Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem obchodního prostoru v Žatci
Před 696 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme pronájem obchodních prostor o celkové ploše cca 288m2 v přízemí komerční budovy ve výborné lokalitě ulice Husova v Žatci. Prostor je vhodný jako obchod, restaurace nebo například showroom. Vchod je přímo z hlavního vestibulu a nabízí i velkou výlohu, což je skvělou výhodou těchto prostor. V okolí je řada obchodů a služeb. Hned před prostorem je p... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 560 m2 - 1.NP, Vlněna, ulice Přízová, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 560 m2 v 1.NP moderního obchodně - administrativního centra na ulici Přízová, v městské části Brno - střed. Prostory se nachází v přízemí a mají velké prosklené výlohy. Konkrétní cenová nabídka se stanovuje dle individuální poptávky. Prostor je vhodný pro služby, showroom apod. Neplatíte provizi realitní společnosti. Ilustrativní foto. Standardy obchodních prostor a centra: Zdvojená podlaha, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu, recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému. Bezbariérový přístup 24/7, výtahy. Kavárna, restaurace, banka, pekárna, kadeřnictví, fitness, květinářství, galerie a další služby v areálu. M... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
204 372
 Kč
Pronájem, Sklady, 1000m2 - Drslavice
Před 696 dny - HYPERINZERCE
Se souhlasem majitele nabízíme k pronájmu samostatně stojící halu pro skladování o celkové ploše 1000m2 . K dispozici i... (více v detailu)
500
 Kč
Pronájem, kanceláře 325 m2, Praha 6 - Petřiny
Před 696 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Objekt se nachází v Areálu Hvězda v klidné části Prahy 6 na Petřinách v projektu architekta Vlado Miluniće. Lokalita vyniká dobrou dopravní dostupnost autem i MHD (tramvaje, autobusy a metro – trasa A, stanice Petřiny cca 3 minuty chůze), pohodlným a rychlým spojením na Letiště Václava Havla Praha i do centra města a kompletní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. K okamžitému pronájmu nabízíme atraktivní samostatný kancelářský prostor 325 m2 v 1NP budovy s možností změny vnitřní dispozice dle přání klienta. Interiér je v tuto chvíli řešen jako open space se dvěma oddě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
74 560
 Kč
Pronájem kanceláří 510 m2 -1.NP, Centrum Vlněna, ulice Přízová, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 510 m2 v 1.NP moderního administrativně - obchodního centra na ulici Přízová, v městské části Brno - střed. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Zdvojená podlaha, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu, recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému. Bezbariérový přístup 24/7, výtahy. Kavárna, restaurace, banka, pekárna, kadeřnictví, fitness, květinářství, galerie a další služby v areálu. Možnost strav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
191 250
 Kč
Pronájem komerčního prostoru - haly
Před 696 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem haly ke komerčnímu využití. Jde o halu, která je určena hlavně pro výrobní účely. Celková plocha haly je cca 6500 m, která je rozdělená pro jednotlivé nájemce na menší části.Momentálně můžeme nabídnout již pouze volné prostory - o velikosti 150 m. Hala není vytápěná, v hale je jeřáb o nosnosti 8t a výška háku pod jeřábem je 7,5-11 m, takže umožńuje manipulaci i s objemnými břemeny .Nosnost podlah je 10.000 kg/m, tudíž lze zde umístit i velké výrobní stroje. Je zde také dostatečný příkon el. energie (až 1000A). Vjezd do haly je řešen přes velká vrata (6x4,15m), která umožňuji pohodlný vjezd do haly i pro kamióny a nakládku, čí vykládku provádět jeřábem, přímo uvnitř haly. Součásti haly jsou také menší kancelářské prostory, které mohou sloužit jako jako zázemí f... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 143 m2 - 1.NP, ulice Masná, Škrobárenská, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 143 m2 v 1.NP v moderních administrativně - obchodních budovách při ulici Škrobárenská, v městské části Brno - jih - Trnitá. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, zdvojené podlahy, kuchyňky, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, akustický zdvojený strop, zátěžové koberce, izolační dvojskla, otevírací okna, dostatek telefonních linek, optické rozvody, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
39 039
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 119 m2 - 1.NP, ulice Masná, Škrobárenská, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 119 m2 v 1.NP v moderních administrativně - obchodních budovách při ulici Škrobárenská, v městské části Brno - jih - Trnitá. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, zdvojené podlahy, kuchyňky, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, akustický zdvojený strop, zátěžové koberce, izolační dvojskla, otevírací okna, dostatek telefonních linek, optické rozvody, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
32 487
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 94 m2 - 1.NP, ulice Masná, Škrobárenská, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 94 m2 v 1.NP v moderních administrativně - obchodních budovách při ulici Škrobárenská, v městské části Brno - jih - Trnitá. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, zdvojené podlahy, kuchyňky, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, akustický zdvojený strop, zátěžové koberce, izolační dvojskla, otevírací okna, dostatek telefonních linek, optické rozvody, m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 662
 Kč
Pronájem kanceláří 1227 m2 - 3.NP, ulice Masná, Škrobárenská, Brno
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 1227 m2 ve 3.NP v moderních administrativně - obchodních budovách při ulici Škrobárenská, v městské části Brno - jih - Trnitá. Kanceláře jsou zařazeny do prémiové kategorie A. Ilustrativní foto. Standardy kanceláří a centra: Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, zdvojené podlahy, kuchyňky, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, akustický zdvojený strop, zátěžové koberce, izolační dvojskla, otevírací okna, dostatek telefonních linek, optické rozvody, mikrovlnné spojení. Recepce, bezbariérový přístup 24/7, výtahy, ostraha. Možnost stravování v centru - restaurace, kavárna. Parkování v centru - krytá a ven... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
303 069
 Kč
Pronájem kanceláří 397 m2 - 2.NP, ulice Masná, Škrobárenská, Brno - střed
Před 696 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 397 m2 ve 2.NP v moderních administrativně - obchodních budovách při ulici Škrobárenská, v městské části Brno - jih - Trnitá. Prostory včetně stávající dispozice po předchozím klientovi. Plně moderní a flexibilní prostory, možnost dělení kanceláří, kuchyňky, osvětlení 500 Lux, klimatizované prostory, zátěžové koberce, izolační dvojskla, otevírací okna, d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
104 212
 Kč
Pronájem kanceláře v centru Plzně.
Před 696 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláří v centru Plzně - Goethova ul.. Tyto prostory jsou v 1. patře bytového domu s výtahem. Ihned volná je kancelá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Pronájem skladových a kancelářských prostor v Lázních Toušeň
Před 697 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory o celkové ploše 24.000 m2 v obci Lázně Toušeň, kde je možné si pronajmou jen část skladového prostoru. Každý prostor bude ohraničen dle pronajatých m2. Výška stropu je 10,5 m a izolace je 15 cm. Dále jsou v tomto objektu k pronájmu kanceláře a sanitární a užitkové prostory. Pronájem činí 4... (více v detailu)
Středočeský kraj
5
 Kč
Prodej, komerční objekt, Teplá
Před 697 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji v centru obce Teplá komerční komplex skládající se z obchodního centra (3 obchody, kanceláře a prostory vhodné k bydlení) parkoviště a rozestavěné stavby určené jako ubytovací zařízení s kapacitou 30ti pokojů. V objektu jsou podzemní garáže, kancelář... (více v detailu)
Karlovarský kraj
26 700 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor na Ptácké ulici v Mladé Boleslavi
Před 697 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Pronájem nebytových prostor na Ptácké ulici v Mladé Boleslavi. Prostory se nacházejí na velmi frekventovaném místě s možností parkování Prodejna má výměru cca 72 m a sklad zhruba 30 m. Energie se vyp... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Prodej komerční haly 1200 m2 Kostelec nad Labem
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji komerční halu 1200 m2 v soukromém uzavřeném areálu na okraji města Kostelec nad Labem, okres Mělník. Součástí haly je i kancelář s toaletou. Mobilní lehká nezateplená hala disponuje zpevněnou podlahou pro těžkou techniku nebo skladování nehořlavého stavebního materiálu s nízkým požárním zatížením. Nosná konstrukce je ocelová, ukotvená do terénu. V areálu je dispo... (více v detailu)
12 200 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 31 m2 - Slavkov u Brna
Před 697 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem komerčního prostoru o celkové výměře 31 m2 na ul. Hradební v blízkosti centra města Slavkov u Brna. Prostor má vlastní vstup z ulice Hradební a skládá ze dvou průchozích místností a sociálního zázemí s kuchyňkou. Okna jsou chráněna bezpečnostními mřížemi. Může sloužit jako obchod, kancelář, kontaktní místo, apod. V budově s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 200
 Kč
Ubytovací zařízení u Plzně;
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Investice, která právě teď dává smysl. Ubytovna, zasmluvněná pro agentury, operující v plzeňské průmyslové zóně. Ve vzdálenosti cca. 40 km od Plzně prosperuje ubytovna s kapacitou 100 lůžek, současný měsíční příjem zhruba 300.000 Kč. Velké nádvoří a manipulační a parkovací plocha. Velmi dobrá přístupnost přímo vedle hlavní komunikace. Výborná stavební substance, neboť stále udržováno ve vynikajícím stavebně-technickém stavu + nová přístavba. Vzhledem ke krizi a odjezdu majitele do zahraničí došlo k podstatné úpravě ceny. Z původních 29 milionů jsem skoro na polovině, nyní majitel požaduje 1... (více v detailu)
16 200 000
 Kč
Znojmo , pronájem komerčních prostor, kanceláře 7 m2 - komerce
Před 697 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelář v blízkosti centra ve Znojmě. K dispozici jsou v současné době: kancelář o velikosti 7 m2 za cenu 2.750,- za měsíc a temperovaný sklad 3,15 x 7,5 metru, nájem kolem 4000,-Kč/měsíc, o ceně lze jednat dle typu a druhu skladovaného, četnosti pohybu věcí a jejich druh. .Cena nájmu je včetně veškerých energií a úklidu společných prostor. Budova, kde jso... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 750
 Kč
komerční prostor 173m, OV, Poděbrady-Tyršova
Před 697 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivně prodej komerčního nebytového prostoru 173 m, v Poděbradech ul.Tyršova v blízkosti lázeňské kolonády. Prostor se nachází z části pod obytným domem a z části za domem situované jako přízemí spojené s domem. Je tvořen z několika částí, z ulice je vstup do bývalého prodejního prostoru 26m, dále z ulice vjedete do prostoru s montážmí jámou, za tímto prostorem navazuje bývalá autodílna. V prostorách se nachází rovněž prostor pro skladování, WC, kotelna, sprcha, kancelář, sklad za prodejnou. Vzhledem k své poloze v těsn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej komerční haly 1000 m2 Kostelec nad Labem
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji komerční halu 1000 m2 v soukromém uzavřeném areálu na okraji města Kostelec nad Labem, okres Mělník. Mobilní lehká nezateplená hala disponuje zpevněnou podlahou pro těžkou techniku nebo skladování nehořlavého stavebního materiálu s nízkým požárním zatížením. Nosná konstrukce je ocelová, ukotvená do terénu. V areálu je dispozici váha s moderní ... (více v detailu)
10 550 000
 Kč
Pronájem komerční haly 1200 m2 Kostelec nad Labem
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční halu 1200 m2 v soukromém uzavřeném areálu na okraji města Kostelec nad Labem, okres Mělník. Součástí haly je i kancelář s toaletou. Mobilní lehká nezateplená hala disponuje zpevněnou podlahou pro těžkou techniku nebo skladování nehořlavého stavebního materiálu s nízkým požárním zatížením. Nosná konstrukce je ocelová, ukotvená do terénu. V areá... (více v detailu)
80 000
 Kč
Pronájem komerční haly 1000 m2 Kostelec nad Labem
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční halu 1000 m2 v soukromém uzavřeném areálu na okraji města Kostelec nad Labem, okres Mělník. Mobilní lehká nezateplená hala disponuje zpevněnou podlahou pro těžkou techniku nebo skladování nehořlavého stavebního materiál s nízkým požárním zatížením. Nosná konstrukce je ocelová, ukotvená do terénu. V areálu je dispozici váha... (více v detailu)
70 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor a kanceláře, 70 m², Rovensko
Před 697 dny - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní nebo prodejní prostory v přízemní hale v Rovensku. Prostory se mohou využít jak k prodejním účelům, tak jako kancelář nebo sídlo firmy. Hala nabízí samostatný široký vstup do prodejních prostor o velikosti 38 m². Za prodejnou je umístěna samostatná kancelář. Za kanceláří se nachází zázemí v podobě oddělené chodby a menšího skladu s toaletou. Do chodby je druhý vstup z parkoviště. Celý areál je samostatně uzamykatelný, včetně brány na dálkové ovládání. V areálu je k dispozici uz... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej Činžovního domu zastavěná plocha 353 m2 se zahradou 387 m2, Praha - Libeň
Před 697 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme vám prodej zajímavě řešeného čtyřpodlažního činžovního domu v Praze 8 Libni, v horní části Zenklovy ulice, strategicky výborné lokalitě v těsné blízkosti Bulovky a Proseka, pod Pražskou Magistrálou. Jednotková plocha domu činí 435 m2, v domě je 5 bytových jednotek s dispozicemi 3+1, 2+1 a 1+1, velikosti bytů jsou od 40 m2 do 69 m2, dále jsou v podkroví domu 3 samostatné ubytovací pokoje se společným příslušenstvím a kuchyňkou o celkové rozloze 63 m2. V přízemí domu je velký nebytový prostor, který slouží jako prodejna se skladem a kanceláří, jeho celková rozloha je 85 m2. Dům je z části 24 m2 podsklepen. Přiložené plánky domu slouží k lepší orientaci budovy, od sk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 900 000
 Kč