Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, Čáslav, ul. J. Roháče z Dubé
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor v blízkosti centra Čáslavi v ulici Jana Roháče z Dubé u přilehlé pěší zóny o celkové ploše 72 m2. Vchod pro návštěvníky přímo z přilehlé ulice. Personál využívá vchod z opačné strany ze dvora, který též slouží k parkování a případnému zásobování. Hlavní místnost 48 m2 je z jedné strany vybavena dvěma toaletami s vchodovými dveřmi ze dvora. Z druhé strany se nachází kuch... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Jindřichův Hradec, ul. Jarošovská
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostoru v rušné ulici v blízkosti centra Jindřichova Hradce - ul. Jarošovská. Celková plocha je 175 m2. Vytápění pomocí plynového kotle. K dispozici obchodní plocha o velikosti 165,1 m2 a WC. Plocha je velmi prosvětlena díky světlíkům. Vhodné pro ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
29 000
 Kč
Prodej garážového stání, 18 m², Praha, ul. Květinková
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte kryté garážové stání na Jarově? Jedno pro vás máme! Nabízíme prodej garážového stání v komplexu v ulici Květinková na Jarově. Vj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Kolín, ul. Písečná
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory se samostatným vstupem o výměře 20 m2, v uzavřeném areálu. K dispozici dřez, voda a topení, WC společné. V cen... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 207 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 207 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli jiné podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 910
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 122 m2, Radnice u Rokycan
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o celkové výměře 122 m2 v Radnicích u Rokycan, s možností využití jako dva samostatné prostory. Objekt je vhodný buď jako skladovací prostor, k provozování autoservisu či jiný podnikatelský záměr. Nemovitost se nachá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 180 m², Kelč
Před 200 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej zemědělské usedlosti o celkové výměře pozemku 3305 m2. Nemovitost je vhodná k podnikání i bydlení. Součástí je dům o obytné ploše 180 m2, kde se nachází dvě bytové jednotky, 2+1 v přízemí a 3+1 v prvním patře. Přízemí je určeno k rekonstrukci. Horní patro je obyvatelné a v udržovaném stavu. Na pozemku se nachází stodola, dílna, garáž a hospodářské stavby. V podkroví je možné vybudovat další pokoj. Zahrada je oplo... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 980 000
 Kč
Obchod a služby, 453 m², Plzeň
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor o celkové výměře 453 m2, které se nachází v 1.patře obchodního centra Luna v Plzni na Borech, ul. Skupova. Prostory jsou na patře vedle známých prodejen celo evropských značek,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 216 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 216 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V ceně je překrásný výhled na Katedrálu svatého Bartoloměje. V případě, že byste chtěli jiné podlahy neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 294 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte krásné otevřené prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 294 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli jiné podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, tak je možnost po s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49 980
 Kč
Prodej kancelářského prostoru,80 m², Praha, u. Vlastislavova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 249 000
 Kč
Pronájem garážového stání v Praze, ul. Poděbradská
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem garážového parkovacího stání o velikosti 13 m2, nacházejícího se v podzemních garážích bytového domu v pražských Vysočanech, v ulici Poděbradská 52. Toto parkovací stání se nachází v prvním podzemním podlaží, do kterého se vjíždí přímo z této ulice. Nabídka je ideální pro ty, kteří hledají kvalitní prost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Chrasti
Před 200 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem výjimečného výrobního objektu v klidné části obce Chrast. Jedná se o objekt s využitelnou plochou 1030 m². Stavba je cihlová, což zaručuje dobrou stabilitu a izolaci. Nemovitost je v dobrém stavu a připravena k okamžitému využití. Objekt nabízí mnoho možností využití, ať už pro výrobu, sklad, či j... (více v detailu)
Pardubický kraj
72 135
 Kč
Pronájem kanceláře, 20 m², Ostrava - Mariánské Hory
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem poslední volné kanceláře o výměře 20 m² a 14 m², na patře objektu. V každé z kanceláří koberec, okna výklopná se žaluzií. Větší kancelář osazená klimatizační jednotkou, to kdyby někoho vážně polilo horko. Zima určitě nebude, objekt je vytápěn centrálně. Pro kuchaře je dána k využití větší kuchyňka, ovšem kuřátko si neupeče, výbavou je varná konvice a toustovač. Takové topinky s česnekem servírovat návštěvě je přece ideální nápad. Na chodbě najdeme sociální zázemí, kde se v po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 750
 Kč
Prodej obchod a služby, 360 m², Ostrava, ul. Zámecká
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáme vášnivého jedince, který touží pomáhat nevěstám zažít ten nejkrásnější svatební den! Nabízíme přenechání pronájmu kompletně zařízeného svatebního salónu, který je vybaven cca 500 šaty pro nevěsty, společenskými šaty a taktéž společenským oblečením pro děti, spolu s dalším vybavením k prodeji. Prostory o rozloze 360 m2 nabízejí kompletní zázemí vče... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 90 m2,
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem obchodních prostor nacházejících se v centru Kopřivnice, na ulici Štefánikova. Jedná se o 5 samostatných prostor s výměrami 15m, 22m, 30m, 40m a 90m. Prostory... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
Pronájem, obchodní prostor, 32 m2,
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Mám pro Vás skvělou nabídku- pronájem obchodních prostor nacházejících se v centru Kopřivnice, na ulici Štefánikova! Jedná se o 5 samostatných prostor s výměrami 15m, 22m, 30m, 40m a 90m. Prostory nabízí výlohy do frekventované ulice a byly využívány jako obchod, směnárna, kancelář, sklad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Prodej, garáž, 28m2, Ostrava, ul. S
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velice ráda Vám zprostředkuji prodej dvou řadových garáží v samostatně stojící budově o výměře 25m a 28m v Ostravě na ul. Sionkova. K dispozici jsou 2 garáže s dvoukřídlými železnými vraty. Obě garáže jsou v osobním vlastnictví a lze je používat jak samostatně, tak se nabízí možnost zbourání příčky a vytvoření tak zcela n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
430 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Český Těšín, ul. Smetanova
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2+kk v osobním vlastnictví, nacházející se ve zvýšeném přízemí cihlového domu v centru města. V bytě dominuje moderně řešená prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem. Stropy jsou snížené, s bodovým osvětlením. Podlahy jsou řešeny v celém bytě keramickou dlažbou, kromě ložnice, kde se nachází plovoucí podlaha. Další výhodou je prostorná koup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 490 000
 Kč
PRONÁJEM BYT. JEDNOTEK MIROŠOVICE
Před 200 dny - ANNONCE
Pronajmeme dlouhodobě 2 jednolůžkové pokoje se zvláštním vchodem v Mirošovicích, Praha - Východ, exit 21, 10 min. po D1 do Prahy... (více v detailu)
8 400
 Kč
Pronájem bytu 2+1/balkón v prvorepu
Před 200 dny - ANNONCE
pronájem luxusního bytu 2+1/Balkon 76 m s výhledem na Prahu. Byt se nachází ve 2. patře prvorepublikové vily, která je umístěna v Praze 9 v klidném prostředí ve svahu na ulici Pod Krocínkou. Skládá se z prostorné vstupní chodby, ze které je vstup do dvou samostatných pokojů, do kuchyně, dále do technické místnosti, komory a na toaletu. V obývacím pokoji jsou dvě velká okna, která zajišťují dostatek světla a hlavně krásný výhled. Z druhého pokoje je vstup na balkón, kde si budete moci užívat svou ranní kávu. V koupelně je sprchový ... (více v detailu)
24 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 73 m2 - Praha - Záběhlice.Toužíte
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 73 m2 - Praha - Záběhlice.Toužíte po útulné nemovitosti v Praze - Záběhlicích nebo hledáte investiční byt? Byt je zajímavě prostorově řešen a má celkovou plochu 74m2. Najdete zde chodbu, dva pokoje, jídelnu, obývací pokoj, kuchyň a toaletu s koupelnou. Navíc je zde lodžie a sklepní kóje. Celý dům je po rekonstrukci (zateplení fasády,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 42 m2 - Rakovník I.Vážení
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 42 m2 - Rakovník I.Vážení budoucí majitelé, představujeme vám exkluzivní nabídku bydlení, která se neobjevuje každý den. Tento byt 2+KK o rozloze 42m2, situovaný přímo v srdci historického Rakovníka, je připraven stát se vaším novým domovem nebo vynikající investiční příležitostí. Kompletní rekonstrukce tohoto bytu byla provedena s ohledem na kvalitu života budoucích obyvatel. Kuchyň spojená s obývacím pokojem vytváří prostorný a vzdušný prostor, který je ideální pro relaxaci po dlouhém dni nebo pro příjemn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63m2, Pražská, Pel
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout ke koupi bytovou jednotku s dispozicí 3+1, která se nachází v ulici Pražská, Pelhřimov. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3. nadzemním podlaží bytového domu. Podlahová plocha je 63m. Dispoziční členění: vstupní chodba, koupelna, WC, ložnice I., ložnice II./šatna., kuchyně, obývací pokoj a balkon. K bytu náleží sklepní kóje. Vytápění bytu je ústřední dálkové. V minulých letech prošel byt rekonstrukcí a lze jej tedy okamžitě a plnohodnotně využívat. Taktéž bytový dům je po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 190 000
 Kč
Novostavba bytou 2+kk/L, Barrandov,
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi východně orientovaného bytu 2+kk s lodžií v družstevním vlastnictví v novostavbě bytového komplexu Kaskády Barrandov. Bytová jednotka bude provedena ve vysokém standardu (podklady, oblouky, dveře, koupelna s WC), který je možné ještě ovlivnit. Komplex Kasády Barrandov patří mezi moderní rezidenční lokality v Praze a současně nabízí příjemné prostřední ve městě a současně nabízí možnost relaxu a sportovního vyžití v blízkém Prokopském údolí. Součástí projektu jsou dětská hřiště s vod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 090 000
 Kč