Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Sklad v Jablonci nad Nisou, ul. Horská
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu nebytové prostory v Jablonci nad Nisou v ulici Horská. Jedná se o 60 m2 v suterénu zděného domu z částí zahrady(130 m2) , dvě samostatné místnosti, třetí s kuchyňkou, sociální zázemí, vytápění... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Prodej penzionu, 480 m², Mariánské Lázně
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej ubytovacího zařízení v rezidenční části Mariánských Lázní s pěti apartmány a zahradou. Nachází se zde 4.nadzemní a 1.podzemní podlaží. V prvním podlaží nalezneme prostorný apartmán s kuchyní a koupelnou. Druhé a třetí podlaží disponuje dvěma apartmány s vlastní koupelnou. V podkroví se nachází půdní privát. V suterénu je klubovna společně s odděleným wellness, kde se nachází vířivá vana a vlastní sa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 600 000
 Kč
HLEDÁM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné prostory, volné sklady, garáže,sklepy atd. Pro své kni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem zem. objektu, 950 m², Milčice
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu prostory v obci Milčice u Peček. Tato nabídka poskytuje ideální příležitost pro rozvoj vašeho podnikání. Jedná se o halu s výměrou 1107 m². Prostor je vhodný pro uskladnění materiálu, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
250 000
 Kč
Pronájem komerčního objektu 104 m² - Brno,
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 104 m² - Brno, Kobližná 10.Statutární město nabízí k pronájmu nebytovou jednotku č. 64/205 - obchodní prostor v 1. NP budovy Kobližná 10, č. p. 64 postavenou na pozemku p. č. 147 v k. ú. Město Brno. Dům Kobližná 10 je nemovitou kulturní památkou. Prostory o celkové výměře 104,12 m2 mají přímý vstup z ulice a výkladec. Jedná se o prodejní jednotku + zázemí v pěší zóně v samém centru Brna. Výměry prostor: Prodejna 50,62m2 Sklad 13,62m2 Kancelář 6,38m2 Sklad 26,45m2 Šatna 4,61m2 WC 1,36m2 Předsíň 1,08m2 Celkem 104,12m2 Minimální požadovaná výše nájemného 35 000,- Kč/měsíc. Kromě nájemného se platí záloha na energie a služby. Nájemné a záloha na služby se platí čtvrtletně. Prohlídka prostor se uskuteční... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem garážového stání, 12 m2, Volutová, Stodůlky
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu garážové stání v rezidenčním objektu ve Volutové ulici. Vjezd do objektu je pod 24 hod ostrahou a dále bezpečnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 84 m2 - Čestlice.Nabízíme
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře, 84 m2 - Čestlice.Nabízíme pronájem nebytových prostor v rámci průmyslové zóny Průhonice – Čestlice, ul. V Oblouku. Objekt se nachází 2 km od Prahy v těsné blízkosti dálnice D1 a přímo sousedí s ulicí Obchodní. Předmětem pronájmu jsou nebytové prostory o výměře 84 m2, v podkroví třípodlažní budovy. Prostory je možno využít k obchodním, kancelářským, skladovacím účelům. Jsou zde k dispozici na každém patře sdílené dvoje toalety, sprcha a kuchyňka. V celém objektu jsou platová okna, na podlahách dlažby, či plovoucí podlaha, rozvody datové a telefonní sítě, objekt je vytápěn vlastní plynovou kotelnou. Budova se nachází na oploceném pozemku s... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem kanceláří o velikosti 16 m2
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářský prostor pod uzavřením v rozsahu 16 m2 skládající se z jedné místnosti a příslušenství ve společných prostorech: čajová kuchyňka, a dámské i pánské WC. Kancelář je v přízemí budovy. Prostory mají EZS a jsou připojené na pult centrální ochrany. BEZ provize - přímý majitel K dispozici ihned. Nájem 5.100,- Kč/... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 100
 Kč
Kancelář, centrum, 38 m2, Břeclav
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře v 3.NP (2. patro s výtahem) komerční budovy v samém centru města Břeclavi. K dispozici společné prostory na patře - kuchyňka, sociální zázemí. Přístup do budovy neomezen. Vhodné nejen pro administrativní činnost. K pronájmu dle dohody. V případě potřeby lze k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 153 m², Bruntál, ul. Lidická
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chtěli by jste provozovat vlastní byznys a nemáte kde? Nabízíme k pronájmu zavedenou prodejnu potravin v Bruntále. Prostory je možno využít i k jiným účelům jako kadeřnictví, psí salón, barbershop, tiskár... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Prodej dílny a ubytovacího zařízení, Vrbice u Valče, Bošov
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde rozjedete a nebo rozšíříte Vaši podnikatelskou činnost? Nabízíme lukrativní příležitost v podobě strategicky umístěné nemovitosti v obci Bošov, část obce Vrbice, cca 25 min od Karlových Varů. Stavba je v přízemí koncipována jako autodílna s technickým zázemím a "pracovním bytem". V 1. patře se nachází plnohodnotné obývací prostory, přičemž 2 pokoje jsou "apartmánového" ražení. Devízou nemovitosti je její blízká návaznost na dálnici D6. Díky tomuto se Vám zde naskýtá široká možnost v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 499 000
 Kč
Pronájem provozní plochy, 1330 m², Přelouč, ul. Jaselská
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu provozní plochu o výměře přibližně 1330 m2. Rovinatý, částečně zpevněný pozemek se nachází na okraji města Přelouč, směr Pardubice.... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 40 m², Klatovy
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostor o celkové výměře 40 m2. Prostor má samostatný vchod, výlohu, samostatné WC, prodejní prostor a sklad s kuchyňskou linkou. Ohřev vody zajištěn bojlerem, topení el.pří... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Týniště nad Orlicí, ul. Mostecká
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
S radostí Vám nabízíme prostorný dům ke komerčním účelům o celkové ploše 165 m², který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Tento objekt nabízí široké možnosti využití a je tak ideální pro různé obchodní aktivity, jako jsou kosmetika, nehtové studio, masážní salon, menší obchodní prostory, kadeřnictví a mnoho dalšího. Dům disponuje čtyřmi samostatnými místnostmi, kuchyňkou, WC a koupelnou s vanou, což zajišťuje praktické využití jednotlivých prostor.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 000
 Kč
Pronájem prostorné kanceláře včetně
Před 204 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu komerční prostor v centru obce Děčín v ulici Kamenická. Jedná se o prostornou kancelář, která měří 17 m s kuchyňským koutem 17m a toaletou, která se nachází v cihlové budově. Kancelář je umístěna v suterénu a disponuje velmi dobrou úrovní stavby. Prostorná kancelář je ideální pro podnikání nebo sídlo firmy, kter... (více v detailu)
5 000
 Kč
Prodej pensionu 8 pokojů, restaurace 36 míst, terasa 30 míst, kuchyně, Horní Planá okr. Český Krumlov
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům s funkční restaurací, ubytováním a pozemkem o výměře 1.141 m2 v Horní Plané na Lipenském jezeře okr. Český Krumlov. Dům má 8 pokojů včetně soc. zařízení a po malé přestavbě možnost až 7 apartmánů. Dům má čtyři samostatné vchody a je částečně podsklepen. Dále j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 249 000
 Kč
Hledám pronájem garáže Brno - Řečkovice
Před 204 dny - ANNONCE
Hledám garáž k pronajmutí. Lokalita - Brno-Řečkovice. Nabídněte. Cena je k ... (více v detailu)
Neuvedeno
pronájem kanceláře 14 m2 v Ostravě
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem kanceláře ve druhém patře obchodního centra Bohemia v Ostravě-Porubě, Sokolovská ulice, umístěnou na začátku chodby v dlouhodobě zavedeném obchodním prostoru. Přístup non – stop, okna směrem na náměstí před komplexem, možnost reklamy vlastní firmy. Dlouhodobý nájem, v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950
 Kč
Pronájem obchod a služby, 51 m², Plzeň, ul. Skupova
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor o celkové výměře 51 m2, které se nachází v 1.patře obchodního centra Luna v Plzni na Borech, ul. Skupova. Prostory jsou na patře vedle známých prodejen celo evropských značek, jakým je například JISK, SINSAY nebo P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Prodej domu v centru města Ústí nad Labem, Velká Hradební
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi domu v samém centru města Ústí nad Labem u Lidického náměstí. Průjezdem z ulice Velká Hradební se dostanete do vnitrobloku s nově vydlážděným dvorem, kde tento nabízený objekt tvoří jedinou stavbu, kterou můžete právě Vy adaptovat k vlastním představám. Odklonění od ruchu okolních ulic okolními domy a přitom skvělá dostupnost na náměstí a centrum města je předurčeno k umístění provozovny nového podniku nebo kanceláří, ale také vybudování bytových ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem garážového stání v centru Plzně, ul. Na Jíkalce
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zakladačové garážové stání o výměře 15 m², které se nachází v podzemních prostorách novostavby cihlového bytového domu v centru Plzně v ulici Na Jíkalce. Garážové stání je umístěno na 1. podzemním podlaží vyznačujícím se vysokým stupněm bezpečnosti a komfortu. Tato garáž je ideální pro ty, kteří hledají spolehlivé a bezpečné parkovací místo pro své vozidlo v centrální a vyhledávané lokalitě. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což řa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 95 m², Sadská, ul. Gregrovo náměstí
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší, komerční objekt v centru města Sadská. Obchodní prostory disponují pěti většími místnostmi, dvěma samostatnými vchody, koupelnou s toaletou a sprchovým koutem, úklidovou a skladovací místností a samostatným WC. Součástí objektu je půda, menší zahrádka a sklad. Budova je ve velmi dobrém technickém stavu, nachází se blízko náměstí a lze k ní zajet i nákladním vozem. Veškeré vybavení je plně k dispozici... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Sklad. prostory 133 m2, Praha 8
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem skladových prostor 133 m2 v 1.NP bývalé administrativní cihlové budovy. Nemovitost se nachází v obci Praha 8- Čimic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 610
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Karviná, ul. Masarykovo n.
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme kancelářské prostory o různých velikostech (cca 15 - 35 m2), nacházející se na lukrativním místě hned na náměstí. Inzerovaná cena je cena průměrná. Cena nájmu se odpočítává od zvoleného prostoru za 135 Kč/m2/měs (+DPH) + energie 800Kč/měs, vratná kauce ve výši dvou nájmů, provize jeden nájem. Možnost rezervace více kanceláří dohromady. Voln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 880
 Kč
Pronájem obchod a služby, 61 m², Kunčice
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem prostor o dispozici 2+1 o celkové výměře 61 m² v obci Kunčice u Nechanic. Jedná se o prostory určené k případné rekonstrukci. Dokončovací práce budou na nájemníkovi s tím, že nemusí hradit... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč