Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Chomutově, ul. Jirkovská
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 61m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Chomutov I, v klidné části na okraji obce. Byt se nachází v panelovém domě na 5. podlaží z celkem 8 nadzemních podlaží, přičemž objekt je i s 1 podzemním podlažím. Díky své výhodné poloze a orientaci nabízí příjemné bydlení s dostatečným soukromím. Byt je ve stavu hodnoceném jako dobrý, což znamená, že je připraven na okamžité bydlení s možností vlastních úprav dle představ n... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 589 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Klášterec nad Ohří, ul. Družstevní
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem nově zrekonstruovaného bytu o dispozici 2+1, který se nachází v 1. patře revitalizované panelového domu. Bytová jednotka disponuje prostornou předsíní s chodbou, dvěma samostatnými pokoji, kuchyní s kuchyňskou linkou a zděnou koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Na podlahách je položeno PVC, v koupelně keramická dlažba. V cel... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Holoubkov
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 66m², situovaný ve 4. podlaží panelového domu v klidné části obce Holoubkov. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se ze tří samostatných místností - obývací pokoj, ložnice, kuchyně - poskytuje tak ideální prostor pro život jednotlivce či malé rodiny. Součástí bytu je také praktické podzemní podlaží, které je ideální pro skladování. Díky své dobře promyšlen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 52 m², Doksy, ul. Jiráskova
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 2+kk v bytovém domě v Doksech. Byt o velikosti 52 m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží cihlového domu, vhodný pro dvě... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 400
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 38 m², Studená, ul. Komenského
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+1 o celkové užitné ploše 38 m², který se nachází v lokalitě Studená. Byt je situován ve čtvrtém patře, panelového bytového domu bez výtahu, v klidné části obce, s výhledem do okolí a dostatkem soukromí. Nemovitost prošla rekonstrukcí a prezentuje ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 200
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Rakovník, ul. Krinitova
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný slunný byt o dispozici 2+kk o užitné ploše 39 m², v panelovém domě, který se nachází mezi rodinnými domy v klidné části Rakovníka. Byt prošel rekonstrukcí v roce 2013, díky níž vyniká svým velmi dobrým stavem. V rámci revitalizace bytu byla vyměněna plastová okna, provedena izolace a instalovány nové stoupačky, což zajišťuje nižší provozní náklady a vyšší komfor... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 62 m² ,OV, Chomutov, ul. Jirkovská
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 s užitnou plochou 62m², umístěný ve 4. patře panelového domu v oblíbené části města Chomutov, v katastrálním území Chomutov I. Byt se nachází na klidném sídlišti, které disponuje veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. Celý byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, díky níž nabízí komfortní bydlení. V bytě jsou 4 místnosti rozložené do funkcionalistického uspořádání, které poskytuje ... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Tržiště
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 57 m², umístěný v srdci hlavního města na Malé Straně. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu, vychutnáte si tak ideální kombinaci klidu a života v centru města. Interiér bytu je projasněn velkými okny, díky nimž je každá místnost doslova propojena s půvabným prostředím. Byt je ideální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Malá Janovská
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení s dobrou dostupností do přírody? Představujeme vám slunný byt 2+1 o celkové ploše 58 m² v klidné části Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 2. patře panelové budovy. Dispozičně zajímavý byt prošel rekonstrukcí v roce 2010. Nabízí příjemné bydlení s dostatkem prostoru a světla. Byt skýtá dvě nezávislé místnosti - prostornou obývací místnost propojenou s kuchyňským koutem, která je díky své orientaci velmi slunná a působí velmi přívět... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 499 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chomutově, ul. Václavská
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 53m², situovaný ve vyhledávané, klidné části Chomutova, v katastrálním území Chomutov II. Byt se nachází v 5. patře z 8, v panelové budově s výtahem. Byt prošel renovací a jeho stav hodnotíme jako dobrý. Interiér se skládá ze 3 místností: obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, dále ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Ostrava, ul. Žerotínova
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o velikosti 23 m2 v klidné části centra Ostravy. Byt je nezařízený, plovoucí podlahy, keramická dlažba, plastov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 600
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Karlových Varech, ul. Kpt. Nálepky
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt typu 4+1 o užitné ploše 81 m² v klidné části Karlových Varů, v Bohaticích. Tato nemovitost se nachází v panelovém domě na 1. z 6 nadzemních podlaží. Byt prošel celkovou zdařilou rekonstrukcí a může se pyšnit mnoha atraktivními prvky. Uvnitř najdete vestavěné skříně, které zajišťují dostatek úložného prostoru. Součástí bytu je rovněž prostorná koupelna s vanou a elegantní skleněnou zástěnou. Pro větší pohodlí je zde samostatné WC s umyvadlem. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 933 100
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Aši, ul. Tylova
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v Aši, Tylově ulici. Byt se nachází v 5.patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží balkon v mezipatře a sklepní koje. V bytě je obložené jádro, položené nové podlahy. Byt je vyš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Prodej družstevního bytu 4+1 v Semilech, ul. Textilní
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný a kompletně zrekonstruovaný družstevní byt 4+1 o celkové užitné ploše 71 m², který se nachází ve velmi žádané lokalitě části obce Podmoklice, katastrální území Semily. Byt je umístěn ve 3. podlaží z celkových 5 nadzemních podlaží panelového domu s bezbariérovým vstupem. K bytu náleží i prostorné podzemní podlaží, které poskytuje mnoho úložného prostoru.Tento unikátní byt prošel rozs... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 800 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 4O m2, Litvínov, ul. Přátelství
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+kk, který se nachází v panelovém domě v Hamru u Litvínova, ulice Přátelství. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatným pokojem, koupelnou a samostatným WC. Vchod je čistý a klidný. Byt je ihned k dispozici. Měsíční nájem činí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Klášterci nad Ohří, ul. Dukelská
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt na pronájem ve třetím patře panelového domu. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Bytová jednotka prošla vkusnou rekonstrukcí a disponuje kuchyní s novou kuchyňskou linkou, prostorným samostatným pokojem a k... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 4+1, 78 m²,OV, Litvínov, ul. Větrná
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 78 m², situovaný v klidné časti obce Janov u Litvínova. Tento byt se nachází v prvním patře panelového domu s celkem osmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Jedná se o osobní vlastnictví. Byt disponuje příjemnou lodžií, odkud můžete obdivovat okolní přírodu. Za domem se rozkládá les, který vybízí ke krásným procházkám. Pro rodiče s dětmi je jistě výhodou umístění školy a školky přímo přes sil... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Ostrava, ul. Provaznická
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivě nabízíme k prodeji družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví, v poměrně klidné části města, s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Dům prošel revitalizací - střecha, zateplení, plastová okna a výtahy. Samotný byt je v dobrém technické... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 100 m², Praha, ul. Drnovská
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Máme tu pro vás exkluzivní byt 4+kk o rozloze 89 m², s lodžií 11 m². Nachází se ve 2.patře vznikajícího projektu "U Šárky" s orientací na J,S a Z. Lokalita je opravdovým rájem pro milovníky sportu a přírody, na dosah je přístup do Šáreckého údolí a parku Divoká Šárka. Dopravní dostupnost je přímo skvělá, jak autem, tak MHD, v blízkosti je stanice metra Veleslavín a tramvajové linky. Za pouhých 20 minut se tak ocitnete přímo v srdci města. Za převod družstevního podílu, včetně parkovacího stání v garáži a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 190 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 26 m², Praha, ul. Sportovní
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o užitné ploše 26 m², který se nachází ve vyhledávané, klidné části Prahy - Vršovice. Tento útulný byt je umístěn ve 2. patře cihlového domu o 6 nadzemních podlaží. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje skvělou možnost pro úschovu sezónních věcí či jiných nepotřebných předmětů. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, tudíž se nachází ve velmi dobrém stavu. Okolí domu je charakteristické svou tichostí a klidem, což z něj činí ideální m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 050 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Lanškroun, ul. Seifertova
Před 230 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prakticky řešený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 44 m², nacházející se ve městě Lanškroun. Byt najdete ve třetím podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Výhodou bytu je možnost okamžitého nastěhování. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost i pohodlnou dostupnost do centra města. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce neb... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Havlíčkově Brodě, ul. Žižkova
Před 230 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Objektivní luxus ve 44 metrech čtverečních s výhledem do zahrady a dotekem romantiky u krbu čeká právě na Vás. Víte, jaké to je, toužit po domově, který odráží Vaši osobnost a zároveň Vám poskytne útočiště před shonem všedních dnů? Máme pro Vás řešení, které Vám umožní otevřít dveře k bydlení, kde se každý detail točí kolem Vašeho pohodlí. Představte si, jak se po náročném dni vracíte do svého útulného hnízdečka, kde Vás v kuchyni už čekají krbová kamna, jež rozptýlí večerní chlad a dodají prosto... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 299 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Mostě, 39m², ul. Komořanská
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 2+kk, v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem, v klidné lokalitě města Most. Byt je částečně zrekonstruován, má novou kuchyňskou linku, včetně spotřebičů, novou podlahu v kuchyni a obýváku. Koupelna má nové lino, a... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 42 m², Smiřice, ul. Palackého
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, čerstvě rekonstruovaný cihlový byt 2+kk o užitné ploše 42 m² nacházející se ve 2. nadzemním podlaží bytového domu v centru obce Smiřice. Tento světlý byt je ideálním místem pro všechny, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností služeb. Byt představuje ideální kombinaci moderního bydlení s důrazem na funkčnost a útulnou atmosféru, což ocení každý, kdo hledá klidné, ale zároveň aktivní a plnohod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Olomouc, ul. Věry Pánkové
Před 230 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk na okraji části obce Nové Sady u Olomouce. Tento pěkný byt se nachází ve 3.NP z celkového počtu 4 NP. Ideální pro jednotlivce nebo jako investiční příležitost - chodba, koupelna s WC, obývací pokoj. Byt se prodává nezařízený, bez kuchyňské linky. Součástí kupní ceny a tedy i prodeje je vnitřní garážové stání č. 75 a sklep. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 400 000
 Kč