Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt 1+1, 39 m2, Zlín, Zar
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení klienta vám zprostředkujeme pronájem bytu dispozičně 1+1 ve třetím nadzemním podlaží bez výtahu v bytovém domě po celkové revitalizaci. Byt je částečně vybavený, v kuchyni kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči a ledničkou, v ložnici nábytke... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 800
 Kč
Prodej byty 1+1, 36 m2 -.Nově nabízíme k převodu
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 1+1, 36 m2 -.Nově nabízíme k převodu družstevní byt o dispozici 1+1, s užitnou plochou 36m2. Bytová jednotka se nachází v 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části v ulici Kyjická v Chomutově. Byt se skládá z předsíně, kuchyně obývacího pokoje a koupelny s WC. Součástí je lodžie v mezipatře. Jelikož se jedná o družstevní bydlení, můžeme s jistotou zaručit klidné bydlení na které ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 159 000
 Kč
Bulharsko Svatý vlas 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej velmi pěknou, prostornou garsoniéru 1kk, 48m2 s balkonem s částečným výhledem na moře, ve velice pěkném, presižním 5++++... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Nessebar 3kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný apartmán 3kk, 115m2 se dvěma koupelnami a s velkou terasou s úchvatným výhledem na moře v rekreačním komplexu s venkovním b... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, Železničářská Č
Před 73 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují zcela nový nadstandartní byt 2+KK po celkové kompletní rekonstrukci o velikosti 36 m v České Lípě, ulice Železničářská. Dispozice a vybavení: vstupní chodba, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, zděná koupelna se sprchovým koutem a WC. Nová moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěným spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická deska a myčka na nádobí. V koupelně sprchový kout, závěsná skřínka s umyvadlem, závěsné WC. Komfo... (více v detailu)
13 900
 Kč
Garsoniéra Sluneční pobřeží Bulharsko
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej plně vybavenou garsonku po rekonstrukci s celkovou plochou 35m2 nachá... (více v detailu)
Neuvedeno
Garsoniéra Sluneční pobřeží Bulharsko
Před 73 dny - ANNONCE
Garsoniéra Sluneční pobřeží Bulharsko. Cena: 64 990 EUR . Nabízíme k prodeji velice prostornou, pěknou, zařízenou garsoniéru 51m2 s balkonem s výhle... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Svatý vlas 2kk
Před 73 dny - ANNONCE
Bulharsko-Svatý Vlas, 2kk. Cena: 67.990 EUR . Nabízíme na prodej prostorný, zařízený  apartmán 2kk, 76m2 s balkonem s  částečným výhledem na moře a na jeden z baz... (více v detailu)
Neuvedeno
Apartmán 2kk Sluneční pobřeží Bulharsko
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, s balkonem v prestižním 3+++ resortu hotelového stylu , s venkovním bazénem, přímo u moře. Cena: 74 990 EUR . Vybavení ... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Aheloy 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Bulharsko-Aheloy - nabízíme na prodej velmi prostornou, zařízenou garsoniéru 1kk 42m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů komp... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, byt 4+kk, 128m2, Smilova, Hradec Králové
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt o dispozici 4+kk a celkové užitné ploše 128m2. Byt se nachází v novém bytovém domě Smilova. Podlahová plocha bytu činí 108,5m2, dále k bytu náleží balkon o výměře 13,5m2 a prostorný sklep o výměře 6m2. V bytě jsou k dispozici dvě koupelny - jedna se sprchovým koutem a jedna s vanou. Součástí pronájmu je i ko... (více v detailu)
Pardubický kraj
25 000
 Kč
Prodej, byt 4+kk, 107m2, Bukovina - Černilov
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 64m2. Jedná se o projekt Bukovina, který přináší bydlení s maximální možnou energetickou soběstačností ( použití fotovoltaiky, větrných turbín, baterií a termálních vrtů) a zároveň v těsné blízkosti Hradce Králové. Snoubící moderní prvky a technologie s úctou k tradici a venkovskému rázu bydlení, s vizí vytvořit příjemné místo pro život jednotlivců, párů i rodin, které ctí ekologické principy. Nabízený byt má celkovou podlahovou plochu 107m2. Přízemí bytu je tvořeno vstupní chodbou, samostatnou toaletou, ša... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou, zařízenou garsoniéru, 47m2 s balkonem s výhledem na hory v impozantním SPA k... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu
Před 73 dny - ANNONCE
Hledam pronajem bytu do 5000 korun v cele CR ! Dekuji !
Neuvedeno
Hledám pronájem
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Mladá, bezdětná dvojice, pracující a bez zvířat hledá pronájem 1+kk, nebo 2+kk v Čes... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Byt 1+1 Třešť
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodám družstevní byt 1+1 v Třešti, Nerudova ulice, o výměře 31,3 m2. S balkonem a sklepem, situovaný na jih, ve 2. patře s výtahem. Byt je v původním stavu s plastovými okny a novým balkonem... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 700 000
 Kč
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy , nechám dožít.
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za byt 1+1 - 3+1 v Praze a do 100km. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím přípa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km od Prahy, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 3+kk, 134 m2, Holešov
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nadstandardního bytu 3+kk v Holešově. Jednotka se nachází ve 2.np zděného domu na ulici Palackého. Výhodou prostorná terasa se zahradním nábytkem, klimatizace v každém pokoji a dostatek úložného prostoru. Moderní kuchyně vybavena vestavěnými sp... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Byt 1+1, 45 m2, Přerov
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 1+1 Na Odpolední č.p. 963 v Přerově. Jednotka se nachází ve čtvrtém patře zděného bytového domu bez výtahu. Vytápění lokální plynové, ohřev vody zajišťuje el. bojler. Podlahy lino, výhodou prostorná šatna, lodž... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Braškovská
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Stylový byt 1+kk u obory Hvězda Objevte svůj nový domov v atraktivní lokalitě Braškovská 6, Praha. Tento moderní byt 1+kk s galerií cihlovém domě je ideální volbou pro startovní bydlení nebo investiční příležitost. Bytový dům je nově zateplený, má novou střechu a fasádu, což zaručuje vysoký komfort. Vlastní boiler zajišťuje ohřev vody a vytápění... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 149 997
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 120 m², Praha 6 - Suchdol
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný a moderní byt, který si zamiluje celá Vaše rodina! Nabízíme Vám tento úchvatný byt 4+1 o celkové ploše 120 m2, který se nachází v přízemí rodinného domu v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze 6 - Suchdol. Tento byt prošel kompletní a moderní rekonstrukcí a vyzařuje z něj pocit luxusu a pohodlí. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a moderním designem Vás ohromí hned při vstupu do kuchyně. Byt nabízí 3 neprůchozí pokoje, které zaručí dostatek soukromí každému členovi rodiny.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Jihlavě, ul. Jiráskova
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte byt s duší? Máme pro Vás výjimečný byt 3+kk nacházející se ve výjimečné jihlavské vile postavené roku 1912 podle návrhu architekta Arthura Corazza. Rozsáhlý byt prošel nedávnou zdařilou rekonstrukcí kladoucí důraz na funkcionalitu, kvalitní materiály a moderní vybavení. Nabízenou bytovou jednotku nalezneme v přízemí, patří k ní rozsáhlý sklep. Pravým pokladem je uzamykatelný dvůr s vjezdem na ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 410 000
 Kč