Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Hledám pronájem pohostinství
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem kanceláře v přízemí s bezbariérovým přístupem budovy v ul. Zlatá stezka v Prachaticích o ploše 30 m. Na navazující chodbě je k dispozici spole... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 613
 Kč
pronájem kanceláří v Prachaticích
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem reprezentativních prostor o výměře 86 m v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. Prostor sestává ze 3 kanceláří, kuchyně a chodby. Možnost pronájmu dalších kanceláří v patře i budově. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluzie... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 881
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 54 m², ul. Přístavní
Před 147 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dvoukancelář o užitné ploše 54m², situovanou ve 2. nadzemním podlaží objektu v ulici Přístavní v Krásném Březně. Kanceláře jsou po stavebních úpravách a jsou ihned k dispozici pro zařízení dle potřeb nového nájemníka. Toto místo je ideální pro malé podnikate... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 900
 Kč
Pronájem obchodních prostorů 30m2, Ivančice, ul. Komenského
Před 147 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor situovaný přímo v centru města. Objekt má skvělou dostupnost a hodí se jak k obchodním, tak i ke kancelářským účelům. Nachází se v 1. patře budovy Komerční banky, parkovat je možné přímo před objektem. K objektu lze pronajmout i další dva prostory (viz další inzeráty), které se nachází na patře a celý prostor lze tak zvětšit. Tato konkrétní místnost (viz plánek místnost 217+218) má plochu 30 m2 a je vybavena klimatizací. K místnosti lze využívat společnou ku... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 367
 Kč
Prodej garáže v Liberci, ul. Pačesova
Před 147 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o celkové ploše 20m2, která se nachází v Liberci v ulici Pačesova. Jedná se o garáž se sekčními manuálními vraty s možností dodělání el. pohonu, keramickou dlažbou a asf... (více v detailu)
Liberecký kraj
520 000
 Kč
Pronájem obchodních prostorů 31m2, Ivančice, ul. Komenského
Před 147 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor situovaný přímo v centru města. Objekt má skvělou dostupnost a hodí se jak k obchodním, tak i ke kancelářským účelům. Nachází se v 1. patře budovy Komerční banky, parkovat je možné přímo před objektem. K objektu lze pronajmout i další dva prostory (viz další inzeráty), které se nachází na patře a celý prostor lze tak zvětšit. Tato konkrétní místnost (viz plánek místnost 219+220) má plochu 31 m2. K prostoru je možné využívat společnou kuchyňku a WC... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 536
 Kč
Pronájem obchod a služby, 87 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory o velikosti 87 m² na frekventovaném místě v Ostravě Zábřehu na ulici Výškovická v obchodním domě Kotva. Místo lze využít na zřízení prodejny, provozování služeb nebo jako kontaktní místo atd. Provozovna je v II.NP hned blízko schodiště. Ke zviditelnění je možné umístit reklamu na prosklené výlo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², Děčín
Před 147 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu krásnou, slunnou kancelář s nábytkem o velikosti 55 m². Prostory se skládají ze dvou místností a ke kanceláři také náleží WC. Dostupnost ke kancelářím je bez problému,... (více v detailu)
7 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Ústí nad Labem
Před 147 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemné kancelářské prostory umístěné v části Krásného Března při hlavní komunikaci na centrum města Ústí nad Labem a Děčín. Prostory se nachází ve 2. nadzemním podlaží budovy. Nabízená kancelář o velikosti 10 m² je ideálním řešením pro jednotlivce jako útulný menší kancelářský prostor. Kancelář prošla stavebními úpravami a dále se pokračuje v rekonstrukci celé nemovitosti. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří h... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Ústí nad Labem
Před 147 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dvoukancelář o užitné ploše 43m², situovanou ve 2. nadzemním podlaží objektu v ulici Přístavní v Krásném Březně. Kanceláře jsou po stavebních úpravách a jsou ihned k dispozici pro zařízení dle potřeb nového nájemníka. Toto místo je ideální pro malé podnikate... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 250
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 52 m², Ostrava, ul. Tyršova
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout unikátní příležitost koupě jiného prostoru, možno využít také jako byt, ve velmi atraktivní lokalitě Tyršovy ulice v centru Ostravy. Nabízený prostor o celkové podlahové ploše 52 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí zrekonstruovaného cihlového domu, disponuje dvěma pokoji, předsíňkou, koupelnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 480 000
 Kč
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Reality
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Romská početní slušná rodina pracující, zároveň starší rodiče (nemocní - rakovina) - hledáme domek k pronajmutí dlouhodobě, kde budem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Anděl: 6 slunných bytů+15m2 atelier+ 50%
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Anděl: 6 slunných bytů plus 15m2 atelier celkem 334m2 + 50% půda 145.6m2. Všechny ve stejné budově. 4 z bytů a ateliér nacházející se v nejvyšších 3 patrech lze spojit a vytvořit tak vysoce luxusní byt 223m2 s výhledem. Vstupní podlaží a nadzemní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Senior 72 let hledá u ženy podnájem
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Senior 72 let hledá u ženy podnájem. Jsem obstinent, nekuřák!! Nikdy netrestán!! Po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 71 m2 - Nový Hrozenkov.Nabízíme
Před 147 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 71 m2 - Nový Hrozenkov.Nabízíme vám exkluzivní příležitost k zakoupení útulného bytu po celkové rekonstrukci v malebné obci Nový Hrozenkov. Byt se nachází v přízemí cihlového bytového domu s pouhými čtyřmi jednotkami, což zaručuje klid a soukromí. Interiér bytu tvoří kuchyň s renovovanou kuchyňskou linkou, která je propojená s obývacím pokojem. V obývacím pokoji naleznete vstup na lodžii s výhledem do zahrady a krbová kamna zajišťující teplo domova. Dále zde naleznete dvě samostatné ložnice. Velkou pozornost si zasl... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 620 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 82 m2 - Rychnov nad Kněžnou.Na
Před 147 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 82 m2 - Rychnov nad Kněžnou.Na prodej nabízíme prostorný byt 3+1 v atraktivní lokalitě v centru Rychnova nad Kněžnou, v ulici Sokolovská, v budově známé jako Hokejka. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je ihned k dispozici bez potřeby dalších úprav. Tento byt nabízí velkorysou dispozici o celkové ploše 82 m2, což je největší možná dispozice v Rychnově. Orientace na východ a západ zajišťuje dostatek denního světla a optimální osvětlení po celý den. Velké pokoje poskytují dostatek prostoru pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku ve čtvrtém patře prvorepublikového domu o rozloze 120m2. Byt po rekonstrukci disponuje kuchyní, předsíní, šatnou, třemi pokoji a dvěmi koupelnami. Jedna s vanou a umyvadlem a druhá se sprchovacím koutem a umyvadlem. Vytápění plynovým kotlem. Z oken je nádherný výhled na historické centrum Českého Těšína. Zálohy na vodu jsou podle počtu osob, osoba 500,- Kč. Energie si přepis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 66 m², Jablonec nad Nisou, ul. Turnovská
Před 147 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1, blízko centra Jablonce nad Nisou. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, troubou, novými plastovými okny, koupelnou s vanou, umyv... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Plzeň, ul. Slovanská alej
Před 147 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a dobře udržovaný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě v Plzni na Slovanech. Tento byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží ze 4 v cihlovém domě, což zaručuje klidné a příjemné bydlení. K bytu náleží i sklep, jehož zděná konstrukce nabízí praktické a bezpečné úložné prostory. Byt je nabízen kompletně vybavený, což umožňuje pohodlné nastěhování bez nutnosti dodatečných ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 45 m², Vřesina, ul. Ovocná
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem cihlového bytu v klidné obci Vřesina u Hlučína. Byt prošel postupnou rekonstrukcí. Výhodou klidného byd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč