Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Byt 3+1 zlín
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodáváme náš krásný světlý prostorný byt 3+1. Byt je po rekonstrukci, má spoustu úložných prostor, zasklenou lodžii a sklep... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1+2L v Děčíně
Před 73 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 1+1+2L v Děčíně ul. Příčná o výměře 43 m, který se nachází v přízemí bytového domu. Je zde bezbariérový přístup. V bytě zánovní kuchyňská linka. Z části zrekonstruovaná koupelna s WC. Vyštukováno. Plastová okna. Podlahová krytina parkety + plovoucí podlahy. Dvě zasklené lodžie. Prostorná komoda. K bytu patří sklepní kóje. Bytový dům prošel rekonstrukcí včetně zateplení, výtahů. Parkování na parkovišti u domu. V okolí vešk... (více v detailu)
10 663
 Kč
Hledám pronájem bytu
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den. Hledám dlouhodobý pronájem bytu pro sebe a svého syna. Jsem nekuřačka, bez zvířat, nemám žádné dluhy ani exekuce. Syn je ho... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Byt 1+kk Smichov
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme hezký byt o velikosti 1+kk, byt je novy, kompletně zařízený a vybavený. Internet a energie jsou v ceně nájmu. V domě je recepce, prádelna, venkovní i vnitřní parkoviště. Autobusová zastávka v blízkosti (metro Anděl 6 minut autobusem) Maximálně pro 2 osoby. 3D prohlídka https://my.matterport.com/show/?m=NYiBnuaGUEV Rezervace jsou možné bez prohlídky. We offer a nice apartment 1+kk, the apartment is new, fully furnished an... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 73 m² - Prostějov.Nabízíme k
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 73 m² - Prostějov.Nabízíme k prodeji panelový byt 3+1 v osobním vlastnictví s celkovou podlahovou plochou cca. 73m2, nacházející se v 1. NP s výtahem. Byt nabízí unikátní příležitost upravit si interiér podle svých vlastních představ díky zcela původnímu stavu s umakartovým jádrem. Dům je po revitalizaci včetně stupaček. Všechny pokoje jsou prostorné a neprůchozí. V místnostech jsou původní omítky, parketové nebo ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Horní Cerekvi, ul. Štítného
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný družstevní byt 2+1 s užitnou plochou 65 m², nacházející se v klidné části Horní Cerekve. Bytová jednotka se rozkládá na prvním podlaží panelového domu a je v dobrém stavu. Skládá se ze dvou samostatných místností doplněných jídelnu, což vytváří příjemné obytné prostředí ideální pro život malé rodiny či páru. Vše potřebné pro každodenní život se nachází v dohledné blízkosti – od obchodů, přes ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 150 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Táboře, ul. Šafaříkova
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 3+1 v ulici Šafaříková v centru města Tábor o CP 95 m2. Vytápění řešeno v bytě plynovým kotlem, ohře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Mnichovo Hradiště, ul. Nezvalova
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt s dispozicí 3+1 v bytovém domě v Mnichově Hradišti, v ulici Nezvalova. Pokud hledáte klidné bydlení, je tento byt přímo pro Vás. Světlý a prostorný byt s balkónem a technickou místností se samostatným vstupem z chodby. Benefitem je i společná zahrada za domem, která bude také nájemníkům k dispozici. Byt má celkovou plochu 81 m2, nachází se v 1. patře bytového domu bez výtahu a všechny pok... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Žlutice, ul. Vítězná
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 52 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části Žlutic. Byt je situován na 4. podlaží z celkových 7 v panelovém domě. K dispozici jsou 2 pokoje, ideální pro menší rodinu nebo pár, který ocení dobrý stav nemovitosti a příjemné prostředí tohoto místa. Díky lokalitě v klidné části Žlutic má byt skvělou polohu s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Podzemní podlaží domu poskytuje další možnosti pro praktické využití. Interiér bytu je ve ve... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 80 m², Svitavy, ul. náměstí Míru
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o celkové užitné ploše 80m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v centru města Svitavy přímo na náměstí. Byt prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukcí, díky čemuž je jeho stav velmi dobrý a připravený k okamžitému ... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3kk se zahradou v Nymburce, ul. Tyršova
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Bydlení v bytě a vlastní zahrada kousek od centra královského města Nymburk? Přesně tak! Kupte si byt 3+kk s prostornou chodbou, hernou ve sklepě, garáží, dílnou a pergolou kousek od cyklostezky u Labe. Jednoduše a pohodlně tím vyřešíte vaše bydlení a odpočinek ve vlastní zeleni s posezením pod pergolou. Z prostorné vstupní chodby máte přístupy do neprůchozích pokojů, koupelny a oddělené toalety. Zastávka MHD i vlaku 5 minut chůze. Centrum města 650 m. V ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 599 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk s terasou, 64 m², Turnov, ul. Slunečná
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Představujeme vám jedinečný byt v právě dokončené novostavbě bytového domu v jedné z nejžádanějších čtvrtí města Turnov. Bytový dům o šesti jednotkách nabízí více než rodinnou atmosféru. byt o dispozici 2+kk disponuje jedním samostatným pokojem a prostorným a světlým obývacím pokojem s přípravou na kuchyňský kout. Z bytu je přímý vstup na terasu 12 m2 a dále na zahradu o velikosti 60 m2, která bude ve výlučném užívání majitele tohoto bytu. Ke komfortu ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 980 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Ostrov, ul. Družební
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o celkové ploše 35m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Ostrov. Byt je situován v posledním 7. patře zatepleného panelového domu s výtahem a nabízí tak krásný výhled a dostatek soukromí. Prostorná místnost spolu s kuchyní poskytuje příjemné bydlení jak pro jednotlivce, tak pro pár. Měsíční nájemné činí 11.500,- a zahrnuje jak čistý nájem, zálohy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 mezonet, 91 m², Opava, ul. Na Nivě
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej exkluzivního 3+1 mezonetu s vlastní zahradou, Opava - Předměstí. Nabízíme k prodeji jedinečný mezonet o užitné ploše 91 m², s dispozicí 3+1, který se nachází v klidné části Předměstí. Tento očarující byt je situovaný ve třetím podlaží, v cihlovém domě, a prošel nedávno kvalitní a náročnou rekonstrukcí. Dům sám disponuje celkem třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Hlavním lákadlem tohoto bytu, kromě velmi pěkného a propracovaného interiéru, je vlastní zahrada, která poskytuje oázu klidu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 799 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Janouchova, Háje
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme prostorný a slunný byt 3+1 na ulici Janouchova v Praze-Háje. Byt o celkové ploše 70m2+lodžie 10m2+sklep 6m2 s prakticky řešenou dispozicí se nachází v 5.patře 7patrového bytového domu. Bytový dům prošel v r.2016 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení domu, výměny oken, rekonstrukce schodišťového prostoru, zábradlí, lodžií a výtahu. Byt má výborné dispoziční řešení, z chodby je přístup do všech místností samostatně, obývací pokoj a kuchyň jsou navíc propojeny posuvnými dveř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 689 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 72 m², Litomyšl, ul. Tyršova
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o dispozici 2+1 v centru města Litomyšl na ulici Tyršova. Celková plocha bytu je 72 m². K dispozici ložnice v podkroví, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou a ledničkou, koupelna s vanou, umyvadlem a pračk... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Praha 8- Troja, ul. Hnězdenská
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk o celkové užitné ploše 47 m² umístěný ve vyhledávané lokalitě Prahy 8- Troji. Tato nemovitost se nachází v dobře udržovaném domě se smíšenou konstrukcí. Byt se může pochlubit ideálním dispozičním řešením a je tak perfektním výběrem pro pár nebo mladou rodinu hledající komfortní bydlení ve městě. Interiér bytu nabízí prostornou koupelnu a dva velmi příjemné pokoje s kuchyňským koutem. Objekt je vybaven recepcí, což přináší další úroveň bezpečí a komfort... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 840 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 63 m², Praha, ul. Chvalská
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Smysluplně zařízený byt 2+1 o ploše 63 m2 ve 3. patře cihlového domu na Praze 9 - Hloubětín. Zachovalý bytový dům. K bytu je parkovací stání a k využití jsou dva sklepy. Byt je pro maximálně 3 osoby. Celý byt je průchozí, má praktické rozložení. Je zde místnost využívaná jako šatna a pracovna zároveň. Chodbou projdete do plně vybavené a prostorné kuchyně s moderní kuchyňskou linkou a jídelní časti. Dále do obývací místnosti s velkými okny, útulné ložnice a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Liberci, ul. Vojanova
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s lodžií, o celkové užitné ploše 87 m², který se nachází v klidné části Liberec - Františkov. Byt je umístěný v 1. nadzemním podlaží panelového domu. Z prostorné předsíně se vstupuje do dětského pokoje, obývacího pokoje, jídelny a technické místnosti ve které se nachází vlastní plynový kotel. Místnost se dá využít jako pracovna, nebo šatna. Jídelna je propojena s kuchyní. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 880 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2, OV, Most, ul. tř. Budovatelů
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 55 m² s balkónem, který se nachází v katastrálním území Most II. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží ze sedmi, v cihlovém domě s výtahem. Byt je před rekonstrukcí, což dává novému majiteli skvělou příležitost přetvořit si bydlení přesně podle svých představ. Nabízí se jako ideální investiční příležitost s již existujícím nájemcem, tudíž může ihned po převodu začít generovat příjem. Nemovitost je vhod... (více v detailu)
Ústecký kraj
709 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 79 m² , garáž, Ostrava-Poruba
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 79 m², který se nachází v jedné z nejoblíbenějších částí Ostravy-Poruby. Tato nemovitost je umístěna ve vyvýšeném 1.NP čtyřpodlažního domu po revitalizaci obklopeného zelení. Byt disponuje celkem pěti místnostmi, to zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyní a tři samostatné ložnice, což nabízí komfortní bydlení pro rodinu či práci z domova. K bytu patří i sklep, zabezpečená kolárna a garáž v suterénu domu, tím se rozšiřuje možnost dalších úložných prosto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 58 m², Liberec - Vratislavice n. Nisou
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Chtěli by jste bydlet v klidné čtvrti plné zeleně a přesto ve městě? Máme pro vás krásný slunný byt 3+kk o ploše 58 m² v obci Liberec XXX - Vratislavice n. Nisou. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu o 8 bytových jednotkách a náleží k němu sklepní kóje a dvougaráž pod domem o vel.30 m². Dispozice bytu: prostorná předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou, umyvadl... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 800 000
 Kč
Byt Karlovy Vary, OV, do 3 mil.
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Karlovy Vary - byt v osob. vlastnictví, nejlépe historické centrum (v lázeňské části). Ideálně nový nebo po rekonstrukci (i dům), 1+1 až 4+1, možno zařízen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1, 49m2, U Obecního Dvora Praha Staré město.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1, cca 49m2 ve 2NP cihlového domu v centru Prahy, ulici U Obecního Dvora. Byt je po rekonstrukci (koupelna, kuchyň, vlastní plynový kotel na ohřev tepla a teplé vody) By... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 38 m2 - Praha - Komořany.Prodej
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 38 m2 - Praha - Komořany.Prodej bytu 2+kk Praha, Komořany - 38 m2 Nabízíme k prodeji byt 2+kk o ploše 38 m2 v klidné lokalitě Praha, Komořany. Byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo jako investiční příležitost. Popis bytu: Dispozice: 2+kk Plocha: 38 m2 Lokalita: Komořany jsou vyhledávanou lokalitou díky své klidné atmosféře a blízkosti přírody. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500 000
 Kč