Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1 v Ústí nad Labem, ul. Londýnská
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o užitné ploše 58 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Ústí nad Labem - centrum, ulice Londýnská. Interiér bytu tvoří 4 místnosti s dobře promyšleným uspořádáním, což zaručuje komfortní bydlení pro celou rodinu. Vyzdvihnout musíme zděnou koupelnu, která nabízí dokonalé soukromí a pohodlí. Dům a byt jsou ve velmi dobrém stavu, což minimalizuje nutné investice nového ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Mirotice, ul. Kopeckého
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme nově k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 v příjemné lokalitě blízko centra Mirotic. Byt disponuje dvěma průchozími pokoji, samostatnou kuchyní s novou kuchyňskou linkou a velmi moderní koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva pro celý bytový dům. Pronájem tohoto bytu představuje skvělou příležitost pro jednotlivce, kter... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Jesenice, ul. K Šátalce
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o užitné ploše 49 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Jesenice, která je známá výbornou dostupností do Prahy. K bytu náleží společná zahrada, která poskytuje příjemné prost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 74 m², Praha, ul. Národní obrany
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem prostorného bytu 2+1 o podlahové ploše 74 m2 v 6. nadzemním podlaží bytového cihlového domu v klidné části Prahy 6 Bubeneč. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, velkým obývacím pokojem s jídelnou, dalším samostatným po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Příbrami, ul. Politických vězňů
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej pěkného slunného bytu o dispozici 3+kk a celkové ploše 61 m2. Byt se nachází ve 2.patře cihlového bytového domu. Jednotka prošla rekonstrukcí. Jsou zde nízké náklady na bydlení, na střeše domu byly instalovány sluneční panely a energetická náročnost domu je tř. B. Nemovit... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 427 050
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Milešíně
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nejste zastáncem bydlení ve městech, plných lidí a hledáte klid v blízkosti přírody? V tom případě Vás jistě zaujme tento nájem bytu, který se nachází v rodinném domě. Disponuje dvěma místnostmi, kde v jedné z nich je kuchyňský kout. Samozřejmostí je sociální zařízení. Byt je zcela vybavený, tak jak vidíte na fotografiích. Bydl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m2, OV, Kynšperk nad Ohří, náměstí SNP
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+1 o podlahové ploše 52 m², situovaný ve vyhledávané klidné části města ve 4. patře nízkopodlažního cihlového domu s novým výtahem. Byt je v původním udržovaném stavu po drobných úpravách a skládá se ze samostatných místností. V kuchyni najdeme kuchyňskou linku a kombinovaný sporák, z jednoho pokoje je přímý vstup na balkon, druhý pokoj je přepažený sádrokartonovou příčkou, jedna část sloužila jako ložnice a druhá část jako dětský pokoj. Koupelna a WC zvlášť. Tato... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 321 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m2, Praha 4
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu krásný, světlý byt 2+1 v 1.NP cihlového bytového domu v klidné lokalitě Prahy 4. Dispozice bytu jsou vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, prostorná koupelna se sprchou a WC. Kuchyně je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, byt dále základním nábytkem. Dostatek úložných prostor zajišťují vestavěné skříně. Vytápění řešeno dálkovým zdrojem, ohřev vody lokální karmou. Příslušenstvím bytu je samostatná zděná sklepní k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Duchcově, ul. Zahradnictví
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám pěkný byt 2+1 o velikosti 52m2 s lodžií v osobním vlastnictví, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu. Ulice Zahradnictví v Duchcově, je jednou z nejvyhledávanějších lokalit k bydlení díky svému klidnému a příjemnému prostředí a také díky svému umístění kousek od centra města Duchcov. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. V koupelně, na toaletě, na chodbě a v kuchyni je kera... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 179 m², Plzeň, ul. Skrétova
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s celkovou užitnou plochou 179 m², který se nachází v širším centru města Plzně. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží třípatrového domu s jedním podzemním podlažím, což Vám a Vaší rodině zajistí dostatek soukromí a klidu. K bytu je třeba vyzdvihnout velmi dobrý stav nemovitosti, která prošla částečnou rekonstrukcí. Konstrukce budovy je smíšená. Byt disponuje celkem čtyřmi místnostmi, které jsou dispozič... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 740 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 57 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme podkrovní o ploše 57m2 v samém historickém centru Českého Těšína. Stará bytová zástavba nabízí zajímavou dispozici bytu 2+kk. Prostorný obývací pokoj tvoří otevřený prostor s kuchyní. Druhý pokoj, který je většinou využívaný jako ložnice, má výhled na pěší zónu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Všechna okna... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Karviná - Ráj, ul. Kosmonautů
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 s užitnou plochou 60m². Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v poklidném prostředí, ale s rychlým přístupem k městské infrastruktuře. Interiér bytu prošel velmi zdařilou a kvalitní rekonst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 107 m², Praha 10 - Strašnice
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Družstevní byt - zajímavý atypický, prostorný mezonetový byt 3+kk o užitné ploše 107 m², obytné 90.8 m2 ve vyhledávané lokalitě Praha-Strašnice. Byt se nachází v nadstavbě z roku 2010 v cihlové budově ve 4. posledním patře s výtahem. Najdete zde 2 terasy (dolní 3.7 m2 a horní 6 m2), s velkými skladovacími prostory, což zajišťuje dostatek úložného místa. Interiér - plovoucí podlahy, klimatizace, plynové vytápění s vlastním kotlem a bojlerem pro teplou vodu. Byt je hezky zařízený, udržovaný a skvěle orien... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 950 000
 Kč
Prodej garážového stání v novostavbě, Drnovská,
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej garážového stání v novostavbě, Drnovská, Praha 6 - Ruzyně.Nabízíme Vám k prodeji garážové stání v novostavbě v ul. Drnovská, Praha 6 - Ruzyně. Vedle tohoto garážového stání se nachází další k postoupení - viz foto. Garážové... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600 000
 Kč
Prodej pozemku na garáž, 17m2, OV, Praha 10 - Strašnice, ul. U Vyhlídky
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 17m2, osobní vlastnictví, Praha 10 - Strašnice, ulice U Vyhlídky. Dříve na pozemku stála garáž o výměře cca ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Prodej garáže, 18 m2, Praha 10 - Michle, ul. Novobohdalecká
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž o velikosti 18 m2, Praha 10 - Michle. Garáž je panelové konstrukce, nacházející se na pozemku města s ročním pronájmem, garáž disponuje novou střechou. Kompletně nová vrata,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Bohumíně, 280 m²
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zateplené obchodní prostory v Bohumíně, které lze využít jako provozovnu popř. výdejnu - eshop, s možností využití dalších skladovacích pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
43 400
 Kč
Prodej garážového stání, 18 m², Praha, ul. Květinková
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte kryté garážové stání na Jarově? Jedno pro vás máme! Nabízíme prodej garážového stání v komplexu v ulici Květinková na Jarově. Vj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Jindřichův Hradec, ul. Jarošovská
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostoru v rušné ulici v blízkosti centra Jindřichova Hradce - ul. Jarošovská. Celková plocha je 175 m2. Vytápění pomocí plynového kotle. K dispozici obchodní plocha o velikosti 165,1 m2 a WC. Plocha je velmi prosvětlena díky světlíkům. Vhodné pro ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
29 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Čáslav, ul. J. Roháče z Dubé
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor v blízkosti centra Čáslavi v ulici Jana Roháče z Dubé u přilehlé pěší zóny o celkové ploše 72 m2. Vchod pro návštěvníky přímo z přilehlé ulice. Personál využívá vchod z opačné strany ze dvora, který též slouží k parkování a případnému zásobování. Hlavní místnost 48 m2 je z jedné strany vybavena dvěma toaletami s vchodovými dveřmi ze dvora. Z druhé strany se nachází kuch... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 150 m², Jiříkov
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu. Někdejší knedlíkárna, nabízí mnohostranné využití pro Vaše podnikatelské záměry. Jsou zde 2 chladící místnosti, zázemí, šatny i výrobní prostor o 50 m². Navíc, je zde možností i odkoupení této budovy. Rozhodnete-li se pro nájem, je stanoven na 15.000 K... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Prodej obchodní objekt 200 m², Karviná, ul. Majakovského
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji užitkový obchodní objekt v žádané lokalitě části Mizerov, Karviná-město. Objekt se rozkládá na celkové ploše 939 m² s užitnou plochou 200 m², je umístěn ve velmi dobrém stavu v rušné části obce, což umožňuje velkou viditelnost a přístupnost. Disponuje celkem 3 místnostmi rozloženými na 1. patře z celkových 2 nadzemních podlaží. Konstrukce je cihlová, což zajišťuje pevnost a dlouhou životnost. Využití objektu je mimořádně variabilní - ať ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej obchod a služby, Ústí nad Labem, ul. Drážďanská
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nenechte si ujít tento objekt o zastavěné ploše 922 m2, rozprostírající se na ploše 2397 m² v Ústí n/L, v ulici Drážďanská, který nabízí čtyři samostatné možnosti využití. Srdcem areálu je prostor, ve kterém je zázemí společnosti sestávající ze čtyř samostatných kanceláří, kuchyňky, sprchového koutu a WC. Druhý prostor nabízí využití pro kanceláře, učebny, nebo ubytování s kuchyní a WC. V přízemí se nachází umývárna, toalety, technická místnost a prostor vhodný k dílně, autoopravně, nebo garážování. Tř... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 720 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1093 m², Chřibská
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodáváme atraktivní parcelu o rozloze 1093 m², která se nachází v idylické a klidné části obce Krásné Pole. Tato exkluzivní nabídka je perfektní volbou pro ty, kteří hledají pozemek pro své podnikání, avšak s rychlým přístupem k místním službám. Pozemek se n... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 284 275
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 150 m², Jiříkov
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu. Někdejší knedlíkárna, nabízí mnohostranné využití pro Vaše podnikatelské záměry. Jsou zde 2 chladící místnosti, zázemí, šatny i výrobní prostor o 50 m². Navíc, je zde možností i odkoupení této budovy. Rozhodnete-li se pro nájem, je stanoven na 15.000 Kč... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč