Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 68 m², Prostějov, ul. Žeranovská
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu byt 2+1 v Prostějově, ulice Žeranovská. Byt prošel vydařenou rekonstrukcí, má samostatné wc, šatnu a opravdu velkou lodžii. Užitná plocha bytu je 68 m2 a nachází se ve druhém podlaží bez výtahu. Orientace bytu je jihovýchod a severozápad. Souč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 120 m2, Nádražn
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem loftového bytu o dispozici 2+kk, s luxusní výměrou 120 m v centru města Luhačovic. Byt vznikl podkrovní vestavbou jako velký nepřerušovaný prostor. Díky své výměře pojímá světlo, soukromí a výhled na 3 světové strany. Chloubou bytu je terasa ( 20 m) s jihozápadní expozicí. Byt má svoji uz... (více v detailu)
Zlínský kraj
23 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Papírníkova
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atraktivního bytu 2+kk o výměře 50 m², Praha 4 - Kamýk, ulice Papírníkova. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, umístěný v přízemí panelové budovy, která prošla celkovou revitalizací - nová fasáda, okna, výtah a zateplení. Byt je ve velmi dobrém, udržovaném stavu s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Orientace východním směrem s výhledem do zeleně, čímž zaručuje soukromí a klidné bydlení. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně tramvajové zastávk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Praze, ul. Kodaňská
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu stylový mezonet 3+kk o celkové užitné ploše 73 m², nacházející se ve vyhledávané čtvrti Vršovice v blízkosti parku Grébovka. Byt se rozkládá ve 3. a 4. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Interiér bytu je po rekonstrukci a vyniká svou praktičností a udržovaným stavem. K bytu náleží i prostorné podzemní podlaží, poskytující dodatečný prostor. Dispozičně byt nabízí obývací pokoj spojen s kuchyní a jídelní částí, 2 samostatné pokoje (možnost využití jako ložnice nebo pracovna), 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 50 m², Olomouc, ul. Ostravská
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor po kompletní rekonstrukci umístěný v blízkosti vlakového nádraží. Jedná se o prostor situovaný na 1. nadzemním podlaží, tedy v přízemní části čtyřpatrové cihlové budovy. Tento prostor s celkovou užitnou plochou 50m² je ideální pro různá řešení. Jedna prostorná místnost nabízí flexibilitu pro individuální přizpůsobení podle vašich potřeb. Díky... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jihlavě, ul. Za Prachárnou
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pro ty co hledají příjemné bydlení tu máme vkusně zrekonstruovaný byt s balkonem. Lokalita Za Prachárnou v Jihlavě nabídne veškerou občanskou vybavenost, obchod, městskou hromadnou dopravu, školu, školku, hobby obchody a jiné. V blízkosti je relaxační park s jezírkem, hřištěm na volnoča... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 650 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 46 m², Český Těšín, ul. Čáslavská
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu družstevní byt 2+1 o výměře 46 m2, který se nachází v 7. NP. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, před třemi lety byla kompletně zrekon... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Na výsledku I
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o celkové užitné ploše 50m², nacházející se v Nuslích, Praha 4. Byt se nachází ve 2. podlaží čtyřpodlažní, dobře udržované cihlové budovy s výtahem. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, neprůchozí ložnici, koupelnu (bez pračky), samostatné WC a předsíň. Kuchyňský kout je vybaven moderními spotřebiči včetně myčky a ledničky a dostatkem úložných prostorů. Dům prošel nedávnou rekonstrukcí a byt je nabízen ve ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk+L v Praze, ul. U jízdárny
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele Vám nabízím pronájem krásného mezonetového bytu v rodinném domě. Byt má svůj samostatný vchod. V přízemí se nachází předsíň, WC se sprchovým koutem a kuchyně s jídelním koutem. V prvním patře je WC, koupelna s vanou, obývací pokoj, ložnice ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 107 m², Ostrava, ul. Nádražní
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k nájmu byt 3+1, 107 m2, v historické budově s vysokými stropy na Nádražní ulici. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží, kde zaujímá celé patro. Dům, a zvláště byt, prošly nedávnou rekonstrukcí. Byt má moderně vybavenou kuchyň i koupelnu, v pokojích jsou na podlaze revitalizované dřevěné parkety. Skříně v rozmě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Chrudimi, ul. Malecká
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 1+1, celková plocha činí 43 m², byt se nachází v 2.NP bytového domu v žádané lokalitě Chrudim IV, ul. Malecká. Byt se nabízí vybaven kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí a věšákovou stěnou na chodbě bytu. Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost v dosahu. Byt je v udržovaném stavu a je ihned k dispozici novému nájemci. Jedná se zde o dlouhodobý pronájem. K užívání je sklep, na patře je sušárna a v domě je ke společnému užívání kolárna v přízemí d... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m2, DV, Chomutov, ul. Zahradní
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o celkové užitné ploše 52 m², umístěný na ideálním 1. nadzemním podlaží ze 7 v dobře udržovaném panelovém domě na sídlišti. Byt prošel rekonstrukcí a je v velmi dobrém stavu (nové štuky, zděné jádro...), připraven k okamžitému nastěhování bez dalších významných investic. Struktura bytu poskytuje praktické a komfortní bydlení, ať už pro malou rodinu, pár, nebo jako investici k dalšímu pronájmu. Další výhodou je přítomnost podzemního p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 249 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chebu, ul. V Zahradách
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 o užitné ploše 55 m², situovaný ve 3. patře panelového domu v klidné části města Cheb. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, která zahrnovala kompletní obnovu interiéru pro zajištění moderního bydlení. Nabízí útulný a světlý prostor, který je ideální pro rodinné bydlení nebo jako inv... (více v detailu)
2 940 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Zlín, ul. Bratří Sousedíků
Před 73 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Připravili jsme pro Vás 1/4 domek ve Zlíně, části města Letná, ulice Bratří Sousedíků. Domek prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2015. Nachází se v klidné lokalitě s výhledem na místní části Zlína. Dispozičně je bytová jednotka 3+kk. V horním patře jsou dva neprůchozí pokoje, ložnice a dětský pokoj, v chodbě vestavná skříň... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 950 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Trutnov, ul. Prokopa Holého
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o ploše 37 m², který se nachází v žádané lokalitě Horní Předměstí, Trutnov. Byt je situován na předposledním 6. podlaží sedmipodlažního domu s výtahem, zahrnující i sklep v podzemním podlaží. K bytu náleží i balkón nacházející se v mezipatře. Velkou výhodou je velká zrekonstruovaná koupelna. Tento byt je ve stavu označovaném jako dobrý, nabízející komfortní bydlení pro jednotlivce či mladý p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Praze, ul. Velkoosecká
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 67 m² s dvěma balkóny, nacházející se ve 3. patře domu v obci Vinoř. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde se nachází jeden ze dvou balónů, dvou samostatných pokojů, z nichž u jednoho z nich se nachází vstup na druhý balkón, koupelny, samostatné toalety a technické místnosti. Silnou stránk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 63 m², Jindřichův Hradec, ul. nám. Míru
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 63 m², umístěný ve 2. patře cihlového domu v srdci Jindřichova Hradce. Tento byt se vyznačuje svojí výhodnou polohou v centru obce, díky čemuž máte vše potřebné na dosah ruky – obchody, restaurace i zajímavá historická místa. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci a nabízí komfortní bydlení pro náročné. Vytápění tepelným čerpadlem, teplá voda bojlerem. Díky své poloze a dispozici se jedná o perfektní místo pro život ve městě s veškerou obča... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk/B, 44m2, Praha 4 - Kateřinky
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt 2+kk o velikosti 44m2 s 6,3m2 balkónem, lokalita Praha 4 - Kateřinky (Újezd u Průhonic). Dispozici bytu tvoří předsíň s úložným prostorem, koupelna se sprchovým koutem, toaleta, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostorná ložnice, dále k bytu náleží sklepní kóje. Obývací pokoj má vstup na balkón. Byt se nachází v nově postavené budově s výtahem, možnost pronajmout garážové stání (1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
Byt před rekonstrukcí
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, Vážení, oslovuji Vás tímto způsobem, jelikož vyhledávám byt určený k rekonstrukci v Praze. Na technickém stavu mi, dá se říci, nezál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byt 3+1, družstevní, Hostomice náměstí
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byt 3+1, družstevní, Hostomice náměstí.Nabízíme k prodeji velice pěkný byt 3 + 1 na adrese Ulice Školní náměstí v části obce Hostomice, okres Teplice. Tento družstevní byt se nachází ve třetím podlaží panelového domu, který je ve velmi dobrém stavu. Byt je po celkové rekonstrukci, připravený k okamžitému bydlení. Celková podlahová plocha bytu činí 64m²... (více v detailu)
Ústecký kraj
949 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 Brno Starý Lískovec
Před 73 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Majitelé nemovitosti (bez zprostředkovatele) nabízejí byt o dispozici 3+1. Lokalita je Starý Lískovec na ulici Oderská. Před domem se nachází základní škola a mateřská školka. Za domem se nachází velké hřiště. V blízkosti je MHD, pol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 890 000
 Kč
Byt k rekonstrukci
Před 73 dny - ANNONCE
Koupím byt k rekonstrukci Brno a okolí.
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk/terasa, 98,7 m2, Pod Harfou,
Před 73 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk/terasa, 98,7 m2, Pod Harfou, Praha 9, Vysočany.Nabízíme Vám prodej družstevního bytu 2+kk o výměře 59,5 m2 s terasou o výměře 39,2 m2. Byt je v družstevním vlastnictví a nachází se v 1. NP novostavby z roku 2024. Částka za prodej družstevního bytu je 5.286.000,-Kč + nesplacená anuita činí 4.204.000,-Kč. Měsíční splátka anuity je 24.028,- Kč. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, na podlahách dřevěné podlahy a dlažba. Vše ve velmi vysokým standardu. V domě jsou k dispozici 2 ... (více v detailu)
9 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 12m2, OV, Praha 9 - Střížkov
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt 1+kk o velikosti 12m2 v osobním vlastnictví, lokalita Praha 9 - Střížkov. V bytě se nachází kuchyňský kout a místnost na spaní, dále se zde nachází koupelna se sprchovým koutem a WC. Byt se nachází v devátém patře rekonstruovaného domu s výtahem, dům dále nabízí možnost využití společenských místností, jako je prádelna, posilovna, odpočívárna, zahrada, herna, bar a d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25m2, Praha 9 - Vysočany
Před 73 dny - ANNONCE
ID: UHarfy1kk Útulný, čistý, teplý byt s nábytkem a domácími spotřebiči (TV s Netflix, myčka, lednice, pračka). Byt je po kompletní rekonstrukci, dá se říct nový. Nachází se ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Výborná dopravní dostupnost, 5 minut na metro Vys... (více v detailu)
17 990
 Kč