kou... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 190 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 123 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu 123 m2, na pozemku 979 m2, Jílové u Prahy V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme krásný, světlý, prostorný dům s dispozicí 4+kk, ideální pro rodinu s dětmi. Dům je zděný, samostatný, v rezidenční oplocené a uzamčené oblasti, kde se nacházejí celkem 4 domy. Dominantou domu je velký, světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, jehož krásnou atmosféru dokresluje strop s viditelnými stropní trámy. Součástí obývacího pokoje jsou krbová kamna. Z obývacího pokoje je vchod na terasu s posezením a rozsáhlou zahradu, která obklopuje celý dům. V domě bylo myšleno na dostatek úložných prostor. Dále se v domě nachází ložnice, dva další pokoje, koupelna, samostatné WC. Z chod... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 390 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 378 m2 -
Před 689 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Pardubic-Rosice. Jeho hlavní devizou je výjimečný rovinatý pozemek s vlastní studnou. Udržovaná zahrada je osázena jak ovocnými, tak též okrasnými stromy. Zastřešená pergola je zasazena přímo do vzrostlé zeleně a nabízí útulné místo k posezení, v její blízkosti je i částečně zapuštěný bazén. Prostorný dům o dispozici 4+1 je ihned obyvatelný, zároveň však nabízí téměř neomezené možnosti přestavby dle vlastních představ o bydlení včetně dvougeneračního. Do domu se vchází z přízemní verandy, dále je zde chodba, kuchyň, atypicky řešený obývací pokoj, lo... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 990 000
 Kč
Prodej RD, 245 m², (154 m²), Jílové u Děčína
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele, Vám zprostředkujeme prodej rodinného domu v Jílovém u Děčína. Nemovitost prošla celkovou, velmi zdařilou rekonstrukcí. Poloha domu je v klidné části obce s výhledem na Děčínský Sněžník. Na zahradě je absolutní soukromí. Dům je kompletně zateplen, je také vypracována technická inspekce budovy a dotační analýza, dokumenty vám budou předloženy před závaznou prohlídkou. V přízemí domu je vstupní chodba, přes kterou se dostaneme do haly a pak samostatné prostorné kuchyně s novou kuchyňskou linkou, dále do obývacího pokoje, kde je možnost vytápět dům i krbovými kamny na tuhá paliva. Dále v přízemí nalezneme velkou vestavěnou... (více v detailu)
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve středu obce Přísečná, bytová část 3+1, 2x WC, koupelna, balkon, 478 m2
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Cena k jednání. Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům, nacházející se ve středu obce Přísečná, u Českého Krumlova. Zastavěná plocha dvoupodlažního domu je 84 m2. Celkový pozemek je o výměře 478 m2, jehož součástí je předzahrádka, přístřešek na 2 automobily a v zadní části zemědělská stavba s dvěma samostatnými dílnami. Ze vstupního zádveří domu následuje chodba se schodiětěm do 1. patra. Na chodbě samostatné WC s umyvadlem a oknem, kuchyně s kuchyňskou rohovou linkou a prostorným jídelním koutem. U kuchyně vchod i do samostatné spíže. Podlaha zde dlažbou. Hlavní místnost má plovoucí podlahu, vytápění krbovými ka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 495 000
 Kč
Prodej zděné chaty se zahradou, Ostrov - Dolní Žďár
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chaty se zahradou v klidné lokalitě na okraji města Ostrov, okr. Karlovy Vary. Celková plocha zahrady je 376 m, z toho je 17 m zastavěná plocha, Chata je zděná, podsklepená, s prostorem na uskladnění nářadí, připojená na el. energii, vytápěná kamny "Petra" a má vlastní evidenční číslo - možné financovat úvěrem. Na pozemku je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
899 000
 Kč