Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem 1kk s park. místem Zlín
Před 230 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem 1kk s parkovacím místem, Zlín, Pod Vrškem.. Nabídka pronájmu velkého bytu o dispozici 1kk s parkovacím místem u objektu. Bytová jednotka o podlahové ploše 30 m2 se nachází ve 3. NP zděného domu ve Zlíně, ulice Pod Vrškem v klidné lokalitě u lesa. Velký obytný pokoj s kuchyňskou linkou a velkým francouzským oknem, koupelna s vanou, WC, oknem a místem pro pračku. PŘEDNOST BYTU: Malý bytový dům umístěný v klidné lokalitě u lesa. Parkovací místo v areálu. V blízkosti škola, sportovní hřiště, obchod. MHD 3 min. BEZPROBLÉ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 40 m2 - Plzeň - Jižní
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 40 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí.Dovolujeme si vám nabídnout ve výhradním zastoupení hezký světlý byt k pronájmu v oblíbené lokalitě Jižní Předměstí v Plzni v ulici Edvarda Beneše. Nabízená bytová jednotka s dispozicí 1+kk se nachází v přízemí cihlového domu. Celková užitná plocha bytu je 40 m2. Byt je rozdělen na obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň, koupelnu s toaletou. K bytu náleží sklep o velikosti 4 m2. Velkou výhodou bytu je možnost využívat zahradu, která se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 71 m2 - Týniště nad Orlicí
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 71 m2 - Týniště nad Orlicí.Nabízíme vám k pronájmu zrekonstruovaný byt o výměře 71,3 m2. Byt je dispozičně řešen jako 2+1 (vstupní chodba, kuchyň, 2 pokoje, koupelna, samostatné WC) a nabízí dostatečně prostorné pokoje. Součástí bytu je i lodžie a sklep. Parkování je možné přímo u domu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 55 m2 -.Pronájem bytu 2+1 55
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 55 m2 -.Pronájem bytu 2+1 55 m2 Hálkova 1630/8, Praha 2 – Nové Město 19 500,- Kč za měsíc Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2 + 1 v ulici Hálkova, která se nachází jen pár metrů od náměstí I.P.Pavlova v centru Prahy. Díky umístění v této žádané a oblíbené lokalitě máte možnost využití široké nabídky všech služeb, stylových kaváren a barů, zábavných center a řady kulturních památek. Je zde výborná dostupnost všech hlavních dopravních linek a spojů, metra C – stanice I.P.Pavlova a metra A – stanice Muzeum. V blízk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 79 m2, ulice Kar
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem světlého bytu 2+1 na exkluzivní adrese na nám. Přemysla Otakara II. ve městě České Budějovice, ul. Karla IV.. Krásný byt je orientovaný na jižní a západní světovou stranu. Byt má nadstandardní dispozici v nádherném historickém bytovém domě. Velký prostorný obývák, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči a jídelním koutem, ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC o celkové bytové ploše 79m. V bytě je domácí telefon s HD barevnou kamerou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 700
 Kč
Pronájem bytu 3+kk 90 m2 Vyškov Hybešova.Nabízíme
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk 90 m2 Vyškov Hybešova.Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o celkové ploše 90 m2 v 1.zvýšeném patře cihlového domu na ulici Hybešova Vyškov. Byt se nachází v novostavbě krásného domu v klidné ulici. Byt se skládá z hlavního prostorného pokoje spojeného s kuchyní a s prostornou terasou, dále dva samostatné a neprůchozí pokoje, pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 500
 Kč
Pronájem nového mezonetového bytu 5 +kk/T/S/P se
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového mezonetového bytu 5 +kk/T/S/P se zahradou v Praze 10 - Strašnice, ulice V úžlabině.Soccer reality vám nabízí moderní mezonetový byt s oddělenou částí zahrady, parkovacím stání, sklepem a terasou situovaný ve druhém a třetím nadzemním podlaží rodinného domu. Dům je po kompletní náročné rekonstrukci. Ve druhém nadzemním podlaží ze schodiště vstoupíme do chodby. Dále jsou na patře k dispozici dvě ložnice,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 000
 Kč
Pronájem nového bytu 3 +kk/T/S/P se zahradou v
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 3 +kk/T/S/P se zahradou v Praze 10 - Strašnice, ulice V úžlabině.Soccer reality vám nabízí moderní byt s oddělenou částí zahrady, parkovacím stání, sklepem a terasou situovaný v prvním nadzemním podlaží rodinného domu. Dům je po kompletní náročné rekonstrukci. Všechny pokoje mají samostatný vstup z chodby. O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 132 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Objevte svůj nový domov nebo ideální útočiště pro váš další dovolenkový únik! Představujeme vám exkluzivní byt 4+kk v malebném městě Jáchymov, který vás okamžitě uchvátí svým jedinečným půvabem a dokonalým spojením komfortu, stylu a nejlepší dostupnosti zimních radovánek. Interiér apartmánu je navržen s důrazem na prostornost a funkčnost. Velký obývací pokoj s kuchyňským koutem je jako stvořený pro společné chvíle, ať už při vaření gurmánských specialit nebo relaxaci u filmu. Tři útulné ložni... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 495 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 31 m², Klatovy, ul. Suvorovova
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 1+kk s balkonem o užitné ploše 31m², nacházející se ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v atraktivní lokalitě Klatov. Bytová jednotka je po pečlivé rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu. Nastěhování je možné od 1.3.2024. Díky svému umístění na 4. podlaží nabízí příjemné bydlení s dostatečným soukromím a krásným výhledem. Panelová konstrukce je po revitalizaci a zajišťuje nízké náklady na vytápění... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Jihlavě, ul. U Dlouhé stěny
Před 230 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte světlý a moderně vybavený byt v klidné a atraktivní lokalitě Jihlavy? Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o rozloze 34 m², situovaný ve 2. patře dobře udržovaného domu na ulici U Dlouhé stěny. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí – má nová okna, podlahy a je vybaven kuchyňskou linkou s troubou a sklokeramickou deskou (bez ledničky). Koupelna je t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 500
 Kč
Pronáje nového bytu 1+kk s předzahr
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
pronájem nového moderního bytu 2+kk v projektu Park Wolkerova. Byt má velký balkón a nachází se ve třetím nadzemním podlaží třípodlažní budovy, zkolaudované v loňském roce. Je vybaven kuchyňskou linkou (myčka, varná deska, trouba, digestoř). Dále k bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje. Byt je volný od 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk se sklepem, 45 m2, ul. Zvoncovitá, Praha - Stodůlky
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní prodej světlého a hezky situovaného bytu o dispozici 2+kk (43,5 m2) se sklepem (1,5 m2) v zatepleném bytovém domě s výtahem, který se nachází v oblíbené residenční lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, v městské části Praha – Stodůlky. Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde je kuchyňská linka se spotřebiči a pračkou, ložnici, koupelnu se sprchovým boxem a WC, vstupní předsíň s velkou vestavěnou skříní a k bytu náleží sklep v suterénu domu. Byt je umístěn v 11. patře panelového domu a má zděné jádro, plastová okna s izolačními dvojskly a disponuje ústředním centrálním vytápěním a ohřevem vody. Byt má splacenou anuitu a nízké provozní náklady, kdy měsíční předpis poplatků a záloh na služby činí celkem 3.349,- Kč (vodné a stočné, teplo, teplá voda, úklid společných prostor, výtah, odvoz odpadu a další režie domu) a dále se hradí částka do fondu oprav ve výši 1.695,- Kč měsíčně. Parkování je možné před domem, kde je dostatek parkovacích míst, a to bez rezidentsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 425 000
 Kč
PRODEJ BYTU 2+1 Svitavy
Před 230 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej bytu v OV 2+1/57m² V Zahrádkách Svitavy-předměstí. Byt je po rekonstrukci koupelny a nachází se ve druhém podlaží cihlového domu. Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou, obytný pokoj, koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 690 000
 Kč
Spolubydlení
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ahoj, jmenuji se Kuba a touto cestou bych rád našel spolubydlení v Praze. Pracuji jako účetní v zahraniční firmě a je mi 21 let. Jsem sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
2+kk jedinečná příležitost Praha 4- Nusle
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bytová jednotka o dispozici 2+kk , podlahová plocha 53,8 m2, celková 58,1 m2, sklepní kóje 2,1 m2, balkon také 2,2 m2, se nachází v nově zrekonstruovaném činžovním domě, kde společné prostory, sklepy i balkony prošly základní revitalizací, fasáda zateplením a novým "kabátem". Samotná bytová jednotka orientovaná na JV/S, čeká na nového majitele s vizí zařídit bytový design dle svého přání. Koupelna a WC je ve stávajícím stavu k rekonstrukci. Atraktivní je nejen poloha a do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 903 000
 Kč
Slušný muž shání menší byt k pronájmu
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním 1+kk(1) na dlouhou dobu v Praze u MHD, mám trvalé zaměstnání, jsem pořádkumilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme byt k dlouhodobému pronájmu
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující, tichý pár (vedoucí skladu a cukrářka) bez zvířat shání dlouhodobý pronájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme třípokojový byt k pronájmu
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rodina s dítětem shání k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk(1) v Praze s dobrou dopravní dostupností, může být částečně nebo kompletně zařízen. Z naš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej 3+1/L v OV v Chomutově
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
exkluzivní prodej bytové jednotky 3+1/L v osobním vlastnictví v Chomutově, ulice Kamenná. Bytová jednotka se nachází v horní části ulice Kamenné a je umístěna ve velmi hezkém panelovém domě, který prošel kompletní revitalizací s pěkným vstupním prostorem ( zateplení domu, eurovýtah, nová fasáda ). V bytě jsou plastová okna se žaluziemi, zánovní kuchyňská linka, linoleum, přípojka internetu a kabelové televize. Jádro je původní umakartové, které prošlo úpravou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 380 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 57 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 57 m2 -.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk v o ploše 57,6 m2, který se nachází v 2. nadzemním podlaží nově vystavěného bytového domu Náchodská vyhlídka, který bude k nastěhování 1.12.2023. Tento byt má k dispozici sklep a balkon. Většina... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 15m2, Praha 8 - Karlín
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: Sok30 Byt nemá kuchyňskou linku, je zde malá lednička. Byt je určen pro jednu osobu bez zvířat. Pračka je odděleně od bytu. Ložní prádlo se mění každých 14 dní. Byt je k nastěhování od 27.2.2024 Cena: 12 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč