Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Před 174 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyjímečný byt 3+kk v 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu s garážovým stáním a prostorným sklepem v rezidenční čtvrti Vinice, Praha 10 Tento byt jenž je částečně zařízený nabízí nejen díky svému umístění rozmanité výhody a komfort pro moderní život. Koupelna s vanou a oknem včetně samostatného WC zajišťují pohodlí a soukromí. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s vestavěnou skříní a komorou, kde je včetně pračky a uzamčená skříň pro uložení věcí. To vám pomůže udržovat pořádek a organizaci. Byt se nabízí k dlouhodobému pronájmu bez nábytku. V bytě je samostatné topení zajišťované plynovým kotlem, což umožňuje individuální nastavení teploty a kontrolu nad vytápěním. Plovoucí podlahy dodávají bytu moderní vzhled a snadnou údržbu. Kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, včetně myčky na nádobí, což vám usnadní přípravu pokrmů v bytě. Pro okamžiky relaxace a odpočinku máte k dispozici balkon s výhledem do zeleného prostředí. To vám umožní užívat si čerstvého ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech,
Před 174 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu s dispozicí 2+1 a balkonem v bezprostřední blízkosti centra Karlových Varů. Bytová jednotka o velikosti 53,06 m vč. sklepní kóje je umístěna ve 3. patře cihlového domu a je v původním udržovaném stavu s plastovými okny se žaluziemi. Veškerá občanská vybavenost je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 999 000
 Kč
Pronájem restaurace, Praha 10 - Vršovice
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k pronájmu restauraci v ulici Vršovická, ideální pro podnikání v gastronomickém odvětví. Tato prostorná restaurace se nachází v srdci Vršovic, jedné z nejživějších a nejpopulárnějších oblastí Prahy. Interiér je moderně zařízený s jedinečnou atmosférou a nabízí velký prostor pro hosty a jídelní stoly. Restaurace má kompletní kuchyňské zařízení a je připravena k okamžitému použití. Je ideální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Restaurace, stravování, 25 m², Kladno
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání nájmu provozovny stravovacích služeb, s odkoupením veškerého vybavení v zaběhlém podniku v srdci Kladna. Jedná se o italskou pizzerii s kompletním vybavením, včetně auta na rozvoz a veškerým know-how. Nemovitost se nachází na vyhledávaném místě v centru obce, kde je frekventovaná pěší zóna s náměstím s autobusovými zastávky, kde je vysoký počet obyvatel, což představuje jistotu stále kli... (více v detailu)
Středočeský kraj
235 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 81 m², Praha
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu přízemní nebytový prostor v rodinném domě, situovaný v klidné a žádané části Újezdu nad Lesy. Tato nemovitost je ideálním místem pro realizaci Vašeho podnikání. Užitná plocha 81 m² nabízí dostatek prostoru pro rozvoj různých podnikatelských aktivit. Cihlová konstrukce a dobrý stav objektu garantují příjemné podnikatelské prostředí. Součástí nabídky jsou dvě parkovací stání přímo před domem, což značně usnadňuje logistiku a přístup pro vaše klienty. Majitel je otevřen různým možnoste... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Kanceláře 100 m2, Praha 4 - Braník
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kanceláře 100 m2, Praha 4 - Braník, Zelený Pruh, internet, fitness, restaurace v budově.Nabízíme k pronájmu kanceláře o ploše 100 m2 (možná úprava dispozice - zvětšit/zmenšit výměru), situované ve 2. patře administrativního komplexu v Praze 4 - Braník, ul. Zelený pruh. Kanceláře se sestávají z jednotlivých kanceláří s variabilní možností uspořádání od open space po místnosti se samostatným vstupem, dále vlastní kuchyňk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
288 000
 Kč
Kom. objekt 850 m2, Praha 4
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 850 m2, Praha 4 - Chodov, ul. Vojtíškova.Exkluzivně nabízíme k pronájmu velice zajímavý, zcela samostatný komerční objekt o celkové užitné podlahové ploše 850 m2, situovaný v atraktivní lokalitě Prahy 4 - Chodov, ul. Vojtíškova, v blízkosti OC Westfield Chodov + administrativního komplexu. V přízemí - 1. nadzemním podlaží se nachází otevřený obchodní/skladovací prostor s vysokými stropy (cca 7 m výška), 3 kanceláře + příslušenství (koupelna, WC, kuchyňka) o celkové ploše 610 m2. Ve 2. nadzemním podlaží je k dispozici 8 kancelá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Nymburce
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem nebytových prostor 15 m² v suterénu bytového domu na sídlišti Jankovice. Tento prostor vám umožní využít je... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor
Před 175 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kancelářských prostor o výměře 85 m ve 4.patře administrativní budovy v centru Prachatic. Prostory orientovány na jižní stranu jsou vhodné k dlouhodobému pronájmu pro reprezentaci Vaší firmy. Kancelářský prostor s velkými okny do ulice sestává z centrální místnosti, společné kuchyňky a toalety na chodbě. Podlahové krytiny - koberce a dlažba, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 596
 Kč
Obchod a služby, 130 m², Moravská Třebová
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej měšťanského domu s podnikatelským potenciálem v Moravské Třebové, Cihlářova ulice, kousek od náměstí. Tento víceúčelový objekt s 2 nadzemními a 1 podzemním podlažím nabízí velké možnosti využití. Nebytová/výrobní plocha 130 m2, užitná plocha bytů v patře 130 m², sklepní prostory o ploše 120 m2, to vše na pozemku o celkové velikosti 322 m². Dům je po částečné rekonstrukci přízemí, včetně prodejny masa a uzenin, která je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Vnitřní parkovací místo pro svůj moto
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním vnitřní parkovací místo pro svůj motocykl. Potřebuji, aby se nacházel v okruhu 1 kilometru od stanice metra Želivského (nejlépe cestou na západní stranu Prahy). Rád bych se vyhnul placení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej komerčního prostoru 100m2, Praha 4 - Michle
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: MichelskaComm Vynikající investiční příležitost. Přenecháme zavedené potraviny v Praze, ulice Michelská, objekt směrem na hlavní ulici, novostavba v užívání od 01/2023, prostor v provozu od 06/2023, přenecháme ideálně s veškerým vybavením k provozu, cena domluvou, vice info a fotek i z průběhu dostavby a zařizování můžeme dodat. Většina vybavení 8 měsíců stará, některé kousky bazarové (ale to nikdo nekupuje v novém) např. velká vytrína Harrier nová vychází na cca 360 + tisíc, bazarová stála 180 a deset potřebný servis na bezstarostnou funkčnost. Třídvéřová lednice (vytrína) 1x, dvoudvéřová lednice (vytrína) 1x, stojací mrazák (vytrína) 1x, lednice vody 2x, lednice na zásoby ve skladu 1x, ostatní lednice a mrazáky (polepené) od dodavatelů - zařídíme přepis, regálový systém v celém obchodě + ve sklepě na doplnění dva záložní, komplet dřevěná sestava z masivu jako pokladní zóna - 2x stůl, sestava 3policových regálů za pokladnou (jeden ve sklepě, místo něho od dodavatele regal na c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor zřízené
Před 175 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nebytový prostor o 34m v OV. Jedná se o lokaci ležící na rušné komunikací v západním směru na OC Tesco ve čtvrti Dvory. Prostor je vhodný k obchodní činnosti, jako prodejna, skladové prostory, kancelář a podobně. Místnost je vybavený vzduchotechnikou (odsáváním), klimatizací, přímotopnými el. radiátory, kamerovým rozvodem, rozvodem ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu - v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé nabídky jsme s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby, 456 m², Plzeň, Štefánikovo nám.
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytového prostoru o celkové výměře 456 m2, který se nachází na frekventovaném místě v těsnosti zimního stadionu LOGSPEED CZ Aréna v Plzni na adrese Štefánikovo náměstí. Prostory jsou vhodné na provoz gastro provozu nebo na prodejnu jakéhoko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100 000
 Kč
Prodej hotelu, Rataje nad Sázavou, náměstí Míru
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej hotelu s restaurací vhodného k rekonstrukci. V přízemí hotelu je restaurace s výčepem, kuchyně, jídelna, prodejna se vstupem z ulice a skladové prostory. V patře pak pokoje a velká jižně orientovaná terasa s krásným výhledem. Podkroví je vhodné k vestavbě dvou by... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 950 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 10 m², Plzeň, ul.sady 5.kv.
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nevybavené sdílené komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5. května. Plocha prostoru je cca 10 m2. Sociální zázemí nalezneme ve společných prostorách. Parkovat lze před kancelářemi nebo v blízkosti je parkovací dům Rychtářka, kde pohodlně zaparkujete. Pros... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
Prodej výrobního objektu, 244 m², Horažďovice, ul. Předměstí
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte skvělou investiční příležitost? Nabízíme vám k prodeji výrobní objekt v Horažďovicích s dlouhodobým, zodpovědným nájemníkem. Komerční prostor o výměře 244 m² lze využít jako výrobní objekt nebo i jako skladovací prostor, který je z poloviny podlahové plochy podsklepený. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 100 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 51 m², Plzeň, ul. Skupova
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor o celkové výměře 51 m2, které se nachází v 1.patře obchodního centra Luna v Plzni na Borech, ul. Skupova. Prostory jsou na patře vedle známých prodejen celo evropských značek, jakým je například JISK, SINSAY nebo P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Nymburce
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem nebytových prostor 15 m² v suterénu bytového domu na sídlišti Jankovice. Tento prostor vám umožní využít je... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kanc. prostor s terasou, 433 m², Praha
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem moderních kancelářských prostor s terasou v 7NP budovy v centru Prahy, ul. Bělehradská. Lokalita zajišťuje výbornou dostupnost. V budově se nachází chlazené prostory FCU jednotkami, vytápěné prostory vlastní, modernizovanou plynovou kotelnou, nové chladící jednotky, strukturovaná kabeláž CAT5 a nezávisle chlazená místnost pro server, digitální domovní systém telefonů, bezklíčový čipový přístup, kamerový systém, denní recepce, noční ostraha, optické připojení na internet, sprcha pro cyklisty, kolá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 800
 Kč
Obchod a služby, 130 m², Moravská Třebová
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej měšťanského domu s podnikatelským potenciálem v Moravské Třebové, Cihlářova ulice, kousek od náměstí. Tento víceúčelový objekt s 2 nadzemními a 1 podzemním podlažím nabízí velké možnosti využití. Nebytová/výrobní plocha 130 m2, užitná plocha bytů v patře 130 m², sklepní prostory o ploše 120 m2, to vše na pozemku o celkové velikosti 322 m². Dům je po částečné rekonstrukci přízemí, včetně prodejny masa a uzenin, která je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou, ul.
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné kancelářské prostory o užitné ploše 95m², nacházející se v centru Rychnova nad Kněžnou, přímo na náměstí. Jedná se o ideální místo se skvělou dostupností. Prostory se rozkládají v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy a skýtají celkem 2 místnosti doplněné o kuchyňku. Tato nemovitost představuje vynikající příležitost pro vaše podnikání d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 3000 m², Ropice
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zámecký areál v obci Ropice. Jedná se o budovu samotného zámku, sýpky, bytového domu, administrativní budovy a letního domu včetně přilehlých pozemků. Celková výměra činní 57.021 m2. Z toho je stavební část o výměře 11.467 m2 určena územním plánem k občanské vybavenosti. Zámecká zahrada o výměře 11.323 m2, vodní plocha o rozloze 21.459 m2, na kterou lze čerpat dotaci n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
29 940 000
 Kč
Provozní plocha 10919 m², Bohumín
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Využijte jedinečnou příležitost k pronájmu exkluzivního provozního areálu v Novém Bohumíně! Naše nabídka zahrnuje zpevněnou a oplocenou provozní plochu o rozloze 10.919 m2, která představuje ideální zázemí pro vaše podnikání. Hlavním přínosem tohoto areálu je jeho funkční napojení na vlečku, která má platné povolení k provozování dráhy a ústí do prestižní celostátní stanice Bohumín. Díky výhybce č. K1 spojuje naši plochu s kolejí č. 365. Tento prostor je skvělou volbou pro různé druhy podni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70 000
 Kč