Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 25 m², Neratovice
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronajmeme volnou kancelář s vlastním parkováním v ulici Palackého vedle Labe. Prostory jsou jeden rok po rekonstrukci, nová plovoucí podlaha, nová plastová okna, dostatek el. zásuvek pro připojení kancelářské techniky a bude čerstvě vymalováno. V kanceláři je kuchyňka, pro nové nájemníky kanceláře je k dispozici samostatné WC se sprchou (vstup z chodby). Foto v inzerci je s původním ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem, garážové stání, Praha 4 - Michle, ul. Magistrů
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
**Exkluzivní nabídka garážového stání v Praze 4 - Michli** Nabízíme k pronájmu moderní garážové stání v prvním podlaží obytného bloku, situovaného v klidné části Michle. Garáž je dostupná skrze vjezd z ulice Kapitulská, pouze 5 minut chůze od tramvajové zastávky Pod Jezerkou.Toto bezpečné parkovací místo je ideální pro majitele osobních automobilů, jejichž maximální rozměry vozidla činí šířka 230 cm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 618m2,
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru 618m, který se nachází v pasáži v domě u Nováků a je v současné době kolaudovaný jako restaurace. Prostory mají v přízemí 237m plochy pro stoly, je zde místnost pro menší kuchyni a sklady. Dole v suterénu jsou prostory 381m, kde se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
4 kanceláře v Táborské ulici v Mlad
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dům realit nabízí k pronájmu 4 kancelářské prostory v Táborské ulici v Mladé Boleslavi. Vždy jedna větší kancelář je průchozí do menší. Na chodbě je čekací prostor, vybavený sedacím nábytkem. Ke kancelářím je možné využít přilehlé sociální zázemí - kuchyňku, WC. Ve stejné části objektu je i 1 malý byt. V přízemí objektu je 8 oddělených prostorných uzamykatelných garáží s přístupem z ulice (t.č. 1 volná). Za budovou je uzavřený dvůr velikosti 863 m, kde je mož... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRODEJ bytu 3+1
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej lux. bytu 3+1 (88,7m/2). Praha 1. Smetanovo nábř. Vhodné na investici. 19.900.000 Kč. Po rekonstrukci v r. 2005 za 2,5 mil. a v r. 2022 za dalších 950.000 Kč. Byt je 50 metrů od Karlova mostu, nejživější lokalita Prahy, js... (více v detailu)
Hlavní město Praha
109 000 009
 Kč
Prodám byt 1+1
Před 214 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodám byt před rekonstrukcí, 41m2 ve Stráži pod Ralskem. Pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/L, 51m2, OV, Praha 10 - Uhříněves
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 51m2 s lodžii (2,5m2) v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 1 NP v nově postavené budově s výtahem. Byt je kompletně vybavený a dispozice je prostorný obývací pokoj, koupelna s vanou a WC, předsíň s úložným prostorem, komora s pračkou a ložnice. Obývací pokoj a ložnice mají vstup na lodžii, která je jako všechna okna v bytě orientovaná na západ. Možnost pronájmu parkovacího stání před domem. Na druhé straně budov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk/B/GS, 55,4 m2, OV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 2+kk 55,4 m2 s velkým balkónem o velikosti 4,7 m2 a garážovým stáním, lokalita Štěrboholy - Praha 10. Dispozice je předsíň, ložnice, prostorná komora, koupelna s vanou a WC, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na balkón. Podrobnosti ohledně ceny a postupu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 700 000
 Kč
Hledám podnájem
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Žena (60+, nekuřačka) hledá podnájem v přízemí RD 1+kk nebo zařízený pokoj, na půl roku - od dub... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 77 m2, Šakvická,
Před 214 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Toužíte po soukromém a prostorném bytu, vybudované na pozemku přímo pod vinohrady, na svazích Pálavy? Chcete žít v nové, dokonale prosvětleném bytě, jehož promyšlený charakter, spolu s úžasným výhledem a klidem, každého vašeho hosta uchvátí? Pak jste zde na správném místě. Nabízíme Vám k prodeji prostřední byt č.2 s dispozicí 3+kk v obci Zaječí na ulici Šakvická v menším rodinném bytovém domě o užitné ploše bytu 77,67 m. Při vstupu do přízemí bytu máme po pravé straně pokoj koncipovaný jako ložnici se vstupem do koupelny a navázanou technickou místností. První patro má kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem a východ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999 000
 Kč
Byt
Před 214 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, se svojí ženou hledáme aktuálně byt, možno i s nebytovým prostorem či garáží.. Jsme pár středních let, muž živnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+1 o velikosti 54 m2, Tř. 1. m
Před 214 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Příležitost v Srdci Přeštic: Byt 2+1 s Investiční Příležitostí! Vítejte v tomto udržovaném bytě o rozloze 54 m v centru Přeštic. S dvěma pokoji , halou a kuchyňským koutem, který nabízí optimální prostor pro pohodlný život. Tento byt ve čtvrtém patře šestipatrové budovy s novým výtahem je nejen stylový, ale také momentálně obýván nájemníkem, což poskytuje stabilní výnos. Oceníte nejen nové omítky a podlahy, zděné jádro, ale také již dokončenou revitalizaci střechy. Pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 220 000
 Kč
Prodej ateliéru, 53 m² v Klobukách
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Tento multifunkční ateliér vám nabízí flexibilitu využití. Může sloužit jako umělecký ateliér, kreativní pracovní prostor nebo kancelář pro vaše podnikání. Tato variabilita vám umožní přizpůsobit prostor vašim potřebám a využít ho tak, jak vám nejlépe vyhovuje. Nechybí zde toaletní zařízení a vana. Příprava na kuchyňskou linku je samozřejmostí... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 173 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Jablonec nad Nisou, ul. Raisova
Před 214 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Poslední příležitost koupit byt 4+kk v prestižní lokalitě Jablonce nad Nisou! Tento moderně vybavený byt v prvním nadzemním podlaží nabízí vše, co potřebujete pro komfortní bydlení. Celková plocha 111,6 m², včetně 7,3 m² lodžie a zděné sklepní kóje o rozloze 3,9 m², poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby. V bytě najdete přípravu pro kuchyňskou linku, podlahové vytápění a kvalitní interiérové dveře. Koupelna je vybavena vanou, žebříkovým topením a umyvadlem, a sam... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 690 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 60 m², Ostrava, ul. Tyršova
Před 214 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte atypické bydlení v centru Ostravy? Pronajměte si útulný a světlý podkrovní byt 1+1 s balkonem o celkové užitné ploše 60m², nacházející se v srdci Moravské Ostravy, na čtvrtém podlaží cihlového domu. Tento prvorepublikový byt je ve velmi dobrém stavu a jeho dispozice je ideálně navržena pro komfortní bydlení. Byt se skládá z klasicky dlouhé chodby, prostorného obývacího pokoje, kuchyně a koupelny. Navíc jsou k dis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 96 m² v Klobukách
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi bytovou jednotku v obci Klobuky, která se nachází 13km od královského města Slaný. Prostorná bytová jednotka 4kk, ke které náleží prostorná půda k dalšímu rozšíření obytné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 280 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 57 m²
Před 214 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 1+kk s terasou v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 57 m2 z toho je obytná plocha bytu 41 m2. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se v 5 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 995 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 97 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní bydlení v Říčanech u Prahy, které nabízí absolutní občanskou vybavenost. Residence Oliva byla dokončena v r.2022 a zkolaudována v první polovině r.2023. Jedná se o velmi zdařilou zděnou novostavbu se čtyřmi nadzemními, dvěmi podzemními podlaží a výtahem, který se nachází i v podzemních garážích.. Předmětem prodeje je byt o dispozici 4+kk a rozloze 97m2.Tento slunný a prostorný byt umístěný ve 4 NP disponuje 2 terasy, které ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 248 400
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance
Před 214 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m, která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 4B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým tope... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Prodej výrobního objektu, 350 m², Návsí
Před 217 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme již zavedené stolařství s vynikající výbavou. Objekt se nachází na pozemku o velikosti 2224 m2 a má přes 350 m2 výrobní plochy. Pokročilý CNC stroj je zánovní a nechybí také lakovna, sušička či další a další výbava včetně dostatku skladovacích míst v dalších prostorác... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 169 000
 Kč
Pronájem skladu, 372 m², Tismice
Před 217 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory v obci Tismice (Český Brod). Tato nabídka poskytuje ideální příležitost pro rozvoj vašeho podnikání. Jedná se o půdní prostor jehož výměra je 192 m² a o... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
Penzion, restaurace, 364 m², Klimkovice
Před 217 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní objekt penzionu s restaurací v těsně blízkosti lázní Klimkovice. Jedná se o nemovitost s velkým potenciálem, investiční přestavby nebo pokračování v provozu s dobrou, zavedou tradicí a klientelou. V přízemí je restaurace s moderním barem, uzavřená terasa s pizzerií, banketka pro hosty penzionu a plně vybavená kuchyně splňující povinné standardy a technické zázemí pro personál. Penzion disponuje 9 pokoji pro 21 hostů a by... (více v detailu)
Neuvedeno
Výrobní objekt s rod. domem, 1200 m², Spálov
Před 217 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi tuto vyjímečnou nemovitost. Jedná se o jedinečné spojení bydlení s vlastním podnikáním. Výrobní prostor o rozloze 550 m2 poskytne dostatečné místo pro vaše podnikatelské aktivity. Luxusní prostorný rodinný dům s zahradou na střeše je jistě zajímavou zvláštností. Zahrada na střeše nabízí krásné výhledy do oklí a také... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno