Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronajměte si kvalitní kancelářské prostory po rekonstrukci, jež se nacházejí ve vyhledávané části Nová Hospoda na okraji obce, což zajišťuje klidnou pracovní atmosféru. Nabízíme k pronájmu prosvětlenou a vzdušnou kancelář o velikosti 20,7 m2 včetně malého balkonku umístěnou v cihlovém domě na pátém podlaží ze šesti. Tato lokalita dokonale kombinuje dostupnost se všemi výhodami klidného okolí. Kancel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 200
 Kč
K pronájmu, komerční prostory na ná
Před 196 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor se skladovacím prostorem a sociálním zázemím na exkluzivní adrese náměstí Přemysla Otakara II. ve městě České Budějovice. Komerční prostory o celkové velikosti 28m se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., vedle Hotelu Zvon. Dispozici prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Zálohy na energ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
45 000
 Kč
Prodej garáže 18m2, Pražská, Humpol
Před 196 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízím ke koupi garáž o výměře 18 m, která se nachází v ulici Pražská, Humpolec. Jedná se o zděnou s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
419 000
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 196 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 75 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 196 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk, o celkové velikosti 80 m², v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²). V nabídce jsou poslední dva byty 3+kk o velikostí 80 m². Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý dům je o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Železný Brod,ul. náměstí 3.května
Před 196 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o užitné ploše 28m². Nemovitost se nachází v centru Železného Brodu, konkrétně v 2. patře pětipatrového cihlového domu, což zajišťuje klidné a kvalitní bydlení. Byt je v dobrém stavu a poskytuje komfortní prostor pro bydlení jednotlivce či páru hledajícího útočiště v malebném prostředí. Svou polohou v centru Železného Brodu nabízí byt ideální přístup k veškeré... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hezký byt s balkonem a možností nájmu garáže v
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký byt s balkonem a možností nájmu garáže v atraktivním místě.Cihlový byt 2+kk (38m2) + balkon (5m2) + možnost nájmu garážového stání přímo v domě, ulice U Kasáren, Mladá Boleslav, Středočeský kraj. Chcete bydlet v moderním domě, v bytě s velkým balkónem a příjemným výhledem, parkovat v garáži, a to vše v atraktivní lokalitě? Je pro vás důležité, že nemovitost je zařazena v úsporné energetické třídě? Oceňujete lokalitu s výbornou dostupností centra města i lesoparku? Pak jste našli správně tuto nabídku. Světlý a hezký byt vás uvítá útulnou chodbou, nabídne dva samostatné pokoje s výhledem do zeleně udržovaného vnitrobloku. Prostorný balkon vám poskytne místo i pro relaxační posezení. Koupelna je vybavena vanou, toaletou, a je v ní prostor pro pračku a sušičku. Samotný moderní dům z roku 2006 je řazený do energetické třídy C (úsporná). Je dobře udržovaný, čistý a bezbariérový. Byt se nabízí nezaří... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bulharsko Svatý vlas 1kk
Před 196 dny - ANNONCE
Bulharsko Svatý vlas 1kk. Cena: 54 990 Euro. Nabízíme na prodej velmi pěknou, prostornou garsoniéru 1kk, 48m2 s balkonem s částečným výhledem na moře,... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám byt
Před 196 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodám byt v Rokytnici nad Jizerou, 1+1, 38m čtver.
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem moderního bytu 1kk, 25m2, Neratovice
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem moderního bytu 1kk, 25m2, Neratovice.Pronájem moderního bytu o dispozici 1kk v 1. patře rodinného domu v Neratovicích. Obytná část sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a moderní koupelny s toaletou. Byt se pronajímá částečně zařízený – kuchyňská linka se spotřebiči a osvětlení. Neratovice nabízí veškerou infrastrukturu v docházkové vzdálenosti. V blízkosti domu se nachází škola, mateřská školka, dětské hřiště, sportovní hřiště, park, obchodní domy (Tes... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 196 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou, zařízenou garsoniéru 45m2, s balkonem s částečným výhledem na hory v prestižním 5****... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 74 m2 - Kotovice.Nabízíme k
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 74 m2 - Kotovice.Nabízíme k prodeji krásný, moderní, částečně vybavený byt 3+kk o užitné ploše 74m2 v klidné obci Kotovice vzdálené 3km od obce Chotěšov a 5km od města Stod, kde je veškerá občanská vybavenost. Byt je situovaný v 1. patře bytového domu a prošel před 5 lety kompletní rekonstrukcí. Disponuje kuchyňským koutem s obývacím pokojem, prostornou ložnicí, dětským pokojem, koupelnou, samostatným WC a technickou místností. K bytu náleží dvě sklepní koje a dva větší sklepy o celkové výměře 11m2. Dále je možnost využití pronájmu ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000 000
 Kč
Bulharsko Aheloy garsoniera
Před 196 dny - ANNONCE
Bulharsko-Aheloy, garsoniéra . Nabízíme na prodej velmi prostornou, zařízenou garsoniéru 1kk 42m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů komplex... (více v detailu)
Neuvedeno
Koupim byt
Před 196 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Koupím byt 1+1, 2+1. Platba ihned a hotově.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+1, 56 m2 -.Hledáte-li útulný domov
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 56 m2 -.Hledáte-li útulný domov v malebné části Plzně, máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 situovaný v klidné lokalitě na Slovanech. Tento byt se nachází v cihlovém domě, který se pyšní příjemnou atmosférou a klidným sousedstvím. Jeho útulný interiér a kompletní vybavení zajišťují pohodlné a p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Byt 3+kk/B, 2x parkovací stání, Novostavba, OV, Praha 4 - Chodov
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme světlý byt 3+kk/ balkón a lodžie o celkové výměře 77,5 m2, který se nachází v pátém patře novostavby z roku 2014. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem o výměře 26 m2 je dominantní velká kuchyňská linka na míru s vestavěným spotřebiči : skloker. deska, trouba, mikro., digestoř, myčka, lednice a vstup na balkón 5,3 m2. V chodbě bytu je prostorná vestavěná skříň se zrcadlem. Ložnice 10,4 m2 se vstupem do šatny 3,5 m2 a vstupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900 000
 Kč
Poptávám pronájem
Před 196 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Poptávám pronájem garsonky nebo pokoje kdekoliv v Prostějově. Za nabídky děkuji.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, byt 1+1, 37 m2, Mariánské L
Před 196 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví nacházející se v panelovém domě v klidné části Mariánských Lázní (sídliště Vora). Byt je situován do 2. nadzemního podlaží (1. patro) 4-podlažního panelového domu. Plošná výměra bytové jednotky činí 37 m. Okna jsou nová plastová s orientací na západ, z tohoto důvodu se jedná o slunný a teplý byt. K bytu náleží sklep. Koupelna s sprchovým koutem má zděné jádro (tj. je po rekonstrukci). Otop je řešen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 920 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 52 m2 -.Na prodej byt o dispozici
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 52 m2 -.Na prodej byt o dispozici 2+1 ve 4.patře bytového domu v ulici Blatenská v Plzni na Slovanech. Byt je zachovalý, avšak v původním stavu. Má ale již měněná plastová okna z nichž je krásný výhled na celkem tři světové strany. Díky mnoha oknům jde o velmi světlý a slunný byt. Vytápění je dálkové, vodu ohřívá plynová karma. Bytový dům prošel v minulosti revitalizací, má nové rozvody, z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 090 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 85 m2 - Praha - Nusle.S
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 85 m2 - Praha - Nusle.S potěšením nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví, který se nachází ve vyhledávané lokalitě - Nusle, ul. Pujmanové. Páté patro panelového domu v perfektním stavu, po renovaci, s výtahem. Podlahová plocha 69,2 m2, byt je připraven k rekonstrukci dle Vašich představ, se kterou Vám rádi pomůžeme! Vytápění ústřední, velice nízké měsíční náklady. Klidné, příjemné místo, ideální pro vlastní bydlení i na výnosný pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 225 000
 Kč
Pronájem od 1.4.2024 - byt 2+kk, 4
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+kk o velikosti 45 m, v lokalitě Praha 5 - Smíchov. Byt je k dispozici od 1.4.2024, vhodné pro studenty. Byt se nachází v přízemí cihlového domu s okny do klidného vnitrobloku. Je tvořen předsíní, ze které se jde do větší chodby s kuchyňským koutem, odtud jsou vstupy do dvou pokojů. Jeden z pokojů je průc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 990
 Kč
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk
Před 196 dny - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk.Zkolaudovaná novostavba bytu 2+kk o velikosti 53,7 m2 s velkou terasou 41,95 m2 v atraktivní lokalitě Praha 9 - Vysočany. Jednotka je umístěna v 1.NP nového projektu Rezidence Spojovací. Moderní, nadčasový design, maximální praktičnost, vzdušnost a kvalita. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s WC. V ... (více v detailu)
6 990 000
 Kč