Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem provozní plochy, 756 m², Nová Bystřice, ul. Švermova
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu provozní plochu ve velmi dobrém stavu, které se nacházejí v klidné části obce Nová Bystřice. Plochy mají celkovou rozlohu 756 m² a j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
26 460
 Kč
Prodej provozní plochy, 4549 m², Linhartice
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou provozní plochu o velikosti 4549 m² v katastrálním území Linhartice, situovanou na okraji obce, která představuje nejen skvělou investiční příležitost, ale i perfektní místo pro váš podnikatelský záměr. Tato nemovitost je před rekonstrukcí, což Vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ji přesně dle Vašich představ a potřeb. Poloha... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 800 000
 Kč
Prodej restaurace 73 m², Česká Skalice
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dřevěnou budovu rychlého občerstvení na pronajatém pozemku. V budově se nachází výčep s r... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
275 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 170 m² Nymburk, ul. Hálkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Skvělá investiční příležitost ve městě Nymburk. Nemovitost lze využít víceúčelově. Vhodná je jak pro velkorysé bydlení, kanceláře, hotel/penzion, restauraci, spojení bydlení s podnikáním, školské nebo zdravotní zařízení a další. Dům o užitné ploše 170,3 m² a dispozici 6+1 nabízí spoustu prostoru, má plastová okna a dále je určen k rekonstrukci dle vašich představ. V přízemí nalezneme vstupní halu, kuchyni, sklad, tři pokoje, spíže, koupelnu se sprch... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, 45
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem kanceláře o celkové ploše 45 m, v 1.patře historického domu, ul. Kouřimská. Kancelář má malý kuchyňský kout, samostatné WC a menší místnost, vhodnou jako skladovací prostor nebo šatnu. Kancelář je prostorná a světlá a zaručuje tak pohodové užívání napří... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pozemek 643m2, obec Samopše okr. Ku
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej pozemku o výměře 643m v obci Samopše okr. Kutná Hora. Jedná se o kouzelné místo na příjezdu do chatové osady na břehu řeky Sázava. Parcela p.č. 101/2 je rovinatá, nepravidelné... (více v detailu)
Středočeský kraj
980 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru ve Žďáře nad Sázavou
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor v centru města. Nabízíme 100 m2 prostorných kanceláří v 1. nadzemním podlaží. Kancelářský komplex zahrnuje jednu velkou kancelář ideální pro týmovou práci, nebo prezentace, dále dvě menší kanceláře pro soukromé konzultace či individuální práci. K dispozici je také kuchyňka pro ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
Pronájem, parkovací stání v bytovém
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem parkovacího stání v bytovém domě na adrese Dobrovodská 23/A, Suché Vrbné v Českých Budějovicích. Parkovací místo se nachází v žádané lokalitě Suché Vrbné s vjezdem na čipovou kartu přes dvoje sekční vrata. Místo je volné k dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Kancelář 27 m2 Ostrovní ul. Praha 1
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
reprezentativní kancelář o rozloze 27 m v ul. Ostrovní Praha 1 - Nové Město. Kancelářské prostory se nachází v krásné historické budově. Kancelář je světlá na klidném místě a nachází ve 4. nadzemním podlaží domu s vrátnicí 24/7 a možností pronájmu parkovacího místa. Kancelář je po rekonstrukci: nová podlaha, renovace oken, nová výmalba. Kuchyňka a sociální zázemí jsou ve společných prostorách. Internet je vedený po optické síti. Nájemn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Uskladnění věcí
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kdo umožní dočasně - krátkodobě uskladnit mých pár věcí ze starého bytu v Praze, nebo okolí Prahy v chatě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Obchodní prostory, 7 780m2 pozemek
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem, Obchodní prostory, 7 780m2 pozemek Mělník.Nabízíme k pronájmu komerční pozemek o rozloze 7 780m2, který se nachází u hlavní silnice Kokořínská a nabízí široké spektrum pro podnikání. Pozemek je oplocený, zpevněný a dle ÚPI - je platným územním plánem zařazen do funkce plochy smíšené neobytné území, určené pro obchod, služby, administrativu, výrobu a sklady. Je možné pronajmout pouze samotný pozem... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dětkovice, zem. objekt, poz. 15.729m2
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dětkovice, zemědělský objekt, pozemky 15 729 m2 – komerce.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bývalý zemědělský objekt s rozlehlými pozemky, v obci Dětkovice, okr. Vyškov. Jedná se o prodej rozsáhlých pozemků a staveb bez čísla popisného / evidenčního. Zastavěná plocha a nádvoří, bez čp / če o rozloze - 2701 m2 Trvalý travní porost o rozloze – 4221 m2 Ostatní plocha - 8807 m2 Bývalý kravín, nyní nevyužitý a stavba, kde byly dokončené stavební práce, provedený pasport v prosinci 2017. Do obvodového zdiva je vestavěna dispozice obytné a technické části. V budově se nacházela výrobna dřevěných podlah. Nyní využívaná stavba k bydlení. Zděná stavba, se zastřešenou nízkou sedlovou střechou, v čele se zbytky zemědělské technologie. Budova je nepodsklepená. Na původní stavbu navazují drob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 400 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 202 m², Praha
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem moderních kancelářských prostor v přízemí budovy centra Prahy, ul. Bělehradská. Lokalita zajišťuje výbornou dostupnost. V budově se nachází chlazené prostory FCU jednotkami, vytápěné prostory vlastní, modernizovanou plynovou kotelnou, nové chladící jednotky, strukturovaná kabeláž CAT5 a nezávisle chlazená místnost pro server, digitální domovní systém telefonů, bezklíčový čipový přístup, kamerový systém, denní recepce, noční ostraha, optické připojení na internet, sprcha pro cyklisty, kolárna,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 850
 Kč
Prodej komerčního pozemku, Konárovice
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní komerční pozemek v klidné části obce Konárovice s celkovou plochou 13 939 m². Tento rozlehlý pozemek se nachází v oblasti určené územním plánem pro výrobní aktivity, což představuje vynikající příležitost pro investory a podnikatele zaměřené na rozvoj svého podnikání. Pozemek je rovinatý a výhodou je, že inženýrské sítě jsou již dostupné na hranici pozemku, což usnadní a urychlí jakoukoliv budoucí výstavbu. Díky své poloze v klidné části obce nabízí tento pozeme... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 545 100
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 3895 m², Praha 8, Čimice
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní komerční pozemek v srdci Čimic, což je dynamicky se vyvíjející oblast s obrovským potenciálem pro vaše podnikatelské záměry na Praze 8. S celkovou plochou 3895 m² představuje tento pozemek ideální příležitost pro skladování materiálu, zboží, parkování aut nebo jakýkoliv projekt, který by dokázal využít jeho strategické umístění v centru města. Je třeba poznamenat, ž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Palackého
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu obchodní prostory o velikosti 114 m2 v Jablonci nad Nisou v ulici Palackého. Jedná se o prostory dlouhodobě využívány pro obchod se zázemím, na hlavní ulici v horním centru města. Prode... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 300
 Kč
Pronájem občerstvení, 253 m², Karlštejn
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu zařízené občerstvení, které se nachází přímo na hlavní pěší zóně vedoucí k hradu Karlštejn, vedle pošty. Kapacita: venkovní posezení 32 míst a uvnitř 10 míst. Dispozice: menší místnost s posezením, kuchyň, pracovní místnost s výčepem - zkolaudováno jako občerstvení. Další větší místnost je zkolaudována jako obytná, kde se dají případně pořádat klubové akce. Technick... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 800
 Kč
Pronájem parkovacího místa, 12 m², Plzeň, ul. Stehlíkova
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem parkovacího místa pod číslem 190 v garážích novostavby o celkové výměře 12 m² ve druhém podzemním podlaží nového bytového komplexu Panorama Plzeň. Měsíční nájemné z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 400 m²
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi restauraci s dvěma bytovými jednotkami a bývalou truhlárnou se skvělou dopravní obslužností v blízkosti hlavního tahu na Harrachov. Dům stojí na pozemku o velikosti 1655 m2 ohraničeném Hlubokým potokem, silnicí a dřevěným plotem. Dům má možnost přístupu ze všech stran. V přízemí budovy se nachází restaurace s přímým východem na terasu, kuchyně a sociální zázemí. V patře se nachází dvě velké bytové jednotky o výměře 94, respektive 108 m2. Stavebně-techni... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru se zahrádkou, 35 m², Brno - Líšeň
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám komerční prostor s vlastní zahrádkou o dispozici 1+kk, v přízemí bytového domu Rezidence Karolína. Prezentovaný prostor má podlahové vytápění. Disponuje vstupní předsíní, pokojem s kuchyňským koutem, koupelnou s toaletou, to vše o velikosti 13 m2 a přímým vstupem na vlastní zahrádku o rozloze 22 m2. Prostor lze využít jako kancelář, nehtové studio, masážní salon apod. Uvedená cena zahrnuje koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, podla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 210 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru 84m2v Praze 5 Zbraslav
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory 84m2 na Praze 5 - Zbraslav. Nachází se v 1. patře zděné moderní budovy s výbornou dopravní obslužností v blízkosti pražského okruhu. K prost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem parkovacího místa, 12 m², Plzeň, ul. Stehlíkova
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem parkovacího místa pod číslem 190 v garážích novostavby o celkové výměře 12 m² ve druhém podzemním podlaží nového bytového komplexu Panorama Plzeň. Měsíční nájemné z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Palackého
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu obchodní prostory o velikosti 114 m2 v Jablonci nad Nisou v ulici Palackého. Jedná se o prostory dlouhodobě využívány pro obchod se zázemím, na hlavní ulici v horním centru města. Prode... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 300
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 3895 m², Praha 8, Čimice
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní komerční pozemek v srdci Čimic, což je dynamicky se vyvíjející oblast s obrovským potenciálem pro vaše podnikatelské záměry na Praze 8. S celkovou plochou 3895 m² představuje tento pozemek ideální příležitost pro skladování materiálu, zboží, parkování aut nebo jakýkoliv projekt, který by dokázal využít jeho strategické umístění v centru města. Je třeba poznamenat, ž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Prodej nebytových prostor 128m2 v Plzni, ul. Božkovská
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodáváme nebytový obchodní prostor s rozlohou 128 m² v klidné části Východního Předměstí v Plzni. Nemovitost se nachází v podzemním podlaží, počítá s devíti místnostmi, čímž nabízí mnohostranné využití - ať už hledáte rodinné bydlení nebo prostor pro vaši kreativní činnost. Konstrukce budovy je cihlová, zajišťující dobré izolační vlastnosti a dlouhodobou stálost. Prostory jsou před... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 100 000
 Kč