Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 10B se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým tope... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
pronájem bytu 2+kk, 53m2, V Brance,
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 6B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým topen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Byt 3+1, ul. Fintajslova, Břeclav
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi bytové jednotky o dispozicích 3+1, v klidné lokalitě, přitom v dosahu obchodního centra města Břeclavi. Byt má vstupní chodbu, tři pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou, a samostatné WC. Byt je před rekonstrukcí, a je tak vhodný pro zájemce, který si úpravu bytu zařídí dle svých vlastních představ. Na bytovém domě proběhla rekonstrukce: fasáda, okna, dveře, lodžie, schránky a zvonky. K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, CP 49m2, ul. Trávníky, Brno -
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, byt 2+kk, CP 49m2, ul. Trávníky, Brno - Černá Pole.Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 2+kk po kompletní rekonstrukci ve vyhledávané a klidné lokalitě Brno - Černá Pole na ul. Trávníky. Lokalita je velmi oblíbená se snadnou dostupností do centra města. Byt se nachází v RD po kompletní rekonstrukci se třemi bytovými jednotkami, CP bytu je 49m2 a nachází se v přízemí domu se samostatným vstupem do zahrady za domem. Byt je velmi pěkný a po kompletní a zdařilé rekonstrukci - plastová okna, zánovní KL vč. všech běžných spotřebičů (plynový sporák s el. troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, pračka, sušička, rychovarná konev), podlahy (plovoucí vinylové, dlažba). V předsíni/chodbě je velmi prostorná šatní skříň na míru. V ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Rodinný dům (výhodná investice!)
Před 200 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji rodinný dům o 4 samostatných bytových jednotkách. Současně obsazeno nájemníky s 3 měsíční výpovědní lhůtou, nájemné platí 14.000 Kč za každý byt (energie si platí sami nájemci). Roční čistý zisk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej byty 4+kk, 133 m2 - Mariánské Lázně
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 133 m2 - Mariánské Lázně.Nabízíme k prodeji nádherný nově vybudovaný prostorný byt v 5 patře bytového domu Mánes situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Dům jakož i původní byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné. Velkoryse řešené bytové jednotky poskytují svým obyvatelům vysokou úroveň komfortu v samém srdci lázeňského centra. Tento byt na 133,3 m2 nabízí dva velké pokoje (20,0 m2 a 36,0,9 m2), každý s vlastní koupelnou a toaletou. Prostor uvažovaný jako obývací pokoj, jídelna a kuchyně se rozkládá na 36,7 m2. Dále velký úložný prostor 8 m2, který taktéž může složit jako samostatný pokoj nebo pracovna. 14,0 m2 předsíně pak nabízí možnost rozmístění velkých šatních skříní. Celý byt je velmi světlý díky pevným velkoplošným stropním průhledům, což umocňuje dojem z velkého prostoru. Byt je přístupný po schodišti či výtahem. K bytu je dále možno přikoupit parkovací místo v -1 patře d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 111 m2 - Mariánské Lázně
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 111 m2 - Mariánské Lázně.Nabízíme k prodeji nádherný nově vybudovaný prostorný byt v 5 patře bytového domu Mánes situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Dům jakož i původní byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné. Velkoryse řešené bytové jednotky poskytují svým obyvatelům vysokou úroveň komfortu a nádherný výhled na lázeňské centrum. Tento byt na 111,4 m2 nabízí dva pokoje (13,9 m2 a 21,9 m2), každý s vlastní koupelnou a toaletou. Prostor uvažovaný jako obývací pokoj, jídelna a kuchyně se rozkládá na prostoru 77,5 m2. Ze všech pokojů je nádherný výhled na celé lázeňské centrum a na centrální kolonádu vedoucí přímo pod okny domu. Celý byt je velmi světlý díky pevným velkoplošným stropním průhledům, což umocňuje dojem z velkého prostoru. Byt je přístupný po schodišti či výtahem. K bytu je dále možno přikoupit parkovací místo v -1 patře domu (kapacita parkovacích míst je však omeze... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 55 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 55 m2 -.Nabízíme k prodeji nádherný nově vybudovaný byt v 5 patře bytového domu Mánes situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Dům jakož i původní byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné. Velkoryse řešené bytové jednotky v tomto domě poskytují svým obyvatelům vysokou úroveň komfortu v samém srdci lázeňského centra. Tento byt na 55,8 m2 nabízí velký prostor pro ložnici a kuchyňský kout (31,5 m2) a velký úložný prostor, který taktéž může sloužit jako samostatný pokoj nebo pracovna. Oba tyto pokoje mají oddělený vchod do světlé koupelny vybavené jak velkou vanou, tak i sprchovým koutem a toaletou s bidetem. Celý byt je velmi světlý díky pevným velkoplošným stropním průhledům, což umocňuje dojem z velkého prostoru. K bytu je dále možno přikoupit parkovací místo v -1 patře domu (kapacita parkovacích míst je však omezena). Přestože se jedná o lázeňské centrum, je ulice velice tichá a s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, Náchod, M
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní pronájem prostorného bytu 2+1 v centru města Náchod s výhledem na Masarykovo náměstí a náchodský zámek. Byt se nachází ve 2.NP, přístupný po schodišti. Vstup přes společnou uzamykatelnou chodbu se sousedním bytem - možnost uskladnění obuvi a věcí denní potřeby. Hlavní vstup do bytu navazuje na chodbu. Vstup do prostorného pokoje 23 m a druhého pokoje 25 m. Oba pokoje jsou orientovány jihozápadně s výhledem do náměstí. Z chodby (11 m) je vstup do kuchyně (4,5 m) - kuchyňská linka. Dále z kuchyně vstup do ko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Byt 2+kk Kostice u Břeclavi
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky o dispozici 2+kk, na ul. Lanžhotská v Kosticích u Břeclavi. Byt se nachází v podkroví rodinného domu se samostatným přístupem. Má prostornou vstupní chodbu, velkou koupelnu s rohovou vanou, samostatné WC, obývací pokoj navazující na kuchyňský kout, a neprůchozí ložnici. Je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 70m2 + zimní zahrada + terasa, Praha 9 - Vysočany
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk 70 m2 se zimní zahradou a terasou. Dispozice jednotky je prostorná vstupní síň, ložnice, koupelna s vanou a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem do zimní zahrady, která je po půlce obvodu bytu (všechny okna koukají přes zimní zahradu), zimní zahrada má dva vstupy na terasu s krásným ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk/B/G 96,7 m2, OV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 3+kk 88,6 m2 s velkým balkónem o velikosti 8,1 m2 a garážovým stáním, lokalita Štěrboholy - Praha 10. Dispozice je předsíň, dva pokoje, prostorná komora, oddělené WC, koupelna s vanou, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na balkón, dále k bytu náleží vlastní sklepní kóje. Podrobnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/B/GS, 55,4 m2, OV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 2+kk 55,4 m2 s velkým balkónem o velikosti 4,7 m2 a garážovým stáním, lokalita Štěrboholy - Praha 10. Dispozice je předsíň, ložnice, prostorná komora, koupelna s vanou a WC, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na balkón. Podrobnosti ohledně ceny a postupu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/B/G 96,7 m2, DV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 3+kk 88,6 m2 s velkým balkónem o velikosti 8,1 m2 a garážovým stáním, jedná se o družstevní vlastnictví s anuitou, po zaplacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví, (měsíční splátky a výše anuity na dotaz), lokalita Štěrboholy - Praha 10. Anuita je cca 8.900.000kč, částka 2.250.000kč by se zaplatila při vstupu do družstva. Dispozice je předsíň, dva pokoje, pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 150 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Praze, ul. Ctěnická
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+kk, Prosek Praha 9. Je světlý a prostorný byt 3+kk o užitné ploše 67 m², který se nachází v oblíbené části Prahy - Prosek. Tento byt je situovaný na 7. podlaží panelového domu, jenž přináší vynikající výhledy a zajišťuje dostatek soukromí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zaručuje pohodlné bydlení bez potřeby okamžitých investic.Interiér bytu je dobře uspořádaný, obývací prostor s kuchyňským koutem nabízí příjemný prostor pro každodenní život, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 39 m², Děčín, ul. Teplická
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 39 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě pře... (více v detailu)
8 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 16 m²,ul. Jugoslávských partyzánů
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový prostor o velikosti 16 metrů čtverečních v ulici Jugoslávských partyzánů na Praze 6 je ideální příležitostí pro Vaše podnikatelské nebo tvůrčí plány. S vynikající dostupností a presti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 103 m², Znojmo
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte byt se zahradou v okrajové části města Znojma? Nabízíme vám k prodeji nadstandartní a prostorný podkrovní byt v obci Načeratice. Byt je dispozičně řešen jako 3+kk o podlahové ploše 87m2 s terasou o rozloze 16m2. Součástí standardního vybavení každého bytu jsou vinylové podlahy, kvalitní obklady a dlažby v koupelně a na toaletě vč. sanity (sprchový kout, WC, umyvadlo, baterie značky Hansgrohe), bojler, interiérové dveře Sapeli, protipožární vstupní dveře Sapeli a okna s trojskly s předokenními ž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem, byt 3+1 Opočno, ul. Palackého
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem družstevního bytu 3+1 v klidné okrajové části města Opočno s výhledem na Orlické hory. Možnost využití pozemku za domem k relaxaci. V minulosti rekonstrukce střechy, vchodové dveře a schránky. V bytě proběhla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha, ul. Šlikova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte bydlení ve městě? Máme pro Vás nabídku pěkného, světlého bytu 2+kk o celkové ploše 51 m2, který je ve třetím patře cihlového domu v klidné ulici Šlikova v Praze 6 - Břevnov. Při vstupu do bytu vcházíme do prostorné chodby. Dále máte k dispozici prosvětlenou ložnici, která je orientovaná na jih s pěkným výhledem do zeleně. Kuchyňská linka byla dělána kompletně nová a je možnost jí propojit s obývacím pokojem. Dům je ve velice do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 120 m², Dobruška, ul. Generála Štandery
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem nového exkluzivního bytu 4+kk (120m²), umístěný v klidné části obce Dobruška. V domě je výtah, byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt je rozdělen do čtyř místností, což umožňuje pohodlné bydlení pro celou rodinu nebo skupinu přátel. Díky svému umístění a orient... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 50 m²
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 situovaný v klidné části obce Teplic, ulice Zrenjaninská. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží a má užitnou plochou 50 m². Byt je po částečné rekonstrukci, zděná koupelna, linka na míru. Tento byt představuje vynikající příležitost zakoupit nemovitost v klidné ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 330 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Karviná - Ráj, ul. Kosmonautů
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 s užitnou plochou 60m². Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v poklidném prostředí, ale s rychlým přístupem k městské infrastruktuře. Interiér bytu prošel velmi zdařilou a kvalitní rekonst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m2, OV, Kynšperk nad Ohří, náměstí SNP
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+1 o podlahové ploše 52 m², situovaný ve vyhledávané klidné části města ve 4. patře nízkopodlažního cihlového domu s novým výtahem. Byt je v původním udržovaném stavu po drobných úpravách a skládá se ze samostatných místností. V kuchyni najdeme kuchyňskou linku a kombinovaný sporák, z jednoho pokoje je přímý vstup na balkon, druhý pokoj je přepažený sádrokartonovou příčkou, jedna část sloužila jako ložnice a druhá část jako dětský pokoj. Koupelna a WC zvlášť. Tato... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 321 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 57 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme podkrovní o ploše 57m2 v samém historickém centru Českého Těšína. Stará bytová zástavba nabízí zajímavou dispozici bytu 2+kk. Prostorný obývací pokoj tvoří otevřený prostor s kuchyní. Druhý pokoj, který je většinou využívaný jako ložnice, má výhled na pěší zónu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Všechna okna... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč