Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

2+kk 55m Praha 3 Vinohrady
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zprostředkujeme dlouhodobý pronájem hezkého, útulného bytu 2+kk v činžovním cihlovém domě 2 minuty pěšky od stanice metra Flora v Praze 3 Vinohradech, ulice Čáslavská. Kompletně zařízeno nábytkem na míru a spotřebiči, dispozičně obývací pokoj s jídelní částí a plně vybaveným kuchyňským koutem, neprůchozí ložnice s odděleným spacím koutem, prostorná předsíň s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej bytu o dispozici 2kk ve Zruč
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky v osobním vlastnictví ve Zruči nad Sázavou, okres Kutná Hora. Byt má dispozici 2kk, výměru 43 m, zděné jádro a nachází se v 5 nadzemním podlaží s výtahem. Jedná se o středovou bytovou jednotku s velice nízkými nároky na vytápění. Bytový dům prošel v průběhu let revitalizací ( plastová okna, střecha, fasáda + zateplení, rozvody, výtah atd.) Součástí prodeje je sklepní koje v suterénu domu. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě města v těsné blízkosti školy, školky, sport... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 61 m2 - Brno - Žebětín
Před 175 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 61 m2 - Brno - Žebětín.Představujeme Vám byt o dispozici 3 + kk s podlahovou plochou 61,7m2 + 11,1m2 velkou terasou. Byt se nachází v oblíbené lokalitě brněnského Žebětína, na ulici Pod kopcem, v těsné blízkosti řady lesů a obory Holedná. K bytu náleží kryté parkovací stání. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu s výtahem. Dva pokoje v bytě mají přístup na slunnou terasu s výhledem do společné zahrady za domem, na kterou mají přístup pouze obyvatelé domu. Z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, Chodov ul. Hrnčířs
Před 175 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej velmi prostorné bytové jednotky 2+1 (82m) a půdního prostoru (20m). Bytová jednotka je v osobním vlastnictví v obci Chodov, ul. Hrnčířská. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží zděného domu a je určený ke kompletní rekonstrukci. K bytu náleží sklep o velikosti 8 m. Vytápění bytové jednotky je kotlem na tuhá paliva ( kotel momentáln... (více v detailu)
Karlovarský kraj
900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/T/G, 96m2, OV, Praha 5- Hlubočepy
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 3+kk o velikosti 96m2 nacházející se na Praze 5-Hlubočepy. Dispozice bytu: obývací pokoj spojen s kuchyní, hlavní ložnice, druhá ložnice, koupelna s vanou, oddělená toaleta, komora a prostorná terasa. Součástí je také garáž v přízemí a společný uzavřený vnitroblok s dětským hřištěm, hlídaný kamerovým systémem. V okolí je veškerá kulturní i občanská vybavenost. Byt se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990 000
 Kč
Prodej apartmánu v Kašperských Horách
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální rekreační nemovitost nebo skvělou investiční příležitost? Pak je tato nemovitost právě pro vás. Slunný apartmán se nachází v krásném městečku Kašperské Hory na Šumavě s výhledem na místní sjezdovku. Dispoz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 490 000
 Kč
Koupím byt: Karlovy Vary, OV, do 3 mil.
Před 175 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Karlovy Vary - osobní vlastnictví, nejlépe historické centrum (v lázeňské části). Ideálně nový nebo po rekonstrukci (i dům), 1+1 až 4+1, možno zařízený, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+kk, 60 m2 - Kostelec nad Orlicí
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 60 m2 - Kostelec nad Orlicí.Nabízíme k pronájmu prostorný světlý byt 2+kk v ulici K Tabulkám, Kostelec nad Orlicí. Byt o celkové ploše 60 m2 se nachází ve 2. patře cihlového domu. Dispozice bytu: chodba, koupelna s rohovou vanou a WC, prostorná ložnice, obývací pokoj se vstupem na balkon a moderní kuchyň s jídelnou. Byt je ve skvělém stavu a částečně vybaven. Po dohodě lze odkoupit nábytek od předchozích podnájemníků.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám
Před 175 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Mladá žena hledá bydlení v okolí Litoměřicka Vrutice, levně - hodně levně. Prosím nabídněte. Děkuji moc. Budu ráda.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1/B, Kamenice, okr. Praha-východ
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1/B, Kamenice, okr. Praha-východ.Nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkónem o celkové výměře 85 m2 (bytová jednotka 68 m2 + komora vedle bytu 4,56 m2 + sklep 8,70 m2 + balkón 3,24 m2) v ulici Ohradní, Kamenice, okres Praha-východ. Bytová jednotka je umístěna ve 2.patře cihlového domu kolaudovaného v roce 2008. Byt má dva samostatné pokoje, kuchyň s jídelnou se vstupem na balkón, prostornou chodbu, koupelnu... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 180 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 93 m2 -.Rád bych vám představil
Před 175 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 93 m2 -.Rád bych vám představil nový projekt moderních bytů v malebné obci Unkovice, nacházející se v těsné blízkosti Brna. Tyto byty nabízejí skvělé možnosti pro pohodlné a kvalitní bydlení. Tento prostorný byt o velikosti 3+kk disponuje dvěma parkovacími místy a vlastní zahrádkou o velikosti téměř 35 metrů čtverečních. Byt je kompletně nový a při dokončení zahrnuje nové podlahy, obklady, osvětlení a dalších podobné prvky, s výjimkou kuchyňské linky. Byt se nachází ve druhém podlaží a nabízí rozlohu 93 metrů čtverečních. Stejně jako první byt, i tento má tři pokoje s kuchyní, avšak zde najdeme prostorné lodžie n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, Sokolov, ul. Alšov
Před 175 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 1+1 o celkové ploše 37 m v Sokolově ulici Alšova. Jsou zde plastová okna a jinak je bytová jednotka v původním stavu, ale zachovalém stavu. Nemovitost se nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem. K bytu nálež... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 070 000
 Kč
Prodej bytu 3+1/L, 64 m2.Prostorné 3+1/L, 64 m2, 2
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1/L, 64 m2.Prostorné 3+1/L, 64 m2, 2 nadzemní podlaží (1. patro) v Psárech - Dolní Jirčany. Vybavení bytu - plastová okna, kuchyňská linka včetně spotřebičů, byt je vytápěn plynovým kotlem, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Zachovalý stav bytu s krásným výhledem do přírody (50m od domu začíná leso-park) - k bytu ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk Zbraslav.Nově nabízíme k prodeji
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk Zbraslav.Nově nabízíme k prodeji luxusní byt o dispozici 3+kk ve třetím patře cihlového domu s podlahovou polochou 72 m² a nadměrně prostornou terasou 52 m² včetně garážového stání přímo v domě. V tomto bytě nalezneme prostorný obývací pokoj orientovaný na jihovýchod s plně vybaveným kuchyňským koutem. Nacházejí se zde dále dva oddělené pokoje, koupelna a samostatné WC. Dominantou tohoto bytu je prostorná terasa, na kterou je přístup jak z obývacího pokoje, tak z jedné z ložnic. Tato terasa má výmeru cca 52 m² a představuje ideální místo pro posezení, odpočinek nebo i letní grilování. Je orientována do uzavřeného vnitrobloku s hřištěm, na který není volný přístup z ulice, jelikož je určen pouze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Hradec Králové - Slezské
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 56 m2 - Hradec Králové - Slezské Předměstí.Hledáte byt 2+kk / 2+1 v Hradci Králové za přijatelnou cenu, aby Vám zbylo na rekonstrukci dle Vašich představ ..nebo chcete výhodně investovat? ..Tak tento byt je přesně takový, jaký hledáte. Přízemní byt o dispozici 2+1 a výměře 56 m2 je ihned k nastěhování, nicméně je ideální pro celkovou rekonstrukci a přestavbu na moderní 2+kk. Bytové jádro a koupelna je již zděná, což je dobrý základ pro další řemeslné profese. Celkovou dispozici a rozměry místností lze však přeprojektovat dle svých představ a není zde takřka žádné stavební omezení. Náš předběžný 3D návrh přikládáme do fotogalerie. Případnou realizaci včetně financování umíme zprostředkovat. Vytápění bytového domu je standartně napojeno na dálkové teplo, ale v bytě je zaveden i plyn. Aktuálně u bytového domu probíhá rekonstrukce ba... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 190 000
 Kč
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě,
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním obecní byt před privatizací, nebo i v domě, kde privatizace již proběhla. V případě zájmu zajistím náhradní byt podle vašich představ. Případné dluhy nebo exekuce vyplatím - veškeré právní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno