Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Kancelářské prostory 378 m2 v budově Gemini na Pankráci
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Budova Gemini Minimální velikost kanceláří 378 m2. Kancelářské prostory jsou k pronájmu dle dohody. Jedná se o prostory standardu A v administrativní zóně Pankráce s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláří Prague River Garden
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v budově moderního kancelářského komplexu Prague River Garden, která se nachází v rychle se rozvíjející čtvrti Karlín v centru Prahy. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem zařízených kanceláří v budově City Empiria
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v budově City Empiria, která je se svými 104 metry dominantou pražské čtvrti Pankrác a stojí přímo u stanice metra Pankrác a těsně vedle OC Arkády. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem kanceláří v business centru Nové Butovice
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v business centru Nové Butovice , které je přímo u stanice metra Nové Butovice v Praze 5. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej kavárny 124,60m2, ul. Lorencova - Zlín
Před 686 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodejní nabídka nových prostor určených pro provoz kavárny v přízemí moderní budovy Park Tower ve Zlíně. Kavárna bude přímo součástí zcela nového bytového komplexu se 129 bytovými jednotkami, což může provozovateli zajistit zajímavou pravidelnou klientelu. Mimo zimní období se počítá také s rozšířením kapacity o vy... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 185 000
 Kč
Prodej ateliéru, 101 m2, Velké náměstí, Písek
Před 686 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji ateliér o výměře podlahové plochy 79,58 m2, který se nachází ve 2. patře čtyřpodlažního objektu bez výtahu přímo na Velkém náměstí v Písku. Příslušenstvím ateliéru je kuchyňka o výměře 4,56 m2, skladový prostor (šatna) o výměře 10,25 m2, 2x toaleta + sprcha o výměře 6,9 m2 a také sklep o výměře 7,63 m2 v sut... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 050 000
 Kč
Pronájem skladových prostor Praha - Vysočany
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronajmeme sklad o velikosti cca 7,5 m2. Jde o samostatně uzamykatelný prostor v objektu s trvalou ostrahou a pod kamerami, navíc s vlastním vstupním kódem. Prostor je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 839
 Kč
Pronájem kancelářských prostor u D1 296 m2, ulice Traťová, Brno
Před 686 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem uzavřeného kancelářského patra 296 m2 nacházejícího se v administrativním centru v dosahu centra Brna a dálnice D1. Vysoký počet parkovacích míst zaručuje pohodlné parkovaní jak pro uživatele objektu, tak pro jeho návštěvníky. Areál centra se nachází v klidné a bezpečné lokalitě Brno - Bohunice / H. Heršpice s výbornou dopravní dostupností v blízkosti dálničního nájezdu D1 (EXIT 194) a současně pouhé 4 km od centra Brna. Administrativní centrum se skládá z komplexu navzájem propojených administrativně – obchodních budov, venkovních skladů a zpevněných ploch s přiměřeně vyváženou plochou udržované... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 323
 Kč
Prodej, Pozemky pro bydlení, 3163 m2 -
Před 686 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Vila a pozemek nacházející se poblíž centra obce Zbůch, je 7 km od hranic Plzně a 3 km od dálničního převaděče a je skvělým řešením pro nové sídlo vaší firmy, developerského projektu, či prostorného bydlení. V zadní části pozemku o celkové rozloze cca 3200 m2 lze vystavět nový bytový dům. V přední části pozemku se v současné době nachází velká vila, kdysi patřící majiteli místních dolů. Vila je částečně zrekonst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 750 000
 Kč
Nabízíme prodej činžovního domu, 525m2
Před 686 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji pětipatrový apartmánový dům, který se nachází v samém centru Karlových Varů. Samotný dům pochází z roku 1912 a nachází se v blízkosti promenády, léčivých pramenů, nákupní zóny, lázeňských domů. K dispozici je garážové vyhrazené stání pro 7 osobních automobilů. Dále je tu možnost nákupu v blízkém supermarketu. Dům disponuje 7mi apartmány o velikosti 1+1, 2+KK, 2+1, 7+kk s orientací na jih. Všechny apartmány jsou opravdu nadstandardně vybavené. V posledním patře a podkroví se nachází luxusní a plně zařízený Penthause o výměře 160m2. Celý objekt je využíván pro krátkodobé pronájmy s již letitou tradicí. Máte jedinečnou možnost převzít ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Ivančice, pronájem kanceláří, 386 m2, skladové prostory, zasedací místnost – komerce
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem kanceláří či výrobních prostor nebo i skladovacích prostor a to ve 2.patře v kancelářské budově v obci Ivančice. Budova se nachází v areálu sila. Součástí nájmu je pět samostatných kanceláří orientovaných na západní stranu, další místnosti jsou na východní straně budovy. Na pronajímaném podlaží je taktéž WC. Prostory jsou bez zařízení. Parkování je možné buďto přímo v areálu, n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40 000
 Kč
Restaurace s rozlehlým zázemím a s vydaným stavebním povolením na přestavbu na minipivovar
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Přenechám za výhodných podmínek kompletní projekt s vydaným stavebním povolením na minipivovar v atraktivní lokalitě obce Všenory / Berounka/ Praha- západ. Residenční lokalita se silným rekreačním a turistickým potenciálem, cyklostezkou, výborným vlakovým spojením 23 minut na Praha-Smíchov . Projekt je situovám do pů... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Brno - město, pronájem kanceláře, 108,51 m2, kuchyň – komerce
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k pronájmu kancelářský prostor o rozloze 108,51 m2, ve 2. patře domu na ulici Masarykova v Brně. Jedná se o kancelářskou jednotku s okny do dvora, s vlastním sociálním zázemím a stávající krátkou kuchyňskou linkou s dřezem. Pronajímatel zajistí na svoje náklady dodávku a pokládku zátěžového koberce Primavera. V prostorech je provedena obnova maleb bílou barvou. Spotřeba el. energie i vodného a stočného jsou měřeny podružnými měřidly. Vytápění je plynovým kotlem, který vytápí jen 1. a 2. patr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Prodej komerčních prostor Žebrák 1080 m2
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji prostory budovy bývalého pivovaru 1080 m2 v obci Žebrák. Budova má vstup ze dvou stran, velmi zajímavé jsou extrémně vysoké stropy (cca 16m), dále má půdní prostor a doposud byla využívána jako sklad. Je zde přívod plynu a el.energie, veřejný vodovod,veřejná kanalizace, studna. Objekt se nachází v historickém centru města v blízkosti radnice a hasičsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 350 000
 Kč
Pronájem, Sklady, 62 m2 - Havlíčkův Brod
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladové prostory o celkové výměře cca 62 m2 v Havlíčkově Brodě. Prostor není vytápěný, bude zcela vyklizený. Vhodný jako garáž, skladový prostor, výroba, autodílna.... a spoustu dalších variant využití.. Před budovou i u skladových ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Pronájem, kancelář 22 m2, Praha 3 - Žižkov
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kancelář 22 m2 na Žižkově v ulici Domažlická. Prostor je ve 2.patře administrativní budovy, je vybaven plovoucí podlahou, novým LED osvětlením, žaluziemi, novou výmalbou. V budově je bezbariérový přístup, výtah a recepce. Výborné spojení do centra ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 270
 Kč
Pronájem obchodních prostor na adrese Jungmannova 15, Praha 1
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Jungmannova 15 je místem, kde sídlí řada úspěšných českých i mezinárodních firem. Nabízené prostory se nachází v přízemí budovy, jedná se o 588,68 m2(retail) a 130,73 m2 (terasa). Hotový fit-out taneční studio + kavárna, ale je zde možnost i jiného provozu. Cena... (více v detailu)
Pronájem kancelářských prostor na prestižní adrese Jindřišská 16, Praha 1
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu unikátní a reprezentativní kanceláře v atraktivní lokalitě blízko Václavského náměstí, na rohu ulic Jindřišská a Politických vězňů. V bezprostřední blízkosti se nachází stanice metra Můstek (linky A a B). Parkování k dispozici přímo v budově. Kancelářské prostory se nacházejí v luxusní administrativní budově, která originálním způsobem spojuje historii a modernu. Historická a nová část budovy jsou propojeny a obklopeny elegantním atriem s vertikální zahradou osázenou více než 5 000 živými rostlinami, které zajišťují 100 % čistý vzduch pro komfortní a zdravé pracovní klima. Komunikace mezi podlažími je zajištěna stylovými výtahy, nájemníci ale mohou použít také dvě reprezentativní historická scho... (více v detailu)
Kancelářské prostory, Křenová
Před 690 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme pronájem kancelářských prostor o výměře 164m2. Prostory se nachází v čtvrtém podlaží kancelářské budovy Křenová 73. Kancelář má vstupní recepci, která ji dále rozděluje na jižní a severní část. V jižní části máme dvě samostatné kanceláře, společenskou místnost a sklad. V severní jsou potom čtyři samostatné kanceláře, zasedací místnost, technická místnost a kuchyňka. Prostor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
53 000
 Kč
Obchodní prostory k pronajmutí, Kosmonosy, Komerční prostor k pronájmu Hradišťská,Kosmonosy
Před 692 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si nabídnout prostor, který je vhodný pro obchod, kancelář apod. Nachází se na hlavní ulici, proto dobře dohledatelný, pro Vaše zákazníky, klienty. Nyní je zde kancelář. Prostor je k dispozici od ledna 2023. Pronájem je bez vybavení. Jsou zde dvě oddělené místnosti, vzadu je sociální zařízení. Vytápění je... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem podnikatelského boxu 462 m2 , Znojmo
Před 693 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu plánované podnikatelské boxy v obchodně-podnikatelské zóně nacházející se v jižní části Znojma. Boxy jsou vhodné pro firmy hledající prostory pro skladování, drobnou výrobu, obchodní a kancelářské zázemí. Modulární řešení jednotek nabízí možnost flexibilních dispozic a spojování jednotlivých boxů dle potřeb Vaší společnosti. Přestěhujte svoji firmu do standardu a prostředí, které si zaslouží. Plánovaná realizace III. etapy s předpokládaným termínem dokonče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem podnikatelského boxu 462 m2 , Znojmo
Před 693 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu plánované podnikatelské boxy v obchodně-podnikatelské zóně nacházející se v jižní části Znojma. Boxy jsou vhodné pro firmy hledající prostory pro skladování, drobnou výrobu, obchodní a kancelářské zázemí. Modulární řešení jednotek nabízí možnost flexibilních dispozic a spojování jednotlivých boxů dle potřeb Vaší společnosti. Přestěhujte svoj... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem uzavřeného kancelářského celku 231 m2, ulice Benešova, Brno
Před 693 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivní lokalitě centra Brna nabízíme k pronájmu uzavřenou jednotku s vlastním vstupem o výměře 231 m2 rozčleněnou do dvou nadzemních podlaží. Moderní sedmipodlažní administrativní budova se nachází v blízkosti hlavního nádraží s kompletní občanskou vybaveností v okolí. Pokud potřebujete být na špičkové adrese s dostupností pro zaměstnance i klienty a mít možnost parkingu, je pro Vás tento prostor ideální volbou. Jednotka má svůj vlastní vstup z ulice a je rozdělena do dvou podlaží, 1.NP - 107 m2 + 2.NP - 124 m2. Vybavení: klima... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
159 000
 Kč
Sklad 20 m2 ve Stodě
Před 693 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmeme nové skladovací prostory v obci Stod (Plzeň - jih). Pro více informací nás ne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 740
 Kč
Pronájem obchodně - administrativních prostor 335 m2, ulice Benešova, Brno
Před 693 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivní lokalitě centra Brna nabízíme k pronájmu uzavřenou jednotku s vlastními vstupy o výměře 335 m2 rozčleněnou do dvou nadzemních podlaží. Moderní sedmipodlažní administrativní budova se nachází v blízkosti hlavního nádraží s kompletní občanskou vybaveností v okolí. Pokud potřebujete být na špičkové adrese s dostupností pro zaměstnance i klienty a mít možnost parkingu, je pro Vás tento prostor ideální volbou. Jednotka má svoje vlastní vstupy z ulice Benešova a Orlí a je rozdělena do dvou podlaží, 1.NP - 211 m2 + 2.NP - 124 m2. Vybav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199 000
 Kč