Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk v Turnově, ul. Slunečná
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 2+kk v novostavbě ve vyhledávané a výjimečné části Turnova. Nachází se v přízemí třípodlažního bytového domu s pouhými šesti jednotkami, což zaručuje příjemné soukromí a rodinnou atmosféru. Užitná plocha bytu je 68 m² plus velkorysá terasa 12 m², jež je určena pouze pro využití majitelů tohoto bytu. Nadstandardem bytu je použití kvalitních materiálů v interiéru, včetně zařizovacích předmětů komfortně velké koupelny se sprchovým koutem. Obývací pokoj s ku... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 420 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v České Lípě, ul. Mikovcova
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu pěkný, ihned volný byt 2+1 o užitné ploše 56 m² v panelovém domě, který se nachází blízko centra České Lípy. Byt je situován v 5. podlaží ze 7 a je kompletně vybavený k okamžitému užívání. Byt je udržovaný v dobrém stavu. K pronájmu je nutná kauce ve ... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m² s garáží v Borovy
Před 73 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 s užitnou plochou 72 m², situovaný ve 2. patře cihlové budovy. Tento atraktivní byt se nachází v klidné části obce Borovy a je perfektní volbou pro klidné rodinné bydlení. K bytu náleží balkon o velikosti 7 m², ideální pro odpočinkové chvíle, sklep poskytující dostatek úložného prostoru a soukromá garáž. Dispozice bytu je prakticky řešená, sestávající z 3 pokojů a kuchyně. Pro svě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2, OV, Most, ul. tř. Budovatelů
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 55 m² s balkónem, který se nachází v katastrálním území Most II. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží ze sedmi, v cihlovém domě s výtahem. Byt je před rekonstrukcí, což dává novému majiteli skvělou příležitost přetvořit si bydlení přesně podle svých představ. Nabízí se jako ideální investiční příležitost s již existujícím nájemcem, tudíž může ihned po převodu začít generovat příjem. Nemovitost je vhod... (více v detailu)
Ústecký kraj
709 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám zcela ojedinělou nabídku!! Tento byt 1+kk s prostorným balkónem a příjemným výhledem do zeleně, se nachází v 7NP panelového domu po kompletní revitalizaci, i díky tomu má byt velmi nízké náklady na bydlení! Je velmi útulný. Byly zde před pár lety provedené úpravy, jako například, položení plovoucí podlahy, zabudování kuchyňské linky, výměna interiérových dveří a výbava nábytkem, která je součástí prodeje. Ano,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 449 999
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 36 m², Olomouc, ul. Rooseveltova
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v Olomouci situovaný v klidnější části Olomouce- Nové Sady. Byt se nachází na 1. podlaží, z celkových 2 nadzemních podlaží. Dům s cihlovou konstrukcí, což zajišťuje kvalitní a stabilní bydlení. Výhodou tohoto bytu je předzahrádka k odpočinku, vlastní kolovna/kočárkárna, půda k věšení prádla a půdní úložný prostor(sklep),... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 354 880
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m2, v Plzni, ul. Heyrovského
Před 73 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk o velikosti 22 m², s lodžií 3 m2, který se nachází v Plzni ul. Heyrovského. Byt je umístěn v 9. nadzemním podlaží, revitalizovaného panelového domu s výtahem. Vytápění zajišťuje dálkový rozvod. Bytová jednotka je ihned připravena k nastěhování bez nutnosti dalších zásadních investic. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 371 000
 Kč
Pronájem prostoru 3+kk, 69 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o dispozici 3+kk + šatna, po rekonstrukci, v centru Ostravy, přímo naproti nákupního centra. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Byt má plastová okna (trojsklo), nové vinylové podlahy, kuchyňskou linku včetně spotřebičů (vestavěná trouba, indukč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 59 m², Karviná, ul. Kosmonautů
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 s prostornou zasklenou lodžií o užitné ploše 59m², umístěný ve vyhledávané a klidné části města Karviná, nacházející se v panelovém domě ve 3. patře, s možností využití podzemního podlaží kde se nachází sklepní kóje. Tento světlý byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nyní se prezentuje ve velmi dobrém stavu, okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se ze vstupní chodby, prostorné obývací místnosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Chrudimi, ul. Malecká
Před 73 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 1+1, celková plocha činí 43 m², byt se nachází v 2.NP bytového domu v žádané lokalitě Chrudim IV, ul. Malecká. Byt se nabízí vybaven kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí a věšákovou stěnou na chodbě bytu. Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost v dosahu. Byt je v udržovaném stavu a je ihned k dispozici novému nájemci. Jedná se zde o dlouhodobý pronájem. K užívání je sklep, na patře je sušárna a v domě je ke společnému užívání kolárna v přízemí d... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Slaný, ul. Mírová
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu byt 2+1 o ploše 50m², nacházející se ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části města Slaný. Sklepní kóje je praktickým doplněním nabídky, poskytující dostatek prostoru pro skladování. Nemovitost se nachází v lokalitě s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 600
 Kč
Pronájem prostoru 3+kk, 61 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o dispozici 3+kk, po rekonstrukci, v centru Ostravy, přímo naproti nákupního centra. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Byt má plastová okna (trojsklo), nové vinylové podlahy, kuchyňskou linku včetně spotřebičů (vestavěná trouba, indukční d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Rychnov nad Kněžnou, ul. Svatohavelská
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu po zdařilé rekonstrukci v centru Rychnova nad Kněžnou tudíž vše je nové. Součástí bytu je také malá zahrada o výměře cca 90 m². Byt je nově zmodernizovaný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1 108 m² v Novém Boru, Tržní náměstí
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný podkrovní byt 3+1 o užitné ploše 108 m², který se nachází v srdci Nového Boru. Byt je dostupný výtahem do 3. nadzemního podlaží a následně je nutné využít schodiště. Co bytu dodává jedinečný charakter, je dlouhá lodžie táhnoucí se podél bytu, z něhož můžete obdivovat západní výhled na okolí, do lodžie je vstup z obývacího pokoje a kuchyně. K bytu... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 200
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 44 m², Olomouc, ul. Fischerova
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově nabízíme k prodeji krásný byt o celkové ploše 44,6 m², nacházející se ve 7. patře panelového domu na ulici Fischerova v Olomouci. V roce 2015 proběhla velmi zdařilá rekonstrukce, během níž byly použity kvalitní materiály a byt byl velmi vkusně zařízen. Díky své původní dispozici umí nabídnout velmi příjemné bydlení. Byt je orientován na jihozápad, což zajišťuje celodenní přísun slunečního světla. Dům... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 356 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Dolní Rychnov, ul. Hřbitovní
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu byt o dispozici 1+kk. Bytová jednotka je před rekonstrukcí. Umožníme nájemníkovi okamžité nastěhování a rekonstrukci dle vlastních představ. Nájemník... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Obrnice, ul. Nová výstavba
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 35 m², který se nachází v klidné části obce Obrnice. Byt je situovaný v přízemí třípodlažního domu s konstrukcí typovou pro smíšené využití. Skládá se z dvou místností, které byly udržovány v dobrém stavu a jsou připraveny k okamžitému užívání. Výhodou tohoto bydlení je klidná lokalita s dobrou dostupností městských ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Vamberk, ul. Struha
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítejte v tomto prostorném bytě 2+1 ve Vamberku, který vám nabízí ideální kombinaci pohodlí, elegance a praktičnosti. Umístěný v moderním bytovém komplexu na 6. patře s výtahem, tento prostorný a světlý byt je připraven splnit vaše bytové potřeby. Prostor bytu je pečlivě navržen tak, aby plně vyhovoval vašim potřebám. Dva pokoje nabízejí dostatek soukromí a klidu. Navíc vlastní balkón je skvělým ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Po nezdařené rezervaci opět k dispozici tato nevšední nabídka. Prodej bytu v prvním nadzemním podlaží historické stavby s vlastním vchodem poskytuje návrat domů, kde můžete načerpat síly, na terase posedět i s přáteli a v létě se osvěžit v přilehlé protékající řece Sázavě. Po vstupu do prostorné chodby na 93 m2 jsou k dispozici tři pokoje - obývací (parkety), ložnice a menší pokoj (plovoucí podlaha), kuchyň (linoleum) a koupelna s vanou a bojlerem i oddělená toaleta... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Před 73 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o velikosti 63 m² + sklepní koje 2 m² a komora na patře. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Staré Benátky (část obce Benátky nad Jizerou II), umístěný ve 3. nadzemním podlaží. Tato nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí, čímž získala moderní vzhled. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, toaleta a koupelna s vanou a sp... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 999 999
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 39 m², Prostějov, ul. nám. Spojenců
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Přízemní byt o celkové velikosti 39 m2, je strategicky umístěn v blízkosti centra města Prostějova. Nabízí optimální dostupnost a příjemné prostředí k bydlení. Vytápění (v ceně nájemného) je řešeno tepelným čerpadlem, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění po celý rok. Bytová jednotka je součásti multifunkční budovy. Nachází se v oploceném areálu a je napojená na pult... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 57m2, OV, Praha 4 - Točná
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové velikosti 57 m2 (byt 45 m2, terasa 12 m2). Dispozice bytu zahrnuje vstupní schodiště, obývací pokoj, ložnici a koupelnu s vanou a toaletou. K bytu patří zahrada o rozloze 74 m2. Lokalita Praha - 4 Točná poskytuje veškerou občanskou vybavenost a klidné prostředí pro pohodové bydlení. Díky vysoké poptávce po ... (více v detailu)
7 149 000
 Kč
Prodej dvou družst. podílu Podolí
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej dvou družstevních podílů v Praze na Podolí. Velikost obou bytů je 1+kk. Výměra bytů je 26,84m a 28,22m. K doplacení anuity zbývá pro byt 26,84m 3.042.211,- Kč a pro byt 28,22m 2.675.399,- Kč. Bytové jednotky mají k dispozici sklepní prostory. V docházkové vzdálenosti se nachází ŽŠ a MŠ do 200m a Vyšehrad do 20min. 250metrů od bytového domu je tramvajová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 302 211
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno