Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt, 1+KK, 21 m2, ul. Jun
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem útulného bytu 1+KK v Havířově-Podlesí. Tato bytová jednotka má užitnou plochu 21 m, a nachází se v 1. NP čtyřpodlažního panelového domu. Byt je původním zachovalém stavu, disponuje jednou obytnou místností, ve které se zároveň nachází také kuchyňská linka. Dále je pak k dispozici předsíň, a samozřejmě koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem i WC. V okolí se nachází veškerá ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk/B, 88 m2, ulice Široká, Praha 1
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk/B, 88 m2, ulice Široká, Praha 1 - Staré Město.Nabízíme Vám pronájem prostorného bytu 3+kk o celkové výměře 88 m2 v historickém centru Prahy v ulici Široká. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu. Byt nabízí komfortní bydlení s prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, kde můžete pohodlně relaxovat nebo hostit návštěvy. Velká koupelna je vybavena vanou i ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 53 m2 - Plzeň - Doubravka.Mám
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 53 m2 - Plzeň - Doubravka.Mám pro Vás pěkný byt o velikosti 2+1, nacházející se v přízemí domu. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Byt je volný ihn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Byt 2+kk, 53,25 m2, kompletně vybavený, cihla, Praha 3 - Žižkov
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám na pronájem hezký světlý byt 2+kk o celkové výměře 55 m2, který se nachází ve 3. patře reprezentativního činžovního domu s výtahem ve vyhledávané lokalitě Praha 3 – Žižkova ul. Cimburkova. Byt se skládá z vstupní chodby, obývacího pokoje spojeného s kuchyní, ložnice a koupelny s wc. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů ( lednička, sklokeramická deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, rychlovarná konvice ). V ložnici skříně, manželská postel a pracovní stůl. V obýv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk 70 m + balkon 2m2
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kompletně zařízeneho bytu 3+kk o velikosti 70 m, s balkonem, k nastěhování od 1.5.2024. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu, zatim bez výtahu, přimo u kavárny Alf and Bet, v klidné slepé Světově ulici jen 100 metrů od metra Palmovka. Byt sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a pracovnou, 2 ložnic, chodbou, šatnou, koupelnou, sa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk/B, 41m2, Benešov u Prahy
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 1+kk 36,2m2 + 5,67m2 balkón, v lokalitě Benešov. Byt se nachází ve 3. patře moderního energeticky úsporného bytového domu s výtahem. Dispozici bytu tvoří předsíň s úložným prostorem, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkón, dále k bytu náleží sklepní kóje 2,5m2. Možnost pronájmu... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 999
 Kč
Pronájem bytové jednotky 2+kk v OV
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky 2+kk v Jirkově, ulice Na Borku. Bytová jednotka se nachází v panelovém domě a prošla kompletní rekonstrukcí, dům taktéž prošel kompletní revitalizací. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, kompletní rekon... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem 2kk 39m2 P10 Vršovice nást
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
možný pronájem bytu 2kk 39m P10 Vršovice, nástavba na činžovním domě, částečně zařízeno, družstevní vlastnictví v převodu do OV. Byt je zařízen kuch. linkou, kombi sporákem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Praha, ul. Pastevců
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt 3+kk s užitnou plochou 88 m², umístěný v klidné části Újezda u Průhonic. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, dvou ložnic, koupelny, samostatného WC a chodby. Vzhledem k situování v atraktivní loka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 38 m2, Německo, Haidmuhle
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pohodlný apartmán v klidném bývalém hotelovém komplexu v Haidmuhle, Německo. S rozlohou 38m2, vlastní kuchyňkou a koupelnou. Z lodžie můžete obdivovat krásný výhled na krajinu a jezero Kreuzbachsee. V objektu je k dispozici pračka a sušička, společné prostory s kolárnou a lyžárnou. Skvělá poloha, blízko sjezdovky Mitterdorf... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. Karla Čapka
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1, o užitné ploše 73 m², v oblíbené části města Písku. Tento prakticky řešený byt se nachází ve 2. patře cihlového domu. Interiér bytu je v původním, ale udržovaném stavu. Součástí prod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Slaném, ul. Všehlušická
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o celkové užitné ploše 40 m², situovaný ve 2. podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími v dynamické části města Slaný. Byt je v původním, ale zachovalém stavu, ihned připraven k nastěhování nebo dalšímu upravení dle vlastních představ. Velkou výhodou je zasklená a prostorná lodžie pro venkovní posezení. Dům je vybaven podzemním podlažím, ve kterém najdeme sklepní kóje. Tato nemovitost je... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Český Těšín, ul. Havlíčkova
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme byt v dispozici 1+1 o výměře 37 m2 na ulici Havlíčkova v Českém Těšíně. Byt Vám nabídne velký světlý pokoj, který je částečně zařízen - včetně TV. Můžete se těšit na moderně zařízenou koupelnu s vanou a toaletou. V bytě je oddělená prostorná kuchyň, kde budete mít k dispozici všechny potřebné spotřebiče, včetně varné konv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Mostě, ul. Růžová
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem bytu v Mostě, kde máte vše v těsné blízkosti? Nabízíme bytovou jednotku o velikosti 1+1 v panelovém domě v ulici Růžová. Byt má užitnou plochu 33 m² a je po rekonstrukci, která proběhla nedávno. Bytová jednotka se skládá z předsíně, obývací místnosti, kuchyně a koupelny s WC. Výhodou je také velká lodžie, které k bytu náleží. Nájemn... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 37 m², Plzeň, ul. Pallova
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme krásný, moderní byt 2+kk o užitné ploše 37 m². Tento byt je umístěn v 5. patře novostavby cihlové konstrukce, která je na trhu výjimečná svým designem i kvalitním provedením. K bytu náleží vlastní parkovací místo v podzemních garážích a sklepní kóje, což ve městě zaručuje velké pohodlí. Byt nabízí také krásný výhled na město. Součástí je také moderně provedená kuc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 928 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 39 m², Liberec, ul. Soukenická
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk 39m2 v 8. patře. Dům se nachází na adrese Soukenická 834, Rochlice, v docházkové vzdálenosti od centra. Díky této lokalitě byt nabídne výbornou dopravní obslužnost – kousek na zastávku MHD, parkování před domem i přímé napojení na obchvat. Celý byt prošel nákladnou a stylovou rekonstrukcí. Díky umístění v 8. patře je z bytu nádherný výhled na Jizerské hory a zároveň se nechává vytápět z okolních bytů.... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m², Přeštice, ul. Tylova
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 v klidné části Přeštic, nacházejícího se ve 3. NP panelového domu . Tento byt prošel rekonstrukcí a nabízí pohodlné bydlení o celkové užitné ploše 68m², který je vhodný pro rodinu nebo pár. Byt se pronajímá částečně vybavený, což usnadňuje okamžité nastěhování bez nutnosti velkých počátečních investic. K bytu náleží i sklep, který je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 58 m2 v Habartově, ul. Raisova
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části Habartova, ulice Raisova, ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Byt je po předešlé rekonstrukci - disponuje plastovými okny, v koupelně naleznete pohodlnou rohovou vanu a samostatné wc. Pokoje jsou průchozí s možností úpravy pro oddělení. Kuchyň poskytuje dostatek prostoru pro vaše kulin... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², OV, Most, ul. Josefa Skupy
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 56 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v centru části obce Most, katastrální území Most II. Tento byt disponuje dobře řešenými místnostmi, které poskytují komfortní bydlení pro jednotlivce či malou rodinu. Sklep v podzemním podlaží nabízí dostatek úložného prostoru. Objekt se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech, ul. K. Čapka
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám velmi hezký, světlý a prostorný byt v nejvyhledávanější klidné lokalitě Čertův ostrov ve Varech. Díky své poloze a vybavení je ideální jak pro jednotlivce, páry či rodiny s dětmi. Ale nabízí velký potenciál s investičním záměrem. Nachází se ve čtvrtém patře cihlového domu, nevyžaduje žádné opravy a je připravený k okamžitému nastěhování. Sestává se z velké předsíně s komorou, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou, prostorné koupelny se sprchovým koutem a společnou toaletou, obývacího pokoje... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Litoměřice, ul. Alfonse Muchy
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný slunný zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk v ulici Alfonse Muchy v šestém nadzemním podlaží s výhledem do přírody. Vejdete do bytu menší, ale útulnou chodbičkou, která je vybavená úložnou skříní. Z chodby se dostanete hned do koupelny... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m², Přeštice, ul. Tylova
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 v klidné části Přeštic, nacházejícího se ve 3. NP panelového domu . Tento byt prošel rekonstrukcí a nabízí pohodlné bydlení o celkové užitné ploše 68m², který je vhodný pro rodinu nebo pár. Byt se pronajímá částečně vybavený, což usnadňuje okamžité nastěhování bez nutnosti velkých počátečních investic. K bytu náleží i sklep, který je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 39 m², Liberec, ul. Soukenická
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk 39m2 v 8. patře. Dům se nachází na adrese Soukenická 834, Rochlice, v docházkové vzdálenosti od centra. Díky této lokalitě byt nabídne výbornou dopravní obslužnost – kousek na zastávku MHD, parkování před domem i přímé napojení na obchvat. Celý byt prošel nákladnou a stylovou rekonstrukcí. Díky umístění v 8. patře je z bytu nádherný výhled na Jizerské hory a zároveň se nechává vytápět z okolních bytů.... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 37 m², Plzeň, ul. Pallova
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme krásný, moderní byt 2+kk o užitné ploše 37 m². Tento byt je umístěn v 5. patře novostavby cihlové konstrukce, která je na trhu výjimečná svým designem i kvalitním provedením. K bytu náleží vlastní parkovací místo v podzemních garážích a sklepní kóje, což ve městě zaručuje velké pohodlí. Byt nabízí také krásný výhled na město. Součástí je také moderně provedená kuc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 928 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Jirkov, ul. 5. května
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu ve třetím patře. Byt se skládá z předsíně, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou, jednoho pokoje, koupelnového jádra, které je obloženo keramickými obklady s vanou, umyvadlem i ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 600
 Kč