Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 70 m2, v Králově Lhotě
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 70 m2. Tento podkrovní byt se nachází v obci Králova Lhota, která leží mezi údolími Skalice a Vltavy, kousek od Orlíku nad Vltavou. Bytová jednotka je vybavena kuchyňskou linkou, v koupelně vana a bojler na ohřev teplé vody. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, který ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Libořice
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk o užitné ploše 72 m². Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce Libořice, která zaručuje příjemné a klidné bydlení kousek od velkoměsta Žatec a s výbornou dostupností do všech důležitých oblastí a občanské vybavenosti. Hned vedle bytu se nachází jednota COOP. Samotný byt je ve velmi dobrém stavu a bud... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 694 200
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Stočesova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk 53m2 v žádané lokalitě Prahy 6 - Ruzyně. Tento moderní a světlý byt se nachází v novostavbě. Poskytuje prostornou obývací místnost s kuchyňským koutem a přímým přístupem na balkon nabízející výhled na letiště. Součástí prodeje je i garážové stání, což v této lokalitě znamená skutečnou přidanou hodnotu. Nemovit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 798 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 132 m², Solnice, ul. Zahradní
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem světlého a prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 132 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží v klidné části obce Solnice. Nemovitost prošla rekonstrukcí a nyní je ve velmi dobrém stavu. Byt spojuje pohodlí a praktické aspekty bydlení - je ideální pro rodinu či jednotlivce hledající klid a prostor. Konstrukce budovy je smíšená, což bytu dodá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Frenštátě pod Radhoštěm
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 70 m², nacházející se v oblíbené lokalitě Frenštát pod Radhoštěm, přímo v centru obce. Byt je situován v 6. podlaží z 8 podlažního panelového domu. Díky své poloze a patru nabízí byt krásný výhled na okolí. Dispozice bytu zahrnuje čtyři pohodlné a světlé místnosti, které poskytují dostatek prostoru pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což znamená, že byt je ihned obyvatelný s možností postupného individuálního upravování dl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Skuteč, ul. Sládkova
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a prostorný byt 2+1 o celkové užitné ploše 52m² v klidné části obce Skuteč. Byt se nachází v panelovém domě v 1.patře ze 6, je v v dobrém stavu. K bytu náleží také sklep v podzemním podlaží domu. Dispoziční řešení bytu zahrnuje 3 místnosti: obývací pokoj, kuchyň, ložnice, koupelna a samostatné WC. Kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a dostatečným množstvím úložných skříněk. Byt se nachází ve ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 34 m², Troubky-Zdislavice
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu příjemný byt 1+kk,nacházející se v obci Troubky u Kroměříže. Byt je o celkové výměře 34 m². K bytu náleží sklep. Bytová jednotka se nachází v klidné části obce s krásným výhledem do okolí. U domu je společná zahrada. V obci je základní občanská vyb... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 72 m², Příbram, ul. Milínská
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Příbram III, přímo v centru města. Byt je situován na 2. podlaží panelového domu. Dispozice bytu je ideálně řešena pro pohodlné bydlení – skládá se ze dvou samostatných pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 66 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme podkrovní byt v samém historickém centru Českého Těšína o rozloze 66 m2. Stará bytová zástavba nabízí zajímavou dispozici bytu 3+kk. Prostorný obývací pokoj tvoří otevřený prostor s kuchyní a dalšími dvěma pokoji. Zálohy na služby jsou 700,- Kč. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Náje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 124 m2 + 3 terasy
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout unikátní a nadstandardně řešený byt 3+kk o velikosti 124 m, se 3 terasami a parkovacím stáním v podzemním parkovišti. Celodenně osluněný byt se nachází v 5. NP bytového domu z r. 2000, v němž je pouze 7 bytových jednotek, vždy jeden byt na patře. Dům je dílem architekta Vlado Miluniće a je součástí moderního areálu Hvězda. Toto luxusní bydlení uchvátí velkorysým hlavním prostorem s téměř 70 m, kvalitními dřevěnými prvky z tmavého dřeva a celoskleněnými dvoukřídlými dveřmi, oddělujícími vstupní halu. Celý prostor působí velmi honosně a reprezentativně. Z centrálního prostoru je vstup na 2 terasy, další terasa je pak součástí jedné z ložnic. Sociální zařízení je tvořeno samostatným WC v hale a koupelnou s vanou, WC a bidetem. Za kuchyní se nachází praktická místnost pro domácí práce, je zde dřez, pračka, sušička aj. Velká kuchyň navazuje na obývací pokoj obloukovým barovým pultem, dále je obytný prostor částečně oddělen dřevěnou zástěno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/T/G, 96m2, OV, Praha 5- Hlubočepy
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 3+kk o velikosti 96m2 nacházející se na Praze 5-Hlubočepy. Dispozice bytu: obývací pokoj spojen s kuchyní, hlavní ložnice, druhá ložnice, koupelna s vanou, oddělená toaleta, komora a prostorná terasa. Součástí je také garáž v přízemí a společný uzavřený vnitroblok s dětským hřištěm, hlídaný kamerovým systémem. V okolí je veškerá kulturní i občanská vybavenost. Byt se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 78m2 se zahradou 263m2
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní mezonet 3+kk v Poleradech u Prahy s oplocenou zahradou 263 m². Užitná plocha 78 m², novostavba 2021. Vybaven: technická místnost, podlahové topení, tepelné čerpadlo, plastová okna s trojskly, bezpečnostní dvěře, vnitřní žaluzie, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 2+1, 50 m2 - Mariánské Lázně - Úšovice
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 50 m2 - Mariánské Lázně - Úšovice.Útulný byt 2+1 v klidné čtvrti Ušovice v Mariánských Lázních, situovaný v prvním patře zděného bytového domu. Tento byt nabízí pohodlné bydlení s obývacím pokojem přes který se vstupuje do kuchyně, jeden samostatný pokoj situovaný na druhou stranu bytu pro větší komfort a klid, dále pak samostatné WC a koupelnu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 199 999
 Kč
Prodej byty 4+kk, 99 m2 - Praha - Karlín.Nabízíme
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 99 m2 - Praha - Karlín.Nabízíme k prodeji krásný a prostorný byt 4+kk v centru oblíbeného pražského Karlína - Residence Port Karolína. Tento moderní a světlý byt s lodžií se nachází v novostavbě z roku 2019, ve druhém nadzemním podlaží s výtahem. Celková užitná plocha 99 m2 a dvě parkovací místa. Byt je ideální pro rodinné bydlení nebo investici. K bytu náleží také sklep o velikosti 2 m2. Byt moderně zařízený podle architektky, převážně vše je na míru. Nábytek může být k dispozici dle dohody. Na stěnách omyvatelné tapety a malba, Na podlahách lamino a dlažba. Orientace bytu je na Sever a Jih. Lok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 200 000
 Kč
Byt 2+kk, Zlín-Kudlov
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej atypického bytu po kompletní rekonstrukci, s dispozicí 2+kk ve Zlíně-Kudlově. Tato jedinečná nemovitost se nachází v zatepleném, zděném domě o třech jednotkách. Výhodou je vlastní parkovací stání, dále prostorný sklep 16 m a velká terasa 15,5m náležící ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Hezký byt 1+1, Praha 9 – Běchovice
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem hezkého bytu v přízemí rodinného domu v klidné ulici Na spáleništi. Byt je zařízený (kuchyňská linka, sporák, lednice, stůl, židle, polohovací postele, komoda, skříň) s tím, že sociální zařízení (koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou i WC) je společné s nájemci sousedního bytu. Na podlahách je koberec a dlažba, okna jsou plastová, ústřední topení. Předností této lokality je klidné prostředí a blízkost přírodního parku, dobré parkování, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti (obchody, služby, supermarket, restaurace, sportoviště) a i dobré spojení MHD... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Hledám podnájem
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Žena hledá čistý, zařízený, neprůchozí pokoj: Kbely, Letňany... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt v Praze
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Poptávám byt v Praze do 3.000.000 Kč. Nechci suterén, platba hotově.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 15 m2, Pilská,
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pokoje 15m v ulici Pilská, Praha Hostavice . Pokoj je vybaven nábytkem. 2X Koupelna s WC, kuchyňská linka, jso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Pronájem byty 3+1, 80 m2 - Praha - Kamýk.ENGLISH
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 3+1, 80 m2 - Praha - Kamýk.ENGLISH BELOW Nabízíme k pronájmu prostorný a slunný byt 3+1 s plochou 80,6 m2 + lodžií 4,8 m2 + sklepem 1 m2. Byt se nachází v klidné části Prahy 4 - Kamýk v blízkosti počtu parků a lesů. Byt je umístěn ve 2. podlaží zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, před kterým je možné kdykoliv pohodlně zaparkovat. Předností bytu je také východní a západní orientace. Je rozdělen na dvě ložnice (neprůchozí), obývací pokoj, kuchyň, lodžii, chodbu s prostornou vestavěnou skříní, koupelnu a samostatnou toaletu (viz plánek). K bytu náleží také sklepní kóje. Výhodou bytu je také výborná dostupnost MHD pouze pár minut chůze. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - obchody Albert, Penny, Billa, Lidl, nakupní centrum Novo Plaza, restaurace, dětská hřiště, mateřské školy, základní školy, střední školy, biotop Lhotka, Kamýcký les, cyklostezky, squash, venkovní posilnovna a další. Nájemné činí 25 000 Kč/měsíc + poplatky za služby včetně topení a vod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem byty 3+1, 59 m2 - Litvínov - Horní
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+1, 59 m2 - Litvínov - Horní Litvínov.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt s dispozicí 3+1 s balkónem o výměře 59 m2, který se nachází ve IV. podlaží zatepleného bytového domu bez výtahu na adrese U Zámeckého parku, Litvínov. Byt prošel rekonstrukcí a má novou kuchyňskou linku. Pěkný a světlý byt, který se skládá ze 3 pokojů, kuchyně, koupelny, WC a komory v bytě, je nabí... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 900
 Kč
Koupíme byt
Před 198 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Koupíme byt 2+1, 3+1. Platba v hotovosti.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Byt 1+kk, 41 m2
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 1+kk, 41 m2 -.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 1+kk v o ploše 41.3 m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží nově vystavěného bytového domu Náchodská vyhlídka, který bude k nastěhování ihned. Tento byt má k dispozici sklep a balkon. Kuchyňská linka včetně spotř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem 3+kk 72m2, terasa 21m2, garáž, sklep, výtah, Praha 9 Kbely
Před 198 dny - ANNONCE
Pronájem 3+kk 72m2, terasa 21m2, garáž, sklep, výtah, Praha 9 Kbely. Pronájem nezařízeného bytu se západní terasou a s krásným výhledem z kuchyně, situovaný v posledním patře novostavby s výtahem. K bytu dále náleží jedno parkovací stání a skle... (více v detailu)
23 000
 Kč
Prodej velkého bytu 3+1 s balkonem
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1 s balkonem v samotném centru Plzně - Smetanovy sady. V tomto domě jsou 2 obchodní prostory, 2 bytové jednotky - vždy 1 na patře a velká půda (110 m), kterou by bylo možné také případně dle dohody využít. Je zde možnost vytvoření velkého mezonetového bytu. Na podlaze bytu jso... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 390 000
 Kč