Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 476 výsledků

Pronájem kanceláře 750 m² Radlická, Praha 5 - Jinonice
Před 697 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu luxusní kanceláře v budově Butovice Offices. Administrativní budova leží v rychle rozvíjející se pražské části Nové Butovice. Do budovy vstupujeme přes nově zrekonstruovanou centrální recepci. Poslední volné kancelářské prostory o ploše 750 m2 jsou situované ve 2. podlaží. Jedná se o kombinované prostory open space a uzavřených kancelářích. Změna dispozice a případné další změny jsou možné. V posledním patře budovy je k dispozici bistro se střešní terasou. Budova je velmi dobře dopravně dostupná. Stanice metra (B) a stanice MHD „Nové Butovice“ se nachází... (více v detailu)
Hlavní město Praha
225 000
 Kč
Prodej statku, Bezděkov (Vranov u Čerčan), pozemek 1103 m2
Před 697 dny - HYPERINZERCE
Historický dům z konce 19. století určený k rekonstrukci se nachází v kouzelné lokalitě Posázaví, uprostřed polí a lesů, v obci Bezděkov (Vranov u Čerčan). Budova je z části cihlová a z části kamenná. Po rekonstrukci zde může vzniknout celková užitná plocha cca 300 m2. V prvním podlaží domu se nachází 4 místnosti, koupelna a komora. Nad nimi se nachází prostorná půda, ze které je možno vytvořit další obytné prostory. Součástí domu je také sklep. Na pozemku velkém 1103 m2 se dále nachází velká stodola a další hospodářská stavení určená nejspíš k demolici - kůlna, chlév, dílna apod. Průčelí domu je orientováno na náves. Voda je přivedena z vlastní studny, která se nachází přímo na pozemku. V obci je však od letošního roku nový vodovod a na hranici pozemku je p... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Prodej komerčního objektu 334 m2, s bytem 2+1 50 m2, pozemek 536 m2, Dobříš
Před 697 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v Dobříši, okr. Příbram. Jedná se o prostory bývalé autodílny. Přízemí domu bylo užíváno jako dílny, kde jsou betonové podlahy. Patro domu je rozděleno na zázemí k dílnám - toalety, kanceláře. Vytápění této části domu je řešeno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. V druhé části se samostatným vchodem do patra se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou a oddělenou toaletou. Vytápění je řešeno akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na kanaliza... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 3+kk, Praha 3 -Zížkov.
Před 697 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji obchodní prostor o výměře 79,5 m2, který se nachází v přízemí cihlového činžovního domu. Vstup do obchodního prostoru je z ulice - vhodný k využití jako ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Prodej činžovního domu v Teplicích
Před 703 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám víceúčelový pětipodlažní řadový činžovní dům, který je umístěn v atraktivní části města Teplic a to na pěší zóně v Krupské ulici, zároveň s prodejem 100% podílu firmy s. r. o. bezdlužné, nemající žádné finanční ani jiné závazky, založené 9.2.1994. Dům je zděný s průchodem z Krupské ulice ke kulturnímu domu a budově magistrátu. Celková zastavěná plocha a nádvoří je 306 m2. Každý z obchodních prostorů a bytu je samostatně přístupný z chodby případně schodiště a má vlastní měřidla energií. Bytová jednotka, obchodní prostory a fasáda jsou v dobrém stavu. V prvním podzemním podlaží je umístěna zařízená restaurace se dvěma vstupy a to po schodech z přízemí od Krupské ulice a druhý bezbariérový přes zasklenou pergolu od domu kultury a magistrátu města Teplic. Restaurace má s př... (více v detailu)
Ústecký kraj
17 900 000
 Kč
OCELOVÁ HALA 5 x 8m
Před 740 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Parametry Šířka: 5 m Hloubka: 8 m Výška stěny; 4.13 m Výška v nejvyšším bodě: 4.93 m Výška světla vjezdu: 4 m Typ střechy: sedlová Typ bran: Dveře se otevírají do stran + 1 malé servisní dveře Silná konstrukce uzavřeného pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
89 300
 Kč
finanční asistent
Před 804 dny - HYPERINZERCE
Speciální nabídka financování pro všechny, kteří to potřebují, ukažte se, abych... (více v detailu)
Pronájem čerpací pumpy Brno Staré Černovice
Před 837 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu čerpací samoobslužnou pumpu v Brně Starých Černovicích,Vinohradská 1154/86. Ideální pro nákla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Pronajmu reklamní billboard v České Lípě
Před 922 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
okraji města), jedná se o reklamní plochu 10,2 x 2,4 metrů. Billboard je umístěn u frekventovaných... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 450
 Kč
Řecko prodej bytu
Před 1251 dny - HYPERINZERCE
Popis Prodám nebo vyměním byt 2+1 s balkonem cca 52 m2 za byt v Praze a okolí.Byt je v obci Litochor... (více v detailu)
53 000
 Kč
Pronajmu kancl.a skladové prostory v Mostě
Před 1256 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu následující nebytové prostory - kanceláří 313 m2 - Haly 1250 m2 Objekt se nachází v ulici Obchodní 36 v Mostě (průmyslová zona, je vidět u hlavní silnice pod supermarketem Albert). Halová část cca 800 m2 temperován... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronajmeme 2+kk Hanspaulka
Před 1257 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronajmeme dlouhodobě přízemní prostor v RD Praha 6 Hanspaulka , s rozlehlou zahradou ke společnému užívání ,volný od 1.května 2021 , nezařízený nábytkem, nová kuchyňská linka se spotřebiči a vestavnou pračkou. Vhodné max. pro dvě osoby . Ložnice + obývací pokoj s kuch.koutem a zádveří, koupelna se sprchou, WC a umyvadlem, jasanové parkety v obou místnostech, zabezpečení EZS. Možnost pronájmu i jako atelier, aktuálně vedeno jako nebytový prostor. K dispo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
VIP KOMERČNÍ SHOWROOM - Uh.Hradiště
Před 1262 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dokončený nový, dvoupodlažní komerční objekt ve Starém Městě u Uh.Hradiště. Více na www.stefa.cz Objekt se nachází po pravé straně v těsné blízkosti hlavní komunikace E 50 směr Brno. Objekt je určen k provozování prodeje a servisu aut, motocyklů s motopříslušenstvím + provoz Pizzerie. Celková plocha pozemku je 2.043 m2 , zastavěná plocha 1.275 m2 a parkovací plocha 327 m2 . Prodejní a ostatní plochy : showroom 1.... (více v detailu)
Koupím penzion, chalupu, dům v horní části Lipna.
Před 1262 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Koupím penzion, chalupu, dům v horní části Lipna. Nová Pec, Horní Planá, Černá v Pošumaví apod. Jen v dobrém stavu.
Jihočeský kraj
8 000 000
 Kč
Pronájem vybavené dílny a obchodu - kožedělná výroba
Před 1263 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k pronájmu kompletně vybavenou dílnu, skladovací prostory a obchod pro kožedělnou výrobu v centru Mariáns... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláří 130 m2, Brno, Žabovřesky
Před 1272 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem 4 kanceláří ve zcela nově vybudovaných prostorech - 3 jsou velké cca po 20 m2 a jedna cca 15 m2. K dispozici je kuchyně cca 10 m2 a WC + sprcha je zvl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 000
 Kč
Pasport - zhotovení skutečného stavu stavby pro katastr.
Před 1274 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízím zaměřování pozemních staveb a zhotovení pasportu stavby v Pelhřimově a ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Projektování a zaměřování pozemních staveb PELHŘIMOV A OKOLÍ
Před 1274 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízím zpracování projektů pozemních staveb včetně vyřízení povolení v Pelhřimově a blízkém okolí. Zpracovávám projektové dokumentace rodinných domů a jinýc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem kiosku v Autokempu
Před 1294 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Pro letní sezónu 2021 pronajmeme kiosek v Kempu Křivonoska u Hluboké nad Vltavou. Nájemné za celou sezónu (1.června - 30.září) činí 2... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Slovensko - Limbach
Před 1309 dny - HYPERINZERCE
Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Limbach v Pezinku..... Ponúkame Vám na predaj krasný pozemok o rozlohe 5 041 m2 obklopený prírodou. Pozemok sa nachádza v katastrálnom území Pezinok - Griňava na hranici katastra s obcou Limbach. Prístup na pozemok je možný z Potočnej ulice v Limbachu. Polovica pozemku je zalesnený svah. Podľa územnoplánovacej informácie je na pozemku možná výstavba RD do dvoch podlaží a koeficient zastavanosti 0,25. Všetky inžinierske siete... (více v detailu)
Komplex nebytových prostor jenom za 6000,-/m2
Před 1311 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji 3-patrový komplex nebytových prostor. V přízemí plocha cca 750 m2 - nutno dokončit rekonstrukce restaurace, čast přizemi je v najmu. V 2.NP je největší v Českych Budějovících noční klub Lucerna (plocha cca 600 m2) s historií od roku 1927. Unikátní prostor je po rekonstrukci a může přinét až 2 tis. návštěvníků. Do karantény byl v provozu a nic nebrání k jeho znovuotevření. Víc o klubu - https://www.facebook.com/luc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 900 000
 Kč
Projekt rodinného domu
Před 1350 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám hotový i včetně razítek a schválení, vlastní projekt domu od architekta a projektanta Petra Miláčka. Jedná se o papírový projekt, ne fyzickou stavbu! Netypizovaný projet obdélníkového tvaru s dvěma výškami střechy a s vnitřním z poloviny otevřeným mezonetovým prostorem. Velká kuchyň oddělená krbem od obývací místnosti s otevřeným stropním prostorem. V 1.patře umístěnou pracovnou a fitness místností+úložný prostor pod střechou. Za zdí obývací místnosti-velký dětský pokoj s možností rozdělení. V druhé polovině přízemí-zádveří hl.... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999
 Kč
Pronájem prodejny a bytu 2+1
Před 1356 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pronajmu zaběhlou prodejnu železářství - 400m2(spoj. materiál, instal. materiál, nářadí atd.) V budově je také nový byt 2+1 - 80m2, který je součástí nájmu. Obchod se dá také využít na prodejnu potravin,... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Skladové a výrobní prostory
Před 1362 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Dlouhodobý pronájem skladových a výrobních prostor. Různé výměry, vhodné pro těžkou i lehkou průmyslovou výrobu,kanceláře. Vhodné p... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Hledám pronájem kanceláře 1-2 místnosti nejlépe centrum.
Před 1370 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Hledám pronájem kanceláře 1-2 místnosti, (nejlépe se skladem), ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno