Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bezpečného vnitřního parkovacího stání,
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bezpečného vnitřního parkovacího stání, ul. K Ládví, Praha 8 - Čimice.Soccer Reality vám nabízí pronájem bezpečného vnitřního parkovacího stání - K Ládví, Praha 8. Parkovací místo se nac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Chornice, obchodní prostory, 200 m2, sklad –
Před 149 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Chornice, obchodní prostory, 200 m2, sklad – komerce.Exkluzivně představujeme prodej obchodního prostoru v obci Chornice. Jedná se o obchodní a výrobní prostory v přízemní budově s přímým vstupem pro zákazníky z prostorného parkoviště pro 15 osobních aut . Celé vnitřní prostory o výměře 200m2 jsou po rekonstrukci. Zásobování tohoto objektu je zajištěno ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900 000
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 149 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 10 m v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. K dispozici je společná kuchyňka a toalety. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluziemi, podlaha je pokryta kobercem, vytápění je centr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 560
 Kč
Prodej obchod a služby, 144 m², Smiřice, ul. Palackého
Před 149 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Mám pro vás jedinečnou nabídku! Na prodej je úžasný komerční objekt ve Smiřicích, který disponuje užitnou plochou 144 m2. Co všechno vás čeká, když se rozhodnete pro jeho koupi? Předně, nahoře v domě vás uvítá prostorný byt. Ovšem to není vše! Dole se nachází další prostor ideální ke komerčnímu využití. Tímto bydlením kombinovaným s podnikáním získáte nejen velkou flexibilitu, ale také skvělou investici do budoucnosti. Hledáte-li však spíše komfort celkového bydlení, není problé... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 150 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 149 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dispozici společná kuchyňka a toalety. Dům je zateplen, má plastová okna... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Prodej garáže v Liberci, ul. Pačesova
Před 149 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásnou garáž se sekčními manuálními vraty s možností dodělání el. pohonu o celkové ploše 18m2, Garáž je po rekonstrukci s keramickou dlažb... (více v detailu)
Liberecký kraj
520 000
 Kč
Pronájem kanceláře 22 m2 Kunovice
Před 149 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 22 m téměř v centru města Kunovice. Komerční prostory lze využívat jako kancelář, provozovnu, kosmetické a jiné služby... V prostorech je samostatné WC s umyvadlem, možnost krytého stání ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 800
 Kč
Pronájem obchod a služby, 30 m², Praha, ul. Ke Stírce
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám Ideální prostor 30 m2. V současné době plně vybaven jako kadeřnický salon s recepcí a s možností úpravy na kosmetický salon, masážní studio nebo jiný druh podnikání. Cena je včetně veškerých služeb a vybave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 900
 Kč
Pronájem kanceláře, Chotěboř, ul. Sokolohradská
Před 149 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem kanceláře a menšího skladu v Chotěboři v Sokolohradské ulici. Možnost menších úprav po dohodě s pronajímatelem. Uvedená cena nezahrnuje DPH a platby za energie. V nájemném jsou i další služby ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 600
 Kč
Pronájem obchod a služby, 42 m², Plzeň, ul. Skvrňanská
Před 149 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu prostorné a světlé prostory vhodné pro kadeřnictví. Prostory jsou umístěny ve druhém nadzemním podlaží a sestávají ze dvou místností. Prostor je bez vybavení, což vám umožňu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Prodej obchodního objektu v Karlových Varech, ul. Sokolovská
Před 149 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji obchodní objekt s bohatým potenciálem v centru obce Rybáře. Jedná se o třípodlažní budovu přičemž jedno je podzemní, nabízející více než 10 místností s různorodým využitím. Celková užitná plocha nemovitosti je 465 m², situovaná na pozemku o velikosti 241 m². Objekt je postaven v smíšeném stavebním stylu a nyní čeká na svou př... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 135 950
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk v Roudnici nad L
Před 149 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+kk v domě v Roudnici nad Labem, kde se nachází celkem 4 bytové jednotky. Dům je kousek od centra města u 1. základní školy. Byt je velký necelých 70m. Z malé chodby se dostaneme postupně do všech pokojů, které jsou zároveň i průchozí. Je zde malá kuchyňka s plynovým sporákem. Koupelna s vanou je spojena s toaletou. Dům je ... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Byt s terasou a garáží s 3kk,115m2
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný a světlý byt v 6. patře novostavby s užitnou plochou 115m2, dvěma koupelnami s WC je umístěn v exkluzivním projektu „Rezidenční park Baarova“. Rychlostní výtah je samozřejmostí. Terasy 7,5m2 a 5,1m2 jsou přístupné z obývacího pokoje a z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji krásný, světlý byt o dispozici 3+kk 66 m2 plus terasa 27 m2, v osobním vlastnictví v samém srdci Jinonice, Prahy 5, v ulicí Karlštejnská. Nemovitost se nachází v 2. podlaží cihlového domu po rekonstrukci, energetické třídy D s orientací oken na východ a západ. Byt kompletně zrekonstruovaný, je ideální volbou pro rodiny, páry, které plánují rodinu či potřebují dostatek prostoru. Dispozice bytu tvoři vstupní předsíň s vestavenými skříněmi, srdcem byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 400 000
 Kč
KOUPÍM BYT PRAHA
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt Praha. Prosím pouze nabídky bytů v Praze - možnost zaplatit hotově. Minimáln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám
Před 149 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Mladá žena hledá bydlení v okolí Litoměřicka.levne. hodně levně.nabidnete pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, Mráčkova, Praha 4 - Modřany.V
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, Mráčkova, Praha 4 - Modřany.V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+kk , Praha 4 - Modřany Tento světlý byt o výměře 43 m² orientovaný na jih v klidné lokalitě je výbornou příležitostí pro investici nebo pro zařízení útulného domova. Po vstupu do bytu Vás přivítá menší předsíň, z níž je přístupná koupelna a samostatná toaleta, dále pokračuje hala s kuchyňským koutem, ve které najdete dostatek úložného prostoru. Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji, které se dají využít jako klasická ložnice a pokoj pro děti, nebo jako dvě ideální ložnice pro spolubydlící. K bytu dále patří sklepní kóje o velik... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 815 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 113 m2 - Nový Bor.Nabízíme k
Před 149 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 113 m2 - Nový Bor.Nabízíme k prodeji prostorný a stylový byt 3+1 nacházející se na prestižní adrese Palackého náměstí v Novém Boru. Tento krásný byt nabízí nejen skvělou lokalitu, ale také kvalitní vybavení a komfortní prostředí pro váš nový domov. Dispozice: 3+1 Užitná plocha: 113 m2 Kvalitní nábytek Moderní vybavení Prostorná obývací část Dvě ložnice Plně vybavená kuchyně s ostrůvkem Technická Místnost Koupelna s vanou a sprchovým koutem Topení - plynový kotel + je možnost dát do obýváku kamínka a topit současně Parkování přímo pře... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 756 617
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Pardubicích, ul. Macanova
Před 149 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Mezonetový byt 4+kk ve zděném domě v ulici Macanova, v širším centru Pardubic. Bytová jednotka disponuje podlahovou plochou 131 m² členěnou ve dvou podlažích, západně orientovaný balkon 5,9 m² a sklep 7,11 m². V prvním podlaží se nachází vstupní chodba, koupelna, samostatná toaleta, kuchyň s jídelnou, komora, pracovna a obývací pokoj se schodištěm do druhého patra. Zde je ložnice s šatnou, dětský pokoj a koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Byt je po citlivé rekonstrukci navržené ateli... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Jablonec nad Nisou, ul. Na Vršku
Před 149 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi velmi vkusně zrekonstruovaný družstevní byt 1+kk v 9.NP panelového domu. Dispozičně řešeno: kuchyňský kout s pokojem, koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem. V ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Mukařově, ul. Šípková
Před 149 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nově nabízíme k prodeji velmi slunný podkrovní byt ateliérového typu 3+kk o užitné ploše 69m², očarující svou atmosférou a polohou v klidné části obce Srbín. Jedná se o jedinečnou nemovitost v cihlové konstrukci, rozkládající se na 2. nadzemním podlaží, dispozičně nabízející prostorný obývací pokoj openspace s integrovaným kuchyňským koutem vybaveným myčkou nádobí a indukční varnou deskou, dostatečně velkou koupelnu s pračkou a sušičkou. Ukázková ložnice, dětský pokoj a k tomu všemu prostorný balkón s de... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 1+kk, 20 m², Karlovy Vary
Před 149 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme investiční příležitost v podobě bytu 1+kk o užitné ploše 20 m², situovaný v klidné části Karlových Varů, v katastrálním území Tuhnice. Byt se nachází v cihlovém domě na 1. nadzemním podlaží z celkových 5. Bytovou jednotku obývá spolehlivá a pečlivá nájemnice. Poloha bytu je ideální pro ty, kdo hledají klidné a příjemné bydlení s výhodami městské infrastruktury v dosahu. Podzemní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 030 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Žarošice
Před 149 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný mezonetový byt 2+kk s podlahovou plochou 84,6 m², který se nachází v žádané, klidné části obce Žarošice. V ceně bytu je i parkovací stání hned u domu. Tento byt je situován v 2. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové novostavby a volný čas můžete trávit i na slunné terase o velikosti 8,4m2. Vyznačuje se vysokou kvalitou provedení a použitím prvotřídních materiálů, což zaručuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Díky ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 060 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20 m², Rovná
Před 149 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu jedinečný byt 1+kk s užitnou plochou 20m², nacházející se v klidné části oblíbeného katastrálního území Rovná u Sokolova. Byt je umístěn na prvním podlaží sedmipodlažního domu s panelovou konstrukcí, která garantuje dobrou tepelnou izolaci. Byt disponuje jednou místností, která umožňuje flexibilní vyžití prostoru - ať už jako útulného obytného prostoru, či pracovní kanceláře. Díky své poloze v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč