Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Nebytový prostor, Praha - Horní Počernice
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nebytová jednotka č. 2222/33 - výměníková stanice pro otop a ohřev TUV Nebytová jednotka č. 2222/34 - trafostanice. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovitost určena ke ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 353 072
 Kč
Prodej obchodního prostoru, Praha 7,
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej nově připravovaného obchodního prostoru umístěného v novostavbě bytového domu projektu VIVUS Argentinská, který se nachází na rohu ulic Argentinská a U Průhonu. V současnosti je prostor připravován na provoz kavárny s předzahrádkou, ale lze ho využít i jiným způsobem. Součástí prodeje je také skladovací prostor o velikosti 20 m2 a dále veškeré vybavení v nadstandardním provedení a designový nábytek. Vzhledem k umístění se jedná o ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 600 000
 Kč
Pronájem kanceláří či skladu, Kladno - Centrum.
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nebytových prostor, Kladno – Centrum. Nabízíme pronájem nebytových prostor respektive 1 kancelář o velikosti 13m2 v pátém patře - číslo kanceláře 520. Další nebytový prostor o velikosti 129 m2 se nachází v přízemí administrativní budovy - výborné místo přímo u vchodu budovy. Vhodné na větší kancelář, ordinaci, banku, pojišťovnu, atd. Jedná se o lokalitu, Kladno – Centrum, ul. Váňova. V každém patře jsou společné kuchyňské linky a soc. zázemí. Jedná se o velmi frekventované místo v centru města Kladna. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Pronájem kanceláří 600 m2 v Modřanech (celé patro)
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor v Praze Modřanech. Připravili jsme pro Vás speciální nabídku a tou jsou odpuštěné dva nájmy každý rok po dobu prvních 3.let (zaplatíte 10 x nájem a dva máte zdarma první 3 roky). Jedná se o soubor kanceláří ve 4 NP v kancelářské budově s celkem 4-mi patry. Kanceláře mají klimatizaci, vlastní kuchyňku a společné wc na patře. K dispozici jsou různě velké kanceláře, většinou 20 a 40 m. Možné pronajmout více najednou a tím získat větší plochu. Dispozice jsou řešeny sádrokartonovými stěnami, které je možno přizpůsobit. Cena po prvních třec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210
 Kč
Pronájem kanceláří 300 m2 v Modřanech (polovina patra)
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor v Praze Modřanech. Připravili jsme pro Vás speciální nabídku a tou jsou odpuštěné dva nájmy každý rok po dobu prvních 3.let (zaplatíte 10 x nájem a dva máte zdarma první 3 roky). Jedná se o soubor kanceláří ve 4 NP v kancelářské budově s celkem 4-mi patry. Kanceláře mají klimatizaci, vlastní kuchyňku a společné wc na patře. K dispozici jsou různě velké kanceláře, většinou 20 a 40 m. Možné pronajmout více najednou a tím získat větší plochu. Dispozice jsou řešeny sádrokartonovými stěnami, které je možno přizpůsobit. Cena je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210
 Kč
Pronájem obchodních prostor 54 m2 ve Václavské pasáži
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem krásného obchodního prostoru na Karlově náměstí ve Václavské pasáži přímo u tramvajové zastávky o velikosti 54 m. Díky vysokým stropům je zde vybudováno mezipatro o ploše dalších 10 m. Prostory mají vlastní sociální zázemí a me... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 504
 Kč
Pronájem luxusních komerčních prostor Hradčanská
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem moderních kanceláří v moderní kancelářské budově Hradčanská Office Center. Kanceláře jsou k dispozici od 30 m do 190 m. Dle potřeby klienta. Kanceláře mají centrální vytápění s klimatizací. Objekt je hlídán kamerovým sys... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor 72m2
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem krásných komerčních prostor o velikosti 72 m ve frekventované pasáži u Karlova náměstí. Doménou celého prostoru jsou velké výlohy do ulice a do pasáže. Vyšší strop působí velmi honosně. Prostory mají vlastní sociální zařízení a menší prostor pro kancelář... (více v detailu)
Hlavní město Praha
66 224
 Kč
Skladovací a výrobní prostor Drahkov 1 579 m2
Před 696 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej výrobního, skladovacího prostoru v Drahkově 1 579 m, zastavěná plocha 185 m. Nutné si zajistit geodeta na rozdělení pozemku a zanést zvlášť do katastrálního úřadu. Zřídit vlastní vjezd do areálu. Parkování na pozemku i venku před oplocením. Za budovou se nachází altánek k posezení a relaxaci. Dále pergo... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 510 m2 - 1.NP, Vlněna, ulice Přízová, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 510 m2 v 1.NP moderního obchodně - administrativního centra na ulici Přízová, v městské části Brno - střed. Prostory se nachází v přízemí a mají velké prosklené výlohy. Konkrétní cenová nabídka se stanovuje dle individuální poptávky. Prostor je vhodný pro služby, showroom apod. Neplatíte provizi realitní společnosti. Ilustrativní foto. Standardy obchodních prostor a centra: Zdvojená podlaha, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu, recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému. Bezbariérový přístup 24/7, výtahy. Kavárna, restaurace, banka, pekárna, kadeřnictví, fitness, květinářství, galerie a další služby v areálu. M... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
197 880
 Kč
Prodej, Kancelářské - obchodní prostory, 105,6 m2 - Praha - Modřany
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji zcela nový, moderní nebytový prostor o výměře 105,6 m2, č. 2.201, vhodný pro jakýkoliv komerční provoz respektující umístění v rezidenčním objektu. Ideální pro kanceláře, ordinaci, služby. Orientace prostoru je na J,V,Z. Součástí prodeje je i podíl na společných prostorech a zázemí. Přístup do 1. patra je vchodem a schodištěm/výtahem odděleným od provozu zbylého domu (byty). Možnost přikoupení venkovního parkovacího stání. Umístění prostor v 2. NP nového domu v ulici Mezi vodami oslovuje jak vlastníky a uživatele nových bytů v našem projektu a stávající obyvatele rezidenč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 739 000
 Kč
Prodej administrativní budovy, Nové Město na Moravě - Pohledec
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej bývalé administrativní budovy v obci Pohledec v těsné blízkosti Nového Města na Moravě. Jedná se o dvoupodlažní budovu se zastavěnou plochou 867 m2 s funkčním nákladním výtahem. V přízemí se nachází sociální zařízení (WC, umývárna), kuchyň s jídelnou a několika místnostmi (kanceláře). V prvním patře jsou 3 místnosti (kanceláře), dále v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem, skladových/výrobních a kancelářských prostor Plzeň Křimice
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem moderních skladových/výrobních, kancelářských a ostatních prostor v objektu BUSINESS PARK KŘIMICE v Plzni. Výhodou je poloha areálu u sjezdu z dálnice D5, výborná dostupnost prostředky MHD i ostraha areálu 24/7. Kancelářské prostory lze upravit dle požadavků nájemníka. Skladových prostor, které jsou zároveň vhodné i pro lehkou výrobu budou, nebo již jsou k dispozici v jednotlivých budovách tyto plochy: Budova A • Nově na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem, skladových/výrobních a kancelářských prostor Praha Zličín
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem moderních skladových/výrobních, kancelářských a ostatních prostor v objektu BUSINESS PARK ZLIČÍN v Praze. Výhodou je přímé napojen na dálnici D5 i na Pražský okruh. Stanice metra Zličín je vzdálena cca 15min. chůze. Skladových prostor, které jsou zároveň vhodné i pro lehkou výrobu budou, nebo již jsou k dispozici v jednotlivých budovách tyto plochy: Budova 2 • v přízemí této haly jsou ihned dostupné kanceláře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
pronájem kanceláří v Prachaticích
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláří o výměře 15 až 300 m v různých patrech administrativní budovy v centru Prachatic. Na chodbách jsou k dispozici společné kuchyňky a toalety. Podlahové krytiny - dlažba a koberce, v oknech vertikální žaluzie, vytápění centrální, možnost připojení k wifi, kamerový systém, skla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
95
 Kč
pronájem komerčních prostor v Prachaticích
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem obchodních prostor v historickém centru města Prachatice. Místnost v přízemí má dřevěný strop, výlohu, kuchyňku a toaletu. Prostor nabízí široké využití - pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej prostorného apartmánového bytu 4+kk v centru Brna, který je vhodný i jako representativní kanceláře
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme výjimečný cihlový byt na ulici Vachova v samém centru Brna. Prostor se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem. Vstup je přes oddělenou chodbu do vnitrobloku s vlastním malým balkónem. Jedná se o prostornou koncepci bytu s dispozicí 4+kk a celkovou podlahovou plochou 115 m2. Velkou výhodou je otevřenost, samostatné vstupy do místností a velký společný prostor, ve kterém převládá několik zachovalých původních prvků atmosféry 1. republiky. Koupelna s vanou a samostatná toaleta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500 000
 Kč
Pronájem Restaurace 120 m2 - Sedlčany
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu zařízení restauračního typu v centru Sedlčan, přímo na hlavním náměstí s mnohaletou tradicí. Provozovna je po rekonstrukci. Provozovna byla v minulosti provozována jako noční a denní bar, vinárna a také restaurace. Prostor se nachází v suterénu rekonstruovaného historického domu, je perfektně odhlučněn, lze provozovat i hudbu. Vstup je přímo z ulice z náměstí Na Potůčku. Prostor je plně zařízený, vybaven klimatizací, vzduchotechnikou... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru v Havířově
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor na atraktivním místě s Havířově, které jsou umístěny v I.NP. budovy. K pronájmu nabízíme celkem 3 kanceláře, které jsou vzájemně průchozí a kromě toho je možno také využívat denní místnost s posezením, kde je umístěn bar a kuchyňka. Největší kancelář je o velikosti 46m a další dvě mají 27 a 21m. Nabízené prostory jsou dobře dostupné, kousek od centra města a podél příjezdové silnice je také velký počet odstavných ploch pro parkování. Tyto prostory byly v r. 2016 kompletně zrekonstruovány. Jsou vybaveny také řízeným větráním a rekuperací. Celý prostor je napojen také na pult centrální ochrany. Jednotlivé kanceláře se dají pronajmout i samostatně. Po dohodě se dá pronajmout i vybavení kanceláři. V případě potřeby je možné i pronajmout v přízemí budovy skladové prostory. Velikost těchto prostor je celkově 460m. Ale dají se také rozdělit dle potřeby na menší části. Je zde nová podlaha z litého průmyslového betonu. Pro úsporu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Pronájem kanceláří 451 m2 - 2.NP, Centrum Vlněna, ulice Přízová, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 451 m2 v 2.NP v moderním administrativně - obchodním centru na ulici Přízová, v městské části Brno - střed. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Zdvojená podlaha, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu, recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému. Bezbariérový přístup 24/7, výtahy. Kavárna, restaurace, banka, pekárna, kadeřnictví, fitness, květinářství, galerie a další služby v areálu. Možnost stravování v centru - rest... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
161 819
 Kč
Pronájem, klimatizované Kanceláře 100 m2, náměstí Míru - Zlín
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu klimatizovanou kancelář o velikosti 100m2 ve 3.NP na náměstí Míru ve Zlíně. Kancelář je velmi dobře prosvětlena, disponuje skladovou místností a velmi prostornou kuchyňkou. V přízemí je připraven stojan na kola... (více v detailu)
Zlínský kraj
22 000
 Kč
Pronájem restaurace 360m2, na ulici Jakubská, Brno střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu lukrativní obchodní prostory vhodné pro provoz restaurace nebo baru na ulici Jakubská v samém centru Brna. Jedná se o tzv. brněnský zlatý kříž a pěší zónu, ve které se nachází bezpočet různorodých gastro zařízení, obchodů a poskytovatelů služeb. Lokalita Jakubské náměstí je známa pro svoji výjimečnou atmosféru, proto se stává vyhledávaným místem. Vnitřní prostory mají cca 360 m2, kapacita cca pro 100 osob, prostor má vstup přímo z ulice a je velmi dobře viditelný. V prostorech najdeme bar, kuchyni, sociální zařízení, dva sklepy, zázemí pro zaměstnance, prostoru a sociálních zařízení. Nachází se zde velká zahrádka ve vnitrobloku pro cca 90 osob s venkovním výčepem. Dál... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ubytovací zařízení s pozemky, Hošťálková
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nově postavený Penzion vznikl rekonstrukcí a celkovou přestavbou bývalého podnikového rekreačního střediska. K relaxaci slouží bazén o velikosti 4x8m s proti proudem, teplota vody 28 - 30°C. Samozřejmostí jsou samostatné šatny a sprchy přímo u bazénu, s možností sledování TV. Stravování v restauraci (stylová restaurace má celkovou kapacitu 29 míst), posezení v salónku s krbem (salónek s kapacitou 19 míst), občerstvení na terase (kapacita až 80 míst). Možnost venkovního grilování. Ubytování: dvoulůžkové i vícelůžkové pokoje, apartmán. Maximální kapacita ubytování je 32 až 34 míst. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou, TV a telefonem. - 10 dvoulůžkových pokojů - 1 třílůžkový pokoj - 1 pětilůžkový pokoj - 1 luxusní dvoulůžkový apartmán (ložnice, obývací... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 066 666
 Kč
Prodej komerčního prostoru, 44 m2, Švantlova, Písek
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme prodej komerčního prostoru s vlastním sociálním zázemím o výměře podlahové plochy 43,88 m2, který se nachází v přízemí bytového domu v ulici Švantlova v těsné blízkosti historického centra města Písku. Prostor je vhodný zejména pro služby, jako kancelář, případně jako malý obchod.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 850 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 34 m2 -
Před 696 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nově nabízíme k pronájmu exkluzivní obchodní prostory v centru města Hradec Králové. Nyní máte jedinečnou možnost si zarezervovat ty nejlepší volné obchodní prostory, v nově zrekonstruovaném obchodním centru Atrium, které se nachází na Dukelské třídě v Hradci Králové, která patří mezi nejvíce frekventované obchodní třídy. Tento obchodní dům je v provozu již od roku 1981 a nyní prochází rozsáhlou rekonstrukcí, kde se historic... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno