Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem prodejny/kanceláře, Karlovy Vary, 37,2m2
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Zezan. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejna, showroom nebo kancelář. !!! POZOR NOVĚ AKČNÍ CENA !!! Nabízíme tkzv. startovací START UP CENU NA 1 ROK PRONÁJMU, kde z původních 3000Kč/m/rok zaplatíte pouze 2300Kč/m/rok. Prostor má vlastní vstup a vitrínu s možností umístění reklamy. Prostor je prostorný a lze ho rozšířit o další prostor o ploše až 74,8 tzn celkem je k ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 130
 Kč
Pronájem prodejny/kanceláře, Karlovy Vary, 74,8m2
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Zezan. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejna, showroom nebo kancelář. !!! POZOR NOVĚ AKČNÍ CENA !!! Nabízíme tkzv. startovací START UP CENU NA PUL ROKU PRONÁJMU, kde z původních 17 500 Kč zaplatíte pouze 8 500 Kč měsíčně tzn sleva 9 000 Kč na 6 měsíců pronájmu. Prostor má vlastní vstup a vitrínu s možností umístění reklamy. Prostor je prostorný a lze ho rozšířit o další prostor o ploše ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 750
 Kč
Pronájem kanceláře v širším centru Plzně, Nerudova ul.
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře v Plzni, Nerudova ul. Tato kancelář je v 1.NP administrativní budovy. Společná kuchyňka a wc na chodb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900
 Kč
Pronájem kancelářských prostor - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
V průmyslovém areálu firmy Doosan Škoda Power Plzeň nabízíme k pronájmu kanceláře různých rozměrů, od 150 m2. Před objektem je dále k pronájmu venkovní plocha 1... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej restaurace, 241 m, Dolní Lomná
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji zavedenou rodinnou restauraci v samotném centru malebné vesnici Dolní Lomná. Hospůdka u řeky s příjemným venkovním posezením, která se zaměřuje na domácí Slezskou kuchyni je velice vyhledávána jak pěší či cykloturisty. V přízemí se nachází restaurační zařízení, výčep vše dle platných hygienických norem, dvě ter... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytový dům Kácov
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej bytového domu v centru Kácova. V domě jsou čtyři bytové jednotky, 2x 1+1, 2x 2+1, s možností vestavby na půdě. Dům je po rekonstrukci z roku 2006, nové rozvody el., vody, odpadů. Sítě jsou vyvedeny i na půdu. K domu je kompletní technická dokumentace. Zásobování vodou je řešeno z vlastního vrtu, odpady jsou obec... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 200 000
 Kč
Prodej obchodních (kancelářských) prostor 165,9m2, Karlín
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Přízemní, velkoryse prostorný klimatizovaný, po celém obvodě prosklený obchodní prostor (165,9m2) s možností variabilního využití - reprezentativní sídlo společnosti, firmy, restaurace, kanceláře, školící centrum, kosmetické a kadeřnické služby, maloobchod, showroom, architektonická kancelář s přímým vstupem z hlavní ulice v mimořádně atraktivní lokalitě Karlína v moderní rezidenci Vltava na zeleném nábřeží Vltavy, v pěším dosahu centra, MHD, stanice metra Křižíkova v minutové pěší vzdálenosti s možností parkovacích míst v podzemních garážích s výtahem. Nebytová plocha nacházející se v úrovni ulice je rozdělena na několik částí (místností) s nově vybudovaným kompletním zázemím (toalety, šatna, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000 000
 Kč
Prodej obchodních prostor (restaurace) 165,9m2 se zázemím, Karlín
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Přízemní, velkoryse prostorný klimatizovaný, po celém obvodě prosklený obchodní prostor - původně luxusní restaurace (165,9m2) s možností variabilního využití - reprezentativní sídlo společnosti, firmy, restaurace, kanceláře, školící centrum, kosmetické a kadeřnické služby, maloobchod, showroom, architektonická kancelář s přímým vstupem z hlavní ulice v mimořádně atraktivní lokalitě Karlína v moderní rezidenci Vltava na zeleném nábřeží Vltavy, v pěším dosahu centra, MHD, stanice metra Křižíkova v minutové pěší vzdálenosti s možností parkovacích míst v podzemních garážích s výtahem. Nebytová plocha nacházející se v úrovni ulice je rozdělena na několik částí (místností) s nově vybudovaným kompletním zázemím (toa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000 000
 Kč
Prodej atypického bytu, kanceláře, 2x 2kk, 90m2, Kroftova, Praha 5
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej atypicky řešeného bytu 81m2, se sklepem 8,5m2 s možností využití jako kancelář. Byt je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky 2kk. Byty mají společnou vstupní chodbu 4m2, ze které vedou vstupní dveře do každé bytové jednotky. První nadzemní podlaží činžovního domu v atraktivní a vyhledávané čtvrti pražského Smíchova s veškerou občanskou vybaveností v místě. V blízkosti zahrada Kinských, OC Nový Smíchov, množství kaváren a restaurací. Výborná dopravní dostupnost. Větší bytová jednotka o výměře 43m2 je orientovaná do klidné ulice, na západ. Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna s vanou. Vybavení bytu zahrnuje kuchyňskou linku s lednicí, troubou, varnou deskou, koupelna s toaletou a vanou. Byt je prodáván vybavený. Dřevěné podlahy a dlažba, vysoké stropy. Menší bytová jednotka o výměře 34m2 je orientovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 200 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, 37 m2 + zázemí, Tyršova, Benešov.
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostor v pasáži víceúčelového domu v centru Benešova. Nabízíme Vám k pronájmu komerční (obchodní) prostor v obchodní pasáži v centru Benešova, Tyršova ulice (dům Na Zámecké č.p. 2321). Možné využití jako obchod či kancelář. Hlavní vchod do objektu je v Tyršově ulici a obchodní pasáží je možné projít směrem k autobusovému a vlakovému nádraží, nebo do parku. Jedná se o prostory v přízemí pětipatrového domu, v plánku označeno jako nebytová jednotka č.105 (KP5). Prostory mají internetovou přípojku, vzduchotechniku, prosklenou výlohu atd. Vytápění centrální. Tento komerč... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 127 m2, Praha 10-Vršovice, Na spojce
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor s přímým vstupem z ulice o velikosti 127 m2 po částečné rekonstrukci v přízemí bytového domu v Praze 10-Vršovice. Prostor je zkolaudován a v posledních letech byl využíván jako vinotéka. Prostor je vhodný pro provozování restaurace, vinotéky, kavárny apod., ale je možné jej využít i pro kadeřnictví, obchod, služby nebo galerii. V prostoru byla v minulosti provozována ... (více v detailu)
39 000
 Kč
Pronájem kanceláře 18,5 m2, ul. Plynárenská, Kolín
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zrekonstruovaných kancelářských prostor o výměře 18,5 m v Kolíně, ulice Plynárenská. V budově je volných více kanceláří a některé je možné spojit a vytvořit si tak větší pracovní prostor. Volné kanceláře se nacházejí v druhém, pátém a šestém poschodí. Kanceláře jsou prázdné, nevybavené. V budově je možno si zřídi... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 590
 Kč
Pronájem kanceláře v Písku
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte klid pro svou práci a zároveň chcete mít vše po ruce? Nabízím Vám pronájem kanceláře o celkové podlahové ploše 55 m2, přímo v centru města Písek. Kancelář se nachází v přízemí budovy spolu s dalšími užívanými komerčními prostory, avšak díky umístění kanceláře a tlustým stěnám nebudete ničím rušeni. Velikou předností je poloha budovy, nachází se totiž na adrese Havlíčko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 400
 Kč
Pronájem ordinace 18,5 m2, ul. Plynárenská, Kolín
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zrekonstruovaných kancelářských prostor s možností využití jako ordinace o výměře 18,5 m v Kolíně, ulice Plynárenská. Volný prostor se nachází ve čtvrtém poschodí. Prostor je prázdný, nevybavený. V budově je možno si zřídit sídlo firmy. Měsíční nájem činí 140/m bez DP... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 590
 Kč
Prodej, Zemědělská usedlost, 163 m2 obytná plocha - Postupice
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nabízím vám ke koupi zemědělskou usedlost, který se nachází v jižní části obce Postupice, okr. Benešov. Jedná se o bývalou hospodářskou usedlost, která byla v minulosti využívána jako pivovar. V současné době je jihozápadní část nemovitosti užívána pro bydlení a zbývající objekty jako stodoly, chlévy a sklady. Nemovitost byla dána do užívání současnému vlastníkovi v r. 1981, vystavěna v r, 1850. Dispozice: 1.PP sklep, 1.NP vstup do domu, zádveří, dílna, kotelna, 2x skladovací prostor (tyto prostory jsou neobyvatelné), 2.NP je bytová jednotka 4+1 se sociálním zařízením, vstupní chodba. Půda k sušení prádla a skladování sena. Obvodová konstrukce obytné části je zděná z cihlového a smíšeného zdiva (kámen, cihla), základy jsou kamenné a betonové. Stropy jsou standardní rovné (dřevěné trámové, nebo cihlové). Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní i vnitřní omítky jsou vápenné štukové. Okna jsou dřevěná dvojitá (špaletová), dveře dřevěné hladké náplňové... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
Prodej skladových prostor 555 m2 s pozemkem 2020 m2, Střítež u Kaplice
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej skladových prostor o zastavěné ploše 555 m2 s vlastním pozemkem o celkové výměře 2020 m2 v lokalitě Kaplice - Nádraží. U nemovitosti se nachází parkoviště o celkové ploše 200 m2. Před 7 lety budova prošla rekonstrukcí - nová střecha, kotelna, rozvody, v... (více v detailu)
6 890 000
 Kč
Prodej novostavby nízkoenergetické designové vily 5kk s terasami (510m2), garáž pro 3 automobily, Ba
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Novostavba nízkoenergetické (B), čtyřpodlažní designové vily 5kk (510m2), jako reprezentativního sídla společnosti, zázemí firmy, monolitické betonové konstrukce s nadčasovou architekturou, s neopakovatelnou atmosférou luxusu a designu s promyšleným systémem teras zajišťujícím panoramatický výhled s fantastickými výhledy na metropoli a okolí, umístěná na prosluněném pozemku jižního svahu v klidné rezidenční lokalitě Barrandova, v jednosměrné ulici vilové čtvrti. Stavba byla realizována dle projektu profesora Zdeňka Fránka, jednoho z nejvýznamnějších představitelů současné české architektury, čerstvého držitele ocenění Architekt roku. Dispozice zahrnuje čtyři podlaží - 1.podlaží vstupní hala, luxusní, celoprosklená finská sauna se sprchovým koutem. Ve 2.podlaží velkoryse řešený otevřený prostor s designovou kuchyní s prosklenými stěnami a zároveň přímým vstupem na terasu lemující celé 2. podlaží. Dále samostatná toaleta, technické zázemí - komora. 3.podlaží - dva prosvětlené, jihozápa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, Ubytování, 22m2 - Uherské Hradiště
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích, vhodné pro firemní zaměstnance. Pokoje vybavené včetně soc. zařízení.... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem podnikatelského boxu v JM Park Moravany
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem novostavby podnikatelského boxu v komerčním areálu na jihu Brna, poblíž ulice Vídeňská. Box je vhodný pro firmy hledající prostory pro obchodní činnost, skladování nebo drobnou výrobu. Celá stavba je navržena jako energeticky velmi úsporná. Celková užitná plocha boxu 377,6 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem podnikatelského boxu v JM Park Moravany
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem novostavby podnikatelského boxu v nově vznikajícím komerčním areálu na jihu Brna, poblíž ulice Vídeňská. Box je vhodný pro firmy hledající prostory pro obchodní činnost, skladování nebo drobnou výrobu. Celá stavba je navržena jako energeticky velmi úsporná. Celková uži... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem podnikatelského boxu, Brno - jih
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem novostavby podnikatelského boxu v komerčním areálu na jihu Brna, poblíž ulice Vídeňská. Box je vhodný pro firmy hledající prostory pro obchodní činnost, skladování nebo drobnou výrobu. Celá stavba je navržena jako energeticky velmi úsporná. Celková užitná plocha boxu 377,6 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90 000
 Kč
Pronájem kanceláře 28 m2 - Zlín - Prštné
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem pěkné kanceláře o velikosti 28 m2 v administrativní budově v 1. patře. Internet (390,- Kč +DPH, není podmínkou). Na chodbě sociální zařízení a sprchy. Budova je zateplená. Přístup do kanceláře je možný kdykoliv. Kanceláře je vymalovaná a položen koberec. Velkou výhodou je i menší zázemí s možností vybudování kuchyň... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 632
 Kč
Pronájem, Sklady, 1020 m2 -
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem zateplené haly v uzavřeném skladovacím areálu, na okraji Hradce Králové, ve Svobodných Dvorech. Areál má vlastní přístupovou cestu pro kamiony s otevíráním na čip nebo telefon, bránu pro osobní vozidla a pro pěší v bezprostřední blízkosti zastávky MHD. V současné době je v přípravě projektová dokumentace, do konce roku očekáváme stavební povolení a začátkem roku zahájení stavby. Pro budoucího nájemce lze halu upravit dle individuálních požadavků. Sklad... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního prostoru- hala pro skladování
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobní haly ke komerčnímu využití ve Frýdku-Místku. Hala je vhodná pro výrobu, k jejíž činnosti je nutné použití jeřábu, nebo také ke skladování. Je zde dostatečná výška stropu a také disponuje i vysokými vraty, která slouží i pro bezproblémový vjezd kamiónu do haly. K manipulaci s materiálem jsou k dispozici také 2 jeřáby, každý o nosnosti 12,5 t. Celková plocha haly je 2000m, která se dá ale rozdělit na 2 části- každá o velikosti 1000m. Hala je rozdělená na 2 části, které se dají samostatné oddělit a uprostřed haly je průjezd pro kamión. Samostatný jeřáb je na každé polovině haly. V případě pronájmu haly o velikosti 2000m j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
K pronájmu nebytové prostory pro obchod či služby po rekonstrukci v Písku
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory po rekonstrukci, ke komerčnímu či obchodnímu využítí. Nemovitost se nachází v širším centru města Písek. Vedle nebytových prostor je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč