Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Hledám pronájem na Tachovsku
Před 217 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem na Tachovsku, byt, domek, obyvatelná chata aj. Dlouhodobě. Jsem pracující ku... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Zařízený byt 2kk 60 m2 na Smíchově
Před 217 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prohlídky a nastěhování možné od 11.3. Nabízíme k pronájmu tento útulný plně zařízený byt o dispozici 2kk a obytné ploše 60 m2, který se nachází v 2. patře bytového domu (bez výtahu) v Praze 5. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a barovým pultem, ložnice, koupelny se s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v České Lípě, ul. Hradecká
Před 217 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemně situovaný byt 2+kk o velikosti 39 m², který se nachází v žádané a klidné části České Lípy - ulici Hradecká. Byt je umístěn na 6. podlaží z celkových 12 v panelovém domě s výtahem a prošel rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu. Jeden z jasných bonusů tohoto bydlení je lodžie, která nabízí příjemné posezení a výhled do okolí. K dispozici je také ... (více v detailu)
11 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², parkovací stání, Pardubice
Před 217 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte nově rekonstruovaný, plně zařízený byt v centru města s vlastním parkovacím stáním přímo v domě, a přesto si přejete bydlet obklopeni zelení, mít u domu pěší zónu, či si rádi zajdete posedět do místní hospůdky? Pak čtěte dál. Nabízíme Vám ke koupi vzdušný byt o dispozici 1+kk s lodžií 4,4 m2, který prošel v roce 2023 nákladnou rekonstrukcí - centrum, ul. nábřeží Závodu míru. Bytová jednotka o celkové ploše 32 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží a je orientována na jih. Bytový dům byl kolaudo... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 160 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 61 m2, Chomutov, ul. Zahradní
Před 217 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji byt 2+1 o velikosti 61 m2. Jedná se o byt v osobním vlastnictví. Nachází se v prvním patře panelového domu, který je zateplený a má nový výtah. Vchod je čistý a klidný. Samozřejmostí jsou plastová okna a zděné jádro. Prodává se s novou kuchyní a rekonstruovanou koupelnou a WC... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 121 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 61 m2, Chomutov, ul. Zahradní
Před 217 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám zrekonstruovaný byt o velikosti 2+1 k dlouhodobému pronájmu s lodžií v ulici Zahradní v Chomutově. V bytě najdete klidné bydlení, k dispozici máte např. manželskou postel, 2 skříně, pračku, lednici. Samozřejmostí jsou plastová okna a zděné jádro se sprchovým koutem, kuchyňskou linkou, obložky s dveřmi ... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 61 m2, Chomutov, ul. Zahradní
Před 217 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám byt 2+1 k dlouhodobému pronájmu s lodžií v ulici Zahradní v Chomutově. V bytě najdete klidné bydlení a zrekonstruovaný byt Vám zajistí bezstarostné užívaní bytových doplňků, mezi které patří např. manželská postel, 2 skříně, pračka, lednice. Samozřejmostí jsou plastová okna a zděné jádro se sprchovým koutem, kuchyňskou linkou... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², Pardubice, ul. nábřeží Závodu míru
Před 217 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte nově rekonstruovaný, plně zařízený byt v centru města, a přesto si přejete bydlet obklopeni zelení, mít u domu pěší zónu, či si rádi zajdete posedět do místní hospůdky? Pak čtěte dál. Nabízíme Vám ke koupi vzdušný byt o dispozici 1+kk s lodžií 4,4 m2, který prošel v roce 2023 nákladnou rekonstrukcí - centrum, ul. nábřeží Závodu míru, k bytu lze dokoupit parkovací stání přímo v domě. Bytová jednotka o celkové ploše 32 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží a je orientována na jih. Bytový dům byl kol... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 600 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 63 m², Veselí nad Lužnicí, ul. P. Voka
Před 217 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 63 m² s dispozicí bytu 2+1. Skládá se ze vstupní chodby, komory, samostatné toalety, dvou samostatných pokojů, kuchyně s jídelnou a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 57 m2, DV, Bruntál, ul. Pionýrská
Před 217 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej bytu 2+1 s prostornou zasklenou lodžii, který se nachází ve 3. patře zrevitalizovaného, panelového domu bez výtahu. Jedná se o 2 neprůchozí pokoje, kuchyň, předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelnu a samostatnou toaletu. Byt je v původním stavu, určený k rekonstrukci. V suterénu domu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 190 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Mostě, ul. Růžová
Před 217 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem bytu v Mostě, kde máte vše v těsné blízkosti? Nabízíme bytovou jednotku o velikosti 1+1 v 6. patře panelového domu v ulici Růžová. Byt má užitnou plochu 36 m² a je po rekonstrukci, která proběhla nedávno. Bytová jednotka se skládá z předsíně, obývací místnosti, kuchyně a koupelny s WC. Výhod... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 300
 Kč
NA PRODEJ - BYT 3+1+BALKÓN, VODŇANY (STRAKONICKO)
Před 218 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NA PRODEJ - zděný byt 3+1+balkón + 3x zděný sklep (72 m2) v zachovalém původním stavu, mimo již vyměněných plastových oken a plynového kotle. Byt je v osobním vlastnictví, nacházející se ve městě Vodňany Bavorovská ul. (30 Km od Č.B., 20 Km od Písku, 24 Km od Strakonice, 125 Km od Prahy). V místě je kompletní občanská vybavenost. Popis: v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem kanceláře Vysoké Mýto
Před 218 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory v centru Vysokého Mýta. Kanceláře jsou v rúzných metrážích, od 15 m2, 25 m2, až po 60 m2 a více. Všechny tyto prostory se nachází v reprezentativní budově sousedící s Městským úřadem. Do kanceláří je přiveden optický kabe... (více v detailu)
Pardubický kraj
149
 Kč
Pronájem komerčních prostor 157m2,
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k pronájmu obchodní prostory v obci Dolní Kralovice. Jedná se o část nákupního střediska. Vstup do objektu je hlavními dveřmi z ulice. V zadní části stavby se nachází nákladová rampa, kterou je možné využívat k příjmu zboží. Prosty jsou rozděleny na přední pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Garáž k pronájmu v Bezně
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
pronájem krásné garáže v Bezně. Garáž je samostatná, uzamykatelná, uzamykatelná. Je prostor... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
pronájem salónu, Rooseveltova_Plzeň
Před 220 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem připravených prostor vhodných a připravených jako kadeřnictví, kosmetika, nehty , masáže aj. Komerční prostor je 62m, má vlastní kotel. Prostor se nachází v dobré lokalitě a má stálou klientelu. Maj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 900
 Kč
garážové stání v objektu novostavby
Před 220 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem krytého garážového stání v právě dokončené novostavbě bytového komplexu U Šárky, Praha 6 - Drnovská ulice, 5 minut chůze od sídliště Na Dědině. Vjezd do objektu na čip. U domu zastávka TRAM linky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prodej komerčního objektu, Velemyšleves
Před 220 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po své zemědělské usedlosti? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Usedlost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jiných slavnostních událostí. Možností je oprav... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej penzionu, 514 m2, Rabyně — Blaženice
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
- Prodej penzionu užitná plocha 514 m2 v obci Rabyně, v místní části Blaženice s pozemkem 837 m2. Penzion je situován v blízkosti Slapské přehrady — cca 7 min autem. Kapacita penzionu: tři jednopokojové jednotky s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem a dva třípokojové apartmány se samostatnou koupelnou a WC a kuchyňkou. V přízemí penzionu jsou umístěny restaurace, obchod, kuchyně, skladové prostory, dámské a pánské toalety. Budova je zděna, zateplena, částečně podsklepen... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej pozemku v Čečovicích
Před 220 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej pozemku na okraji obce Čečovice, okr.Plzeň-jih o výměře 7 103 m čtv. trvalý travní porost s náletovými vzrostlými stromy a keři. Lokalita spadá do turisticky atraktivní oblasti Nepomucka. Jedná se o zajímavou část kopce Morávek, lokalita má místní název Za sadem s přímým přístupem po obecním pozemku. Pozemek není přímo napojen na žádné inženýrské sítě, možnost připojení el.energie je v blízkosti parcely. V obci je kanalizace, vodovod a je plynofikována. Velikost parcely nabízí variabilní využití - pro rekreační účely/bez stavby/, využ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490 000
 Kč
Prodej pozemků 24.965 m2, Votice
Před 220 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru na sebe navazujících pozemků, které tvoří celkovou výměru 24.965m, vedených jako trvalý travní porost a ostatní plocha. Pozemky se nachází v k.ú. Votice, v okrajové ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 714 185
 Kč
Pronájem pokoje 15 m2 P2 Vinohrady
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem pokoje ve velkém bytě vhodném pro spolubydlení. Jedná se o byt po kompletní rekonstrukci v prvním patře cihlového domu na skvělém místě na Vinohradech v ulici Čerchovská. Byt je vybaven novou oddělenou kuchyňskou linkou, šatnou, prádelnou, koupelnou se sprchou i vanou, bidetem a dvěma toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Byt 3+1+L, Brněnská_Plzeň, 75 m2
Před 221 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Prodej bytu v Plzni 3+1+L 70m a lodžie 5m. Byt má francouzské balkonové okno přes celou stěnu s výhledem na lodžii. Pokoje jsou neprůchozí, v j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 499 997
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35m2, Praha 5 - Smíchov
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
POZORNĚ ČÍST. Prohlídka je dnes 16.2.2024 v 15:30 ID: PodDevinem3 Nabízíme k pronájmu byt 1 + kk, 35m2 v domě s výtahem. Byt je kompletně zařízený a vybavený. Byt je zcela nový. V bytě nikdo nežil. V domě je recepce, prádelna, úklid, otevřené a uzavřené parkoviště. Internet a energie jsou zahrnuty v ceně pronájmu. V blízkosti domu je vše pro pohodlný pobyt. Vynikající dopravní dostupno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 44 m2 - Jihlava.S radostí
Před 221 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 44 m2 - Jihlava.S radostí pouštím do prodeje pěkný byt v krajském městě Jihlava o dispozici 2+kk v cihlovém domě, který se nachází v ulici Havlíčkova. Nemovitost je vhodná na investici či začínající rodinu. Bytová jednotka ve 3 podlaží je po celkové rekonstrukci, která proběhla v roce 2016. Kuchyň byla dělaná na míru od truhláře včetně vestavěné skříně v ložnici. V chodbě byla položena dlažba, v ložnici plovoučka a v kuchyni s obývacím pokojem bylo položené lino. Okna se vyměnila za plastová. Zárubně jsou zajímavě opáleny ze starého dřeva. Vytápění a ohřev teplé vody je v tomto případě vlastním plynovým kotlem značky Baxi (rok 2019). Veškeré rozvody topení jsou v mě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 490 000
 Kč