Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+kk, 89 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Své nové domovy si každý představuje jinak, ale existují některé atributy, které jsou univerzálně žádoucí. Nově zrekonstruovaný byt v cihlovém domě na Sokolovské ulici v Karlových Varech splňuje všechny tyto atributy a přidává ještě mnohem více. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží s vysokými stropy, které podtrhují pocit prostoru a elegance. Představuje nejen komfortní bydlení, ale i vynikající investiční možnost díky svému využívání pro krátkodobé pronajímání. K bytu patří také dvě skladovací... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 198 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Sníte o investici za přijatelnou cenu, která se Vám určitě vyplatí? Pak přijměte pozvání na prohlídku bytu 3+1 s lodžií s celkovou plochou 73 m2, který se nachází v prvním patře panelového domu. Vzhledem k velikosti, lokalitě a dopravní dostupnosti se jedná o výbornou investiční příležitost. Velkou výhodou bytu je již probě... (více v detailu)
Ústecký kraj
950 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 112 m², Stehelčeves, ul. Řánkova
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Krásný prostorný byt s malou zahrádkou v řadovém RD je to pravé co hledáte pro svou rodinu. Novostavba, která má pouze tři bytové jednotky se samostatnými vchody, je ve slepé ulici zaručující klidné a bezpečné bydlení. V prvním NP je prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelnou s toaletou a tech.mstností, ve druhém jsou tři ložnice a koupelna s toaletou. Každý člen domácnosti bude mít dostatek soukrom... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 s lodžií, 84 m², Hostouň, ul. Příkopy
Před 198 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 s lodžií o celkové ploše 84m², situovaný v okrajové části města Hostouň u Horšovského Týna. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu v ulici Příkopy. Díky prostorným místnostem může po rekonstrukci nabídnout komfortní bydlení i pro větší rodinu s dětmi. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel s rozvody do radiátorů, napojení na veřejnou kanalizaci i vodovod jsou s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Mladé Vožici
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej krásný a částečně zrekonstruovaný byt 3+kk s užitnou plochou 82m². Tento byt se nachází v lokalitě v centru Mladé Vožice, přináší výbornou dostupnost všech služeb a zároveň zachování klidného bydlení. Umístěn je ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel rekonstrukcí a nabízí příjemně řešený interiér se třemi místnostmi, což poskytuje dostatečný prostor p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Prostějově, ul. V.Špály
Před 198 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v družstevním vlastnictví, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě na sídlišti Václava Špály v Prostějově. Tento byt o podlahové ploše 55 m² nabízí moderní bydlení v revitalizovaném panelovém domě s výtahem, a je umístěn v 3 patře. Kromě komfortu bydlení zde naleznete i příjemný ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk s garáží v Karviné, ul. Komenského
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 4+kk v osobním vlastnictví se dvěma balkóny, komorou, prostorným sklepem a garáží s celkovou užitnou plochou 116 m². Tato velmi lukrativní nemovitost se nachází v centru města Karviná. Byt je situován v 1. podlaží nízké cihlové budovy, což Vám přinese klidné a tiché bydlení s veškerým komfortem. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připravený k nastěhování. Optimalizované rozložení prostoru zahrnuje 4 mís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Cvikov, ul. Sídliště
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi byt s dispozicí 2+kk v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 41 m² ve městě Cvikov. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu s výtahem. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je řešeno společným plynovým kotlem v domě. Byt je vhodný pro menší rodinu nebo jako investice za účelem pronájmu. K bytu dále náleží sklepní... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², České Budějovice, ul. Dubenská
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 2+kk o užitné ploše 51 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě na ulici Dubenská v Českých Budějovicích. Byt se pyšní vynikajícím stavem a nabízí komfortní bydlení v srdci jižních Čech. Dispozice: 2+kk, původně 2+1, což umožnilo vytvoření prostornějších a praktičtějších místností Užitná plocha: 51 m² Balkón: Přidává příjemné venkovní posezení Lokalita: Ulice Dubenská, České Budějovice – klidná část s výbornou dostupností do centra a veškerých služeb Proč si zamiluje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 499 900
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Stehelčeves, ul. Řánkova
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám byt 4+kk v novostavbě řadového rodinného domu se zahrádkou. Dům se nachází v klidné části obce ve slepé ulici. Má dvě NP, které zaručí soukromí a dostatek prostoru celé rodině. V každém patře je koupelna a toaleta s keramickými obklady a podlahou. V pokojích je plovoucí podlaha. Schodiště je dřevěné a pod ním se nachází technická místnost. Vytápění a ohřev vody je zaji... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Tišnov, ul. Procházkova
Před 198 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o celkové ploše 24 m², situovaný ve 2. podlaží menšího bytového domu v samém srdci Tišnova. Tento atraktivní byt byl nedávno dostavěn a vyniká svým velmi dobrým stavem. K dispozici je obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 16,59 m², předsíň (3,63 m²) a komfortně řešená koupelna s WC (4 m²). Lokalita nemovitosti je ideální - centrum města s vynikající občanskou vybaven... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Přádova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi atraktivní byt 2+kk s užitnou plochou 50 m², s prostornou předzahrádkou, situovaný v klidné části městské čtvrti Libeň. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží pětipodlažního panelového domu. Nemovitost je po celkové renovaci, díky čemuž je v bezvadném stavu a ihned připravena k nastěhování.Byt se skládá z příjemného obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, útulné ložnice, koupelny s moderním vybavením a samostatné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Veselí nad Lužnicí, ul. Pod Markem
Před 198 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 2+1, celkové ploše 52 m² s balkónem. Nemovitost se nachází v prvním patře a je po rekonstr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Myslbekova
Před 198 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji velmi útulný byt nebo třeba ateliér v cihlové zástavbě na ulici Myslbekova v centru Ostravy, je o velikosti 1+1. Byt se nachází v 1. podlaží a k bytu procházíte krásnou širokou chodbou a posléze pavlačí, společnou jen pro dva byty. Okna bytu jsou otočená na východ a západ. Byt je velmi prostorný, je po rekonstrukci. Disponuje samostatnou kuchyní, šatnou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Cvikov, ul. Sídliště
Před 198 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a pohodlný byt 2+kk s užitnou plochou 51 m², ideálně umístěný v klidné části obce Cvikov II. Tato výjimečná nemovitost se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s dobře udržovanou fasádou a celkově ve velmi dobrém stavu. Byt je navržen s důrazem na praktické a útulné bydlení, což je patrné již na první pohled. Vstup do bytu zajišťuje příjemný pocit soukromí, díky vlastnímu zadnímu vchodu, který je přilehlý. V rámci bytu najdeme plovoucí podlahy, kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově, ul. Švabinského
Před 198 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 60 m² ve velmi dobrém stavu, situovaný ve 3. patře panelového domu. Byt se nachází v klidné části města Sokolov, což zajistí příjemné bydlení bez rušivých prvků okolního prostředí. Byt prošel celkovou revitalizací, jeho dispozice je ideálně rozvržená pro komfortní život jednotlivce či malé rodiny... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 749 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 42 m2 v Praze, ul. Cimburkova
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 42 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Praha - Žižkov, v klidné části obce. Tento byt se nachází v cihlovém domě na 3. podlaží ze 4 nadzemních podlaží. Byt je zařízený a připravený k okamžitému nastěhování. Díky poloze bytu v klidné části Žižkova budete mít k dispozici vše potřebné v blízkosti - obchod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
byt 3+kk v osobním vlastnictví, 59
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k prodeji dobře dispozičně řešený byt 3 kk o celkové velikosti 59 m v Praze 4 Spořilov. Byt v osobním vlastnictví se nachází v prvním nadzemním podlaží devítipodlažního cihlového domu z roku 1965 na dobrém místě v ulici Hlavní a je ihned k dispozici. Okna jsou plastová, na podlahách jsou parkety a na chodbě a v kuchyni dlažba. Rozměry místností : Kuchyňský kout 5,3 m, první pokoj 19,1 m, druhý pokoj 12,6 m, třetí pokoj 10,1 m, koupelna 2,2 m, wc 1 m, předsíň 2,8 m a k bytu patří sklep o velikosti 2,8 m. Byt je v dobrém udržovaném stavu. V ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 999 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 43 m², Rakovník, ul. Palackého
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní byt 2+kk v Rakovníku II, umístěný ve vyhledávané centrální části obce ve 2. podlaží panelového domu s celkem 4 nadzemními podlažími. Tento velmi dobře udržovaný byt s užitnou plochou 43 m² nabídne pohodlné bydlení v klidné a příjemné lokalitě. Skládá se z dvou místností a kuchyňského koutu s praktickým řešením prostoru, což zajistí dos... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu, 1+kk, 25 m2, Praha
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem světlého bytu po rekonstrukci o dispozici 1+kk a velikosti 24 m, který se nachází ve 4. NP cihlového domu s výtahem. Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny se sprchovým koutem a WC. Dřevěná okna s orientací do klidné ulice, na podlahách je dlažba, vinyl. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a základním náb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Děčín, ul. Polská
Před 198 dny - ANNONCE
Vážení nájemci, hledáte útulný byt na krásném místě? Tak to jste tu správně! Byt v cihlové zástavbě o velikosti 60 m² s krásným výhledem ze své vlastní zasklené lodžie. Dům je zateplený, takže jsou zde minimální tepelné úniky. Výhodou je také možnost využití venkovní pře... (více v detailu)
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+1,Český Brod, ul. Palackého
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej krásný byt 2+1 o užitné ploše 53 m², umístěný v žádané lokalitě Českého Brodu, s vynikající dostupností místní infrastruktury. Tento světlý byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který poskytuje příjemné bydlení. Vznikl dodatečnou půdní vestavbou. Díky dvěma balkónům máte zajištěný výhled do okolí a zároveň prostor pro letní posezení, pěstování květin, nebo třeba i zeleniny v kontejnerech. V bytě jsou dv... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Janouchova, Háje
Před 198 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme prostorný a slunný byt 3+1 na ulici Janouchova v Praze-Háje. Byt o celkové ploše 70m2+lodžie 10m2+sklep 6m2 s prakticky řešenou dispozicí se nachází v 5.patře 7patrového bytového domu. Bytový dům prošel v r.2016 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení domu, výměny oken, rekonstrukce schodišťového prostoru, zábradlí, lodžií a výtahu. Byt má výborné dispoziční řešení, z chodby je přístup do všech místností samostatně, obývací pokoj a kuchyň jsou navíc propojeny posuvnými dveř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 989 000
 Kč
Pronájem, byt 3+kk, 130 m2, terasa, Poděbrady
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk o velikosti 130 m2 v Poděbradech. Byt se nachází ve 3. patře bytového domu v bezprostřední blízkosti centra lázeňského města. Byt prošel kompletní a velmi nákladnou rekonstrukcí. Dispozice: vstupní chodba, rozlehlý obývací ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Křivoklát
Před 198 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu byt 2+kk (58 m2) po kompletní rekonstrukci, který je situovaný v přízemí třípatrového domu. Byt se nachází v centru malebné obce Křivoklát. Je připraven k okamžitému nastěhování. Byt vybavený kuchyň... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč