Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk v Jablonném v Podještědí, ul. U Školy
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní byt v panelovém domě v Jablonném v Podještědí. Tento dobře promyšlený 3+kk byt o rozloze 60 m² se nachází ve 4. nadzemním podlaží a prošel pěknou moderní rekonstrukcí. Co všechno nabízí? Dvě ložnice pro klidný spánek a odpočinek, obývací pokoj s jídelnou, kde se můžete scházet s rodinou a přáteli, kuchyňský kout s prostornou L-čkovou kuchyňskou linkou, která vám usnadní vaření, samostatnou toaletu a pěknou koupelnu s vanou i sprchovým koutem, pro vaše pohodlí a prostornou vstupní halou, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 86 m², Veselí nad Lužnicí
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 86 m² ve Veselí nad Lužnicí. Nachází se v nově zrekonstruovaném bytovém domě na 4. NP s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje. Dispozičně je řešen jako 2+kk a skládá se ze vstupní chodby, samostatn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 7+1, 250 m², Liberec, ul. Felberova
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 7+1 o velikosti 250 m2. Byt se nachází v samém centru Liberce, jen asi 50 m od náměstí dr. E. Beneše. Byt se sedmi samostatnými pokoji je vhodný zejména pro studentské či zaměstnanecké bydlení. Optimální kapacita bytu je 14 osob. Byt nabízí společné prostory jako prostornou vybavenou kuchyň s jídelnou, velkorysou koupelnu s umyvadly, sprchou a vanou, menší koupelnu, toaletu, a místnost s pračkou a suši... (více v detailu)
Liberecký kraj
42 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 18 m², Kolín, ul. Funkeho
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu byt 1+1 s balkonem ve třetím podlaží panelového domu, v klidné části Kolína, ulice Funkeho. Kuchyň je vybavena lednicí, mikrovlnou troubou, pračkou a vařičem. Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta je samostatná. Vhodné pro jednu oso... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Valašské Meziříčí, ul. Poláškova
Před 205 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt v centru města. Atypicky řešený byt o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 40 m2 je umístěn ve druhém patře cihlového domu bez výtahu. Vytápění tepelným čerpadlem v kom... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 53 m², Ústí nad Orlicí, ul. Potoční
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk v rodinném domě o užitné ploše 53m², který se nachází v Ústí nad Orlicí, v klidné části Hylváty. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení s pěkným výhledem na rybník a soukromým prostorem. Dispozice zahrnuje předsíňku... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Lounech, ul. Pionýrů
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 o velikosti 63 m2 v atraktivní a žádané lokalitě v Lounech. Tento útulný byt se nachází ve druhém podlaží nízkopodlažního panelového domu bez výtahu. Dispozice bytu zahrnuje chodbu, koupelnu, samostatné WC, dva pokoje a obývací pokoj propojený s moderní kuchyňskou linkou. Byt je vkusně a promyšleně ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Liberci, ul. Tovaryšský vrch
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 65 m², nacházející se na 5. podlaží bytového domu v žádané lokalitě Liberec I-Staré Město, v samém srdci Liberce. Byt se pyšní velmi dobrým stavebním stavem a prosvětlenými místnostmi, což z něj činí perfektní volbu pro každodenní život.Nemovitost se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, dvou samostatných pokojů, koupelny a samostatného WC. Výhodou je umístění v centrální části města s výbornou dostupností... (více v detailu)
Liberecký kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Holýšově, ul. Italská
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 po celkové rekonstrukci, umístěný v klidné části obce Holýšov, o celkové ploše 61m². Tato atraktivní nemovitost se nachází v cihlovém domě se dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, přímo v katastrálním území Holýšov. Byt je situován v přízemí. Byt o dispozici 3+1 zajišťuje příjemné bydlení pro jednotlivce, páry či malou rodinu. Nemovitost prošla kompletní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Ostrava, ul. Československé armády
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 3+kk, který vznikl z původně půdního prostoru. Byt se nachází v cihlovém domě na rozhraní Slezské Ostravy a Michálkovic poblíž Ostravské Zoo. Samotný byt je kvalitně a velmi vkusně vymyšlen - má efektivní podlahové vytápění pomocí topných fólií, ohřev vody vlastním bojlerem SMART (190l), kvalitní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, myčka, lednice s mrazákem, el. trouba) a s kamenným dřezem. Byt m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Liberci, ul. Tovární
Před 205 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt s dispozicí 3+1, o celkové užitné ploše 79 m², umístěný v klidné části Liberec - Františkov. Nemovitost se nachází ve druhém patře cihlového domu se sklepním prostorem a půdou. Byt je ve stavu, který umožňuje ihned pohodlně bydlet nebo si interiér upravit dle vlastních představ. Dispozičně se dá předělat na dva byty, nebo se dá upravit na dvougenerační bydlení. Celkem zahrnuje tři pokoje, kuchyň, koupelnu s toaletou. K dispozici je oplocená zahrada s bazénem, altá... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 195 000
 Kč
Pronájem komerčních prostorů, 105 m², Louny, ul. Vrchlického
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte něco exkluzivního? Jeden tip bychom tu pro vás měli. Jsou to tyto prostory v centru krásného města Loun, které lze využít jako komerční prostory pro podnikání, či jako exkluzivní byt. Prostory se nacházejí v prvním patře rohového domu o dispozici 3+1 a výměře 105 m2. K bytu náleží velký sklep... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Jihlavě, ul. Štefánikovo náměstí
Před 205 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám nadstandartní byt 3+kk v 2.NP na Štefánikově náměstí v Jihlavě. Byt je orientován do vnitrobloku, takže je velice klidný a přitom lokalitou v širším centru krajského města. Ve vedlejší budově se nachází obchod... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Karlovy Vary, ul. K. Čapka
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte útulný domov v srdci Karlových Varů? Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk na prestižní adrese ulice K. Čapka. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří chtějí žít v centru města s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Byt se pyšní vybavením a útulnou atmosférou, která z něj dělá dokonalé místo pro život. Ať už jste mladý profesionál nebo malá rodina, tento byt splní všechny vaše představy o komfortním bydlení. K dispozici je také parkování přímo pře... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 100
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35 m², Praha, ul. Záveská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o užitné ploše 35 m², který se nachází ve třetím patře pětipatrového cihlového domu v klidné části Hostivaře. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, je v perfektním stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Díky umístění v cihlovém domě nabízí bydlení s výbornou akustickou izolací a udržuje si stálou teplotu během celého roku. Svojí polohou v klidné oblasti s výbornou dostupností do centra měs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m², Choceň, ul. Polská
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 a celkové výměře 68 m², situovaný v druhém nadzemním podlaží zděného domu. Dispozici tvoří vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice se vstupem ... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Aubrechtové
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 54m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží 11ti podlažního panelového domu v klidné části Záběhlic. Byt je před rekonstrukcí (ale již se zděným jádrem), což dává novému majiteli možnost upravit si interiér dle svých představ, pro inspiraci přikládáme vizualizace možného budoucího stavu do fotografií v inzerátu. Výhodou bytu je také jeho úspornost ve vytápění, čemuž napomáhá i zasklená východně orientovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 400 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance
Před 205 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 4B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým tope... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53,9 m², Brno - Lesná, ul. Haškova
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s užitnou plochou 53,9 m² situovaný ve 3. nadzemním podlaží devítipatrového panelového domu v klidné části obce Brno - Lesná. Tento byt je vhodný jak pro život Vaší rodiny, tak i jako investiční příležitost s potenciálem k rekonstrukci podle vlastních představ. Byt se skládá ze dvou samostatných místností o rozloze 12,6 a 21,4 m2, kuchyně, koupelny a WC. Přestože si vyžádá modernizaci interiéru, nabízí skvělou šanci přetvořit h... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 104 m², Veselí nad Lužnicí
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 104 m² ve Veselí nad Lužnicí. Byt se nachází v nově zrekonstruovaném bytovém domě, ve 4. NP s výtahem. K bytu náleží prostorná sklepní kóje. Dispozičně je řešen jako 2+kk a skládá se ze vstupní chodby... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 87 m2, Praha 8, Rezidence V Mezihoří
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme moderní byt 3+kk, 73 m2 s terasou 14 m2, parkovacím stáním, který se nachází v nadčasovém projektu z roku 2014 V Mezihoří v Praze 8, který získal jíž řadu významných ocenění. Tento byt se nachází v 5.NP a je velice dobře situován. Obývací pokoj je propojen s vybavenou kuchyní odkud je vstup na velkou terasu, která nabízí výhledy do okolí plně zeleně. Ložnice, ve které jsou praktické na míru vyhotovené skříně má stejně jako dětský pokoj vstup na terasu.Koupelna i WC jsou samostatné. Součástí bytu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Rychnově nad Kněžnou, ul. Mírová
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu v Rychnově nad Kněžnou na známém sídlišti Mírová. Byt s balkónem o velikosti 55m2, kde budete mít dispozici 2+1. Veškerá občanská vybavenost v dostupnosti chůze ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk,
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi bytu 2+kk v osobním vlastnictví po rekonstrukci. Byt se nachází v přízemí zděného domu v samém centru města Rokycany, v městské části Střed a jen pár kroků od Masarykova náměstí. Celková výměra bytu se sklepem je 54,04 m. Obývací pokoj 19,15 m, pokoj 12,1 m, kuchyně s chodbou 7,75 m, koupelna s WC 2,64 m a sklep 12,4 m. K dispozici je velmi příjemný dvůr, kde je možné sušit prádlo, aktivně odpočívat s dětmi nebo jen tak posedět. Dům je zděný, dobře udržovaný. V ložnici je možné díky vyšším stropům vybudovat patro na spaní. Vytápění je lokální plynové. Město Rokycany leží v Plzeňském kraji, má přibližně něco přes... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490 000
 Kč
Pronájem billboardů
Před 207 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu reklamní plochu o velikosti 3x2 m v Bílov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem domu se zahradou
Před 207 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu dlouhodobě starší domek se zahradou a stodolou, místnosti domu: dva pokoje, koupelna, záchod, možnost ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno