Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+kk, 40m2, Praha 6 - Řepy
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: Makovskeho Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, 40m2 v panelovém domě s výtahem. Byt je plně vybaven. Dobrá dopravní dostupnost do centra Prahy, MHD v docházkové vzdálenosti. Maximálně pro 2 osoby. Byt bez smlouvy a registrace. Byt je k nastěho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 990
 Kč
Pronájem bytu 1+kk/S, 23 m2, Praha 9 - Střížkov,
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk/S, 23 m2, Praha 9 - Střížkov, Střížkovská.Pronájem útulného bytu 1+kk/S, 23 m2, Praha 9 - Střížkov, Střížkovská. Potřebujete finančně dostupné bydlení v docházce od metra? Stačí vám menší byt? Ihned? Byt s krásným výhledem se nachází ve 13. patře panelového domu jen 5 minut chůzí od stanice metra C - Střížkov. Součástí je základ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
2+1+balkon, OV, 58 m2, K.Vary - Hybešova.Ve
Před 221 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
2+1+balkon, OV, 58 m2, K.Vary - Hybešova.Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji hezký slunný (okna na jihovýchod) byt 2+1+balkon (celková pl. 58,51 m2), uspořádaný viz půdorys. Byt je v 4.NP, sedmipodlažního z cihel postaveného bytového domu s výtahem, který se nachází v Rybářích - ul. Hybešova (poblíž centra, budova "Elite"). Byt je v osobním vlastnictví lze jím ručit v případě hypotéky (úvěr rádi vyřídíme, nebo pomůžeme vyřídit). Byt je, až na nová plastová okna, v původním stavu, topení a teplá voda ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 195 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 34 m², Lázně Bělohrad, ul. Jínova
Před 221 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt s terasou, v novostavbě bytového domu s celkovou podlahovou plochou 25,5 m2, terasou 6m2 a sklepem. Byt se nachází v levé části plánované výstavby v přízemí, směrovanou na západ. Standardním vybavením bytu bude podlahová krytina, dveře, obklad a sanita v koupelně. Bude na výběr z několika standardů a zájemce si... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Sokolov, ul. Rooseweltova
Před 221 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte útulný byt s veškerou dostupností na dosah? Máme pro Vás krásný čistý pronájem bytu 2+1 v Sokolově. Byt je nově zrekonstruovaný a je vyřešený, tak aby byl využit každý kousek volného místa. Pan majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 446
 Kč
Prodej bytu 5+1, 128 m², Králíky, ul. U Zastávky
Před 221 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka bytu 5+1 v Králíkách. Nabízíme k prodeji prostorný byt 5+1 o užitné ploše 128 m², situovaný v zatepleném cihlovém domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklepní kóje a úložné prostory v budově postavené naproti bytovému domu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části obce Králíky, která je oblíbená především díky své blízkosti k přírodě a nespočtu aktivit, které v okolí lze provozovat. Velkým lákadlem jsou zdejší skic... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 830 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Husinec, ul. Poděbradova
Před 221 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný objekt k vybudování mezonetového bytu o dispozici 2+kk o užitné ploše až 94 m², nacházející se v srdci obce Husinec u Prachatic. Nový majitel má jedinečnou šanci vytvořit si vysněný domov přesně podle svých představ a realizovat atypický mezonetový byt s originálním řešením prostoru. Nemovitost se nachází v žádané lokalitě centra Husince, což zajišťuje výbornou dost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33m2, Lázně Bělohrad
Před 221 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt s terasou, v novostavbě bytového domu s celkovou podlahovou plochou 25,5 m2, terasou 5m2 a sklepem. Byt se nachází v levé části plánované výstavby v přízemí, směrovanou na západ. Standardním vybavením bytu bude podlahová krytina, dveře, obklad a sanita v koupelně. Bude na výběr z několika standardů a zájemce si... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 280 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², OV, Chomutov, ul. Sluneční
Před 221 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 2+kk, situovaný v klidné části Chomutova. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu bez výtahu. Dům je zateplený, udržovaný a s klidnými a pohodovými sousedy. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a samostatného pokoje, ke kterému náleží balkon. Je zde také možnost dalších úprav podle představ a uvážení nového majitele. Ohřev vody zajišťuje průtokový plyno... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 519 790
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 66 m², Lázně Bělohrad, ul. Lázeňská
Před 221 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 51m2 s terasou 12m2 a sklepem 3m2, v novostavbě bytového domu. Byt se nachází v levé části plánované výstavby v přízemí, směrovanou na západ. Standardním vybavením bytu bude podlahová krytina, dveře, obklad a sanita v koupelně. Bude na výběr z několika standardů a zájemce si tak může vyb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 180 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Lázních Bělohrad, ul. Jínova
Před 221 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v 2NP s celkovou podlahovou plochou 54 m2 a sklepem 3m2. Byt se nachází v levé části plánované výstavby s východní orientací. Standartním vybavením bytu bude podlahová krytina, dveře, obklady a sanita v koupelně. Bude na výběr z několika standardů a zájemce si tak může vybrat. Celkový ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 300 000
 Kč
byt 3+kk v osobním vlastnictví, 59
Před 221 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k prodeji dobře dispozičně řešený byt 3 kk o celkové velikosti 59 m v Praze 4 Spořilov. Byt v osobním vlastnictví se nachází v prvním nadzemním podlaží devítipodlažního cihlového domu z roku 1965 na dobrém místě v ulici Hlavní a je ihned k dispozici. Okna jsou plastová, na podlahách jsou parkety a na chodbě a v kuchyni dlažba. Rozměry místností : Kuchyňský kout 5,3 m, první pokoj 19,1 m, druhý pokoj 12,6 m, třetí pokoj 10,1 m, koupelna 2,2 m, wc 1 m, předsíň 2,8 m a k bytu patří sklep o velikosti 2,8 m. Byt je v dobrém udržovaném stavu. V ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 999 900
 Kč
Pronájem kanceláří v průmyslovém areálu
Před 224 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
pronajmeme kanceláře za velmi přijatelné ceny v uzavřeném areálu 10 km od dálnice D10 Turnov, 15 km Jablonec nad Nisou
Liberecký kraj
Neuvedeno
Znojmo, pronájem kanceláře, 69 m2 – komerce
Před 224 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem kanceláře, 69 m2 – komerce.Představujeme pronájem prostorné zrekonstruované kanceláře o rozloze 69 m2, nacházející se v druhém nadzemním podlaží budovy v širším centru Znojma. Prostory lze využívat jako kanceláře, tak i jako masáže, kadeřnictví, kosmetické služby a mnohé další. Díky své poloze v blízkosti parkoviště je zajištěn pohodlný přístup jak pro Vás, tak pro Vaše klienty. Po nedávné rekonstr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Garážové stání
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám garážové stání v ulici Hnězdenská Praha 8 u OC Krakov. Vše je hlídáno kamerovým systémem. 630.000 Kč.
Hlavní město Praha
630 000
 Kč
prodej garáže v Plzni - Lobzy
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnou koupi blokové garáže v Plzni 2 Slovanech - Lobzích, ul. Na Vyhlídce. Garáž má zastavěnou plochu 14,45 m čtv. , loni opravenou střechu a okapy. Do garáže je zavedena el.energie, nyní odpojeno od měření spo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390 000
 Kč
Prodej komerčního objektu, Velemyšleves
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vždy jste toužili po objektu, kde si splníte své podnikatelské plány? V tom případě tu máme něco, co by mohlo splňovat Vaše požadavky! Tato nemovitost ve Vás vzbudí spoustu krásných představ o tom, jak to tu kdysi mohlo fungovat. Objekt čeká na svého nového majitele, který vnese do tohoto místa novou energii. Nemovitost by mohla být vhodná pro někoho, kdo hledá místo, které i s pomocí dotací přemění na agropenzion a bude tu provozovat ubytovací zařízení s možností konání svateb či jinýc... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej garáže, 19 m2, Cheb
Před 224 dny - ANNONCE
Přijďte se podívat na tuto garáž o užitné ploše 19m², která se nachází v těsné blízkosti sídliště v Chebu. Díky nedávné rekonstrukci disponuje novou střechou, která zaručuje dobrou kondici a dlouhodobou udržitelnost bez velkých investic. Konstrukce garáže je cihlová, což přispívá k její stabilitě a bezpečnosti. Nemovitost, vhodná jak pro osobní, tak pro investiční účely, nabízí ideální prostor pro váš automobil nebo jiné využití podle vašich potřeb. Vzhledem... (více v detailu)
350 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, Rychnov n. Kn. ul.Komenského
Před 224 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte místo k podnikání? Dovolujeme si vám nabídnout komerční prostory nacházející se v centru města Rychnov nad Kněžnou v ul. Komenského. Jedná se o lukrativní místo v blízkosti Starého náměstí. Tyto prostory jsou vhodné jako obchodní prostory, možnost využití i pro jiné formy podnikání. Um... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Krnově, ul. Hlubčická
Před 224 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o užitné ploše 19 m², nacházející se na 2. podlaží budovy v části obce Pod Bezručovým vrchem, na ul. Hlubčická. Tato kancelář je ideální pro jednotlivce nebo malý tým, který hledá prostor pro práci ve velmi dobrém stavu. V ceně nájmu je zahrnut úklid a nábytek, což umožňuje okamžité nastěhování be... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 642
 Kč
Prodej bytu 2+1/L, 60 m2, Praha 6
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej slunného bytu 2+1 s prosklenou lodžií a krásným výhledem ve 3. patře cihlového domu s výtahem v Praze - 6 na oblíbené Krohově ulici. Byt má celkovou plochu 60 m s velmi dobrou dispozicí, kde oceníte zejména obývací pokoj se vstupem na prosklenou lodžii (7 m). Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlem a skříní. Toaleta je samostatná. V kuchyni je k dispozici kuchyňská linka se sporákem, digestoří a skříň na potraviny. Dále je v bytě technická místnost, kde je přívod na pračku. Byt je vytápěn lokálním plynovým kotlem, který byl nedávno vyměněn za nový. Je možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 650 000
 Kč
Prodej byty 1+1, 40 m2 - Mariánské Lázně.Útulný
Před 224 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 1+1, 40 m2 - Mariánské Lázně.Útulný byt 1+1 po rekonstrukci v srdci Mariánských Lázní. Tento elegantně zařízený a plně vybavený byt v klidné ulici Na Třešňovce. Se slunným a prostorným obývacím pokojem s dostatkem úložného prostoru, plně vybavenou kuchyní a moderní koupelnou s pračkou. Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají komfortní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Byt 3+kk 58m+16m terasa v Borovanech
Před 224 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Byt 3+kk, 58m čtver. + 16m terasa. Realitky nevolat a nepsat. Prodám byt v osobním vlastnictví o velikosti 58m. K byt... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč
Hledám pronájem menšího bytu
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Jsme mladý pracující pár a hledáme pro nás pronájem garsonky nebo 1+1. Jen solidní nabídky, bez RK.
Plzeňský kraj
Neuvedeno