Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem restaurace, Praha 10 - Vršovice
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k pronájmu restauraci v ulici Vršovická, ideální pro podnikání v gastronomickém odvětví. Tato prostorná restaurace se nachází v srdci Vršovic, jedné z nejživějších a nejpopulárnějších oblastí Prahy. Interiér je moderně zařízený s jedinečnou atmosférou a nabízí velký prostor pro hosty a jídelní stoly. Restaurace má kompletní kuchyňské zařízení a je připravena k okamžitému použití. Je ideální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 37 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Unikátní příležitost k pronájmu komerčních prostor v Ostravě! ? Máme tu pro vás skvělou nabídku! K pronájmu nabízíme prostorné komerční prostory v centru Ostravy, přímo po bývalé provozovně Barber shopu. A co je ještě lepší? Tyto prostory jsou ideální pro otevření vašeho vlastního kadeřnictví. Ale pozor, to není vše. Naše prostory jsou vhodné i pro jakékoliv jiné podnikání, které si dokážete představit. Umístěné na vysoce frekventované... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 800
 Kč
Restaurace, stravování, 25 m², Kladno
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání nájmu provozovny stravovacích služeb, s odkoupením veškerého vybavení v zaběhlém podniku v srdci Kladna. Jedná se o italskou pizzerii s kompletním vybavením, včetně auta na rozvoz a veškerým know-how. Nemovitost se nachází na vyhledávaném místě v centru obce, kde je frekventovaná pěší zóna s náměstím s autobusovými zastávky, kde je vysoký počet obyvatel, což představuje jistotu stále kli... (více v detailu)
Středočeský kraj
235 000
 Kč
Prodej garážového stání, 19 m², Praha
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání v objektu podzemních garáží v městské části Praha - Troja. Jsou kryté, přístup pomocí kódového zámku před vjezdem. Pouze pro majitele parkovacích míst, přístup není možný pro nikoho jiného. Velmi bezpečné kryté parkovací místo. Jde o podélné pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
648 400
 Kč
Pronájem obchod a služby, 165 m2
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
S radostí Vám nabízíme prostorný dům ke komerčním účelům o celkové ploše 165 m², který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Tento objekt nabízí široké možnosti využití a je tak ideální pro různé obchodní aktivity, jako jsou kosmetika, nehtové studio, masážní salon, menší obchodní prostory, kadeřnictví a mnoho dalšího. Dům disponuje čtyřmi samostatnými místnostmi, kuchyňkou, WC a koupelnou s vanou, což zajišťuje praktické využití jednotlivých prostor.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 216 m2
Před 175 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené restaurace v centru Liberce, s přenecháním veškerého vybavení a tedy i možností plynule pokračovat v provozu restaurace. Za vybav... (více v detailu)
Liberecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 81 m², Praha
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu přízemní nebytový prostor v rodinném domě, situovaný v klidné a žádané části Újezdu nad Lesy. Tato nemovitost je ideálním místem pro realizaci Vašeho podnikání. Užitná plocha 81 m² nabízí dostatek prostoru pro rozvoj různých podnikatelských aktivit. Cihlová konstrukce a dobrý stav objektu garantují příjemné podnikatelské prostředí. Součástí nabídky jsou dvě parkovací stání přímo před domem, což značně usnadňuje logistiku a přístup pro vaše klienty. Majitel je otevřen různým možnoste... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Prodej skladu v Dolním Újezdě
Před 175 dny - ANNONCE
Představujeme Vám k prodeji skladové prostory v Dolním Újezdě u Litomyšle. Sklad s užitnou plochou 189 m² je doplněn dvorem o výměře 49 m² a kancelářemi se sociálním zázemím o ploše 20 m². Nemovitost zahrnuje i prostornou půdu, která poskytuje ... (více v detailu)
1 499 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 72 m², Jablonec nad Nisou
Před 175 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor na Paseckém náměstí v Jablonci nad Nisou. Dispozičně řešeno, vstup s recepcí a sociálním zázemím, dvě neprůchozí místnosti, tech.místnost, z... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 10 m², Hodonín, ul.Sv.Čecha
Před 175 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k pronájmu komerční prostor o ploše 10 m2, který se nachází v prvním patře rodinného domu, na ulici Sv. Čecha, v Hodoníně. Prostor se dá využít jako kancelář, případně je možné zde provozovat pedikúru, manikúru, masérské a další služby. K využití je i prosklený balkón, který navazuje na místnost a má samostatný přístup ze dvoru. Jako společné prostory je možné využívat kuchyni (kuchyňská linka, sporák, myčka, digestoř), koupelnu (WC, sprchový kou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 22 m², Líšnice, ul. Spálený Mlýn
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidnou kancelář nebo pracovnu, kam se můžete uklidit od ruchu velkoměsta, máme tu pro vás k pronájmu tento krásný kancelářský prostor v rezidenci Spálený Mlýn, jen 20 min od Prahy. Spálený Mlýn se nachází vedle obce Líšnice, která je na 14. km dálnice D4 (Strakonická). Nachází se v malebném údolí, kterým protéká potok. V areálu je vybudováno zákoutí k posezení v zeleni. Apartmán... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej penzionu, 514 m2, Rabyně — Blaženice
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
- Prodej penzionu užitná plocha 514 m2 v obci Rabyně, v místní části Blaženice s pozemkem 837 m2. Penzion je situován v blízkosti Slapské přehrady — cca 7 min autem. Kapacita penzionu: tři jednopokojové jednotky s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem a dva třípokojové apartmány se samostatnou koupelnou a WC a kuchyňkou. V přízemí penzionu jsou umístěny restaurace, obchod, kuchyně, skladové prostory, dámské a pánské toalety. Budova je zděna, zateplena, částečně podsklepen... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku v Podlažicích
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pozemek ke komerčnímu využití v Podlažicích u Chrasti. Pozemek stojí na atraktivním místě u frekventované silnice, sítě se nacházejí na hranici pozemku. Na pozemku stojí rozlehlá stodola, určená k rekonstrukci, kterou je možné využí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Svitavy, ul. náměstí Míru
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o užitné ploše 55 m² v centru Svitav, ve 2. nadzemním podlaží zděného domu. Tato nemovitost je ideální volbou pro podnikání, ať již hledáte prostory pro kancelář, obchod či služby. Dříve zde úspěšně fungovala zubní ordinace, což otevírá možnosti i pro další zdrav... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 500 m², Choceň, náměstí Tyršovo
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máte podnikatelský záměr a sháníte reprezentativní prostory v samém centru města či chcete spojit bydlení s podnikáním? Pak čtěte dál. Nabízíme Vám ke koupi třípodlažní komerční objekt o výměře 500 m2 podlahové plochy na Tyršově náměstí v Chocni. Objekt byl rekonstruován v 90. letech, nyní je připraven k okamžitému fungování jako kanceláře či je zde možno řešit přestavbu dle Vašeho podnikatelského záměru (územní plán... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 950 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru - haly
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem haly v O-Martinově o velikosti 550m. Hala je umístěna uzavřeném objektu a je osazena vysokými vraty, která umožňuji vjezd do haly i pro nákladní vozidla. Je vhodná jak pro menší výrobu, tak i pro skladování. Výhodou je také, že v hale je i přípojka plynu(středotlak), takže pokud by nájemce potřeboval pro svou výrobu plyn, není problém zřídit přímo do haly. Také je zde i dostatečný příkon el. energie v případě provozu nějakého energeticky náročného stroje. V případě potřeby se dá prostor ještě rozšířit o další plochu(třeba skladovací prostor a pod.), která bezprostředně navazuje na tuto halu. Před halo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
47 666
 Kč
Pronájem komerčních prostor, celé p
Před 175 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor (celého patra) na ulici Stojanova, nacházející se v budově VTP Triangl v Uherském Hradišti. Tyto prostory o rozloze 195,11 m nabízejí široké možnosti využití, jako je sídlo firmy, ordinace, laboratoře, kanceláře a další. Prostory jsou klimatizované, bezbariérové a momentálně rozdělené na pět samostatných kanceláří, ale je možné je upravit na míru nového nájemce. K dispozici je také kuchyň, soc... (více v detailu)
Zlínský kraj
43 014
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 96 m² s park. stáním, Praha, ul. V dolině
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt se třemi lodžiemi (21 m²) o dispozici 3+kk o 75 m² s garážovým stáním o 24 m² v krásném domě s výtahem v Praze - Michli. Byt se nachází ve 3.patře bytového domu, který byl dokončen v roce 2009. Bytu dominuje příjemný obývací pokoj se vstupem na krytou lodžii, ze které je opravdu překrásný výhled a dvě velké ložnice, každá se svou vlastní lodžií. V bytu byla také zřízena klimatizace. Ze vstupní chodby se dále můžete dostat do koupelny, samos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 999 000
 Kč
Byt 3+1 v Ústí nad Labem, ul. Londýnská
Před 175 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o užitné ploše 58 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Ústí nad Labem - centrum, ulice Londýnská. Interiér bytu tvoří 4 místnosti s dobře promyšleným uspořádáním, což zaručuje komfortní bydlení pro celou rodinu. Vyzdvihnout musíme zděnou koupelnu, která nabízí dokonalé soukromí a pohodlí. Dům a byt jsou ve velmi dobrém stavu, což minimalizuje nutné investice nového ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+kk, 102 m2 - Vejprty
Před 175 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 102 m2 - Vejprty - České Hamry.Nabízíme Vám k prodeji luxusní horský mezonetový apartmán o dispozici 3+kk, o celkové ploše 102 m2 s dvěma balkóny o velikosti 3.9 m2 a terasou o velikosti 8.6 m2, který se nachází v 3 a 4. nadzemním podlaží nově vznikajícího projektu Apartmány České Hamry. Tento apartmán má vlastní zabudovanou saunu a také přípravu na vířivou vanu. Byt ve spodním patře disponuje obývacím pokojem s kuchyní, samostatnou koupelnou a toaletou zvlášť. Dále ložnice s přístupem na balkon, který má vstupní dveře i z obývacího pokoje. V mezonetovém patře je k dispozici ložnice, šatna, koupelna a galerie s wellness centrem se samostatnou sprchou. Součástí vybavení je kuchyňská linka se spotřebiči. Tento luxusní apartmán je vybaven ve vysokém komfortu s moderními prvky s nádherným výhledem do okolí Krušných hor. Apartmány České Hamry jsou luxusní rezidenční bydlení, určené pro vlastní rekreaci a zároveň pro stabilní investici, s možností komerčního pronájmu v době... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Byt 3+kk, 61 m² v Moravském Berouně
Před 175 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk o celkové výměře obytné plochy 61 m2 na ulici Komenského v Moravském Berouně. Byt se nachází v prvním zvýšeném nadzemním podlaží, disponuje vstupní chodbou, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, následuje vstup do dalších pokojů. Vytápění a ohřev teplé vody řešeno kombinovaným kotlem na plyn, který je umístěn mimo byt ve sklepě přímo pod bytem. Vlast... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem krásného bytu 2+1/L/S, 52 m2, Chomutovská
Před 175 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem krásného bytu 2+1/L/S, 52 m2, Chomutovská, Kadaň.Pronájem krásného bytu 2+1/L/S, 52 m2, Chomutovská, Kadaň. Hledáte světlý, čistý a prostorný byt s hezkým výhledem v Kadani? Oceníte novou rekonstrukci? Toužíte po vlastní lodžii? Krásný, světlý, nově zrekonstruovaný byt se nachází v 7.patře zatepleného domu s výtahem. Součástí bytu je nová kuchyňská linka, lednice, pračka. Lodžie (5 m2) je přístupná z obývacího pokoje. K dispozici je též praktický uzamykatelný sklep (2m2) v 1.N.P. domu, kam si lze u... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v OV s výhledem do
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1 v OV s výhledem do zeleně a na řeku, Smetanovo nábřeží-Hradec Králové. Jedná se o hezký světlý byt v původním udržovaném stavu v OV o výměře 65,7 m s lodžií a další lodžií na patře přístupnou z chodby (další úložný prostor), k bytu náleží sklepní koje. Byt se nachází v 8. patře z celkových 8. Vstup do pokojů ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 950 000
 Kč