Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1, 50 m²
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 situovaný v klidné části obce Teplic, ulice Zrenjaninská. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží a má užitnou plochou 50 m². Byt je po částečné rekonstrukci, zděná koupelna, linka na míru. Tento byt představuje vynikající příležitost zakoupit nemovitost v klidné ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 330 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 120 m², Dobruška, ul. Generála Štandery
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem nového exkluzivního bytu 4+kk (120m²), umístěný v klidné části obce Dobruška. V domě je výtah, byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt je rozdělen do čtyř místností, což umožňuje pohodlné bydlení pro celou rodinu nebo skupinu přátel. Díky svému umístění a orient... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 16 m²,ul. Jugoslávských partyzánů
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový prostor o velikosti 16 metrů čtverečních v ulici Jugoslávských partyzánů na Praze 6 je ideální příležitostí pro Vaše podnikatelské nebo tvůrčí plány. S vynikající dostupností a presti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha, ul. Šlikova - Praha Břevnov
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte bydlení ve městě ? Máme pro Vás nabídku pěkného, světlého bytu 2 + kk o celkové ploše 51 m2, který je ve třetím patře cihlového domu v klidné ulici Šlikova v Praze 6 - Břevnov. Při vstupu do bytu vcházíme do prostorné chodby. Dále máte k dispozici prosvětlenou ložnici, která je orientovaná na jih s pěkným výhledem do zeleně. Kuchyňská linka byla dělána kompletně nová a je možnost jí propojit s obývacím pokojem. Dům je ve velice ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Pronájem, byt 3+1 Opočno, ul. Palackého
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem družstevního bytu 3+1 v klidné okrajové části města Opočno s výhledem na Orlické hory. Možnost využití pozemku za domem k relaxaci. V minulosti rekonstrukce střechy, vchodové dveře a schránky. V bytě proběhla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Bílině, ul. Sídliště Za Chlumem
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 s lodžií, v osobním vlastnictví, v prvním patře, v panelovém domě, s obytnou plochou 64 m2, v ul. Sídliště Za Chlumem, v klidné části obce Bílina. V bytě se nachází chodba se šatní komorou, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Obývací pokoj sousedící s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou a menším jídelním stolem. Dále je zde ložnice a druhý obývací pokoj se vstupe... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 595 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Praze, ul. Ctěnická
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+kk, Prosek Praha 9. Je světlý a prostorný byt 3+kk o užitné ploše 67 m², který se nachází v oblíbené části Prahy - Prosek. Tento byt je situovaný na 7. podlaží panelového domu, jenž přináší vynikající výhledy a zajišťuje dostatek soukromí. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zaručuje pohodlné bydlení bez potřeby okamžitých investic.Interiér bytu je dobře uspořádaný, obývací prostor s kuchyňským koutem nabízí příjemný prostor pro každodenní život, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 39 m², Děčín, ul. Teplická
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 39 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě pře... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 42 m², Smiřice, ul. Palackého
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, čerstvě rekonstruovaný cihlový byt 2+kk o užitné ploše 42 m² nacházející se ve 2. nadzemním podlaží bytového domu v centru obce Smiřice. Tento světlý byt je ideálním místem pro všechny, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností služeb. Byt představuje ideální kombinaci moderního bydlení s důrazem na funkčnost a útulnou atmosféru, což ocení každý, kdo hledá klidné, ale zároveň aktivní a plnohod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 74 m², Praha, ul. Národní obrany
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem prostorného bytu 2+1 o podlahové ploše 74 m2 v 6. nadzemním podlaží bytového cihlového domu v klidné části Prahy 6 Bubeneč. Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, velkým obývacím pokojem s jídelnou, dalším samostatným po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Ostrava, ul. Družební
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem od 1.3.2024: byt vel. 2+1, 60 m2, II. NP, cihla, Krásné Pole. Netradiční řešení bytu s přístupem do patra přes terasu. Byt je určen k pronájmu bez inventáře. Lednice s mrazákem a všechny drobné spotřebiče jsou nájemce. Naopak, součástí pronájmu je klimatizační jednotka, vestavěná skříň se zrcadlovým posunem, el. sporák se sklokeramickou deskou, na chodbě bytu stropní skříňky s úložným prostorem. Koupelna osazena vanou i sprchovým koutem, s místem na pračku a sušičku. Soc. zař. je samostatné. Pře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Vnější
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 2+kk (54,6 m²) v Praze v Michli. Byt v osobním vlastnictví se nachází ve třetím nadzemním patře a v podkroví cihlového domu. Dispozice bytu je 2+kk, přičemž ve třetím patře se nachází chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna s toaletou. Po schodech se dostaneme do podkroví domu, kde se nachází další prostoná místnost využívaná jako ložnice. Do podkrovní místnosti je možno se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 965 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 62 m², Brandýs nad Labem, ul. Kralupská
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V krásné lokalitě Brandýse nad Labem-Stará Boleslav, nabízíme pronájem bytu 3+kk, 62 m2 v 5. patře cihlového domu. S balkonem do L s výhledem do zeleně. Byt má dva neprůchozí pokoje, obývací místnost s kuchyňskou částí a se vstupem na balkon. Chodbu s vestavěnou skříní. Koupelna s vanou a WC je zvlášť. K bytu náleží sklep. V okolí je spoustu zajímavých míst, krásný zámek, Proboštská jezera, řek... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 63 m², Lovosice, ul. Osvoboditelů
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 63m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Lovosic, přímo v centru obce. Tento byt je situován na 3. podlaží ze 7 v cihlovém domě a je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Celková měsíční platba do fondu oprav, včetně záloh je 2.770,- Kč. Dům byl dostaven a zkolaudován v roce 2012. Jedná se o ideální možnost bydlení pro jednotlivce nebo pár, který hledá pohodlí a praktičnost s výhodami života v centru města. K bytu... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 339 999
 Kč
Prodej bytu 3+1, 120 m², Trutnov, ul. Havlíčkova
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 osobní vlastnictví v osobitém prvorepublikovém domě v klidné části města, pěšky dostupný vedle náměstí obce Trutnov. Dům je cihlový, zděný, pečlivě udržovaný. Ideální místo k bydlení v centru města.Byt je v osobním vlastnictví před dokončením stavební rekonstrukce. Možný odprodej až tří jednotek. Každá s výměrou do 120 m2. V současné době probíhá vyklízení a připraven na kompletní rekonstrukci. Obývací prostor je orientován k náměstí s celodenním sluníčkem. Velký světlý prostorný obývac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 777 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Praha, ul. Václava Trojana
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt 3+kk o rozloze 74m2 v cihlovém domě na sídlišti v Uhříněvsi. Z prostorného obývacího pokoje můžeme vstoupit do prosklené lodžie o výměře 7m2, která byla zasklena v červnu 2023, (je tedy ještě v záruce), kde je vytvořeno další příjemné posezení i v zimních a podzimních měsících. K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje, ve společných ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Chrast, ul. Tyršova
Před 200 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu, slunný byt 2+1 o užitné ploše 50m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Chrast, což zajišťuje příjemné bydlení jak pro jednotlivce, tak pro malou rodinu. Byt je ihned připraven k nastěhování. Dispozičně byt nabízí pohodlné bydlení s obytným pokojem, ložnicí, kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Jesenice, ul. K Šátalce
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o užitné ploše 49 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Jesenice, která je známá výbornou dostupností do Prahy. K bytu náleží společná zahrada, která poskytuje příjemné prost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Praha, ul. V dolině
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt se třemi lodžiemi o dispozici 3+kk o 75 m² s garážovým stáním o 24 m² v krásném domě s výtahem v Praze - Michli. Byt se nachází ve 3.patře bytového domu, který byl dokončen v roce 2009. Bytu dominuje příjemný obývací pokoj se vstupem na krytou lodžii, ze které je opravdu překrásný výhled a dvě velké ložnice, každá se svou vlastní lodžií. V bytu byla také zřízena klimatizace. Ze vstupní chodby se dále můžete dostat do koupelny, samostatn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 532 400
 Kč
Podnájem bytu 3+kk 85 m² s možností pronájmu vlastní zahrady
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem prostorného, slunného bytu 3+kk o užitné ploše 85 m² v bytovém domě na okraji obci Semovice, která je vzdálena pouhých pět kilometrů od Benešova a dva od Bystřice. Samotný byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží s výhledem na rybník a dále je možné za poplatek rozšíření nabídky o pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Plasech; Plasích, ul. Babinská
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 48m², situovaný v klidné části obce Plasy. Byt se nachází ve 2. podlaží panelového domu s celkem 4 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což z ní dělá perfektní volbu pro jednotlivce nebo pár hledající své nové bydlení v poklidné lokalitě. Interiér bytu je prakticky řešený, nabízí dostatečný komfort a útulnost. Vzhledem k výbornému stavu nemovitosti se můžete ihned do pronájmu stěh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Karviná - Ráj, ul. tř.17.listopadu
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 56 m², umístěný ve 3. podlaží panelového domu v žádané lokalitě Karviná-město, část Ráj. Dům se nachází přímo v centru obce, což přináší excelentní dostupnost veškeré občanské vybavenosti – obchody, školy, zdravotnická zařízení a množství zeleně pro odpočinek. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž se může pochlubit velmi dobrým stavem. Nabídne vám veškerý komfort - od moderního vybavení až po útulnou atmosféru, která z něj dělá ideální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 700
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Mirotice, ul. Kopeckého
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme nově k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 v příjemné lokalitě blízko centra Mirotic. Byt disponuje dvěma průchozími pokoji, samostatnou kuchyní s novou kuchyňskou linkou a velmi moderní koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva pro celý bytový dům. Pronájem tohoto bytu představuje skvělou příležitost pro jednotlivce, kter... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 35 m²
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 35 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 13 podlažími. Tento pěkný byt se nachází v klidné části obce Pražské Předměstí, která umožňuje pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Díky svému umístění poskytuje klidné a příjemné bydlení.Byt je po rekonstrukci a je v velmi dobrém stavu. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, koupelny ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 800
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Rokytnice v O. horách, ul. U Nádraží
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu vybavený byt 3+1 o užitné ploše 68 m² v atraktivní lokalitě Rokytnice v Orlických horách. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu na klidném sídlišti. Disponuje 4 místnostmi, které jsou díky umístění bytu ve vyšším podlaží světlé a nabízejí výhled na okolní krajinu. Součástí bytu je i prostorná lodžie, která zpříjemňuje chvíle odpočinku. Pro nájemce je připraveno o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč