Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Litomyšli, ul. 9. května
Před 230 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+1 o užitné ploše 62 m², nacházející se v žádané lokalitě Litomyšl-Město na klidném místě. Byt leží v cihlovém domě ve 2. podlaží a prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklep, poskytující dostatek úložného prostoru. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, restaurace i v... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Liberci, ul. Komenského
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní byt 3+1, užitná plocha 79 m², v žádané části Liberce – Kristiánově. Tento byt se pyšní exkluzivní polohou přímo v centru města, umístěn je ve 2. nadzemním podlaží cihlové vily s jedním podzemním podlažím a celkem třemi nadzemními podlažími. Představuje ideální příležitost pro ty, kdo hledají nemovitost s kouzlem a potenciálem pro realizaci vlastních představ o moderním bydlení. Byt je v původním stavu a čeká na svou novou podobu v rukou... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 999 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 65 m², České Budějovice, ul. Šroubárenská
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného, podkrovního bytu 2+kk o celkové podlahové ploše 65 m² v klidné části ulice Šroubárenská v Českých Budějovicích. Bytová jednotka je součástí rodinného domu s vlastním vchodem a možností využití sklepní části domu. Částečně zařízený byt nadchne moderní, prostornou obývací částí s luxusně řešenou a plně vybavenou kuchyňskou linkou a ostrůvkem. Koupelna vybavena sprchovým koutem, WC.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Ostrava - Zábřeh
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt - pokoj s kuchyňským koutem. K dispozici je úložný prostor - lyže, kola apod. Lze dovybavit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 700
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Stříbře, ul. Na Vyhlídce
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V klidné části malebného města Stříbro se nachází jedinečná příležitost k získání krásného bytu s dispozicí 2+1 a užitnou plochou 59 m2 a balkónem. Tento nedávno zrekonstruovaný byt přináší kombinaci moderního designu a pohodlí. Momentálně je tento byt v družstevním vlastnictví, avšak již brzy bude převeden do osobního vlastnictví, čímž poskytne novému majiteli větší flexibilitu a kontrolu nad jejich bydlením. O ohřev vody a vytápění... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 045 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Ostrava, ul. Horní
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 po rekonstrukci o užitné ploše 60m², nacházející se v Hrabůvce s perfektní občanskou vybaveností a skvělým spojením do centra města. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží cihlového domu s celkem třemi nadzemními podlažími. Interiér bytu je v velmi dobrém stavu, což zajišťuje komfortní bydlení bez nutnosti dalších investic, má velký zasklený balkón. Pokoje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 122 m², Praha, ul. Drnovská
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Máme tu pro vás exkluzivní byt 4+kk o rozloze 109 m², s lodžií 13 m². Nachází se ve 5.patře vznikajícího projektu "U Šárky" s orientací na V. Lokalita je opravdovým rájem pro milovníky sportu a přírody, na dosah je přístup do Šáreckého údolí a parku Divoká Šárka. Dopravní dostupnost je přímo skvělá, jak autem, tak MHD, v blízkosti je stanice metra Veleslavín a tramvajové linky. Za pouhých 20 minut se tak ocitnete přímo v srdci města. Za převod družstevního podílu, včetně parkovacího stání v garáži a ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 49 m², Ostrava - Zábřeh, ul. Bolotova
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví v revitalizovaném domě - zateplen, plastová okna. Byt je po rekonstrukci koupelny + nový kotel (1 rok). V předsíni je vestav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Rokycany, ul. Pivovarská
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk o celkové výměře 23 m2, který se nachází v 1. patře cihlové budovy v Rokycanech, ul. Pivovarská. Preferujeme dlouhodobý pronájem. K nájemnému s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha, ul. Sokolovská
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 3+kk, 66 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu, v žádané lokalitě Praha 8 - Libeň. Byt prošel rekonstrukcí v roce 2013 - keramická dlažba v kuchyni, plovoucí podlahy, koupelna a záchod. Taktéž probíhaly stavební úpravy v rámci chodby, kde vznikly krásně oddělené dva neprůchozí pokoje, které zajišťují maximální soukromí. Dále prošel rekonstrukcí i bytový dům a to v roce 2018, kde se prováděly výměny stoupaček, výtahu, zateplení domu a výměny oken, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Svitavách, ul. Pod Věží
Před 230 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 25 m² v 1. nadzemním podlaží v centru města s možností využití společné kuchyně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Slaném, ul. Smetáčkova
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme vám útulný byt 3+1 s balkónem o celkové užitné ploše 64 m² po rekonstrukci, umístěný ve vyhledávané klidné části města Slaný. Byt se nachází v cihlovém domě na druhém nadzemním podlaží, přičemž k dispozici je i podzemní podlaží domu kde se nachází sklepní prostoty. Interiér bytu se skládá ze čtyř přívětivě řešených místností, nabízející... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35 m², Písek, Kollárova
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk s užitnou plochou 35m² v rodinném domě. Byt se nachází v blízkosti centra Písku. V bytě je jeden samostatný pokoj vybavený kuchyňskou linkou, nábytek a postelí. Dále koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a WC. Z koupelny je vstup na balkón. V docház... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², DV, Chomutov, ul. Písečná
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, kompletně po rekonstrukci byt 1+1 o velikosti 35 m², který se nachází v klidné části Chomutova. Tento světlý byt je umístěn v 2. patře panelového domu. Konstrukce budovy je panelová, což zajistí dostatečnou zvukovou izolaci a příjemné bydlení. Byt se skládá z jedné hezké a prostorné místnosti, kuchyně, chodby, koupelny a toalety. Okna vedou do klidného vnitrobloku s výhledem, který nepřeruší život města. Podzemní podlaží domu nabí... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 124 m², Turnov, ul. Nádražní
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme unikátní příležitost koupě velmi slunného a prostorného bytu 3+1 o celkové velikosti 124 m². Jedná se o celé třetí nadzemní podlaží moderního zděného bytového domu, dokončeného v roce 2013. Obývací pokoj a kuchyně jsou ideálně orientovány na jih a západ, což zaručuje příjemné osvětlení a teplé prostředí. Naopak ložnice situované na severní straně nabízí klidný spánek a výhled do zeleně... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Ostrava, ul. Československé armády
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 3+kk, který vznikl z původně půdního prostoru. Byt se nachází v cihlovém domě na rozhraní Slezské Ostravy a Michálkovic poblíž Ostravské Zoo. Samotný byt je kvalitně a velmi vkusně vymyšlen - má efektivní podlahové vytápění pomocí topných fólií, ohřev vody vlastním bojlerem SMART (190l), kvalitní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, myčka, lednice s mrazákem, el. trouba) a s kamenným dřezem. Byt m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 590 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor 250 m2
Před 231 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu prostory v centru města. Nyní zde probíhá rekonstrukce. Prostor o výměře 250 m2 se nachází v přízemí historického domu, vznikl propojením několika místností, a je možné v průběhu dokončovacích prací na rekonstrukci určit si potřebnou velikost, ovlivnit rozmístění el. rozvodů a podobně. Jsou zde tři toalety, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dlouhodobý pronájem bytu 3+kk a 2+kk na promenádě v centru Lipna nad Vltavou
Před 231 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 3+kk a 2+kk na promenádě v centru Lipna nad Vltavou. Vlastní parkoviště a terasa 150 m2, sklad a prádelna 8 m2. V současnosti pronajímány k rekreaci na www.lipnoapartments.unas.cz. Volné od 1.9.2024 či dle dohody. Byt 3+kk 74 m2 s 8 lůžky za 20.000,- Kč/měsíc + záloha na energie 4.500,- Kč. Byt 2+kk 54 m2 s 6 lůžky za 15.000,- Kč/měsíc + záloha na energie 4.000,- Kč. Plně vybavená kuchyňská ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
HLEDÁM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 232 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné prostory, volné sklady, garáže,sklepy atd. Pro své kni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Poptávám v Praze
Před 232 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Poptávám nebytový prostor na pronájem cca 10 m2 v Praze na úpravu psů /... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor - kance
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor- kanceláři v přízemí budovy v centru Havířova o celkové ploše cca 376m. Tyto prostory lze využít jako kancelářské zázemí pro různé společnosti. Vzhledem ke stávajícím úpravám jsou asi vhodné zejména pro společnosti v oblasti pojišťovnictví, případně bankovnictví, nebo různé peněžní služby. Ale také klasické kanceláře pro větší společnost, jako zázemí společnosti. Současná úprava nabízí 7 kanceláři v přepážkové úpravě a 1 samostatnou kancelář, šatnu a také velkou halu, kterou lze samozřejmě ještě také různě upravit dle požadavku nájemce. Vzadu se pak nachází veškeré sociální zařízení i s kuchyňkou. Kromě vchodu přímo z hlavní ulice je přístup možný také přes chodbu v budově. V celém prostoru jsou v podlaze také rozvody na připojení k internetu. Výhodou je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
56 024
 Kč
Pozemek v blízkosti Říčan
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám Exklusivní zprostředkování prodeje pozemku v Sulicích (mezi Jesenicí - Říčany) o velikosti 8.935,8 m - jako spoluvlastnický podíl, (celková velikost pozemku je 59.641 m - viz přiložena mapa z katastru), Skoro celý pozemek byl navrhnut v minulých letech jako stavební - do ÚP byla zatím nyní vložena jen jeho část (odkaz na ÚP - https://www.obecsulice.cz/obecni-urad-sulice/uzemni-plan-obce/). Pozemek sousedí s výstavbou rodinných domů i jiných staveb - inženýrské sítě jsou na hranici pozemku v příjezdové cestě. Nyní je celý pozemek prozatím veden jako zastavěná plocha a nádvoří, zahrada, orná půda... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 529 325
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 100m2
Před 232 dny - ANNONCE
Obchodní prostory v centru České Lípy, přímo na hlavní třídě, nejrušnější ulici ve městě k pronájmu. Prostory se nachází v přízemí, na velmi frekventované pěší zóně v ulici Jindřicha z Lipé, jen pár metrů od obchodních domů a v blízkosti hlavního náměstí T.G. Masaryka. Plocha prost... (více v detailu)
29 999
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, Tře
Před 232 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor se sociálním zázemím a kuchyňkou v areálu Otavan v lázeňském městě Třeboň. Ke kancelářím je možnost využití reprezentativních zasedacích místností s klimatizací. Prostory se nachází na klidném místě v blízkosti tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o možnost pronájmu celkem tří kanceláří, které lze pronajmout i jednotlivě.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 216
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 232 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno