Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Jedovnice, garáž s dílnou, 80 m2, zděná, oplocený
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jedovnice, garáž s dílnou, 80 m2, zděná, oplocený dvorek – garáž.Exkluzivně představujeme nabídku nemovitosti se spoustou potenciálních využití. Skládá se z prostorné zděné garáže o rozloze 20 m2, s ní sousedící dílnou o rozloze taktéž 20 m2 a oploceným dvorkem o rozloze 40 m2. Nemovitost tak představuje skvělou příležitost pro širokou paletu využití, od zaparkování auta a uskladnění věcí přes trávení volného času v dílně až po komerční využití pro lehkou výrobu nebo malý pneuservis. Ať už hledáte perfektní místo pro své... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
Jedovnice, garáž s dílnou, 80 m2
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jedovnice, garáž s dílnou, 80 m2, zděná, oplocený dvorek – garáž.Exkluzivně představujeme nabídku nemovitosti se spoustou potenciálních využití. Skládá se z prostorné zděné garáže o rozloze 20 m2, s ní sousedící dílnou o rozloze taktéž 20 m2 a oploceným dvorkem o rozloze 40 m2. Nemovitost tak představuje skvělou příležitost pro širokou paletu využití, od zaparkování auta a uskladnění věcí přes trávení volného času v dílně až po komerční využití pro lehkou výrobu nebo malý pneuservis. Ať už hledáte perfektní místo pro své koníčky, bezpečný prost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 18 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodního prostoru na velmi frekventovaném místě v Obchodním centru VENUŠE v Ostravě Hrabůvce na ulici Dr. Martínka. Nový výtah umožňuje bezbariérový přístup a zvyšuje pohodlí i ostatním klientům. Prostory v II.NP o velikosti 18 m² lze využít jako kosmetický salón, služby, servis, prodejnu, showroom, nebo kontaktní místo. Výhodou jsou přilehlá parkoviště, které se nachází před ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 74 m², Brno, ul. Úvoz
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej relaxačního a wellness centra v samém srdci města Brna na ulici Úvoz. Vstup je přímo z ulice do uvítací místnosti, kde je umístěno celé zázemí tohoto studia. To, co Vás zaujme, je citlivě provedena výstavba jednotlivých relaxačních zón tak, aby byly na sobě nezávislé a služeb mohlo využívat více klientů. Salon byl nově vybudován v roce 2009 a k těmto účelům byl i kolaudován. Jeho rozčlenění je velmi příjemné a skýtá nespočet možností využití. Z recepce je vstup do masé... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 850 000
 Kč
Prodej garážového stání, 16 m²
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám skvělé garážové stání (P-12) v Rezidenci Oliva, která se nachází v Říčanech. Místo je dost veliké jak pro SUV, tak i pro dodávk... (více v detailu)
Středočeský kraj
590 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 517 m², Karlovy Vary, ul. Západní
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Výjimečná investiční nemovitost v těsné blízkosti centra Karlových Varů. Obchodní prostory/kanceláře se nacházejí na výborně dostupném a frekventovaném místě - v areálu u Penny marketu, v jedné z nejoblíběnějších částí města - Tuhnicích. Velkou předností je vlastní parkoviště s kapacitou min.15 parkovacích míst a prostorná garáž (70 m2), která může sloužit i ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 900 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 28 m², Semtín
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem jednotlivých kanceláří včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Výhodou kanceláří je vlastní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Ve společných prostorách je společenská místnost s velkou sedací soupravou a vstupem na terasu. Jde o klidnou lokalitu s ... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 14 m², Liberec, ul. Žitavská
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabídka, která Vám nesmí uniknout. Nově zrekonstruované kancelářské prostory v 2. nadzemním podlaží za skvělou cenu 210,- Kč / m² bez DPH (s DPH nájemné činí 3557Kč)a to včetně služeb i internetu. Další výhodou je skvělá dopravní dostupnost. Za několik minut s... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 557
 Kč
Pronájem skladu, 196 m², Louny
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem skladovací haly 196 m2 v Lounech. Hala se nachází v kompletně oploceném areálu. Prostor lze využít k parkování, jako výrobní hala nebo autod... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Pronájem restaurace 210 m2 Milovice
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem kompletně vybaveného bistra 210 m2 na pozemku 433 m2. V rekreační, turistické oblasti na místě s velkou frekvencí cyklistů. Vybavený bar, sezení 40 míst plus venkovní terasa 16 míst.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 200
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budou v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej garáže 19 m² v Plzni, ul. Univerzitní
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o užitné ploše 19 m² v Univerzitní ulici v Plzni. Garáž se nachází v v oploceném areálu na Borských Polích. Konstrukce garáže je smíšená a je v dobrém stavu, takže je připravena k okamžitému využití. Roční náklady správci na údržbu a investice jsou cca 1200 Kč. Ideální pro majitele aut... (více v detailu)
Plzeňský kraj
453 200
 Kč
Pronájem parkování v kryté garáži,
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k dlouhodobému podnájmu celkem 15 parkovacích stání v novostavbě bytového domu v samé centru Liberce, ul. Papírová. Parkovací stání jsou nově zkolaudována v nové budově, vjezd přes apli... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, kancelá
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor s kuchyňkou a sociálním zázemím na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice. Kancelářské prostory různých velikostí (24m až 46m) se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice. Jedná se o pronájem celkem 8 volných kanceláří, které je samozřejmě možné si pronajmout jednotlivě. Dispozice jednotl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600
 Kč
Kom. nemovitosti 151m2
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Ostatní komerční nemovitosti, 151 m2 -.Prodej nebytového prostoru: Bráník - 151 m2 Ideální prostory pro soukromý klub nebo wellness. Nabízíme k prodeji unikátní nebytový prostor v udržovaném cihlovém domu o rozloze 151 m2, který rozdělený na dvě podlaží. Vchod do nebytového prostoru je přímo z ulice Branická. Díky vysokým stropům je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900 000
 Kč
Pronájem skladovacích prostor 155m2
Před 204 dny - ANNONCE
Pronájem skladovacích prostor - 155m Hledáte bezpečné a dostupné skladovací prostory pro vaše zboží? Nabízíme k pronájmu prostorné skladové prostory o celkové výměře 155m, které se nacházejí v dobře zabezpečeném areálu s kamerovým systémem, zajišťujícím maximální bezpečnost vašeho zboží. Klíčové vlastnosti: Uzavřený areál - Vaše zboží bude v bezpečí díky uzavřenému areálu monitorovanému kamerovým systémem. Nakládací rampa - Pro snadné naskladnění a vyskladnění zboží je k dispozici nakládací rampa. Služby naskladnění a vyskladnění - Nabízíme možno... (více v detailu)
20 000
 Kč
Pronájem prostornější garáže 21m2, Praha 5 - Košíře, ul. Plzeňská
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostornější garáže o velikosti 21,1m2, nachází se v ulici Plzeňská, Košíře - Praha 5. Díky velikosti garáže je ideální k uschování vozidla a z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Pronájem kanceláře, 25 m², Český Těšín, ul. Smetanova
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o rozloze 25 m2 v komerčním objektu s výtahem, v samém centru města. Prostor je vybaven koberci, žaluziemi a nábytkem. Sociální zázemí a kuchyňka se nachází na společné chodbě. V nájmu jsou zahrnuty zál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 940
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1998 m², Višňová
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost zakoupit komerční pozemek o rozloze 1998 m2 v obce Višňová, okres Liberec. Ideální umístění v tiché lokalitě poskytuje skvělou příležitost pro podnikání a rozvoj různých komerčních projektů. Strategická poloha pozemku zaj... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 595 000
 Kč
Prodej garážového stání v Praze ul. Hnězdenská
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte bezpečné a pohodlné parkování pro Vaše auto v Praze 8 - Troji? Máme pro Vás skvělou zprávu! Nabízíme exkluzivní prodej garážového stání na adrese Hnězdenská. Zapomeňte na stres s hledáním parkovacího místa - Vaše vozidlo bude mít své vyhrazené stání, kde bude v bezpečí před nepříznivým počasím a zvídavými pohledy. Výho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
570 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 68 m², Čáslav, ul. Pod Nádražím
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o ploše 68 m2. Objekt je vhodný pro využití jako prodejna, kancelář, vzorkovna, zásilkovna nebo další služby. K dispozici jsou 2 místnosti, kuchyň, sociální zařízení a skla... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru v Pardubicích, ul. třída Míru
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi nebytový prostor v samém centru Pardubic, ul. třída Míru o dispozici 3 kanceláře, 2 zasedací místnosti, recepce, prostorná lodžie 21,71 m² a parkovacím stáním přímo v domě. Kanceláře se nachází v budově, která byla kolaudována v r. 2008, je v osobním vlastnictví a jeho podlahová plocha činí 120 m². Prostory se nachází ve 3. nadzemním podlaží, ohřev vody a vytápění je zajištěno dálkovým rozvodem. V nebytovém prostoru je klimatizační jednotka. Zajím... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 199 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 73 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 14.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 19 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 5.900,- Kč + p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 40 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 10.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč