Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 43 m², Plzeň Skvrňany, ul. Kreuzmannova
Před 149 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte útulný a vybavený byt k pronájmu v Plzni? Tak tato nabídka může být pro Vás to pravé. Jednotka 2+kk se nachází v rozvíjející se části města Plzně, v dosahu občanské vybavenosti a přitom téměř na samotném okraji obce. Během chvilky můžete být mimo Plzeň, ale naopak také v samotném centru. Byt je ve velmi dobře udržovaném stavu. Jednotka s výměrou 43 m2 je situována v 1. patře panelového domu s výtahem. Pronajímáno vč. vybavení na fotografiích. Vhodné pro pracovníky nejen z firem na Borských po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 53 m², Bělá pod Bezdězem
Před 149 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 3+kk o celkové užitné ploše 53m², situovaný v klidné části obce Bělá pod Bezdězem. Nachází se v cihlovém domě, což zaručuje klidné a kvalitní bydlení. Byt je po částečně rekonstrukci a disponuje třemi obytnými místnostmi - dva pokoje a obývací pokoj s kuc... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 120 m², Znojmo, ul. Alšova
Před 149 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o užitné ploše 120m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu v krásné a klidné části Znojma-město. Tento luxusně vybavený a po rekonstrukci byt je ihned k nastěhování. Byt se pyšní světlým a příjemným interiérem s velkou terasou, kde můžete využít možnost grilování a odpočinku. Vnitřní dispozice bytu nabízí zajímavě a komfortně řešený obývací pokoj s kuchyňským i jídelním koutem, prostornou koupelnu s vanou i sprcho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 999 999
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 173 m², Praha 5, ul. Janáčkovo nábřeží
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní dvoupodlažní byt 4+kk s užitnou plochou 173 m² a terasou 24m², v centru Prahy na Janáčkově nádraží, v secesním domě s výtahem, s možností užívání zahrady ve vnitrobloku. Byt prošel velmi nákladnou kompletní rekonstrukcí a je nabízen plně zařízený s důrazem na komfort a styl. Výhody bytu zahrnují mimo jiné okouzlující výhled na Vltavu, Národní divadlo, Žofín, Mánes a Tančící dům. V přízemí bytu se nachází dva pokoje, kuchyň s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, která... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 104 m², Praha, ul. Javorová
Před 149 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk s užitnou plochou 104 m², situovaný v žádané lokalitě Kobylisy. Tento atraktivní byt se nachází v přízemí dvoupodlažního panelového domu. Kromě dvou ložnic nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, což společně vytváří příjemné prostředí pro každodenní život. Nemovitost stojí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 450 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Palachova
Před 149 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám k pronájmu byt 1+1 v ulici Palachova ve 4.podlaží cihlové zástavby bez výtahu. Byt o ploše 59,9 m² se nachází blízko centra dění, velmi strategické místo. Bude bíle vymalován. Je dobře dispozičně řešený. Ohřev vody a tepla je plynovým kotlem. Koupelna je prostorná, na chodbě ša... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Jetřichov
Před 149 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej útulného a velmi dobře prosvětleného bytu 3+kk v malebné části obce Jetřichov, na okraji okouzlující přírody Broumovska. Jedná se o prostorný, mezonetový byt s užitnou plochou 72 m², umístěný ve druhém patře bytového domu. Díky téměř dokončené rekonstrukci nabízí tento byt pohodlné bydlení v dobrém stavu s nízkými pořizovacími náklady. Dispozice bytu zahrnuje tři velmi prostorné pokoje, které jsou dobř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 87 m², Česká Lípa, ul. Střelnice
Před 149 dny - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu prostorný byt 4+1 v žádané lokalitě České Lípy, umístěný přímo v centru obce. S užitnou plochou 87 m², situovaným ve 2. nadzemním podlaží čtyřpatrové panelové budovy, poskytuje tento byt ideální prostor pro pohodlné bydlení. Součástí bytu je také užitkový prostor v podzemním podlaží, který je ideá... (více v detailu)
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 43 m², Ostrava, ul. Jičínská
Před 149 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 2+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 570 m2 v dokončeném projektu bytového domu Majerovec. Projekt vznikl v žádané části v Ostravě Výškovicích na ulici Jičínská. Je to poslední objekt a pozemek před začínajícím Bělským lesem. Ve dvoupodlažním bytovém domě je celk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Hledáme prostory
Před 150 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáme prostory vhodné na využití jako zkušebna pro kapelu. Kralupy a okolí.
Středočeský kraj
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Slušný muž shání menší byt k pronájmu
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním 1+kk(1) na dlouhou dobu v Praze u MHD, mám trvalé zaměstnání, jsem pořádkumilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme třípokojový byt k pronájmu
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rodina s dítětem shání k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk(1) v Praze s dobrou dopravní dostupností, může být částečně nebo kompletně zařízen. Z naš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme byt k dlouhodobému pronájmu
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující, tichý pár (vedoucí skladu a cukrářka) bez zvířat shání dlouhodobý pronájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2kk 58m2 zahrada 80m2 Praha Pitkovice
Před 150 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2kk 58m2 zahrada 80m2 Praha Pitkovice.Nabízíme k prodeji byt 2kk, 58m2 s předzahrádkou 80m2 v přízemí novostavby v Praze Pitkovicích, ulice Lošáková. Byt se skládá z obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem (linka na míru, vestavné spotřebiče - lednice, mrazák, myčka, varná deska, trouba, digestoř) dále... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, ul.Oblouková, Dě
Před 150 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 1+1 nacházejícím se ve II.nadzemním podlaží panelového domu v Děčíně, ul.Oblouková. Celková výměra činí 36m. Byt je celkově v dobrém stavu. Okna jsou plastová se žaluziemi. Byt má zrekonstruované jádro - zdené + sprchovy kout s masaznim sloupcem, umyvadlo,... (více v detailu)
4 850
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Týniště nad Orlicí
Před 151 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem zděného Bytu 1+kk, o výměře cca 35 m2 v Týništi nad Orlicí. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zděného domu v klidné a tiché části obce (100m les, 300m nádraží). Byt je částečně zařízený (kuchyňský kout, kamna, stůl se židlemi, skříň); možnost parkování přímo u... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Obch. prostor ul. Závodu míru Stará
Před 152 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru ul. Závodu míru Stará Role, Karlovy Vary. Představuji Vám pronájem obchodního prostoru ve Staré Roli v budově Morava, který se nachází v 1. patře o velikosti cca 350 m2. Pronajímaný prostor lze využít mnoha způsoby, obchod, provozovna ... skládá se z velké... (více v detailu)
Karlovarský kraj
30 000
 Kč
Prodej nadstandardního bytu 2 kk u Kout nad Desnou
Před 152 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej nadstandardního bytu 2 kk u Kout nad Desnou, horská lokalita, dále možnost 1 kk a 3 kk, se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej nadstandardního bytu 3 kk u Kout nad Desnou
Před 152 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej nadstandardního bytu 3 kk u Kout nad Desnou, horská lokalita, dále možnost 1 kk a 2 kk, se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej nadstandardního bytu 1 kk u Kout nad Desnou
Před 152 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej nadstandardního bytu 1 kk u Kout nad Desnou, horská lokalita, dále možnost 2 kk a 3 kk, se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, byt 3+kk, OV, Olešnice v OH
Před 153 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji byt 3+kk v horské vesnici Olešnice v Orlických horách. Byt má výměru necelých 96 m2, včetně prostorné komory. Jednotka se nachází v podkroví zděného bytového domu a její výstavba proběhla v roce 2000. Topení pro celý dům zajišťuj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 153 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem dvou kanceláří o celkové výměře 42 m ve druhém patře administrativní budovy v centru Prachatic. Okna jsou orientována na jih do ulice, na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. V oknech jsou vertikální žaluzie, podlaha je pokryta novým koberc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 040
 Kč
Prodej bytu 2+kk 88 m² - Olomouc.Hledáte pěkné
Před 153 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 88 m² - Olomouc.Hledáte pěkné bydlení ve městě? Máme pro Vás v nabídce byt v rezidenční výstavbě Vila Parku na Tabulovém Vrchu, dispozičně 2+kk s lodžií, 3. NP s výtahem, užitná plocha 88 m2 - rozměr včetně velmi prostorného zděného sklepa (cca 14 m2). Garážové stání se nachází v podzemním podlaží domu a není zahrnuto v ceně (cena je 490.000,- Kč). Třípodlažní Vila dům najdete v žádané lokalitě na okraji Olomouce v dosahu FN a výpadovky na Brno. První etapa projektu moderního bydlení Vila Park Tabulový Vrch v Olomouci získala „Titul Stavba roku v soutěži Stavba roku Olomouckého kraje 2020“ Vila Park se tak může hrdě pochlubit cenou partnera Central Group, kterou obdržel za "nenápadnou eleganci, uměřené architektury, skvělé obytné měřítko staveb." Byt se nabízí bez vybavení (nábytek a doplňky na fotkách jsou VIZUALIZACE) a má dva neprůchozí pokoje (obývací pokoj+kk cca 34,5 m2, ložnice cca 15,8 m2), koupel... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 980 000
 Kč