Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Prodej, komerční objekt s možností bydlení, Opava, ul. Bílovecká
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu s možností bydlení v domě 2+kk po rekonstrukci. Součástí prodeje jsou dvě jednopodlažní zděné budovy s celkovou zastavěnou plochou cca 300m. Celková výměra pozemků pak činí 701m. Budova sloužící jako restauračním zařízení o zastavěné ploše cca 250m je situována u hlavní silnice. Dům k bydlení je umístěn v zadní části a jeho zastavěná plocha je 53m. Obě budovy prošly rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2019-2021. Přízemní část restauračního zařízení disponuje hlavní plochou s barem a posezením. Terasa nabízí další možnost posezení pro hosty. Zcela nová kuchyň je vybavena nerezovým vybavením a je vhodná pro přípravu teplých i studených pokrmů. Dále objekt nabízí skladovací prostory, úklidovou místnost a samozřejmostí je také sociální zařízení. Nechybí ani zázemí pro zaměstnance. Dispozice budovy nabízí možnost vybudování další bytové jednotky v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800 000
 Kč
Nabízí, pronájem, pokoje Hradišťská, Staré Město
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu 4 dvoulůžkové pokoje k pronájmu, vhodné pro firemní zaměstnance. Pokoje vybavené včetně soc. zařízení. Společná kuchyňka. K dispozici ihned . Cena na ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, Restaurace, 100 m2 -
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Pronájem vybavené restaurace na zimní sezónu v lyžařském centru Rokytnice na Jizerou, 100 m2 Výhodná nabídka pronájmu pouze na zimní sezónu. Restaurace je umístěna na Horním náměstí v Rokytnici nad Jizerou v apartmánovém komplexu. V blízkosti jsou sjezdovky, běžecké tratě i zastávka skibusu, na Horním náměstí jiná restaurace není. Dříve byla využívána nejen pro obědy a večeře, ale i pro snídaně apartmánových hostů. Kontakty pronajímatelů rádi předáme. V přízemí je restaurace, barový pult s pípou, vybavená kuchyně, balkón... (více v detailu)
30 000
 Kč
Obchodní prostory 65m2 Jičínská ulice Mladá Boleslav
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
nájem nebytových prostor v centru Mladé Boleslavi na jedné z hlavních tříd. Je zde moderní desing, velikost 65 m. Obchodní prostory budou pron... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem kanceláře ( č.314, III.NP), výměra 31m2, Brno, Dvořákova
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem kanceláří v samotném centru Brna, v těsné blízkosti Mahenova divadla. Situováno v III.N.P cihlového domu s výtahem. Výhled do parku s domem umění. K dispozici společná kuchyňka, sociální zázemí a chodba s čekárnou. Kancelář je čerstvě vymalována a s novým kobercem. V domě mají svá sídla a kanceláře především advokáti, poradci, psychologové, jazykové školy atd.. V domě a blízkém okolí naleznete spoustu dobrých restaurací a kaváren, velké (zpo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 200
 Kč
Pronájem obchodních prostor v centru Kutné Hory
Před 696 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Předmětem nabídky realitní kanceláře je pronájem obchodních prostor se zázemím v centru Kutné Hory. Obchod je umístěn v přízemí historického domu na rohu ulic Husovy a Mincířské přímo naproti jednomu z monumentů Kutné Hory - Morovému sloupu. Nabízené prostory se skládají ze 2 obchodních místností, velkého skladu, chodby, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Olomouc - pronájem kanceláří, 3 místnosti, 60 m2, sociální zařízení - pronájem
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem kanceláří, které se skládají ze tří samostatných místností: - dvě místností 20 m2 - jedna místnosti 17 m2 ( 2 x 20 m2 + 1 x 17 m2 ). - zázemí včetně sociálního zařízení (koupelna s umyvadlem, sprchou, samostatným WC). Řešeno vše společně jako samostatná jednotka. V ceně ne jsou zahrnuty zálohy energie, zabezpečení. Za příplatek úklid a parkování. Vstup ke kancelářím je hlavními dveřmi do chodby. Jedna kancelář je průchozí, dvě kanceláře ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 867
 Kč
Prodej, restaurace s možností bydlení, 701m2, Opava, ul. Bílovecká
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zařízené restaurace s možností bydlení v domě 2+kk po rekonstrukci. Jedná se o dvě jednopodlažní zděné budovy s celkovou zastavěnou plochou cca 306m a pozemkem o rozloze 701m. Budova s restaurací o zastavěné ploše 253m je situována u hlavní silnice, domek k bydlení je umístěn v zadní části a jeho zastavěná plocha je 53m. Obě budovy prošly rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2019-2021. Uspořádání přízemní části restauračního zařízení disponuje hlavní plochou s barem. Na terase další možnost posezení pro hosty. Zcela nová kuchyň je vybavena nerezovým vybavením a je vhodná pro přípravu teplých i studených pokrmů. Dále objekt nabízí skladovací prostory, úklidovou místnost a samozřejmě sociální zařízení. Nechybí zázemí pro zaměstnance. Dispozice domu nabízí možnost vybudování další bytové jednotky v půdním prostoru nad restau... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře - 21, 22, ....m2, v blízkosti centra města, ul. Sukova, Blansko
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem reprezentativních kanceláří různých velikostí v komerční budově na ul. Suková v Blansku, která se nachází 5 minut od samého centra Blanska. Kanceláře jsou vhodné například pro zřízení sídla firmy, advokátní kanceláře, ordinace, vytvoření vzdělávacího střediska (jazyková škola). Budova je opatřena zabezpečovacím systémem.. Dispozice: viz plánky - 3. NP - 3 kanceláře ( 38...., 21m2), k dispozici kuchyňka, 2x WC. Objekt se 3 podlažími je ve velmi dobrém stavebně-technickém stavu. V místnostech dotažené kabely na internet, počítačová síť, plastová okna, na střeše kanadský šindel, betonové podlahy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
135
 Kč
Prodej skladového prostoru, 50 m2, Velké náměstí, Písek
Před 696 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji jednotku o celkové výměře 50,45 m2, která se nachází přímo v centru města Písku na Velkém náměstí. Jedná se o vy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
850 000
 Kč
Nájem kanceláře v Ostrově u Karlových Varů
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nájem variabilních nebytových prostor v nově opravené kancelářské budově v Ostrově u Karlových Varů. Jeden "modul" má 17 m a dvě okna, buď na východní nebo západní stranu. Možnost propojení 2 - 4 modulů do jednoho prostoru dle potřeb nájemce. V přízemí objektu je recepce s kavárnou. Měsíční nájemné za jeden modul činní 2.420,- Kč/m/rok, u plátců DPH 2.190,-Kč/m/rok (bez DPH... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 428
 Kč
Pronájem obchodních prostor-přízemí, 70 m2, Jihlava
Před 696 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory bývalé železářství o výměře 70 m2 v Jihlavě, ulice Chlumova. Jedná se o prostory umístěné v přízemí - vstup přímo z ulice, jsou zde výlohy pro umístění reklamy. Součástí je vlastní WC s umyvadlem a malá šatna. Výše... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 850
 Kč
Prodej nebytového prostoru, Karlovy Vary - centrum
Před 696 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nebytového prostoru v obchodním centru Karlových Varů. Prostory o velikosti 75,38 m se nacházejí v přízemí cihlového domu, mají vlastní vstup z ulice a jsou vhodné pro provozování služeb, prodej potravin, výrobnu.... V zázemí je samostatný sklad, WC, výlevka, koupelna a vstup do chodby ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 699 000
 Kč
Pronájem kanceláří v administrativní budově Keystone v Karlíně, Praha 8
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Budova Keystone je umístěna v těsné blízkosti stanice metra linky B Křižíkova. Keystone je spíše komorní administrativní budova, která nabízí celkem 6.880 m 2 pronajímatelných ploch, z nichž 5.600 m2 tvoří kanceláře, 830 m2 maloobchodní prostory a 430m2 střešní terasy. Ve třech podzemních podlažích je k dispozici celkem 83 parkovacích míst. Budovy nabízejí další služby - nonstop bezpečnostní službu, recepci ve všech budovách, rekonstruované společné prostory s LED osvě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Pronájem kanceláří ve Forum Karlín, Praha 8
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Administrativní budova Forum Karlín je umístěna v těsné blízkosti stanici metra linky B Křižíkova a je tak výborně dopravně dostupná jak osobním vozem, tak městskou hromadnou dopravou. Forum Karlín nabízí kvalitní administrativní prostory třídy A. Půdorys budovy umožňuje flexibilně vytvořit jak velkoplošné, tak individuální kanceláře. Typické patro má plochu zhruba 1.925 m2 a je možné jej dělit na menší jednotky dle techn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Nabízíme Vám pronájem kanceláří, 172m2 , Pardubice, 17. listopadu
Před 696 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem kanceláří na reprezentantním místě v centru Pardubic. Dům SFÉRUM prošel rekonstrukcí v roce 2022, nová střecha se zateplením, fasáda, nové tepelné hospodářství. Kanceláře se nachází ve 2 NP, jsou velmi vzdušné s atraktivním dezingem, klimatizace, kuchyňka s myčkou nádobí, vlastní soc. zařízení pro muže i ženy. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
31 500
 Kč
Pronájem haly /skladu ( 433,5m2) Kuřim, Blanenská
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem nezateplené plechové haly o rozměrech 24 x 15m + podesta v zadní části haly o rozměrech 4,9mx 15m (výška od země: 2, 1m) Výška: 6,6m Situováno v oploceném průmyslovém areálu v severo-západní části Kuřimi, směrem na Blansko se snadným přístupem nákladní a kam... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Pronájem obchodních prostor 152m2, Olomouc 1. máje
Před 696 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor na velmi atraktivním místě o celkové užitné ploše cca 158 m2. Te to prostor je možné využít nejen jako prodejnu nebo showroom ale také kavárnu aj. V 1. nadzemním patře se nachází hlavní obchodní prostor s výměrou cca 48 m2, kancelář a oddělené toalety pro zákazníky a toaleta s skladem pro zaměstnance. V 1. podzemním pa... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 64.78 m2 - Karviná - Nové Město
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prostory s výlohou o celkové ploše 62 m2 v přízemí bytového domu na ul. Čapkova č.p. 1576 v Karviné – Novém Městě. Vhodné využití: prodejna,služby. Dodávka el. energie - přímý vztah nájemc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 1.0 m2 - Ostrava - Zábřeh
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem atraktivní reklamní plochy o velikosti 9x4,5m. Dům je umístěn u ulice Plzeňská a Čujkovova. Umístění reklamní plochy je na zateplené fasádě ukotvením mezi kotevními oky. Nabízíme i jiné plochy v různých ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem, Kanceláře, 64.78 m2 - Karviná - Nové Město
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prostory s výlohou o celkové ploše 62 m2 v přízemí bytového domu na ul. Čapkova č.p. 1576 v Karviné – Novém Městě. Vhodné využití: prodejna,služby. Dodávka el. energie - přímý vztah nájemc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 1.0 m2 - Karviná - Nové Město
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu reklamní plochu o velikosti cca 18 m2, případně menší, na ulici Havířská 1187 v Karviné. V naší nabídce naleznete reklamní štítové stěny, venkovní reklamy atd. Všechny plochy jsou umístěny na našich bytových domech na velmi frekventovaných křižovatkách a ulicíc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 1.0 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu reklamní plochu na našem obytném domě, v atraktivní lokalitě města, ve směru příjezdu k magistrátu města, v blízkosti Městské nemocnice, Nové radnice, Vodního světa Sareza, pošty. Viditelná z rušné silnice i chodníku.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 1.0 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu zajímavé reklamní místo o ploše 45 m2, situované na frekventované městské ulici Výstavní, protínající zástavbu s hustým osídlením, ve směru k OC Futurum. Pro bližší informa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej atelieru, 1+kk, 42 m2 + sklep 4 m, s vlastní zahradou, Praha 7-Bubeneč, Jana Zajíce
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej atelieru 1+kk, 42 m2, vhodného k podnikání i k bydlení, v klidném a tichém vnitrobloku bytového domu na Letné, Praha 7-Bubeneč, Jana Zajíce. Atelier má samostatný vchod ze dvora a přímý vstup na vlastní zahradu cca 22 m2 se zastřešeným posezením a udírnou. K prostoru náleží též sklep 4 m2 v suterénu domu. Samotný ate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 550 000
 Kč