Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej výrobního objektu, 5001 m², Český Dub, ul. Husova
Před 145 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výrobní objekt v atraktivní části Český Dub IV, situovaný přímo v centru obce. Jedná se o čtyřpodlažní cihlovou budovu před rekonstrukcí s celkovou užitnou plochou 5001 m² a pozemkem o rozloze 1583 m². Objekt se skládá z celkem 40 místností, což dává novému majiteli ohromný prostor pro realizaci široké škály výrobních, ale i jiných komerčních aktivit. Tato nemovitost je ideální ... (více v detailu)
Liberecký kraj
56 331 000
 Kč
Prodej administrativní budovy, 451 m², Záhoří u Písku
Před 145 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečné kancelářské prostory v klidné části obce Svatonice u Záhoří. Jedná se o dvoupodlažní cihlovou stavbu o celkové užitné ploše 451 m2 disponující celkem 16 místnostmi, dvěma kuchyňkami, sociálním a technickým zázemím. Tato administrativní budova, která se nachází v zemědělském areálu je ve velmi dobrém stavu, je ihne... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 300 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 4109 m², Chýnov, ul. Bílkova
Před 145 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný zemědělský objekt - špýchar v Chýnově u Tábora. Tento pozoruhodný objekt, umístěný v centru obce se rozkládá na pozemku o rozloze 2148 m² a nabízí užitnou plochu 4109 m2, která vám nabízí nevšední možnosti pro vaše zemědělské či podnikatelské záměry. Součástí špýcharu je garáž o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000 000
 Kč
výrobní či skladovací prostor, 2
Před 145 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních prostor o výměře 200 m, které doposud sloužily jako truhlářská dílna na výrobu nábytku a dalších komponentů. Tyto prostory mají dva přístupy. První část tvoří najížděcí rampa, sloužící k nakládce a vykládce materiálu a hotového zboží. V druhém případě lze do objektu vstoupit vedlejšími schody a uzamykatelnými dveřmi, které vedou na zadní chodbu. Ta propojuje dvě části celého komplexu. Chodby je možno využít k uskladnění materiálu. Samostatné vnitřní prostory slouží k výrobě. Dílna je vybavena stroji ke zpracování a obrábění dřeva - jedná se o pásovou brusku, formátovací pilu s prořezem, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 62 m², Orlová, ul. Přespolní
Před 145 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme komerční objekt, který byl využíván jako obchod s potravinami. Součástí prodeje jsou regály, lednice, mrazák. Možno také předat vyklizené. Tato nemovitost se nachází kousek od... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 399 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 80 m², Hřensko
Před 145 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavý obchodní objekt o užitné ploše 80 m², nacházející se v centru obce Hřensko. Tento obchodní prostor dříve sloužil jako obchod se smíšeným zbožím a umožňuje flexibilní využití prostoru podle individuálních potřeb. Vzhledem k umístění v centru obce Hřensko a nízkým nákladům na užívání se jedná o výz... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 650 000
 Kč
Pronájem, parkovací stání, 12 m2, V
Před 145 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem venkovního parkovacího stání na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o plochu cca 12 m (3x4m). Objekt je oplocen a střežen kamerovým systémem. Měsíční nájemné činí 2.000,- Kč. Vratná kauce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 16 m², Pardubice - U Kostelíčka
Před 145 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem garážového stání, 16 m², ve vnitrobloku, v Pardubicích - U Kostelíčka. Uzamyk... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 150
 Kč
Hledám pronájem bytu
Před 145 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám podnájem v Praze 10. Bez kauce prosím nabídněte.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 2+kk, 50 m2 - Pardubice - Bílé
Před 146 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 50 m2 - Pardubice - Bílé Předměstí.Představujeme vám jedinečnou nabídku bydlení 2+1 umístěného v oblíbené lokalitě Pardubic, přímo na Čechově nábřeží, v srdci města. Byt se pyšní umístěním v cihlové stavbě a poskytuje vysoké stropy pro vzdušný a otevřený pocit na třetím patře. Interiér bytu byl promyšleně upraven z počáteční 2+kk na rozlehlejší 2+1, poskytující větší flexibilitu a pohodlí pro jeho obyvatele. V případě zájmu lze prostor opětovně transformovat do původního půdorysu. K bytu náleží sklep, který je koncipován jako samostatná uzamykatelná místnost. Ve vnitrobloku se nachází společný dvůr, kde je pro každý byt připravena bezpečná uzamykatelná kóje na kola či jiné předměty. Dvůr v teplých měsících slouží jako místo pro setkávání sousedů, což umocňuje přátelskou atmosféru celého objektu. Byt má okna do tichého dvora, a to zajišťuje klid a dostatek přírodního světla bez rušení z ulice... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 890 000
 Kč
Prodej butu 1+1 Přerov
Před 146 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+1 v Přerově na ulici Kosmákova (u tenisových kurtů). Jednotka je v původním, udržovaném stavu. Ve 4.np panelového bytového domu s novým výtahem. Dům je po revitalizaci (zateplení obvodového pláště, nové stoupačky, výtah, okna apod.). ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 54 m2 - Česká Lípa.Nabízíme k
Před 146 dny - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 54 m2 - Česká Lípa.Nabízíme k prodeji byt v cihlovém domě o dispozici 2+1 o výměře 54 m2 ve 4. patře (bez výtahu). Dispozice: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, zděná koupelna se sprchovým koutek a oddělené WC. Stav bytu je po rekonstrukci. K bytu je možnost využít zah... (více v detailu)
2 750 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 62 m2 - Nový Bor.Nabízíme k
Před 146 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 62 m2 - Nový Bor.Nabízíme k prodeji byt 3+1 o rozloze 62 m2 v Novém Boru. Byt je družstevní, nicméně majitel si zažádal o převod do osobního vlastnictví. Anuita je již splacená. K převodu dojde na jaře příštího roku. Zálohy pro 2člennou rodinu vychází kolem 5 000 Kč. Jedná se o slunný byt. Koupe... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 580 000
 Kč
Prodej bytu 2+1.Nabízíme Vám prostorný byt v
Před 146 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1.Nabízíme Vám prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, 56 m2 s velkým teplým a suchým sklepem 9 m2 v klidné ulici Dvouletky - Strašnice, Praha 10. Byt s ideální jižní orientaci se nachází v 1.NP čtyřpodlažního cihlového domu a směřují do tiché, uzavřené, společné zahrady. Kompletně zařízený byt tvoří obývací pokoj, kuchyň, ložnice, chodba a koupelna s WC. Dům j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 150 000
 Kč
Prodej nového bytu 2 +kk v projektu
Před 146 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
exkluzivní prodej bytu 2+kk o velikosti 64,20 m podlahové plochy a k tomu náležící oplocená předzahrádka s 90m. Byt se nachází v klidné městské části Lobeček v developerském projektu Park Wolkerova, který se již zrealizoval v Kralupech nad Vltavou - ul. J. Wolkera. Na letní měsíce červen - září 2024 jsme pro vás připravili akci parkovací stání zdarma. Byt 2+kk, označen jako A103, je situován v přízemí objektu A. Nemovitost je z části zařízena designovým nábytkem. V obývacím pokoji je sedací souprava s velmi zajímavým konferenčním stolkem a křesly, dále luxusní jídelní stůl pro čtyři osoby a samozřejmostí je kuchyňská linka značky... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 572 935
 Kč
Prodej nového bytu 2 + kk v projekt
Před 146 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+kk, 69,3 m podlahové plochy a k tomu náležících 10,40 m balkonu ve druhém nadzemním podlaží nového developerského projektu Park Wolkerova, který se již zrealizoval v Kralupech nad Vltavou - Lobeček, ul. J. Wolkera. Nachází se za úspěšně dokončeným projektem Rezidence Kralupy, který vystavěl stejný developer. Na letní měsíce červen - září 2024 jsme pro vás připravili akci parkovací stání zdarma. Byt 2+kk, označen jako B204, je situován ve druhém patře (druhém nadzemním podlaží) objektu B. K bytu náleží balkon o rozloze 10,4 m a plně vybavená kuchyňská linka... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 346 348
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Liberci, ul. Rumjancevova
Před 146 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v původním stavu 2+1 s celkovou užitnou plochou 54m², jenž se nachází v centru Liberce, části Liberec I-Staré Město. Tato nemovitost představuje ideální spojení komfortního bydlení a půvabu historického centra města. Umístěný v cihlové zástavbě na 1. nadzemním podlaží ze 3, disponuje také jedním podzemním podlažím, kde se nachází dvě sklepní kóje který... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 164 m², Vysoké nad Jizerou
Před 146 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 164,6 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, koupelna, tři ložnice. V pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Miletín, ul. 10. května
Před 146 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme novostavbu bytu 2+kk, v osobním vlastnictví, o podlahové ploše 54 m2 v cihlovém domě v ulici 10. května ve městě Miletín. Dispozice: vstupní prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a s možností umístění krbových kamen. K bytu náleží sklep o výměře 5... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Litomyšli, ul. 17. listopadu
Před 146 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v žádané lokalitě Litomyšl-Město, situovaný v klidné části obce s celkovou užitnou plochou 67m². Jedná se o byt v cihlovém domě nacházející se v 1. patře. Byt je před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli vynikající příležitost přizpůsobit si interiér podle vlastních před... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 950 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 26 m², ul. Lipenská, České Budějovice
Před 146 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nový domov v Českých Budějovicích, který by nejen splňoval všechny vaše požadavky na pohodlné bydlení, ale zároveň nabízel atmosféru a styl? Máme pro vás jedinečnou nabídku – nádherný, kompletně zrekonstruovaný byt 1+1 o užitné ploše 26m2 v žádané lokalitě Lipenská. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven přivítat své nové nájemníky, kteří ocení kvalitu a komfort. Nejenže se mohou těšit na moderní a plně vybavenou kuchyň propojenou s ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s garáží ve Veselí nad Lužnicí, ul. Podhájek
Před 146 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 95 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží třípodlažní cihlové budovy v žádané lokalitě Veselí nad Lužnicí I, přímo v centru města. Byt prošel částečnými úpravami a jeho součástí jsou dva balkony, které poskytují pohled jak do ulice, tak na dětské hřiště za domem, což přispívá k příjemnému bydlení. Pro budoucího majitele je připravena i garáž v přízemí domu, která znamená nemalé plus při parkování. Lokalita nabízí veškeré výhody mě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Sokolí
Před 146 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní podkrovní byt 3kk v centru Jablonce nad Nisou, umístěný v třetím nadzemním podlaží cihlového domu. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení. Je zde Kuchyň spojená s obývacím pokojem, dětský pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a chodba. Díky své poloze máte na dosah veškerou občanskou vybavenost. Byt je světl... (více v detailu)
Liberecký kraj
17 000
 Kč
Prodej restaurace 200 m², Karviná
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivně restauraci v rušné části obce Mizerov, katastrální území Karviná-město. Objekt se nachází na samostatném pozemku o velikosti 939 m² s celkovou užitnou plochou 200 m², rozdělenou do třech místností na dvou nadzemních podlažích. Restaurace je v provozu s dlouholetou zavedenou klientelou a disponuje venkovním posezením, které je ideální pro pořádání oslav či různých společenských akcí. Nemovitost je ve velmi d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900 000
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno