Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 412 m², Plzeň, ul. Sokolovská
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor o celkové výměře 412 m2, které se nachází v přízemí nákupního centra a centra služeb a sportů Atom v Plzni na Bolevci, ulice Sokolovská. Prostory byly v minulosti pronajaté jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
72 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 526 m²
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Popis: Mám tu čest představit Vám jedinečnou investiční příležitost - stavební pozemek, který nabízí široké možnosti využití o rozloze 526 m² ve vyhledávané lokalitě Františkových Lázní. Tento pozemek je podnikatelským snem pro každého, kdo hledá ideální místo pro výstavbu. Lokalita: Františkovy Lázně jsou proslulé svými léčivými prameny a krásným prostředím. Okolí nabízí mnoho možností pro rekreaci, sportovní aktivity a relaxaci. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hleda... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej garážového stání, Praha - Stodůlky, ul. Přeučilova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Máte auto a hledáte bezpečné a pohodlné parkování ve Stodůlkách? Nabízíme k prodeji garážové stání situované v prvním podzemním podlaží cihlového domu klidné části Praha - Stodůlky. Díky umístění v podzemí je v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 999
 Kč
Pronájem obchod a služby, 220 m², Děčín, ul. Karla Čapka
Před 198 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné komerční prostory o celkové užitné ploše 220 m², v samotném srdci Děčína. Jedná se o objekt v 1. nadzemním podlaží s balkónem, vybudovaný ze solidní cihlové konstrukce, což představuje kvalitní a stabilní zázemí pro Vaše podnikání. Prostory jsou nyní zařízené jako hudební klub, je zde výhodná příležitost odkoupení veškerého zařízení k provozu klubu. Holý náje... (více v detailu)
25 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor 75 m2,
Před 198 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerčních prostor 75 m na okraji obce Kojetice. Osvětlený, nevytápěný prostor o velikosti 14,8 x 5,1 m, je umístěný v 1. nadzemním podlaží zděné haly. Propojením 2 prostorů (2 vrata) je možné mít sklad o velikosti cca 150 m. Vhodné využit... (více v detailu)
15 000
 Kč
Prodej podnikatelských prostor, 262 m², Kladno, ul.Fügnerova
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte obchodní a kancelářské prostory? Na okraji Kladna, hned u výpadovky na Prahu, Vám nabízíme třípodlažní dům, který je zkolaudován pro obchodní a kancelářské prostory o celkové podlahové ploše 262 m2. Celý objekt je ve velmi dobrém technickém stavu, využívaný j... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Trutnov, ul. Havlíčkova
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodně komerčních prostor v centru okresního města Trutnov na hlavním náměstí. Komerční prostory jsou umístěny v prvním nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 200 m2 nebytových prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
45 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 10 m², Plzeň, ul.sady 5.kv.
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nevybavené sdílené komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5. května. Plocha prostoru je cca 10 m2. Sociální zázemí nalezneme ve společných prostorách. Parkovat lze před kancelářemi nebo v blízkosti je parkovací dům Rychtářka, kde pohodlně zaparkujete. Pros... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
Pronájem obchod a služby, 118 m², Plzeň, ul. Zbrojnická
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor s vitrínami do ulice o celkové výměře 118 m2, které se nachází v přízemí historického domu v Plzni - Centru, ul. Zbrojnická. Prostory byli v minulosti využívány na gast... (více v detailu)
Plzeňský kraj
32 000
 Kč
K pronájmu, kancelářské prostory, T
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem reprezentativní kanceláře se samostatnou klimatizací, sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Exkluzivně vybavená kancelář je ideální pro provozování finančního poradenství, advokátní nebo účetní praxe apod.. Součástí pronájmu kanceláře je možnost využití dalších dvou zasedacích místností vybavených klimatizací a venkovního parkovacího stání. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/Čes... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 266
 Kč
Pronájem pokoje ve Svitavách, ul. Pod Věží
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 25 m² v 1. nadzemním podlaží v centru města s možností využití společné kuchyně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Mezonetový byt 3+kk, 107 m², Praha 10 - Strašnice
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Atypický zařízený mezonetový byt 3+kk ateliérového typu o užitné ploše 107 m², obytné 90.8 m2, Praha-Strašnice. Byt se nachází v nadstavbě z roku 2010 v cihlové budově ve 4. posledním patře s výtahem. 2 terasy (dolní 3.7 m2 a horní 6 m2), se skladovacími prostory jako náhrada za sklepní kóji. Interiér - plovoucí podlahy, klimatizace, plynový kotel a bojler na teplou vodu. Hezky zařízený, udržovaný a skvěle orientovaný byt s výhledem na západ a východ. Z chodby se vchází do dětsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 65 m², Praha, ul. Hněvkovského
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte krásný a vkusně zařízený byt, do kterého se můžete rovnou nastěhovat? Máme pro Vás nabídku krásného, světlého, moderně řešeného bytu 3+kk, o celkové ploše 65 m2. Bytová jednotka sestává z prostorné předsíně, obývací místnosti spojené s kuchyní, vybavené všemi spotřebiči, šatny, ložnice, dětského pokoje, koupelny s vanou, samostatné toalety, krásné lodžie a sklepní kóje. Po domluvě možnost odkupu stávajícího vybavení bytu. Anuita bytu byla splacena, v budoucnu se bude jednat o převodu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 800 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 74 m2 - Praha - Horní Počernice
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 74 m2 - Praha - Horní Počernice.**Moderní byt 2+kk s terasou v Horních Počernicích – Ideální pro bydlení i investici!** Nabízíme Vám exkluzivní možnost vlastnit tento moderní byt 2+kk s vlastní garáží v malebných Horních Počernicích. Celková rozloha bytu činí 82m2, včetně prostorné terasy o rozloze 12m2, která nabízí úchvatný výhled na okolní přírodu, plus garáž. Tento světlý a prostorný byt je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského života a pohodlí moderního bydlení. Disponuje obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou a samostatným WC. Moderní design interiéru zajišťuje pohodlí a komfort každodenního živ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
prodám byt 1+1 v Rokytnici nad Jizerou, 38m ve 3. patře, plastová okna, sklep, dům zateplení, bez nábytku.
Liberecký kraj
3 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Přádova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi atraktivní byt 2+kk s užitnou plochou 50 m², s prostornou předzahrádkou, situovaný v klidné části městské čtvrti Libeň. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží pětipodlažního panelového domu. Nemovitost je po celkové renovaci, díky čemuž je v bezvadném stavu a ihned připravena k nastěhování.Byt se skládá z příjemného obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, útulné ložnice, koupelny s moderním vybavením a samostatné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Tišnov, ul. Procházkova
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o celkové ploše 24 m², situovaný ve 2. podlaží menšího bytového domu v samém srdci Tišnova. Tento atraktivní byt byl nedávno dostavěn a vyniká svým velmi dobrým stavem. K dispozici je obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 16,59 m², předsíň (3,63 m²) a komfortně řešená koupelna s WC (4 m²). Lokalita nemovitosti je ideální - centrum města s vynikající občanskou vybaven... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Stehelčeves, ul. Řánkova
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám byt 4+kk v novostavbě řadového rodinného domu se zahrádkou. Dům se nachází v klidné části obce ve slepé ulici. Má dvě NP, které zaručí soukromí a dostatek prostoru celé rodině. V každém patře je koupelna a toaleta s keramickými obklady a podlahou. V pokojích je plovoucí podlaha. Schodiště je dřevěné a pod ním se nachází technická místnost. Vytápění a ohřev vody je zaji... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 800 000
 Kč
Pronájem, byt 1+1, 35 m2, Hrobice
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje na základě výhradního obchodního zastoupení pronájem bytu 1 +1 v rodinném domku v obci Hrobice u Zlína. Jedná se o prostorný byt dispozice 1+ 1 , ve kterém je kuchyně s plynovým sporákem , pračkou, ledničkou a větší částečně zařízený pokoj . K bytu náleží samostatná koupelna se sprchou a WC. Vytápění zajišťuje plynový kotel, voda je z obecního vodovodu. Bezproblémové parkování u domu . Byt má samostatný vchod ze dvorku, který je také k dispozici nájemníkům . Hrobice leží severovýchodně od města Zlína ve vz... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Mnichovice, ul. Pažská
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Přinášíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 o celkové užitné ploše 70 m², nacházející se v klidné a vyhledávané lokalitě Mnichovice u Říčan na okraji obce. Byt je umístěn v cihlovém domě s třemi nadzemními podlažími, k dispozici je také podzemní podlaží vhodné pro úložné prostory. Tento byt se nachází na 1. podlaží, nabízí dobře dispozičně řešené místnosti plné denního světla. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což představuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk s garáží v Karviné, ul. Komenského
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 4+kk v osobním vlastnictví se dvěma balkóny, komorou, prostorným sklepem a garáží s celkovou užitnou plochou 116 m². Tato velmi lukrativní nemovitost se nachází v centru města Karviná. Byt je situován v 1. podlaží nízké cihlové budovy, což Vám přinese klidné a tiché bydlení s veškerým komfortem. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připravený k nastěhování. Optimalizované rozložení prostoru zahrnuje 4 mís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Mladé Vožici
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej krásný a částečně zrekonstruovaný byt 3+kk s užitnou plochou 82m². Tento byt se nachází v lokalitě v centru Mladé Vožice, přináší výbornou dostupnost všech služeb a zároveň zachování klidného bydlení. Umístěn je ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel rekonstrukcí a nabízí příjemně řešený interiér se třemi místnostmi, což poskytuje dostatečný prostor p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 86 m2, Slunečná, H
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme tento nádherný byt, který prošel vkusnou a moderní rekonstrukcí, čímž získal optimální využití prostoru a stává se ideálním domovem pro ty, kdo hledají komfort a moderní styl. Byt, rozkládající se na ploše 86 m, se nachází ve 4. NP a je vybaven balkónem a moderní klimatizací, která zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. Energetická náročnost budovy je kategorizována jako C, což přináší úsporu nákladů na bydlení. Dispozice bytu je promyšleně řešena a nabízí mnohostranné využití. Otevřený kuchyňský kout je vybaven moderní kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči od předního dodavatele interiérů, firmy INTER-PRO CZ, s.r.o., s kováním, dřezem a vodovodními bateriemi značky Blanco. Kuchyň přechází do jídelního koutu, což vytváří ideální prostor pro společné stolování. Prostorný obývací pokoj je perfektním místem pro relaxaci a společné chvíle s rodinou. Tři další pokoje poskytují flexibilitu využití jako ložnice, dětský pokoj, pracovna nebo šatna. Koupelna je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 397 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 89 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Své nové domovy si každý představuje jinak, ale existují některé atributy, které jsou univerzálně žádoucí. Nově zrekonstruovaný byt v cihlovém domě na Sokolovské ulici v Karlových Varech splňuje všechny tyto atributy a přidává ještě mnohem více. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží s vysokými stropy, které podtrhují pocit prostoru a elegance. Představuje nejen komfortní bydlení, ale i vynikající investiční možnost díky svému využívání pro krátkodobé pronajímání. K bytu patří také dvě skladovací... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč