Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+kk, 106 m², Úhonice, ul. Otakara Kádnera
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk se zahradou v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 106 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Tento byt bude oázou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Byt je vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje velmi nízké náklady na provoz. K bytu patří i dvě parkovací stání. Co se týč... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Kolíně, ul. Na Magistrále
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+1 v 1. nadzemním podlaží v Kolíně na sídlišti. Byt je bezbariérový, k dispozici jsou 2 výtahy. Je po zdařilé rekonstrukci - nové podlahy, kuchyňská linka se spotřebiči a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu, 2+1, ul. Hilbertova, Ostrava
Před 196 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodej unikátní byt 2+1 s užitnou plochou 57m² v oblíbené lokalitě! Tento přízemní, kompletně zrekonstruovaný byt se nachází v cihlovém domě s vlastní garáží a potenciálem přestavby na další pokoj. Součástí bytu je předzahrádka a vzadní části domu se nacházející soukromá zahrada o velikosti 100m², připravená pro vaše relaxační chvíle. Nemovitost dále disponuje dvěmi koupelnami s toaletou pro maximální pohodlí všech a prostorným sklepem pro vaše hobby a skladovac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 599 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Příbram, ul. Pod Haldou
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 57 m². Nemovitost se nachází v Příbrami, ul. Pod Haldou. Byt je ve ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Jirkov, ul. 5. května
Před 196 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu ve třetím patře. Byt se skládá z předsíně, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou, jednoho pokoje, koupelnového jádra, které je obloženo keramickými obklady s vanou, umyvadlem i ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 600
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², OV, Most, ul. Josefa Skupy
Před 196 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 56 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v centru části obce Most, katastrální území Most II. Tento byt disponuje dobře řešenými místnostmi, které poskytují komfortní bydlení pro jednotlivce či malou rodinu. Sklep v podzemním podlaží nabízí dostatek úložného prostoru. Objekt se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 65 m2, Praha 12 - Modřany, ul. Poljanovova
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+kk s lodžií o velikosti 65m2. Byt se nachází ve 4. podlaží 12 podlažního panelového domu s výtahem v Praze 12 - Modřanech. Dům je po kompletní revitalizaci. Dispozice bytu je řešena chodbou se samostatnými vstupy do všech místností: obývací pokoj s kuchyní, ložnice s lodžií, pokoj, koupelna a wc zvlášť, okna jsou orientována na východ. K bytu náleží sklep. Z důvodu zachování soukromí majitelů byla pro zobrazení bytu použita umělá inteligence, která zp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 380 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 58 m2 v Habartově, ul. Raisova
Před 196 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části Habartova, ulice Raisova, ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Byt je po předešlé rekonstrukci - disponuje plastovými okny, v koupelně naleznete pohodlnou rohovou vanu a samostatné wc. Pokoje jsou průchozí s možností úpravy pro oddělení. Kuchyň poskytuje dostatek prostoru pro vaše kulin... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², České Budějovice, ul. Dubenská
Před 196 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 2+kk o užitné ploše 51 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě na ulici Dubenská v Českých Budějovicích. Byt se pyšní vynikajícím stavem a nabízí komfortní bydlení v srdci jižních Čech. Dispozice: 2+kk, původně 2+1, což umožnilo vytvoření prostornějších a praktičtějších místností Užitná plocha: 51 m² Balkón: Přidává příjemné venkovní posezení Lokalita: Ulice Dubenská, České Budějovice – klidná část s výbornou dostupností do centra a veškerých služeb Proč si zamiluje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 499 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. Osadní
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atraktivně situovaného bytu 2+kk o užitné ploše 45m², nacházejícího se v srdci Holešovic, výjimečně žádané části obce pro svou atmosféru a výbornou dopravní dostupnost. Tento objekt se pyšní polohou ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s pěti podlažími. Interiér prošel nedávnou renovací, díky čemuž nabízí příjemné a moderní bydlení. Jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který vytváří ideální místo pro odpočinek i společenské chvíle. Další mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 62 m², Zlín, ul. Beckovská
Před 196 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připraven byt 3+1 s balkonem v klidné části města Zlína, na ulici Beckovská. Je po zdrařilé rekonstrukci, světlý, orientován na východ a jih. Situován je v 8.NP z celkového počtu 10.NP s výtahem. Byt je velmi příjemný, z obývacího pokoje jsou vstupy do dvou samostatných pokojů s výhledem na Zlín. Do kuch... (více v detailu)
Zlínský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 85 m², Hradec Králové, ul. Čajkovského
Před 196 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+1 v klidné a žádané části Hradce Králové - Malšovice. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy s celkem 5 nadzemními podlažími a je po čerstvé a nákladné rekonstrukci. Výhodou je, že je připraven k nastěhování ihned. Nabízí celkovou podlahovou plochu 85 m² včetně prostorné lodžie a 2 sklepů. Byt je možné dle dohody doplnit nábytkem dle potřeb budoucích nájemníků. Dům je pod kvalitním dohledem kamerového systému, což zvyšuje bezpečnost obyvatel. Parkování je bezplatné před... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Bytová jednotka 3+kk, 74,40m2, Rezi
Před 196 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klienta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 016 457
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Kladno, ul. Petrohradská
Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem částečně vybaveného bytu ve skvělé lokalitě! Nabízíme byt v cihlovém domě po revitalizaci o dispozici 2+1 a podlahové ploše 47 m2 k dlouhodobému pronájmu ve výborné lokalitě Kladno - Rozdělov. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj, kuchyň, samostatný pokoj a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70m2, s garáží a
Před 196 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k pronájmu bytou jednotku o dispozici 3+1, která je umístěna v menším bytovém domě v obci Budíkov. K bytu náleží vlastní garáž pro osobní automobil. Výhodou je také zahrádka s pergolou a skleníkem. Dispozice bytu je následující: vstupní chodba, koupelna, WC, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyně a balkon. Byt se pronajímá včetně vybavení. V obývacím pokoji je k dispozici jednotka klimat... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
pronájem útulného bytu 1+1, 51m2, S
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
pronájem útulného, zařízeného bytu 1+1, 51m, v městysi Stráž, okres Tachov. K bytu náleží sklepní prostor a prostorná zimní zahrada. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost ZŠ a MŠ, dětské a fotbalové hřiště, obchody, pošta, úřady. K relax... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Družstevní bez osobka 1,6m Karviná
Před 196 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Karviné Ráj ulice Horová prodám družstevní bez osobka 3+1, s balkonem zaskleným, přízemí z 3 patrového domu. Cena 1.600.000 Kč (ne btc, eura a jiné) . 72m² užitná plocha, dvě sklepní kóje, společná kolovna. Dům po revitalizaci, zateplený, m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 17 m2, Pilská,
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pokoje o velikosti 16m , Praha Hostavice - ulice Pilská. pokoj se pronajímá zařízená nábytkem. Ve společných... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Písecká, Praha
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem bytu 1+1/46m na Praze 3 Vinohrady v ulici Písecká metro A Flora. Byt je po rekonstrukci. Pronajímá se částečně zařízený nábytkem viz fotografie. Kuchyňská linka je plně vybavena. Koupelna s vanou, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Byt 3+1, 76 m2
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 76 m2 -.Objevte krásu domova s nádherným výhledem na Prahu! Na prodej je byt 3+1 o rozloze 76 m2 s balkónem v původním, ale zachovalém stavu. Tento ohromující prostor se nachází na 9. patře revitalizovaného domu, na adrese Nad lesním divadlem, Braník. Tato lokalita je doslova oáza klidu a přírody, přinášející výjimečný pocit sounáležitosti s okolní krajinou. Vyberte si tento byt a získejte příležitost k úniku z hektického městského života. Nechte se okouzlit malebnými lesními cestičkami a romantickými výhledy na okolní přírodu. Kromě toho vás oč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 490 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Plzeň - Severní
Před 196 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 40 m2 - Plzeň - Severní Předměstí.Sníte o bydlení s úžasným výhledem na celé město? Pokud jste si odpověděli ano, tak zpozorněte, jelikož jsme si pro Vás připravili byt o dispozici 2+kk, který se nachází v Plzni, ul. Bzenecká. Byt o užitné ploše 34 m2 se nachází ve čtvrtém patře panelového domu s novou střechou, avšak bez výtahu a skládá se z chodby, koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice s výhledem, kter... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 290 000
 Kč
Hledám byt
Před 196 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dobrý den, jsem mladý pracující kluk a hledám byt do 1+1 až ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
2+kk 47m Praha 10 Vršovice
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk v centrální části Vršovic na bulváru Moskevská. Nemovitost je situována v 1.patře činžovního cihlového domu s výtahem a je v udržovaném stavu. Dispozičně 2 samostatné neprůchozí pokoje, oddělený kuchyňský kout, koupelna se sprchou, samostatné WC. V jednom z pokojů položena nová dřevěná plovoucí podlaha, dvojité okna. Příjemným bonusem je zrekonstruovaný vnitroblok domu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 499 000
 Kč
Pronájem
Před 196 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem 1+kk nebo spolubydlení. Jsem Čech, poctivě pracující, abstinent. Od 1. 4. 2024. RK nevolat.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1 30m2 v Mikulově
Před 196 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem útulného bytu 1+1 o rozloze 30 m v 2. NP moderního sídliště. Tento byt prošel nedávnou renovací zateplení a instalací nových plastových oken, což zajišťuje efektivní izolaci a snižuje náklady na energie. V mezipatře nalezneme komoru, která může sloužit různým účelům. Byt není vybaven, ale je zde kuchyně a zcela nový kombinovaný sporák. Nově přistavěná lodžie je ideálním místem, kde si můžete vychutnat posezení na čerstvém vzduchu. V domě je taktéž kolárka. Možnost internetu tu je, avšak za poplatek. Okolí je bohaté na obchody a veškerou potřebnou infrastrukturou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč