Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 794 výsledků

Investiční bytový dům v horním Slavkově
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Investiční bytový dům v horním Slavkově. Město Horní Slavkov nalezneme uprostřed lázeňského trojúhelníku mezi městy Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně v severní polovině Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Současnost toho nemá s bohatou minulostí moc společného. Městu chybí byty a ubytovací kapacity obecně. Nárožní prázdný dům v samotném centru města prošel několika rekonstrukcemi, které bylo nutno provést po ubytování problematické skupiny obyvatel. Samotná stavební substance tohoto domu je velmi solidní a po rekonstrukci je možné pronajímat 10 bytových jednotek a nebytový prostor v přízemí. Třípatrová budova také nabízí rozlehlý půdní prostor, vhodný pro další vestavbu. Obrovskou výhodou je veliká zpevněná p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 800 000
 Kč
RD 4+1, Semily, Stružinec
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
k prodeji RD 4+1 na slunném pozemku o CP 700m. Tuto nemovitost je možno financovat formou splátek majiteli až na 40let. Dům je na velmi hezkém místě na konci obce, dispozice přízemí - vstupní chodba, koupelna, WC, schody do sklepa, kuchyň a dva pokoje, tento prostor je před celkovou rekonstrukcí, 1NP - dva pokoje, půdní prostor, který se může využít jako další místnos... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 83m2, OV, pozemek 832m2, Kamenný Most, okr. Kladno
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Kamenný Most, dispozičně řešený jako 4+1 s obytnou plochou cca 83m2 na pozemku o velikosti 832m2. Částečně podsklepený dům je v původním stavu, vhodný k celkové rekonstrukci dle vlastních představ s možností půdní vestavby. Součástí prodeje je navazující stavba se samostatným vchodem kolaudována a využívána jako výrobna. Uzavřené nádvoří s bazénem umožňuje naprosté soukromí s možností příjemného posezení. Dopor... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej RD 5+1, 120 m2, Dětmarovice
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodej RD v původním stavu s předjednanou rekonstrukcí v hodnotě cca 2,6 miliónu. Nabízím Vám rodinný dům v původním stavu ideální k rekonstrukci dle svých představ v krásném místě obce Dětmarovice. Dům má dispozici 5+1 má garáž, dílnu a celý je navíc podsklepený. Je přibližně z 30.let, kdy k němu později byly provedeny ještě 2 přístavby. Pozemek je o rozloze 1054 m2. Dům samotný má zastavěnou plochu 219 m2. Nechali jsme pro Vás navrhnout kompletní rekonstrukci, která zahrnuje i řešení střechy a její hodnota je okolo 2,6 miliónu korun a zároveň pro Vás m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 626 m2, Město Touškov
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
V klidné části obce Město Touškov nabízíme k prodeji patrový rodinný dům po rekonstrukci, který má tři bytové jednotky. Dvě bytové jednotky jsou i s nájemníky. Dům je vhodný pro investici nebo pro větší rodinu. V přízemí domu je byt 2+1 o velikosti 120 m2 plus dětský koutek s prostornou zimní zahradou s krbem. Na dům navazuje byt 1+kk o velikosti 30 m2. V patře je byt 2+kk o velikosti 84 m2 s terasou s pěkným výhledem. Dům byl vkusně rekonstruován v etapách. V patře proběhla v roce 2010, v přízemí byla rekonstruovaná koupelna v roce 2019 a kuchyně 2021. Kombinovaný plynový kotel byl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej RD ve Všetatech
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte investiční příležitost nebo klidné bydlení kousek od Prahy? Pokud ano, tak Vás jistě tato nabídka zaujme. Předmětem prodeje je rodinný dům o dvou podlažích a dispozici 6+kk s pozemkem 429 m2. Velkým benefitem je možnost dům pronajímat. Disponuje totiž dvěma samostatnými vchody - do přízemí a do patra. Přízemí je v dobrém stavu, patro čeká na dokončení. Další skvělý parametr této nemovitosti je zahrada, kterou obklopují okolní stavb... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prodej činžovního domu 233m2
