Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 794 výsledků

Prodej zděné chaty se zahradou, Ostrov - Dolní Žďár
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chaty se zahradou v klidné lokalitě na okraji města Ostrov, okr. Karlovy Vary. Celková plocha zahrady je 376 m, z toho je 17 m zastavěná plocha, Chata je zděná, podsklepená, s prostorem na uskladnění nářadí, připojená na el. energii, vytápěná kamny "Petra" a má vlastní evidenční číslo - možné financovat úvěrem. Na pozemku je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
899 000
 Kč
Prodej rodinného domu - Těšovice
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivně prodej rodinného domu v obci Těšovice. Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami a díky tomu ho můžete využívat i jako vícegenerační. Přízemí rodinného domu se skládá z chodby, bytové jednotky 2+1, společenskou (technickou) místností s kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízením. Po schodišti se dostanete do patra, kde se nachází další bytová jednotka 2+1. V každé z těchto jednotek se nachází koupelna s vanou a toaletou. Při úpravě jednotlivých podlaží se dá docílit celkové dispozice 5+1. Nespornou výhodou je velký podkrovní prostor ze k... (více v detailu)
4 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 104 m2 -
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte bydlení v klidné lokalitě v dosahu města s nízkými náklady a snadnou údržbou? Pak je tato nabídka právě pro vás. Rodinný řadový dvojdomek o velikosti 3+1, kde v přízemí naleznete prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyňským koutem, který zároveň poskytuje dostatek soukromí. Z kuchyně je rovněž výstup na prostornou terasu, která poskytuje výhled do malé oplocené zahrady. V podlaží se nachází dva samostatné neprůchozí pokoje. Jeden s výstupem na balkon a koupelna se sprchovým koutem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 v Bílavsku, Bystřice pod Hostýnem
Před 689 dny - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o velikosti 4+1 se zahradou a užitnou plochou 214 m2 v Bystřici pod Hostýnem, místní části Bílavsko. V přízemí domu, které prošlo v roce 2020 rekonstrukcí, se nachází kuchyně (19,2 m2), obývací pokoj (25 m2), ložnice ( 22,7 m2) a koupelna s WC. V prvním patře ... (více v detailu)
4 700 000
 Kč
Dům k bydlení či k rekreaci v obci Labuť na Tachovsku
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji dům vhodný k bydlení, rekreaci či k podnikání v obci Labuť na Tachovsku. Výměra zastavěné plochy činí 503 m2, výměrová plocha zahrady je 853 m2. Obytná plocha domu činí 225 m2, užitná plocha je o výměře 305 m2. Předmětem prodeje je částečně podsklepený dům s obytným podkrovím o celkové dispozici 4+1 se sálem (dříve hostinec se sálem). Dům tvoří vstupní veranda, chodba, kuchyň, prostorný obývací pokoj s krbem a jídelnou, koupelna, 2x WC a technická místnost - sklad. Z obývacího pokoje je vybudován vstup do prostoru bývalého sálu, který dnes slouží jako technické zázemí domu (kotelna). V patře jsou vybudovány 3 ložnice a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 499 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 330 m2 - Třebíč - Borovina
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Naše společnost nabízí k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 7+1 s garáží v Třebíči. Dům se nachází v klidné části obce. V prvním nadzemním podlaží se nachází tři pokoje, kuchyň, koupelna + WC, vstup na terasu a chodba s výstupem na zahradu. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází 4 pokoje, nedodělaná koupelna, WC, šatna a výstup na balkon. Schodiště pokračuje na rozl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 425 000
 Kč
2x Luxusní mobilní dům „obložený cedrovým dřevem“
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám možný prodej nádherných modulových a mobilních domů - 2ks. Samozřejmostí je doprava na Vámi zvolenou parcelu či zahrádku v rámci celé ČR včetně odborného poradenství ohledně získání stavebního povolení a komunikace s úřady. Nabízíme i stavbu základové desky nebo nosných patek, obložení exteriéru dřevem, realizace střech a opláštění i montáž teras. Modulové domy jsou o různých zastavěných plochách – od 58m až do 130m. V podstatě jednoduché pořízení krásného, luxusního bydlení bez práce za nejlepší ceny na trhu. Více informací v RK. Na tyto stavby nabízíme i financování. Tento krásný mobilní dům obložený cedrovým dřevem s příslušenstvím o užit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
860 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 304 m2, Klecany
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Chtěli byste postavit pro svou rodinu dokonalý, nízkoenergetický dům, kterému nebude nic chybět, ale odrazuje Vás byrokracie, (ne)dostupnost stavebních materiálů a čas strávený celým procesem? Co kdyby někdo udělal významnou část tohoto procesu za Vás? Co takhle převzít dokončenou hrubou stavbu a doladit dokončovací práce podle sebe? U tohoto domu je to možné... Prodej novostavby rodinného domu 5+KK+2G (celková plocha domu 304 m2) ve fázi dokončené hrubé stavby, na pozemku o velikosti 929 m2, v Klecanech, těsně za hranicí Prahy. V tuto chvíli byla dokončena hrubá stavba, kterou vidíte na fotografiích a videu. Dokončení a finální vzhled je již na novém majiteli a díky tomu si mnohé můžete přizpůsobit podle sebe a svých fi... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej RD 5+1 v Křenovicích u Kojetína
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabídka prodeje RD 5+1 v Křenovicích u Kojetína. Dům je po kompletní rekonstrukci 2018 vhodný k okamžitému užívání bez nutných investic. Součástí domu je samostatná garáž a venkovní dílna. Vytápění domu je ústřední rozvod z plynového kotle s možností instalace... (více v detailu)
4 750 000
 Kč
Prodej samostatně stojícího RD, Dolany u Kladna.
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Prodej samostatně stojícího RD, Dolany u Kladna. Nabízíme krásný podsklepený rodinný dům v klidné lokalitě, Dolany u Kladna. Dům je samostatně stojící v zahradě s celkovým pozemkem 1.177m2 včetně zastavěné plochy a nádvoří s vjezdem na pozemek. Dům je velmi dobře dispozičně řešen a to: v přízemí rodinného domu se nachází prostorná hala, kuchyňská linka s jídelním koutem, obývací pokoj s krbem, koupelna (rohová vana), WC, technická místnost a zimní zahrada. V 1NP jsou 4 ložnice – jedna ložnice částečně přepažena na 2 menší pokoje, WC a malá koupelna se sprchovým koutem. Topení je ústřední na plyn + v obývacím pokoji krbová kamna, městská voda i st... (více v detailu)
13 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 216m2 - Staré Město
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji v centru Starého Města RD o dispozici 5+1. Dům je určený k rekonstrukci a dispozičně se nabízí na rekonstrukci a vystavění 3 bytových jednotek. Momentálně je využíván pro ubytování zaměstnanců s... (více v detailu)
5 300 000
 Kč
Pronájem RD 5+1 (180m2), garáž, Vysoký Újezd
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Pronájem zcela nové, doposud neobývané částečně vybavené moderní, klimatizované, zateplené vilky s terasou (180m2) a velkou zahradou situované v obci Vysoký Újezd, která je součástí rezidenčního projektu. Rezidenční projekt Vysoký Újezd navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. 5 minut jízdy autem od nájezdu na dálnici D5 a 20 minut od nejbližší stanice metra. Přízemí domu nabízí otevřený koncept obývacího pokoje s vybavenou kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na terasu a následně do zahrady, pracovnu (příp. ložnici pro hosty), spíž, technickou komoru, samostatnou toaletu pro hosty, vstupní halu se šatnou. V horním patře je hlavní ložnice s vybavenou šatnou a plně vybavenou en-suite koupelnou, další dvě ložnice - jedna také s vybavenou šatnou, další koupelna. Světlé vzdušné pokoje, vysoký standard vybavení, množst... (více v detailu)
54 500
 Kč
Prodej domu 200 m2, Krychnov, okres Kolín
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitelů prodej rodinného domu k rekonstrukci s pozemkem o celkové výměře 5.123 m. Dům se nachází v obci Krychnov, která je vzdálená 6 km od města Kouřim, 13 km od města Kolín a 42 km od Prahy. Dům samotná má zastavěnou plochu 145 m. Má dvě patra a je připraven k rekonstrukci. Na domě byla vyměněna okna za plastová. K domu dále patří přístřešky se zastavěnou plochou 197 m a stodola s dílnou o zastavěné ploše 256 m. Dům má vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, Chata, 65 m2 -
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Útulná roubenka v srdci Beskyd Hledáte chatu na polosamotě u lesa? Máte rádi vkusné vybavení vychytané do posledního detailu? Tak to jste na správném místě! Nabízíme k prodeji celoroční roubenku pod vrcholem Lysé hory na polosamotě u lesa. Chata o celkové ploše 65m2 má 2 patra - v přízemí se nachází útulná kuchyně s jídelním stolem a krbem, kterým se také chata vytápí. Dále se zde nachází koupelna se splachovacím WC a sprchovým koutem. Ohřev vody je zajištěn přes bojler. V prvním patře se po schodech dostanete do 3 průchozích ložnic, kde se dle aktuální kapacity vyspí minimálně 9 osob. Chata je plně zařízena a soběstačná k celoro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
2x Novostavba RD / Litovel - Červenka
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Vážení klienti, uvažujete o výstavbě nového rodinného domu a nechcete podstupovat dlouhé a složité martírium při vyřizování stavebního povolení s následnou nejistotou při výběru stavební firmy, či poptáváte nové bydlení s nízkými provozními náklady v příjemné a klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností a pohodovou dopravní dostupností? Nabízíme Vám řešení v podobě výstavby dvou zděných nízkoenergetických domů v obci Červenka u Litovle, situované v nově vznikající lokalitě v klidné části obce. Jedná se o dvojdomek s 2x garáží a celkovou výměrou pozemku 888 m2 o celkové zastavěné ploše 225 m2. Domy jsou disp... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Kroměříž
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej řadového rodinného domu 5+1 s lodžií, terasou, garáží a zahradou v klidné lokalitě Barbořina v Kroměříži. V roce 2019 proběhla venkovní revitalizace budovy (zateplení, fasáda, terasa, střecha). V přízemí se kromě otevřeného prostoru spojujícího obývací a jídelní část nachází také samostatná kuchyň s novou kuchyňskou linkou a samostatné wc s umyvadlem. V patře jsou další 4... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Kroměříž
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej řadového rodinného domu 5+1 s lodžií, terasou, garáží a zahradou v klidné lokalitě Barbořina v Kroměříži. V roce 2019 proběhla venkovní revitalizace budovy (zateplení, fasáda, terasa, střecha). V přízemí se kromě otevřeného prostoru spojujícího obývací a jídelní část nachází také samostatná kuchyň s novou kuchyňskou linkou a samostatné wc s umyvadlem. V patře jsou další 4... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Barbořina, Kroměříž
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného domu 5+1 s garáží a zahradou umístěného na konci řadové zástavby v atraktivní lokalitě Barbořina v Kroměříži. Zateplený dům s plastovými okny je celý podsklepený. Vytápění zajišťuje plynový kotel a ohřev vody plynová karma. V přízemí se kromě obývacího poko... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 300 000
 Kč
Prodej RD, 70 m² (589 m²), Myslibořice
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Bydlíte v ruchu velkoměsta, a hledáte vhodné místo k odpočinku, s velkým pozemkem, v blízkosti přírody? Pak Vám můžu v zastoupení majitele nabídnout chalupu v obci Myslibořice, kterou si navíc můžete zrekonstruovat podle Vašich představ. Dispozici tvoří dvě podlaží o ploše cca 70 m², dále pak neobytná půda o ploše 10 m², průjezd o ploše 10 m² a menší sklep. Ve dvorní části se nachází stodola pro uskladnění dřeva, nebo zahradních potřeb. Obec Myslibořice se nachází 1 hod cesty autem od Brna,20 min od Třebíče, kde ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 590 000
 Kč
Prodej, vila, rodinný dům, zahrada, Ke Kříži, Černolice
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej podílu, vily, rodinného domu se zahradou a garáží, v malebné obci Černolice, jen 20 min jízdy po D4 od Prahy. Jedná se o vilu před rekonstrukcí, se svažitou zahradou a garáží,... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej domu 5+1 na Mělnicku
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej domu 5+1 v Obci Vysoká - Strážnice, 10 km od Mělníka, na hranici CHKO Kokořínsko. V přízemí obývací pokoj, jídelna a kuchyň jako jeden prostor, dále ložnice, chodba a koupelna s WC. V patře tři pokoje terasa a příprava na koupelnu s WC. Dům je po rekonstrukci, nové štuky, podlahy, plastová okna, vchodové i interiérové dveře, nové rozvody vody, e... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Prodej Id 1/3 domu – chalupy s rybníčkem a výhledy na Šumavu
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji ideální 1/3 rodinného domu s pozemkem, stodolou, vlastním rybníčkem a velkorysým výhledem na Šumavu v malé osadě Radvanice, spadající pod obec Velhartice, vzdálenou cca 3,5km. Dům se nachází téměř na okraji této osady se sedmi roztroušenými domky v mírně vyvýšené části a právě díky jeho poloze nad obcí, oceníte široké výhledy na Šumavu. Jedná se o prodej ideální 1/3 domu se stodolou pod jednou střechou se zastavěnou plochou 340m2, s velkým pozemkem a další samostatnou stodolou o celkové ploše pozemku 5.994m2 . Vnitřní dispozice s obytnou plochou domu 80 m2 o dispozici 3+1: zádveří, sednice, spíž a další dva pokoje. WC, koupelna s vanou a lá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500 000
 Kč
Moderní dům se zahradou
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte pohodlné a klidné bydlení pro rodinu pár minut od Poděbrad? Chcete nový, kvalitní a moderní dům se zahradou? V tom případě, čtěte prosím dál. Dům stavěla místní firma, která dbá na svou pověst. Stavební a technické provedení je bezchybné. Projekt byl realizován s ohledem na praktické detaily tak, aby chod domácnosti byl co nejjednodušší. Dům je prostorný, prakticky řešený, má dispozici 5+1 a užitnou plochu 145 m2. V přízemí najdete obývací prostor s jídelnou a kuchyňským koutem 35,3 m2 a navazující spíž 1,7 m2. Myslelo se i na místo a přívod vody pro americkou ledničku. V obývací části je připravený komín pro napojení krbových kamen s možností jejich napojení na externí přívod vzduchu. Obytný prostor je světlý, orientovaný na jih, francouzská okna vedou přímo na zahradu o ploše 640 m2. Můžete si tu například vybudovat terasu a bazén. Velká výhoda je studna na pozemku s užitkovou vodou pro využití ke splachování v domě a zalévání zahrady. Využíváte-li home-office, oceníte velko... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 290 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 144 m2 -
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme tuto krásnou nemovitost, která nadchne mimo jiné velkorysým vnitřním prostorem vhodným pro pohodlné bydlení i větší rodiny. Zděný rodinný dům s garáží a zahradou se nachází v blízkosti centra Sokolova - na Šenvertě. Dům je po částečné rekonstrukci, má celkem 4 podlaží - technické podlaží o třech místnostech (sklep) s možností dalšího využití, dvě obytná podlaží a půdu, která je nyní nevyužívaná. Stojí na pozemku o výměře 543 m2. Vnitřní dispozice domu je 5+1, celková podlahová plocha obou obytných podlaží je 144 m2, koupelnu a toaletu najdete v obou patrech. V přízemí domu se nachází zádveří, veliká prostorná chodba se schody do patra, samostatná toaleta, koupelna s rohovou vanou a umyvadlovou skříňkou, kuchyň vybavená kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči včetně myčky a lednice, obývací pokoj vybavený krbem a pokoj, který bude ideální jako pracovna či ložnice. Ve 2. podlaží se nachází prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem a toaleto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům typu bungalov o dispozici 3+KK o celkové zastavěné ploše 138,64 m2. Z toho rodinný dům 91,84 m2 a samostatně stojící dvojgaráž 46,8 m2 na pozemku o celkové rozloze 501 m2. Poloho tohoto domu nabízí nejen klid a odpočinek, ale zároveň dojezd pouze 10 minut do Prahy (Letňany). Akorátní pozemek na údržbu, který nabízí již stylově zařízenou zahradu, kterou využijí nejen děti, ale určitě i domácí mazlíčci. Terasa s grilem situovaná na jižní stranu, jistě nabídne dostatek romantiky nejen v letních měsících. Hlavní část domu je obývací pokoj s kk (31,19 m2), který je velmi světlý a díky francouzs... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 945 000
 Kč