Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Restaurace Beskyd (Žumpa)
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám koupi zavedené prosperující restaurace v centru vyhlášeného Lázeňského městečka Jáchymov na úpatí Krušných hor, kousek od nástupiště na lanovku skiareálu Klínovec. Majitel se chce přestěhovat a jít do důchodu. Restauraci navštěvují celoročně lázeňští hosté, kteří jsou ubytovaní v okolních hotelech a penzionech, ale také návštěvníci skiareálu Klínovec (4 min autem k lanovce), který je také navštěvován celoročně (v zimě lyžaři a v létě díky Trail parku cyklisté, bikeři a rodiny s dětmi). Je to nejbližší restaurace od tohoto nástupiště lanovky. V Jáchymově a okololí je mnoho dalších turisticky zajímavých cílů např. Aquacentrum Agricola, různé prohlídky hornických štol a muzeí hornictví (těžilo se zde stříbro a uran), Královská mincovna (zde v Jáchymově vzniknul Tolar-později Dolar), Šlikův hrad, rozhledny, kostely a kaple a mnoho dalšího. Nyní se vedle restaurace dokončuje apartmánový komplex, který pravděpodobně ještě zvýší počet zákazníků restaurace. Kapacita restau... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 360 000
 Kč
Nádherná Vila v Sokolově
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám koupi lukrativní nemovitosti k podnikání. Ideální na zřízení soukromé kliniky, sanatoria nebo DOMOVA pro SENIORY. Pozemek 6643 m + 529 m zastavěná plocha (celkem 7172 m). Jedna z nejhezčích vil v Sokolově od architekta Karla Mattusche byla postavena v r.1918 pro ředitele Chemických závodů, v r.1926 sloužila jako byty pro vedoucí pracovníky chemičky dle ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 999 999
 Kč
Pronájem kanceláří v budově GreenPoint v Praze ne Smíchově
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Kancelářská budova Green point představuje spojení moderní architektury a úsporných technologií (nízké servisní poplatky). Budova má osm nadzemích podlaží pro kanceláře a tři podzemní pro parkování a sklady. Dbá na ekologickou udržitelnost a má cetifikát BREEAM Excellent. Výborná dopravní dostupnost všemi prostředky (včetně kola-stojany a sprcha). Součástí budovy je centrální atrium s centrální recepcí, střešní terasa. Kanceláře se nachází v oblasti Anděl, která je rozvíjejícím se centrem Smíchova. Je zde vynikající občanská vybavenost včetně množství restaurací... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16
 Kč
Pronájem kanceláří v budově Hadovka na Evropské, Praha 6
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hadovka Office park nabízí moderní kancelářské prostory třídy A, které se nacházejí ve čtyřech budovách, každá z budov disponuje vlastní recepcí a výtahy. Poloha na Evropské ulici v Dejvicích, v těsné blízkosti residenční čtvrti Ořechovka, nabízí jedinečnou dopravní dostupnost. Tramvajová i autobusová zastávka jsou přímo před budovou, stanice metra Dejvická v docházkové vzdálenosti. Snadná dostupnost z letiště Václava Havla v Ruzyni, výborné napojení na pražský okruh. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Společná terasa pro relaxaci, restaurace, kavárna a fitness centrum jsou přímo v objektu. V objektu se rovněž nachází nákladní výtah, skladové prostory v suterénu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14
 Kč
Pronájem kanceláří na atraktivním místě v Praze Holešovicích, Jankovcova 2
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Vysoká budova Tokovo je se svými 68 metry jednou z nejvýraznějších dominant Holešovic. Nabízí moderní pracovní zázemí kvalitních kancelářských prostor specifikace B (rekonstrukce budovy 2004). Celkem až 12 000 m2 variabilní pronajímatelné plochy pro kanceláře, ordinace či jiné využití. Nájemcům je k dispozici terasa se zelení a příjemným venkovním posezením, kavárna, plně vybavená cvičebna, kolárna a zázemí pro sportovce. Přímo v budově se nachází kantýna se širokou nabídkou pokrmů. Z budovy je krásný výhled na Prahu a na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12
 Kč
Prodej, Zemědělská usedlost, 212 m2 -
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji původní vesnické stavení v klidné části obce Gabrielka, nachází se 1,5 km na jihozápad od Kamenice nad Lipou. Usedlost má uzavřený dvůr s vlastní studnou, dvě stodoly, dílny, garáž, chlév a obytnou část. V obytné části jsou tři větší pokoje a vstupní chodba se suchým záchodem. Z chodby vede schodiště na velkou půdu, kde lze také vybudovat další prostory k bydlení. Plocha zastavěné části s nádvořím a zahradou je 1318 m2. Užitná plocha domu je 202 m2. Před domem jsou dvě předzahrádky o velikosti 147 m2. Ze stodoly se velkými vraty dost... (více v detailu)
3 700 000
 Kč
Prodej 3*** hotelu, Beroun-centrum, restaurace, prosperující.
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízím k prodeji nový v roce 2007 zkolaudovaný prosperující zařízený 3*** hotel v historickém královském městě Beroun u Prahy s celkovou ubytovací kapacitou 32 osob v 10-ti pokojích s balkony s výhledem na řeku Berounku. Hotel je čtyřpodlažní a v objektu hotelu je, z důvodu soukromí a klidu, odděleně od pokojů velká moderní restaurace pro 60 osob s barem, na kterou navazuje venkovní terasa s kapacitou 30-ti míst. Parkování je na vlastním parkovišti pro 8 vozů. Vybavená kuchyně splňuje přísné normy Evropské unie, byla zkolaudovaná v roce 2009. Objekt je ve výborném stavu a nevyžaduje žádné investice. Obsazenost hotelu byla v letech 2008 až 2011 stoprocentní během všech ročních obdobích.Hotelová i restaurační část jsou v současné době v pronájmu a nový majitel může tyto uzavřené kontrakty převzít. Hotel je situován na břehu řeky Berounky 18 km západně od P... (více v detailu)
Středočeský kraj
48 000 000
 Kč
Nájem areálu Židněves, Mladá Boleslav
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dnes vám přináším nabídku pronájmu průmyslového, nebo skladovacího areálu. Jedná se o dvě zděné stavby, Jedna z nich dosud sloužila pro obrábění ocelových plechů a druhá jako dílna pro opracování kovových součástí a sklad. Dále je zde šatna a toaleta se sprchou. Celkový zakrytý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Nájem areálu Židněves, Mladá Boleslav
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dnes vám přináším nabídku pronájmu průmyslového, nebo skladovacího areálu. Jedná se o dvě zděné stavby, Jedna z nich dosud sloužila pro obrábění ocelových plechů a druhá jako dílna pro opracování kovových součástí a sklad. Dále je zde šatna a toaleta se sprchou. Celkový zakrytý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Pronájem výrobní prostory, Jihlava
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem výrobních prostor v komerčním domě na ulici Chlumova v Jihlavě. Jedná se o prostory umístěné v 2. NP budovy B o výměrách: 38,11 m2, 75,20 m2, 5,83 m2 a 22,30 m2. K dispozici je dámské i pánské sociální zařízení na patře. Objekt je hlídaný, je zde vrátnice, přístup ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 200
 Kč
NP / pracovní místo s kompletním zázemím – centrum Olomouce
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme naprosto unikátní typ pracovního místa, tzv. FIX desk, v libovolné zóně (tichá, středně hlučná) nově otevřeného moderního centra umístěného v historické budově asi jen 500 m od Horního náměstí v Olomouci. Prostory jsou po kompletní rekonstrukci, jsou nápadité, minimalistické a mají mladistvého ducha. Co budete mít k dispozici: stůl, židli, lampu, WIFI + LAN nonstop, služby recepce, kuchyňku, 5 hodin zasedací místnosti, dataprojektor, smartwall, flipchart, jednací prostory... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 242
 Kč
Prodej - hotel Střelnice, Loštice
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme exkluzívní investiční příležitost v podobě prodeje zrekonstruované komerční nemovitosti v podhůří Jeseníků s významnou historickou minulostí (v závěru textu). Jedná se o rozlehlý komplex hotelu „Střelnice“, postaveného na návrší kopce zvaného Lušť s překrásným výhledem na město Loštice a jeho okolí, oplývající bohatou historií, kulturou a tradicemi a zejména světově proslavené výrobou pravých olomouckých tvarůžků. Stávající vlastník do objektu v průběhu posledních 10 let výrazně investoval a díky tomu lze současný stav označit jako výborný a v podstatě připraven k okamžitému zahájení provozu. Komerčně stěžejní stavbou je rozlehlý třípodlažní objekt hotelu s přilehlými pozemky o celkové výměře 11.525 m2, z toho 2.078 m2 tvoří zastavěná plocha a nádvoří. První podlaží sestává ze vstupních prostor s hotelovou recepcí a šatnou, restaurace s barem, výčepem a kompletně nově vybavenou kuchyní. Na protilehlé straně vstupního foyer se nachází rozle... (více v detailu)
Olomoucký kraj
32 990 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře, Olomouc - Litovelská
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem reprezentativních kancelářských prostor v blízkosti centra města Olomouce na ulici Litovelská. Kancelář o celkové výměře 75 m2 se nachází ve 2. patře (v podkroví) zrekonstruované cihlové kancelářské budovy a tvoří ji jedna velká prostorná kancelář vybavená klimatizací, jedna menší místnost, která může sloužit jako sklad a dále kuchyňka vybavená menší kuchyňskou linkou. M... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, Olomouc - Nová Ulice
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Pronájem nebytových prostor poblíž centra Olomouce v objektu fortu Galgenberg, mezi ulicemi Tř. Míru a Erenburgova. V současné chvíli se jedná o otevřený prostor o výměře od 20 m2 do 200 m2. Nový nájemce si může prostor upravit dle svých požadavků a představ pro své budoucí využití. Taktéž lze propojit několik prostor dohromady. Jedná se o přízemní budovu s přímým vstupem do nájemních prostor. Bezproblémov... (více v detailu)
Pronájem, Sklady, kanceláře, obchodní prostory 20-1500m2 - Olomouc
Před 696 dny - HYPERINZERCE
v rekonstruovaném areálu pevnosti Šibeník nabízíme k pronájmu komerční prostory (kanceláře, obchodní prostory, sklady, prostory pro výrobu, garáže) různých velikostí pro všechna využití. Prostory jsou včetně venkovních ploch vhodných k parkovaní, uskladnění materiálu. Větší část areálu je vhodná pro dlouhodobý pronájem a část areálu je vhodná k pronájmu na několik měsíců až 5 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláří v blízkosti centra Olomouce - 221m2
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem moderních a atraktivních nebytových prostor vhodný pro kanceláře či sídlo společnosti na na dobré adrese v kancelářské budově na ulici Ladova. K dispozici je 193m2 variabilního prostoru s 28m2 zázemí (kuchyňka a 2 toalety) ve II. NP v moderní polyfunkčí budově mezi poštou Lado... (více v detailu)
Olomoucký kraj
57 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, restaurace 497 m², Písek - Hradiště
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme pronájem restaurace v Písku na Hradišti. Objekt má 3 podlaží – suterén (sklep, WC pro venkovní terasu, sklady a přípravna zeleniny). Přízemí (taneční sál s podiem, restaurace, výčep, kuchyně s příslušenstvím po celkové rekonstrukci v květnu 2022, WC, úklidová místnost). 2.patro/podkroví (prostor kavárny, denní místnost/šatna personálu, WC personálu, navazující půdní prostor). Vstup do objektu je možný z ulice dvěma dveřmi – do restaurace či přímo do sálu. Venkovní terasa je umístěna ve dvoře objektu – přístupná průchodem ze sálu. Na dvoře se ještě nachází př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
23 000
 Kč
Pronájem výrobního prostoru, výrobní prostor k pronájmu
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout výrobní prostory k pronájmu v ulici Chlumova. Kompletní výměra obchodních prostor je 141,44 m2. Lze pronajmout i samostatně. Rozměry : 38,11 m2, 75,20 m2, 5,83 m2 a 22,30 m2. Situační plánky ráda zašlu. Cena pronájmu činí 1200,- Kč za 1 m2 ročně. Energie jsou účtov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 200
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, obchodní prostor k pronájmu
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout obchodní protor 70 m2 k pronájmu v ulici Chlumova. Prodejna se nachází ihned vedle výdejního místa Alza. Výlohy jsou situované přímo na hlavní silnici ulice Havlíčkova s velice dobrou viditelností. Parkovat lze přímo před prodejnou. Dispozice obchodního prostoru - prodejna, kancelář, techniceké zázemí + WC s umyvadlem. Aktuáln... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 800
 Kč
Komerční objekt s pozemkem pro výstavbu haly, 8842m2, Havlíčkův Brod
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerční budovy včetně pozemku ke komerční výstavbě o celkové ploše 8842m. Jedná se o třípodlažní budovu s celkovou užitnou plochou 1601m, s tím, že 1.PP má užitnou plochu 517m, 1.NP má užitnou plochu 542m, 2.NP má užitnou plochu 542m. Stavba byla v minulosti využívána pro vojenské účely v areálu havlíčkobrodských kasáren, aktuálně je využívána ke skladování zboží. Je více možností dalšího komerčního využití a dále možnost výstavby skladovací, výrobní haly na pozemku, který je v územním plánu určen jako plocha VD - plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba. Hlavní využití území: malovyroba, řemeslná či přidružená vyroba, vyrobní i nevyrobní služby, plochy pro malé a střední formy podnikání. Přípustné využití: skladování p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení či rodinného domu Kraslice, ul. Mánesova
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pensionu i rodinného domu v Kraslicích, ul. Mánesova. V prvním podzemním podlaží se nachází sál pro 35 lidí, kuchyně, sklad potravin, kotelna, WC pro personál a WC pro hosty. V prvním nadzemním podlaží se nachází byt 2+kk, spojovací chodba a prostorná garáž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva dvoulůžkové a jeden třílůžkový pokoj pro hosty, 2x sprcha a 2x WC. Dále se zde nachází podkroví jeden čtyřlůžkový a jeden dětský pokoj. O tepelný komfort se stará plynový kotel a 2x krbová kamna. Dům je zateplený po částečné re... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej komerční budovy k rekonstrukci, 2930m2 na pozemku 2191m2 - Olomouc - Šibeník
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám unikátní komerční budovu v širším centru Olomouce vhodnou pro vybudování administrativního komplexu, zdravotnických zařízení, školy, bytů či kombinaci těchto využití. Jedná se o třípodlažní cihlovou budovu s využitelným podkrovím o celkové výměře 2930m2, každé patro má podlahovou plochu 750m2 a podkroví 680m2. Budova je k prodeji s vlastním pozemkem 2191m2 (pro 20 parkovacích míst). Má 3 samostatné vstupy, prostorné centrální schodiště a výšku stropů 3,5m. Bu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
67 900 000
 Kč
Prodej komerční budovy 2930m2 na pozemku 2191m2 - Olomouc - Šibeník
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám unikátní komerční budovu v širším centru Olomouce vhodnou pro vybudování administrativního komplexu, zdravotnických zařízení, školy, bytů či kombinaci těchto využití. Jedná se o třípodlažní cihlovou budovu s využitelným podkrovím o celkové výměře 2930m2, každé patro má podlahovou plochu 750m2 a podkroví 680m2. Budova je k prodeji s vlastním pozemkem 2191m2 (pro 20 parkovacích míst). Má 3 samostatné vstupy, prostorné centrální schodiště a výšku stropů 3,5m. Bu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
67 900 000
 Kč
Pronájem 6 kanceláří, 8 garáží a velkého hlídaného, uzamykatelného pozemku na parkování
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Pronájem nových, částečně vybavených kancelářských prostor v centru Mladé Boleslavi, ale v klidné části. K nemovitosti patří 8 uzavíratelných garáží (t.č. pronajaté) a velký pozemek pro parkování 20-30 aut... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří, Kotojedská, Kroměříž
Před 696 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu obchodně kancelářské prostory v přízemí budovy na ul. Kotojedská, Kroměříž. Prostor je vhodný jako kanceláře, provozovna, dílna popř... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč