Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Reality
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Romská početní slušná rodina pracující, zároveň starší rodiče (nemocní - rakovina) - hledáme domek k pronajmutí dlouhodobě, kde budem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Anděl: 6 slunných bytů+15m2 atelier+ 50%
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Anděl: 6 slunných bytů plus 15m2 atelier celkem 334m2 + 50% půda 145.6m2. Všechny ve stejné budově. 4 z bytů a ateliér nacházející se v nejvyšších 3 patrech lze spojit a vytvořit tak vysoce luxusní byt 223m2 s výhledem. Vstupní podlaží a nadzemní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Senior 72 let hledá u ženy podnájem
Před 147 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Senior 72 let hledá u ženy podnájem. Jsem obstinent, nekuřák!! Nikdy netrestán!! Po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 71 m2 - Nový Hrozenkov.Nabízíme
Před 147 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 71 m2 - Nový Hrozenkov.Nabízíme vám exkluzivní příležitost k zakoupení útulného bytu po celkové rekonstrukci v malebné obci Nový Hrozenkov. Byt se nachází v přízemí cihlového bytového domu s pouhými čtyřmi jednotkami, což zaručuje klid a soukromí. Interiér bytu tvoří kuchyň s renovovanou kuchyňskou linkou, která je propojená s obývacím pokojem. V obývacím pokoji naleznete vstup na lodžii s výhledem do zahrady a krbová kamna zajišťující teplo domova. Dále zde naleznete dvě samostatné ložnice. Velkou pozornost si zasl... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 620 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 82 m2 - Rychnov nad Kněžnou.Na
Před 147 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 82 m2 - Rychnov nad Kněžnou.Na prodej nabízíme prostorný byt 3+1 v atraktivní lokalitě v centru Rychnova nad Kněžnou, v ulici Sokolovská, v budově známé jako Hokejka. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je ihned k dispozici bez potřeby dalších úprav. Tento byt nabízí velkorysou dispozici o celkové ploše 82 m2, což je největší možná dispozice v Rychnově. Orientace na východ a západ zajišťuje dostatek denního světla a optimální osvětlení po celý den. Velké pokoje poskytují dostatek prostoru pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku ve čtvrtém patře prvorepublikového domu o rozloze 120m2. Byt po rekonstrukci disponuje kuchyní, předsíní, šatnou, třemi pokoji a dvěmi koupelnami. Jedna s vanou a umyvadlem a druhá se sprchovacím koutem a umyvadlem. Vytápění plynovým kotlem. Z oken je nádherný výhled na historické centrum Českého Těšína. Zálohy na vodu jsou podle počtu osob, osoba 500,- Kč. Energie si přepis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 66 m², Jablonec nad Nisou, ul. Turnovská
Před 147 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1, blízko centra Jablonce nad Nisou. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, troubou, novými plastovými okny, koupelnou s vanou, umyv... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Plzeň, ul. Slovanská alej
Před 147 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a dobře udržovaný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě v Plzni na Slovanech. Tento byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží ze 4 v cihlovém domě, což zaručuje klidné a příjemné bydlení. K bytu náleží i sklep, jehož zděná konstrukce nabízí praktické a bezpečné úložné prostory. Byt je nabízen kompletně vybavený, což umožňuje pohodlné nastěhování bez nutnosti dodatečných ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 45 m², Vřesina, ul. Ovocná
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem cihlového bytu v klidné obci Vřesina u Hlučína. Byt prošel postupnou rekonstrukcí. Výhodou klidného byd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 85 m², Rychnov nad Kněžnou, ul. Balbínova
Před 147 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte zajímavý byt v centru Rychnova nad Kněžnou? Tak už nehledejte, jeden pro Vás máme! Jedná se o byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 85 m², který se nachází v 1.NP. K ceně nájmu nutno připočíst zál... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83 m², Karlovy Vary, ul. Dubová, č.6
Před 147 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Vítejte v moderním a pohodlném bydlení v Karlových Varech, v klidné lokalitě Dubová, pouhé 3 km od centra města a jen 12 km od malebných Krušných hor. Rádi bych vám představili exkluzivní nabídku bytu 3+kk v nově postavené budově ve čtvrti Bohatice. Máme pro vás posledních 9 bytů s dispozicí 3+kk. Dům disponuje vlastní kotelnou, zajišťující optimální tepelný komfort. V domě najdete také místnost se sklepními kójemi, což je ideální pro uskladnění vašich věcí. Moderní výtah vám umožní pohodlný příst... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 352 104
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 119 m², Žarošice
Před 147 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný mezonetový byt 4+kk s podlahovou plochou 119,9 m², který se nachází v žádané, klidné části obce Žarošice. Tento byt je situován v 2. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové novostavby., která má vlastní fotovoltaické panely. Vyznačuje se vysokou kvalitou provedení a použitím prvotřídních materiálů, což zaručuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Díky šatně, zde najdeme i dostatek úložného prostoru. V prvním pod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 646 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68m2 v Lázních Kynžvart
Před 147 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt v ul. 5. května v Lázních Kynžvart, okr. Cheb, Karlovarský kraj. Jednotka o dispozici 3+1, o velikosti 68m2 s lodžií 3m2, se nachází ve 2NP revitalizovaného bytového domu na okraji obce, kde je dostatek zeleně a ničím nerušený klid.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 858 900
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 100 m², Lanškroun, ul. Dvorská
Před 147 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobém pronájmu moderní byt po rekonstrukci v Lanškrouně o dispozici 3+kk, 100 m² nacházející se ve 3. NP multifunkční budovy, která prošla revitalizací. Dispozice: kuchyň s obývacím pokojem a jídelním koutem, ložnice, dětský pokoj, šatna, koupelna se sprchovým koutem, pisoárem a toa... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 68 m², Praha, ul. Novodvorská
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nechcete, aby vám někdo dupal nad hlavou? Máme tu byt v posledním patře - útulný a světlý byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 68 m² + lodžie 6 m², situovaný v 8. NP panelového domu v oblíbené oblasti Praha - Braník. Byt je v původním stavu připravený pro rekonstrukci přesně dle Vašich představ. Byt se skládá z obývacího pokoje, dvou neprůchozích ložnic, kuchyně, předsíně, komory, koupelny a samostatné toalety. Z oken bytu se Vám naskytne úchvatný panoramatický výhled na Prahu, a to včetně Pražs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 850 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Český Těšín, ul. Štefánikova
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám v žádané lokalitě centra města Český Těšín byt k pronájmu po celkové rekonstrukci 1+kk (28 m2). Byt se nachází ve 3.NP bez výtahu. K bytu náleží půdní koje pro úschovu Vašich věcí. V bytě pokrývají zemi plovoucí podl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 800
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 160 m², Brandýs nad Orlicí, ul. Žerotín.
Před 147 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 160m², situovaný přímo v srdci Brandýsa nad Orlicí. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu. Nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výhodami městského života. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu. Čeká zde na vás přívětivě navržený obytný prostor s otevřeným konceptem obývacího pokoje... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 800
 Kč
Prodej bytu 5+1, 105 m², Vroutek, ul. Kryrská
Před 147 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný podkrovní byt 5+1 s terasou (9 m2) a garáží (19 m2) o užitné ploše 105 m² ve Vroutku v ulici Kryrská. Bytová jednotka se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu, který prošel revitalizací. K bytu také náleží dva sklepy. Jeden přímo na patře a druhý v suterénu. Dispozice bytu je ideální pro pohodlné bydlení velké rodiny nebo těch, kdo chtějí prostor pro pracovnu či hobby místnost. Nabízená nemovitost je ve stavu oz... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Praha, ul. Vašátkova
Před 147 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk po rekonstrukci o celkové užitné ploše 84 m², situovaný na atraktivním místě v Praze, městské části Černý Most. Nemovitost se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkem 8. Tento světlý byt se může pochlubit samostatnou šatnou a velkým balkónem orientovaným na jih, což garantuje dostatek denního světla a příjemné místo pro relaxaci. V exkluzivním zastoupení představujeme jedinečnou investiční příležitost, včetně možnosti pokračovat v podnájmu se stá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 499 000
 Kč
Pronájem mobilheimu
Před 148 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu mobilheim na víkend či týden na absolutni samotě,na soukromé 4 ha louce bez přístupu cizích,přímo u řeky radbuzy.Vhodne pro rybáře(výborná lokalita,nachystané,vysekane mista max.10 m od mobilheimu,,kolaře,lidi co chtějí do přírody .K dispozici 2 ložnice,obývák,kuchyně,celkem spaní pro 5-6osob.venkovni ohniště s grilem a sezení... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Prostory pro čištění interiéru vozů
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme skladové/výrobní prostory 80-160m2 na Praze 5,6,13 nebo 17 (západní část Prahy) vhodné pro čištění inter... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor v Domažlicích naproti Kauflandu
Před 149 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu v centru města Domažlice nebytové prostory na hlavní třídě v Komenského ulici č.p. 692, naproti Kauflandu. Prostory mají celkovou výměru užitné podlahové plochy 83 m2 a v nemovitosti jsou vyměněna všechna okna a dveře za dřevěná euro okna a euro dveře. Nebytové prostory se nachází v přízemí domu a jsou upraveny na obchodní komerční prostory a po dobu 4 let sloužily jako prodejna zavedeného papírnictví, školních a kancelářských potřeb a následně nehtové studio. Vstup do obchodu je přímý z hlavní třídy. Nemovitost nabízí díky své zajímavé poloze možnost umístit reklamu na dům a na vešker... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč