Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1 v Mostě, ul. Růžová
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem bytu v Mostě, kde máte vše v těsné blízkosti? Nabízíme bytovou jednotku o velikosti 1+1 v panelovém domě v ulici Růžová. Byt má užitnou plochu 33 m² a je po rekonstrukci, která proběhla nedávno. Bytová jednotka se skládá z předsíně, obývací místnosti, kuchyně a koupelny s WC. Výhodou je také velká lodžie, které k bytu náleží. Nájemn... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Český Těšín, ul. Havlíčkova
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme byt v dispozici 1+1 o výměře 37 m2 na ulici Havlíčkova v Českém Těšíně. Byt Vám nabídne velký světlý pokoj, který je částečně zařízen - včetně TV. Můžete se těšit na moderně zařízenou koupelnu s vanou a toaletou. V bytě je oddělená prostorná kuchyň, kde budete mít k dispozici všechny potřebné spotřebiče, včetně varné konv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Slaném, ul. Všehlušická
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o celkové užitné ploše 40 m², situovaný ve 2. podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími v dynamické části města Slaný. Byt je v původním, ale zachovalém stavu, ihned připraven k nastěhování nebo dalšímu upravení dle vlastních představ. Velkou výhodou je zasklená a prostorná lodžie pro venkovní posezení. Dům je vybaven podzemním podlažím, ve kterém najdeme sklepní kóje. Tato nemovitost je... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 38 m2, Německo, Haidmuhle
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pohodlný apartmán v klidném bývalém hotelovém komplexu v Haidmuhle, Německo. S rozlohou 38m2, vlastní kuchyňkou a koupelnou. Z lodžie můžete obdivovat krásný výhled na krajinu a jezero Kreuzbachsee. V objektu je k dispozici pračka a sušička, společné prostory s kolárnou a lyžárnou. Skvělá poloha, blízko sjezdovky Mitterdorf... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 57 m², Letohrad, ul. Hausenská
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s balkónem o celkové ploše 57 m² ve městě Letohrad v ulici Hausenská. Byt se prodává včetně vybavení, instalované klimatizace, krytého parkovacího stání a dřevěné kůlny pouze pro tento byt. Dispozice bytu jsou chodba se vstupem do koupelny, toalety, technické místnosti a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z o... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. Karla Čapka
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1, o užitné ploše 73 m², v oblíbené části města Písku. Tento prakticky řešený byt se nachází ve 2. patře cihlového domu. Interiér bytu je v původním, ale udržovaném stavu. Součástí prod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 250 000
 Kč
Pronájem pokoje ve Svitavách, ul. Pod Věží
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 25 m² v 1. nadzemním podlaží v centru města s možností využití společné kuchyně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Příbram, ul. Pod Haldou
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 57 m². Nemovitost se nachází v Příbrami, ul. Pod Haldou. Byt je ve ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 56 m², Praha, ul. U kříže
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme k pronájmu moderně zařízený byt 1+kk s balkónem v novostavbě, situovaný v klidné části pražských Jinonic. K bytu náleží parkovací stání v podzemní garáží domu. Tento atraktivní byt se nachází ve 3. patře domu s výtahem. S užitnou plochou 56,5 m² nabízí dostatek prostoru a komfort pro jednotlivce či pár hledající stylové bydlení ve vyhledávané lokalitě. K dispozici je kuchyňský kout s kuchyňskou linkou, v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 72 m², Pardubice, ul. Sladkovského
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka luxusního bytu k pronájmu jen pár kroků od historického centra města. Byt prošel nákladnou rekonstrukcí a odpovídá současným trendům moderního bydlení. Byt se nachází ve 3. patře v domě bez výtahu, je zařízen a dispozičně řešen jako 2+1, o celkové ploše 72 m2. V bytě se nachází kompletně zařízená kuchyň s moderními spotřebiči, obývací pokoj, 1 ložnice, koupelna s WC, komora a balkon. K dispozici je také dostatek úložného... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Praha, ul. Pastevců
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt 3+kk s užitnou plochou 88 m², umístěný v klidné části Újezda u Průhonic. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, dvou ložnic, koupelny, samostatného WC a chodby. Vzhledem k situování v atraktivní loka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 690 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Miletín, ul. 10. května
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme novostavbu bytu 2+kk, v osobním vlastnictví, o podlahové ploše 54 m2 v cihlovém domě v ulici 10. května ve městě Miletín. Dispozice: vstupní prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a s možností umístění krbových kamen. K bytu náleží sklep o výměře 5... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Kolíně, ul. Na Magistrále
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+1 v 1. nadzemním podlaží v Kolíně na sídlišti. Byt je bezbariérový, k dispozici jsou 2 výtahy. Je po zdařilé rekonstrukci - nové podlahy, kuchyňská linka se spotřebiči a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Třinec, ul. Palackého
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím k podnájmu bytovou jednotku 1+kk o velikosti 22 m2 nacházející se v přízemí bytového domu na ul. Palackého v Třinci-Lyžbicích. Byt je bez balkónu a lodžie a je po rekonstrukci. V koupelně naleznete umyvadlo, sprchový kout a WC. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Výhl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m²,Mladá Boleslav, ul.třída T.G.Masaryka
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt v centru města Mladé Boleslavi, který je v těsné blízkosti parku Štěpánka, kde se nachází Aquapark, Pírkovo sanatorium a je v dosahu veškeré občanské vybavenosti? Pak tento byt je právě pro Vás. Nabízíme Vám byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 54m2, který je po celkové rekonstrukci a nachází se ve 4.NP panelového domu s nádherným výhledem do okolí. Za domem je parkoviště, dětské hřiště a parčík. Dispozice bytu: na pravé straně c... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 66 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme podkrovní byt v samém historickém centru Českého Těšína o rozloze 66 m2. Stará bytová zástavba nabízí zajímavou dispozici bytu 3+kk. Prostorný obývací pokoj tvoří otevřený prostor s kuchyní a dalšími dvěma pokoji. Zálohy na služby jsou 700,- Kč. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Náje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 72 m², Příbram, ul. Milínská
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Příbram III, přímo v centru města. Byt je situován na 2. podlaží panelového domu. Dispozice bytu je ideálně řešena pro pohodlné bydlení – skládá se ze dvou samostatných pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 34 m², Troubky-Zdislavice
Před 198 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu příjemný byt 1+kk,nacházející se v obci Troubky u Kroměříže. Byt je o celkové výměře 34 m². K bytu náleží sklep. Bytová jednotka se nachází v klidné části obce s krásným výhledem do okolí. U domu je společná zahrada. V obci je základní občanská vyb... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Skuteč, ul. Sládkova
Před 198 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a prostorný byt 2+1 o celkové užitné ploše 52m² v klidné části obce Skuteč. Byt se nachází v panelovém domě v 1.patře ze 6, je v v dobrém stavu. K bytu náleží také sklep v podzemním podlaží domu. Dispoziční řešení bytu zahrnuje 3 místnosti: obývací pokoj, kuchyň, ložnice, koupelna a samostatné WC. Kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a dostatečným množstvím úložných skříněk. Byt se nachází ve ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Frenštátě pod Radhoštěm
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 70 m², nacházející se v oblíbené lokalitě Frenštát pod Radhoštěm, přímo v centru obce. Byt je situován v 6. podlaží z 8 podlažního panelového domu. Díky své poloze a patru nabízí byt krásný výhled na okolí. Dispozice bytu zahrnuje čtyři pohodlné a světlé místnosti, které poskytují dostatek prostoru pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což znamená, že byt je ihned obyvatelný s možností postupného individuálního upravování dl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. Osadní
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atraktivně situovaného bytu 2+kk o užitné ploše 45m², nacházejícího se v srdci Holešovic, výjimečně žádané části obce pro svou atmosféru a výbornou dopravní dostupnost. Tento objekt se pyšní polohou ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s pěti podlažími. Interiér prošel nedávnou renovací, díky čemuž nabízí příjemné a moderní bydlení. Jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který vytváří ideální místo pro odpočinek i společenské chvíle. Další mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 132 m², Solnice, ul. Zahradní
Před 198 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem světlého a prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 132 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží v klidné části obce Solnice. Nemovitost prošla rekonstrukcí a nyní je ve velmi dobrém stavu. Byt spojuje pohodlí a praktické aspekty bydlení - je ideální pro rodinu či jednotlivce hledající klid a prostor. Konstrukce budovy je smíšená, což bytu dodá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Chodově, 72 m2, ul. Revoluční
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný a prostorný byt 3+1 s lodžií v Chodově. Nachází se v šestém patře zatepleného domu s novým výtahem. Byt má novou koupelnu s rohovou vanou, plastová okna, zasklenou lodžii, lakované parkety. Vybaven je kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Měsíční nájemné se zálohami na služby (voda studená ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Stočesova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk 53m2 v žádané lokalitě Prahy 6 - Ruzyně. Tento moderní a světlý byt se nachází v novostavbě. Poskytuje prostornou obývací místnost s kuchyňským koutem a přímým přístupem na balkon nabízející výhled na letiště. Součástí prodeje je i garážové stání, což v této lokalitě znamená skutečnou přidanou hodnotu. Nemovit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 798 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Libořice
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk o užitné ploše 72 m². Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce Libořice, která zaručuje příjemné a klidné bydlení kousek od velkoměsta Žatec a s výbornou dostupností do všech důležitých oblastí a občanské vybavenosti. Hned vedle bytu se nachází jednota COOP. Samotný byt je ve velmi dobrém stavu a bud... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 694 200
 Kč