Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt, 1+kk, 41 m2, ul. Opa
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem bytu 1+KK s užitnou plochou 41 m! Nabízená bytová jednotka se nachází ve 4. NP čtyřpodlažního zcela revitalizovaného bytového domu na ulici Opavská ve Vítkově, a disponuje jednou obytnou místností jejíž součástí je také vybavená kuchyňská linka. Byt je vybaven vestavěnými skříněmi, součástí vybavení jsou i spotřebiče- lednice, pračka a mikrovlnka. Na tyto spotřebiče se nevztahuje nájemné a nájemníkovi jsou poskytnuty bezúplatně. Pokud dojde k jejich poruše nebo poškození a nájemník je bude chtít opravit, hradí tyto opravy a náhradní díly nájemník. Pokud je nebude c... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 714
 Kč
Prodej byty 2+kk, 70 m2 -.Nabízíme vám jedinečnou
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 70 m2 -.Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi krásného bytu 2+kk o rozloze 70 m2, který se nachází na prestižní adrese Devonská, Praha 5. Tento moderní a prostorný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení s výbornou dostupností do centra města. Byt je situován ve třetím patře novostavby a nabízí stylové a kvalitní vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je světlý a vzdušný, poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i společenské aktivity. Moderní kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči, včetně lednice, myčky, trouby a mikrovlnné trouby. Ložnice je klidná a útulná, s vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Elegantní koupelna, s vanou a toaletou, nabízí příjemné místo pro relaxaci po náročném dni. K bytu náleží také parkovací s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 990 000
 Kč
Žena nekuřačka, abstinentka, hledá k pronájmu
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Žena nekuřačka, abstinentka, hledá k pronájmu zařízenou místnost s příslušenstvím, garsonku, nebo 1+kk,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 1+1 nebo 2+1 (kk) Praha 11, Praha 4
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pracující otec s dítětem (2. stupeň ZŠ) hledá zařízený nebo nezařízený byt (možno i garsoniéra v RD) v lokalitě Praha Háje a jeho okolí (Opatov, Kateřinky, Chodov, Roztyly, Budějovická i Petrovice), nekuřák, bez zvířete, odpovědný, beztrestný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 os. vlast.Žďár nad Sázav
Před 73 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví 3+1 Žďár nad Sázavou první patro s výtahem. Byt okamžitě volný. 4.100.000 Kč.
Kraj Vysočina
4 100 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 76m2, Baarova, Hradec Králové
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v OV o celkové podlahové ploše 76m2. Byt je po kompletní rekonstrukci, zděné jádro, kuchyňská linka vč. spotřebičů, vestavěné skříně, krytina na podlaze vinyl. Byt se nachází v 5.patře s výtahem. K bytu ná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 699 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 76m2, Selicharova, Hradec Králové
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 v OV a o celkové užitné ploše 76m2. Byt se skládá ze vstupní prostorné chodby, součástí je na míru řešený nábytek s osvětlením - lavice s botníkem a věšákem, na podlaze dlažba. Koupelnové jádro je umakartové, po částečné revitalizaci - nalepena tapeta. Kuchyně je v pův... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 350 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 43 m
Před 73 dny - ANNONCE
Pronajmu útulný a světlý byt 2+kk v panelové budově na 7. patře z 12 s výtahem. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu, je částečně vybavená a připravená k okamžitému nastěhování. Celková plocha bytu činí 43 m a k dispozici je také prostorný sklep o velikosti 4 m Byt nabízí pohodlné a moderní bydlení s dostatkem přirozeného světla. Kuchyňský kout je vybaven vším potřebným pro vaše kulinářské výtvory. V obývacím pokoji najdete dostatek prostoru pro relaxaci i zábavu. Ložnice je klidná... (více v detailu)
19 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 83 m2 - Náchod - Staré Město
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 83 m2 - Náchod - Staré Město nad Metují.Nabízíme k pronájmu byt ,který je v Náchodě naprosto unikátní.Disponuje velkou předzahrádkou. Dispozice 3+kk 83,3 m2 a 17,8m2 prostorná terasa. Skvělá a klidná lokalita na okraji města a přesto jen 15 minut chůze od centra. K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem a sklepní kóje. Byt je vybaven kuchyňskou linkou vč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/OV, 45m2, Praha 6 - Řepy
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk o velikosti 45 m2 v 6. patře panelového domu v ulici Skuteckého. Dům se nachází... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 950 000
 Kč
Hledáme pronájem bytu 3+1
Před 73 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáme pronájem bytu 3+1 v Brně pro 4 studenty VŠ, od září 2024.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Dolní Rychnov, ul. Hřbitovní
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+kk v obci Dolní Rychnov. Byt je ve stavu před rekonstrukcí. V současné době hledáme vhodného nájemníka, který si bytovou jednotku na vlastní nák... (více v detailu)
Karlovarský kraj
249 999
 Kč
Prodej bytu 2+kk v České Lípě, ul. Kunratická
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný, světlý byt v osobním vlastnictví 2+kk s lodžií v žádané lokalitě na sídlišti Lada. Byt se nachází ve 4. NP zatepleného panelového domu s osmi nadzemními podlažími. Celková užitná plocha bytu činí 40 m2. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a nachází se ve velmi dobrém stavu. Vybavení bytu je součástí prodeje. Prostorná koupelna s oddělenou to... (více v detailu)
2 400 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 36 m², Písek, ul. Jablonského
Před 73 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+kk, o velikosti 36 m², který se nachází v Písku - Pražské předměstí. Byt je situován v 7. patře panelového domu. Lokalita sídliště přináší výhody v podobě veškeré potřebné občanské vybavenosti v blízké dostupnosti. Byt je v dobrém stavu, příjemně zařízen, připraven k bydlení. Ideální pro jednotlivce nebo p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk s park. stáním, 35 m², Praha, ul. Lipnická
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme Vám tento úchvatný byt 2+kk o velikosti 35 m² nacházející se v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy na ulici Lipnická. Tento byt není jen obyčejným bydlením, ale investicí do Vaší budoucnosti, která bude růst na hodnotě. Ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu, kteří hledají komfort a moderní styl života v metropoli. Tento byt Vás zaujme nejen svou promyšlenou dispozicí, ale i kvalitním vybavením, které splní všechny Vaše požadavky. K bytu náleží sklep, který poskytuje dostatek ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 493 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk v Praze, ul. V ořeší
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný a moderní byt, který si zamiluje celá Vaše rodina! Nabízíme Vám tento úchvatný byt 4+kk o celkové ploše 120 m2, který se nachází v rodinném domě v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze 6 - Suchdol. Tento byt prošel kompletní a moderní rekonstrukcí a vyzařuje z něj pocit luxusu a pohodlí. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a moderním designem Vás ohromí hned při vstupu do kuchyně. Dřevěné podlahy a viditelné trámy u stropu přidávají bytu útulnost a domácí atmosféru. Byt nabízí 3 neprůchozí p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², Praha, ul. Pod lipami
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte zajímavě řešený byt? Máme pro Vás nabídku krásného bytu o dispozici 3kk o celkové ploše 102 m2. Tento pěkný byt se nachází na Praze 3 v ulici Pod Lipami. Výhodou je, že byt se nachází v posledním patře a Vy si tak můžete užívat dostatek klidu a krásné výhledy. Byt Vám nabízí útulnou ložnici 14 m2 se vstupem na terasu. Dále vcházíme do obývacího pokoje 26 m2, který je propojený s klimatizovanou kuchyňskou linkou, která je velice vkusně zařízená. K dispozici máte i další pokoj 23,8 m2, který by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 250 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 59 m2, OV, Jirkov, ul. Generála Svobody
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný byt 2+1 o celkové užitné ploše 59 m², který se nachází ve druhém patře revitalizovaného panelového domu. Díky umístění v klidné části sídliště nabízí bydlení s hezkým výhledem a dobrým dosahem městské infrastruktury a občanské vybavenosti. V blízkosti je škola, školka, obchod, zastávka MHD. Do centra města pěší chůzí dorazíte do pěti minut. Interiér bytu je rozdělen na 3 pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro komfortní bydlení rodiny. Byt prošel částečnou r... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 599 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 90m2, Praha 5 Sm
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velmi pěkného, nově rekonstruovaného, prostorného bytu 3+1, 90m, situovaného ve 3. patře zrekonstruovaného činžovního domu bez výtahu v žádané lokalitě Praha 5 – Smíchov, ul. Svornosti, v pěší dostupnosti (5 min.) stanice metra Anděl, OC Nový Smíchov. Byt sestává se ze vstupní chodby, 2 neprůchozích pokojů (25m, 24m), obývacího pokoje, jídelny s kuchyňským koutem vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 120 m², Praha 6 - Suchdol
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný a moderní byt, který si zamiluje celá Vaše rodina! Nabízíme Vám tento úchvatný byt 4+kk o celkové ploše 120 m2, který se nachází v přízemí rodinného domu v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze 6 - Suchdol. Tento byt prošel kompletní a moderní rekonstrukcí a vyzařuje z něj pocit luxusu a pohodlí. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a moderním designem Vás ohromí hned při vstupu do kuchyně. Byt nabízí 3 neprůchozí pokoje, které zaručí dostatek soukromí každému členovi rodiny.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 95 m2, ul. Třešňová, Praha 9 - Hloubětín
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Energeticky úsporný mezonetový byt 4+kk s galerií o výměře 95 m2 a s balkonem 1,7 m2, který se nachází v klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů na Praze 9 v Hloubětíně. Jedná se o poslední volný byt v novostavbě v projektu Viladomy Třešňová, který je orientovaný na jižní, severní a západní stranu. Mezonetový byt je situován ve 3.NP a podkroví bytového domu, který je podle průkazu energetické náročnosti budovy zařazen mezi velmi úsporné budovy. Okna jsou zasklena termoizo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 987 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mostě, ul. tř. Budovatelů
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji investiční příležitost. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu. Sestává se z chodby, kuchyně, koupelny, samostatné WC a dvou pokojů. Na podlaze jsou položené dřevěné parkety, okna jsou plastová. K... (více v detailu)
Ústecký kraj
699 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Poděbradech, ul. Na Valech
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný, slunný byt 3+kk o velikosti 94 m2 v Poděbradech. Byt se nachází ve 4. patře novostavby bytového domu přímo na lázeňské kolonádě. Díky svému umístění je z bytu krásný výhled do parku a v blízkosti domu je ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 92 m2, v Jablonci nad Nisou, ul. Kokonínská
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi atypický mezonetový byt o dispozici 3+1, CP 133,40 m2 včetně příslušenství, v cihlovém domě s podílem na zahradě, v klidné části Jablonce nad Nisou ul. Kokonínská. Vstup do bytu předsíní, která propojuje jednotlivé místnosti. Kuchyně se spotřebiči, jídelním koutem a spíží. Koupelna s vanou, umyvadlem, topným žebříčkem a toaletou. Obývací pokoj neprůchozí. Interiérovým schodištěm se dostaneme do ložnice a dětského pokoje. V bytě vstup na půdu, která je ve v... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč