Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, v Ostravě, ul. 28. října
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální místo pro svůj obchod? Nabízíme právě to, co potřebujete - obchodní prostory po rekonstrukci s výlohami na nejrušnější ulici Ostravy - 28. října. Tato ulice spojuje centrum města s částmi Poruby a Ostrava Jih, takže vaše firma bude mít vynikající polohu pro zákazníky z celého města. Výloha na fasádě budovy nabízí vynikající příležitost pro vystavení vaší reklamy, včetně světelné reklamy. Pro bezpečnost vaše... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Prodej hotelu, penzionu v Novém Městě na Moravě; Novém Městu
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Výjimečná nabídka rekreačního penzionu s výhodnou polohou v blízkosti zimního biatlonového střediska a malebných tras pro letní turistiku! Tento plně vybavený penzion nenabízí pohodlné ubytování, ale také představuje skvělou investiční příležitost v období, kdy je rekreační ruch v plném proudu. Hlavní budova má 6 útulných pokojů, tělocvičnu, kancelář, plně vybavenou kuchyni a jídelnu, společenskou místností pro večerní zábavu a bytem pro zaměstnance. Druhá budova nabízí 12 pohodlných pok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 949 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 12 m², Olomouc, ul. Tomkova
Před 204 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi kvalitní garážové stání v klidné části obce Hejčín. Jedná se o moderní a bezpečné parkovací místo v podzemním podlaží cihlového domu. Stání je ideální pro ty, kteří hledají bezpečné a kryté místo pro své vozidlo v lokalitě s výbornou dostupností. Garážové stání má užitnou plochu 12m² a nachází se v podzemí čtyřpatrového domu v klidném a bezpečném prostředí. Toto parkovac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 600
 Kč
Pronájem kanceláří, 10 - 80 m², Jablonec nad Nisou
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory ve dvou patrech budovy v centru města Jablonec nad Nisou. Samostatné i průchozí kanceláře o velikostech od 10 m2. K dispozici je společné zázemí ve formě kuchyňky, toalety a sprchy pro personá... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem showroomu/prodejny, Karlov
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Dvorana NYNÍ AKCE NA PŮL ROKU PRONÁJMU - sleva 50%, kde ze 19 167 Kč zaplatíte pouze 9 584 Kč + navíc první měsíc pronájmu máte zcela zdarma. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejnu nebo showroom. Prostor je o velikosti 57,5m. Prostor má vlastní WC, vstup a vitríny s možností umístění reklamy, prostor je velice dobře viditelný z hlavní silni... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 584
 Kč
Nebytový prostor zařízený jako bar
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodeji nebytový prostor o 34m v OV zařízený jako BAR který leží na rušné třídě karlovarské čtvrti Dvory. Nabízená nemovitost k tomuto užívání splňuje vekteré normy. Prostor je vybavený barovým pultem a posezením. Dále vzduchotechnikou (odsáváním), klimatizací, přímotopnými el. radiá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej kancelářského prostoru,80 m², Praha, u. Vlastislavova
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 249 000
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 9723 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnosti 0,35 a maximální výškou b... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 584 500
 Kč
Prodej pozemku pro komerční výstavb
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku o velikosti 4861 m v Lysé nad Labem. Pozemek je dle územního plánu určen pro výstavbu velkoplošného maloobchodu i nad 100 m, tedy pro supermarkety, hypermarkety, apod. s koeficientem zastavěnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 291 500
 Kč
Pronájem kanceláře 22 m2 Kunovice
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 22 m téměř v centru města Kunovice. Komerční prostory lze využívat jako kancelář, provozovnu, kosmetické a jiné služby... V prostorech je samostatné WC s umyvadlem, možnost krytého stání ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 800
 Kč
Garáž. stání 2.000 Kč měs.
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání 2.000 czk měsíčně, široký vjezd, snadná manipulace. Mož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Pozemek Sulice u Říčan 8936 m2
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exklusivní, jedinečnou nabídku 1. podílu = 8.935m na pozemku s několika vlastníky - (celkem 55.995m, s možností odkoupení dalších částí podílů). Pozemek je vhodný pro investici, bydlení, zemědělské, nebo rekreační využití či pro KOŇAŘE S BYDLENÍM. Dle Územního plánu 2024 je z tohoto pozemku vyčleněna část cca 2000m jako stavební pozemek, který sousedí s výstavbou RD i jiných staveb z jedné strany a z druhé strany je plánovaná výstavba dalších nemovitostí. Ostatní část celkového pozemku vede směrem do polí a přírody. - viz přiložená katastrální mapa. Sítě jsou připrave... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 529 720
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 62m2, Praha 1 - Nové Město
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: VanGF13 Skvělá lokalita uprostřed Václavského náměstí -Každá jednotka je vybavena sociálním zařízením -Společné koupelny a sprchy na chodbě -Nájemci hradí pouze čistou plochu kanceláře (bez navýšení faktoru a podílu na chodbách) -Zdvojené podlahy -Otevíratelná okna -7/24 bezpečný řízený příjem -7/24 pobyt bez omezení -Skvělá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 640
 Kč
Pronájem skladu v Třanovicích
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu administrativní a skladovací prostory. Administrativní objekt se skládá celkem z 8 místností. Jedná se o 6 kanceláří, velkou zasedací místnost a místnost určenou pro skladování včetně možnosti vjezdu . K této administrativní budově je možno si navíc pronajmout skladovací prostory v sousední hale s těmito možnostmi: Rozměry haly: s rampou 11,5 x 11 m, cca 125 m2, cena nájmu je 12 500,-Kč/měsíc. Další skladovací prostor s přímým vjezdem 25 x 11 m, cca 275 m2, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
47 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 35 m², Dolní Bojanovice
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o výměře 35 m2 v katastru obce Dolní Bojanovice. Jedná se o stavební parcelu, n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
365 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 68m2, Radnice u Rokycan
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o výměře 68 m2, vhodný buď jako skladovací prostory, k provozování autoservisu či jiný podnikatelský záměr. Nemovitost se nachází v oploceném a využíváném areálu. Parkovat ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 122 m2, Radnice u Rokycan
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o celkové výměře 122 m2 v Radnicích u Rokycan, s možností využití jako dva samostatné prostory. Objekt je vhodný buď jako skladovací prostor, k provozování autoservisu či jiný podnikatelský záměr. Nemovitost se nachá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Autodílna/sklad 144,8 m2, Kroměříž
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem autodílny v centru Kroměříže. Jsou zde dvě prostorné místnosti 79,5 m a 46,7 m, každá s vlastními vraty, sklad, sociální zařízení, dvě montážní jámy i prostor pro sloupový zvedák. Vytápění pomocí kotle... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 400
 Kč
Pronájem parkovacího garážového stání Praha 4 Na
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem parkovacího garážového stání Praha 4 Na Zemance.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu garážové parkovací stání v suterénu bytového domu na Praze 4, ulici Na Zemance. Jedná se o samostatné stání, které je z obou stran ohraničeno sl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vkusně vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 4.NP o ploše 15 m lze pronajmout i další kancelář o výměře 13 m. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Obj... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 950
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 4.NP o ploše 18 m, která bude uvolněna v srpnu. Fotografie kanceláře jsou ilustrační. Další kanceláře o výměře 13 a 15 m jsou volné ihned na stejn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 340
 Kč
Prodej obchodní prostory, 252 m2 - Krasov.Máme
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 252 m2 - Krasov.Máme tady skvělou příležitost pro zájemce o nové bydlení s podnikatelským duchem. Tedy celá nemovitost lze pronajímat a to v celku nebo zvlášť byt a zvlášť komerční prostory, které aktuálně slouží jako zavedená prodejna potravin (v okruhu 5 km žádné další nejsou). Nebo si pořiďte byt s krásnou zahrádkou a využijte zbytek nemovitosti k provozování čehokoli, v čem jste šikovní. Dílna? Provozovna? Nebo zvětšit samo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 464 480
 Kč
Prodej garáže 19m2, OV, Praha 6 - Bubeneč
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž v osobním vlastnictví na vlastním pozemku o rozloze 19 m2, Praha 6 - Bubeneč. Garáž je cihlové konstrukce, zabezpečena plechovými uzamykatelnými dveřmi. Snadný vjezd je zaručen širokou p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190 000
 Kč
Garáže
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den, pronajme někdo do tisícikoruny měsíčně, garáž v Žatci a okolí?
Ústecký kraj
Neuvedeno
pronájem menších skladovacích prost
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem skladu o výměře 17 m v přízemí administrativní budovy v centru Prachatic. Prostor může sloužit na dočasné uskladnění věcí při vyklízení, stěhování či rekonstrukci nemovitostí nebo jako příruční sklad pro řeme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 303
 Kč