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji investiční bytový dům v Kladno, Švermov. V domě se nachází bytová jednotka (4+kk) plus 2 nebytové prostory s vlastnim vstupem z ulice (28 října). Dům se nachází na 28 října ulici, disponuje tak dobrou občanskou vybaveností od škol, zdravotní střediska, úřady až po možnosti nákupů. Vstup pro bytoví jednotku z ulice Rosálie Hajníkové pres zahradku. Dům má aktuálně jednu bytový jednotku, avšak jako bonus navíc volný půdní prostor, ve kterém by po určitých úpravách ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej zrekonstruovaného rodinného domu na Slapech
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Patříte k vášnivým rybářům, hledáte investiční příležitost nebo chcete jen o víkendu vypnout u vody? Pokud ano, tak Vás zvu na prohlídku kompletně zrekonstruovaného rodinného domu, který se nachází na okraji rekreačně známé obce Nová Živohošť. Pokusím se Vám trochu přiblížit polohu domu s pozemkem, který má téměř 750 m2. Les máte přímo u domu, na písčitou pláž vodní nádrže Slapy dojdete pohodlně pěšky cca za 2 minuty a do obchodu s restaurací a autobusovou zastávkou to budete mít jen 150 metrů. Dům je rozdělen na 2 samostatné jednotky a celková užitná plocha činí cca 126 m2. Najdete zde i 40 m2 nový sklep, 8m2 sklad a 5 m2 balkon s výhledem do zahr... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Luxusní vila Drahkov 2718
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
prodej činžovní vily v obci Drahkov s výhledem na Krušné hory a pozemkem 2 530 m v klidném prostředí, zastavená plocha a nádvoří 380 m. V domě se nacházejí 2 velké zrcadlově zrekonstruované byty o velikosti 6+kk včetně terasy. Spodní část budovy tvoří prostory pro podnikání. Nabízí se možnost vybudování dalších bytových jednotek. V zadní části stojí 2 velké garáže. Dům obklopuje dvůr se zelení s možností posezení. Parkování u domu. Dům není samostatně oddělen od dalších budov na společném pozemku, avšak v případě zájmu je možné zajistit geodeta, který pozemek ... (více v detailu)
Ústecký kraj
17 000 000
 Kč
Prodej bytového domu zastavěná plocha 353 m2 se zahradou 387 m2, Praha - Libeň
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme vám prodej zajímavě řešeného čtyřpodlažního bytového domu v Praze 8 Libni, v horní části Zenklovy ulice, strategicky výborné lokalitě v těsné blízkosti Bulovky a Proseka, pod Pražskou Magistrálou. Jednotková plocha domu činí 435 m2, v domě je 5 bytových jednotek s dispozicemi 3+1, 2+1 a 1+1, velikosti bytů jsou od 40 m2 do 69 m2, dále jsou v podkroví domu 3 samostatné ubytovací pokoje se společným příslušenstvím a kuchyňkou o celkové rozloze 63 m2. V přízemí domu je velký nebytový prostor, který slouží jako prodejna se skladem a kanceláří, jeho celková rozloha je 85 m2. Dům je z části 24 m2 podsklepen. Přiložené plánky domu slouží k lepší orientaci budovy, od sku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 585 m2, Říkov, okres Náchod
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k prodeji velmi prostorný rodinný dům se zahradou v obci Říkov. Obec se nachází 2 km od České Skalice v okrese Náchod. Na oploceném pozemku o celkové výměře 585 m2 se zastavěnou plochou 97 m2 se nachází rodinný dům 5+1 s užitnou plochou 250 m2. Pro vícečlennou rodinu nemovitost nabízí klidné bydlení s nízkými náklady na bydlení. Dispozice domu: vstupní chodba navazující na jídelnu, kuchyň se spíží, prostorný obývací pokoj se vstupem do lodžie, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. Dále pak schodiště do suterénu a podkroví kde jsou umístěny tř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 981 500
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 180 m2 -
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme prostornou prvorepublikovou vilu ve městě Konice. Město Konice nabízí svou polohou dobrou dostupnost autem i hromadnou dopravou do okolních větších měst, jako je Prostějov, Olomouc a Mohelnice. Obec se zhruba 2800 obyvateli Vás určitě překvapí svojí občanskou vybaveností. Naleznete zde poštu, banky, potraviny, polikliniku se základní zdravotní péčí, mateřskou školu, základní školu včetně gymnázia. Pro sportovce jsou zde v okolí turistické trasy a cyklotrasy ideální pro výlety do přírody. Vila s podlahovou plochou celkem 180 m2, je rozdělena na 2 podlaží. Prosvětlenou verandou se Vám otevřou dveře do prostorné kuchyně s kamny, ze které pak vstoupíte do obývacího pokoje. V přízemí naleznete ta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 075 450
 Kč
Prodej, dům, zahrada, Ločenice
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu, 3+1, se zahradou a stodolou v obci Ločenice. Jedná se o původní stavení situované ve spodní/jižní části návsi obce, která postupně procházela dobovou rekonstrukcí, naposledy přibližně před 25-ti lety. Obytná část o podlahové ploše cca 108 m sestává z obývacího pokoje, prostorné kuchyně se špajskou, samostatného WC, ložnice a menšího pokojíku. Přes prosluněnou verandu je dále přístup do koupelny s vanou, sprchovým koutem a umyvadlem. Naproti jsou přes chodbičku jsou dva skládky/sklepy. Dále chodbou je pak kotelna s kotlem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 181 m2 -
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně pro vás máme atypický rodinný dům se zavedeným kadeřnictvím, které má vlastní vchod. Obytná část je 4+1 se samostatnou koupelnou. V domě je ještě jedna velká koupelna s vanou a tři toalety. Domeček je částečně zrekonstruovaný a je z něj cítit příjemná energie. Zahrádka s bazénem a velkou garáží se zastřešenou pergolou umožňuje trávení času venku i pokud počasí úplně nepřeje. Obec Hráde... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 499 000
 Kč
Prodej moderního, energeticky úsporného dvoupodlažního RD 3kk 107m2 s pozemkem 324m2 Olomouc-Chomou
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Líbil by se Vám rodinný dům s pozemkem 324m2, dvěma parkovacími stáními a velkorysým úložným prostorem za cenu bytu? Společně s developerem Vám nabízíme novostavbu rodinného domu v nově budované rezidenční čtvrti v Olomouc – Chomoutově. Aktuálně se jedná o nabídku posledních 6 novostaveb RD. Výstavba domů již probíhá a dokončení je plánováno na léto 2023. Předmětem této nabídky je moderní, dvoupodlažní rodinný dům (označení B7) se sedlovou střechou s dispozicí 4+kk a velkoprostorovou skladovací místností, která dům stavebně a zvukově odděluje od sousedních domů. V přízemí domu se nachází zádveří, technická místnost, samostatné WC a obývací pokoj s kuchyňským koutem 28m2. Průchozí sklad 17m2 propojuje přední část domu se zahradou. Ve II.NP se nachází hlavní ložnice s šatnou (13m2), koupelna a dva samostatné pokoje (1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 590 000
 Kč
Prodej RD, 180 m², Počenice
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele jsme pro Vás přichystali ke koupi řadový dům v obci Počenice. Začnu rovnou tím, že dům bude k předání téměř s veškerým vybavením. Majitelé si odstěhují jen postele a osobní věci. Což je pro Vás obrovská úspora času a energie. Můžete rovnou luxusně bydlet. Rodinný domek má 3 obytná podlaží. Celkově o dispozici 5+2. Přízemí je bezbariérové a můžete ho multifunkčně využít. Prostorově nabízí samostatný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem + WC, menší skladovací místnost a kotelnu s prádelnou. Po schodech nahoru se dostanete do druhého podlaží. Budete nadšení z velkého otevřeného prostoru v kombinaci s moderním vybavením. Uvidíte velký prosvětlený obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem. Všechno ještě zářící novotou, protože stávající majitelé pořídili nábytek v novotě před necelými dvěma lety. Vedle kuchyně je praktický špajz. Pokud se Vám bude chtít na záchod, nemusíte běžet nahoru ani dolů, protože každé podlaží má svoje WC. Ve t... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7+kk Sluštice
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům na kraji obce Sluštice o užitné ploše 206 m2 (zastavěná plocha 140 m2) na pozemku 420 m2. Dům má dvě podlaží, zahradu s bazénem, terasu a byl kolem roku 2013 kompletně rekonstruován. Část horního podlaží lze oddělit jako samostatnou jednotku s vlastním vstupem a vytvořit tak dvougenerační dům. Obec Sluštice se nachází 3km jihovýchodně od Prahy, kousek od Říčan. Najdete zde potraviny, restauraci, mateřskou školku a samozřejmě autobusovou zastávku, odkud jezdí přímé autobusy do Škvorce a do Říčan. Z vedlejší obce Křenice jezdí dokonce přímý autobus do Prahy. Nemovitost se nachází na konci slepé ulice, kterou využívají pouze rezidenti. Dál za pozemkem už se nachází pouze pole a zeleň. Naproti pozemku se nachází sluštický Velký rybník. Součástí prvního podlaží domu bývala garáž, byla však předělána na pracovnu, ale je možné ji předělat zpět na garáž. Dále na prvním podlaží najdete koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, malou komoru, velkou technic... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ.
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji nevšední nízkoenergetický rodinný dům 7+1, 500 m2, s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem, částečně zařízený. Pozemky celkem 2.978 m2. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu. 1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně. 2. patro: dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), galerie, šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže. Dřevěn... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 275 m2 se sklepem a stodolou v Brodce
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Brodce je malá obec, kde trvale žije 1046 obyvatel a spadají do okresu Mladá Boleslav. Brodce jsou kousíček od Mladé Boleslavy, ale také od Prahy, Mělníka i Poděbrad, takže to místo je velmi zajímavé podle mě a je tam klídek. Najdete tady školu i školku, obchod, poštu a restauraci. Jezdí tu autobus a je tu dům s dvorkem, stodolou, garáži, dílnou, dřevníkem a sklepem, který vám brzy může říkat paní, nebo pane. Dům je rozdělen do tří částí, takže může velmi dobře fungovat i jako vícegenerační, nebo v kombinaci s podnikáním. V hlavní části domu je obytná plocha rozdělena na vstupní chodbu, předsíň, dva pokoje, kuchyň s jídelnou, toaletou, koupelnou a sklepem. Celá tato část disponuje užitnou plochou 86 m2 a podsklepená plocha má velkorysých... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme na prodej 3 patrový dům 314 m², který se nachází na pozemku o výměře 330 m2 na Praze 8 Libeň, ul.Stejskalova . Dům po kompletní rekonstrukci s velmi praktickou dispozice. Dům disponuje nebytovym prostorem se samostatným vchodem vhodným pro podnikání. V lokalitě je veškerá občanská infrastruktura. V blízkosti se nachází několik mateřských a základních škol, stejně tak gymnázium a vysoká škola, spousta obchod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m2 , pozemek 1403 m2
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej samostatně stojícího domu včetně vybavení ve vinařské časti obce Valtice části Úvaly. Majitel nabízí možnost si dům pronajmout a koupi zrealizovat do půl roku,s tím že hrazené nájemné bude již součástí kupní ceny. Přízemní nemovitost s užitnou plochou 250 m , byla dříve využívána jako restaurační zařízení (v k.ú vedena jako RD) s dispozicí :vstupní chodba, toalety,místnost s výčepem,velká kuchyň,salonek se vstupem na terasu, které má v 1.NP podkrovní byt (jedna menší místnost a druhá větší míst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu 150 m2 , pozemek 810 m2
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného domu v obci Loděnice u Pohořelic s dispozicí 4+kk. Jedná se o přízemní cihlový dům (možnost půdní vestavby) s dispozicí (kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pracovna,ložnice,dětský pokoj a velká koupelna s vanou a sprchovým koutem). Dům je suchý a postavený s pálených cihel,koupelna v roce 2020 prošla rekonstrukcí. Vytápění domu je centrálně plynovým kotlem (který lze rychle vyměnit za kotel na tuhá paliva ve sklepě bez velkých úprav), ostatní sítě jsou připojeny. Je zapotřebí počí... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
Prodej developerského projektu Pohořelice - Nová Ves
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Prodej novostavby rodinného domu v Pohořelicích - Nové Vsi, 25 km jižně od Brna. Jedná se o první z výstavby 4 rodinných domů. Dům je situován v řadové výstavbě jako 4+kk, s užitnou plochou 101,64 m a pozemkem 131 m a vlastním parkovacím stáním o celkové ploše 63m. Dispozice domu: 1.NP - zádveří (3,87 m)a chodba(2,73m), technická místnost (2,34 m), obývací pokoj s kuchyňským koutem (41,46 m), WC(1,65 m), terasa přístupná z obývacího pokoje (15 m). 2.NP - chodba (3,86 m), ložnice (11,55 m), ložnice (13,71 m), ložnice nebo pracovna (9,66 m), koupelna s vanou (7,4 m) a WC(1,65m). V rámci nabídkové ceny bude dodána stavba s finální úpravou a výmalbou vnitřn... (více v detailu)
7 860 000
 Kč
Dvougenerační RD(zahrada 633m2), Planá u ML., ul. Sportovní
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnou k prodeji třípodlažní, dvougenerační rodinný dům (4+1 a 3+1) v Plané u ML., ul. Sportovní . Užitná plocha domu činí cca 230 m2, obytná plocha je o výměře 190 m2. Zastavěná plocha činí 142 m2, zahrada je o výměře 633 m2. Předmětem prodeje je třípodlažní dům se zahradou, skleník, garáž a kolny. V suterénu domu se nachází sklepní a technické prostory: prádelna, sušárna, chodba a schodiště do 1.NP. V 1.NP je bytová jednotka 4+1 + koupelna, WC a spíš. Ve 2.NP s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 499 000
 Kč
Prodej stavby RD, 5+kk, 155 m2, Praha 10 - Benice.
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej stavby rodinného domu před kolaudací v Praze 10 – Benicích. Jedná se o dvojpodlažní řadový dům s dispozicí 5+kk, 155 m2, s pozemkem o rozloze 437 m2. 1.NP - obývací pokoj s kk s rozlohou 34 m2, pracovna 9,9 m2, koupelna 4,2 m2 se sprchovým koutem, WC a umyvadlem, předsíň 4 m2, chodba 4,6 m2, technická místnost 6,5 m2. 2.NP - chodba + schodiště 7,7 m2, koupelna 11,7 m2 se sprchovým koutem, rohovou vanou, dvojumyvadlem a WC, dětský pokoj 15,4 m2, druhý dětský pokoj 14,6 m2, ložnice 13,6 m2, 3.NP - půdní úložný prostor 8,5 m2, dále terasa 20 m2 a dvě parkovací místa. Dům je momentálně ve výstavbě před dokončením, s termínem dokončení 01-03/2023... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 430 000
 Kč