Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 45 m², Postoloprty, ul. Smetanova
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové výměře 45 m2. Nachází se ve 2. NP rodinného domu v Postoloprtech. Je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka, plovoucí podlahy , v koupelně dlažba. V ceně není zahrnuta zál... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Mostě, ul. M. G. Dobnera
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o výměře 74 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Mostu II, přímo v centru obce. Byt umístěný v 9. patře 14-podlažního panelového domu prošel rekonstrukcí a nabízí pohodlné bydlení ihned k nastěhování. Kromě tří pokojů, kuchyně se sporákem a moderní kuchyňské linky, disponuje také dvěma toaletami a koupelnou se sprchovým koutem. Velkým bonusem jsou 3 lodžie, které přinášejí nejen - úžasný prostor pro relaxaci při šálku ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Ostrava, ul. U Parku
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o užitné ploše 25m². Jedná se o panelovou nemovitost umístěnou v suterénu panelového domu v klidné části Moravské Ostravy. Byt je ve velmi dobrém stavu a nabízí částečné vybavení, takže je ihned k dispozici k nastěhování. Přestože se nachází v podzemním pod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 800
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 53 m², Stožec
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k dlouhodobému pronájmu apartmán na Šumavě, v obci České Žleby. Byt o dispozici 1+kk, je kompletně zařízený a k dispozici může být ihned. K apartmánu patří společná zahrada a parkování na soukromém parkovišti. Na zahradě je k využití dětské hřiště, kurty, koupací jezírko a gril. K dispozici je kolárna. Vytápění apartmánu lze ovládat na dálku přes mobilní telefon. Lokalit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 51 m², Děčín, ul. Teplická
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 3+kk o užitné ploše 51 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě pře... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1, o celkové užitné ploše 64 m², nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu, ve vyhledávané lokalitě města Písek. Tento udržovaný byt má skvělou polohu v klidné části sídliště, skvělý stav, který ihned umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje tř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 850 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 170 m², Louny, ul. Mírové náměstí
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a velmi zajímavě řešený byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 170m², který se nachází přímo v historickém centru Loun, v klidné části obce. Byt je situovaný v třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který poskytuje dostatečné soukromí a pohodlí. Svou rozlohou a dispozicí je tento byt ideálním řešením pro větší rodinu hledající komfortní bydlení s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti. Interiér bytu zaujme na prvn... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Americká
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 65m², nacházející se ve zvýšeném přízemí cihlového domu v žádané části Úšovice v Mariánských Lázních. Byt prošel v roce 2010 rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení ihned bez dalších investic. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny, samostatné toalety a předsíně. Vytápěn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 850 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Ústí nad Orlicí, ul. Na Bělisku
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 v Ústí nad Orlicí s celkovou výměrou 60 m². Nachází se v prvním patře zděného domu. Tento byt disponuje vstupní chodbou, dvěmi obý... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 312
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 150 m², Opava, ul. Dostojevského
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si nabídnout k pronájmu prostorný a světlý bytu 4+1 o užitné ploše 150m², situovaného v žádané lokalitě Opava-Předměstí. Byt se nachází v 1. podlaží cihlového rodinného domu, v klidné části předměstí s perfektní dostupností do centra Opavy. Interiér bytu je prosvětlen velkými okny s trojskly, které zajišťují dostatek denního světla, doplněn parketovými podlahami a rekonstruovanou koupelnou se dvěma umyvadly, vanou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk s terasou, 64 m², Turnov, ul. Slunečná
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nově pro vás máme luxusní bytovou jednotku v právě dokončené novostavbě bytové domu v jedné z nejžádanějších čtvrtí města Turnov. Bytový dům o šesti jednotkách nabízí více než rodinnou atmosféru. Byt o dispozici 2+kk disponuje jedním samostatným pokojem a prostorným světlým obývacím pokojem s přípravou na kuchyňský kout. Z bytu je přímý vstup na terasu 12 m2, která bude ve výlučném užívání majitele tohoto bytu. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Ostrava, ul. Erbenova
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi pěkný, slunný byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 65m². Nachází se ve 2. patře činžovního domu s cihlovou konstrukcí v žádané části obce Vítkovice. Byt prošel kvalitní renovací, jeho stav je velmi dobrý. V rámci bytu je k dispozici podzemní podlaží pro uskladnění věcí. Oceníte výbornou polohu by... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 79 m2 -.Nabízíme k prodeji jeden
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 79 m2 -.Nabízíme k prodeji jeden z posledních volných bytů 3+KK v obci Svoboda nad Úpou. Velkou předností této jednotky je její umístění v přízemí a proto je vhodná jako bezbariérová. Součástí prodeje jsou užívání dvou parkovacích míst a komory. Město se nachází v údolí řeky Úpy a je obklopeno nádhernou přírodou, což ho činí atraktivním cílem pro milovníky turistiky, horské cyklistiky, lyžování a další venkovní aktivity. Město Svoboda nad Úpou je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Krkonoš a nabízí řadu ubytovacích možností, restaurací a obchodů, které uspokojí potřeby návštěvníků. Je to oblíbené mís... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 970 000
 Kč
Prodej slunného bytu 1-2KK 39 m2 - Praha - Chodov
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej slunného bytu 1-2KK 39 m2 - Praha - Chodov.Nabízíme Vám moderní a útulný byt 1+kk o rozloze 39 m2 ve druhém patře s výtahem v ulici Mikulova v Praze - Chodov. Je zde možnost postavit příčku a udělat si bytu 2KK a oddělit si místo na spaní, které by mělo vlastní okno. Dům je z roku 2007 a nabízí kvalitní bydlení. Při vstupu do bytu je dlouhá chodba, kde jsou dvě vestavěné skříně, zrcadlo a věšák. Na podlaze je dlažba stejně jako v koupelně. Koupelna je velmi prostorná s vanou, wc a pračkou. V hlavní místnosti je na podlaze kvalitní pvc přírodní barvě dřeva. Kuchyně je zařízena a je v dobrém stav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 450 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 60 m2 - Janovice nad Úhlavou
Před 73 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 60 m2 - Janovice nad Úhlavou.Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt o dispozici 3+kk o čisté podlahové ploše 73,06 m2, který je po kompletní rekonstrukci z roku 2015. Byt se nachází v 1, patře cihlového domu bez výtahu v Janovicích nad Úhlavou v ulici Sídliště. Bytový dům je umístěn na klidném místě s velkým množstvím okolní zeleně a dobrou dostupností autobusu a vlaku... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 732 240
 Kč
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Praha - Letňany.Hledáte
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 58 m2 - Praha - Letňany.Hledáte pro sebe, nebo na investici, krásný dvoupokojový byt se zahradou v klidné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností do centra? Pak Vám nabízím ke koupi útulný byt 2+kk (58 m2) se zahrádkou (50 m2), sklepní kójí 2,5 m2 a uzamykatelným parkovacím rezidenčním stáním v ulici Tupolevova, Praha 9 – Letňany. Tento slunný, západně orientovaný byt, se nachází v moderním bytovém domě z roku 2007. Má dva, chodbou oddělené pokoje s výhledem na vlastní zahradu, na kterou je přímý vstup z obývacího pokoje. V něm se nachází také prostorná kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a lednicí. Dále jsou z centrální chodby vstupy do koupelny s vanou a prostorem pro pračku a na samostatné WC s umyvadlem. Útulná zahrada, která má také vla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, OV, 95 m2 , ulice Dobrovského, Praha 7 - Holešovice
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardně řešený atypický byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk a výměře 95 m2 , který se nachází v 1. NP v klidné části Holešovic, v ulici Dobrovského, Praha 7. Dispozičně nabízí předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou, galerii, ložnici, koupelnu s vanou a se sprchovým koutem, samostatné WC a komoru. K bytu patří podíl na zahradě ve vnitrobloku domu. Byt má dva vstupy - jeden ze schodiště domu, druhý samostatný z ulice a lze ho využívat jako obchodní prostor, ateliér, kancelář, ordinace atd. V míst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, byt 2+1, 95 m2, Poděbrady
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem zrekonstruovaného slunného bytu o dispozici 2+1 s balkonem o výměře 95 m, jen pár metrů od kolonády. Byt se nahází v cihlovém bytovém domě bez výtahu o 5 podlaží. Tento b... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 3+kk/B, parkovací stání, Novostavba, OV, Praha
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 3+kk/B, parkovací stání, Novostavba, OV, Praha 4 - Chodov.Nabízíme světlý byt 3+kk/ balkón a lodžie o celkové výměře 77,5 m2, který se nachází v pátém patře novostavby z roku 2014. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem o výměře 26 m2 je dominantní velká kuchyňská linka na míru s vestavěným spotřebiči : skloker. deska, trouba, mikro., digestoř, myčka, lednice a vstup na balkón 5,3 m2. V chodbě bytu je prostorná vestavěná skříň se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 590 000
 Kč
Byt 3+1, Cihla, 62 m2, OV, Cetoraz.Nabízíme ve
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Byt 3+1, Cihla, 62 m2, OV, Cetoraz.Nabízíme ve výhradním zastoupení cihlový byt 3+1 o podlahové ploše 62 m2, který se nachází v 2 NP podlaží. Obec Cetoraz se nachází 28 km západně od Pelhřimova a 4 km jihozápadně od Pacova v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina, a je oblíbeným rekreačním místem, nacházejí se zde dvě větší chatové oblasti. První v blízkosti Pilního rybníka směrem na Pacov, druhá v údolí kolem rybníka Valcha. Byt má plastová okna a sítě do oken proti hmyzu, kuchyňskou linku se sklokeramickou deskou a troubou. Koupelna s vanou a WC odděleně. Na stěnách malba na podlaze PVC a koberec. Teplou vodu obstarává boiler, to... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 190 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 25m2, Praha 2 - Vinohrady, ul. Španělská
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu vybavený byt 1+kk 25m2 s okny do vnitrobloku , Praha 2 - Vinohrady, ul. Španělská. Dispozici bytu tvoří předsíň, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, ložnice s oknem do vnitrobloku a kuchyňským koutem. Byt se nachází v 1. patře nově rekonstruované budovy. Byt bude předán kompletně vybavený a je připravený k nastěhování. Necelých 200m od ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Byt 3+1 zlín
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodáváme náš krásný světlý prostorný byt 3+1. Byt je po rekonstrukci, má spoustu úložných prostor, zasklenou lodžii a sklep... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1+2L v Děčíně
Před 73 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 1+1+2L v Děčíně ul. Příčná o výměře 43 m, který se nachází v přízemí bytového domu. Je zde bezbariérový přístup. V bytě zánovní kuchyňská linka. Z části zrekonstruovaná koupelna s WC. Vyštukováno. Plastová okna. Podlahová krytina parkety + plovoucí podlahy. Dvě zasklené lodžie. Prostorná komoda. K bytu patří sklepní kóje. Bytový dům prošel rekonstrukcí včetně zateplení, výtahů. Parkování na parkovišti u domu. V okolí vešk... (více v detailu)
10 663
 Kč